Not impressed

Concrete Pig | 26.10.2005 | Punk
1:43

Tyhjän lätisijöille tehty piisi
1996

7.00   528 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Cerende 12.03.2006
Ottaen huomioon että tää biisi on yehty vain vuos sen jälkeen, ku te ootte tän bändin perustanu tää ei kuulosta järkyttävältä. Mut aika lähellä sitä.
Tykkään näistä biiseistä, koska näitä ei oo pituudella pilattu, ei niin sanotusti ehdi ajatella (ainakaan mä en ehdi) niin hirveen montaa ajatusta ennen, ku tää biisi sitten jo loppuukin.
Sitä mä vaan en ymmärrä, että millä ihmeellä te ootte saanu päätettyä, että biisi ois punkkia?! Tai tavallaan ymmärrän, mut ehkä ihan basic rock ois voinu olla kuvaavampi.
Tuntuu tyhmältä jauhaa näistä näin vanhoista biiseistä toteutuksen/tuotannon kannalta mitään, koska kehitystä on ihan varmasti tapahtunu, haluttiin sitä tai ei.
Sen sijaan innostun positiivisesti tän biisin fiiliksestä ja meiningistä. Hetkittäin tulee mieleen sellanen lämmin kesäpäivä, kun ajaa autolla pilottiarskat päässä ja huudattaa clashia ja takapenkillä istuu frendejä ja määränpää on tuntematon ja kaikki tuntuu olevan täydellisesti. Niitä hetkiä joiden ei toi9vo koskaan loppuvan.

Kokonaisuutena plussan puolella, täytyy käydä tsekkaa joitain noista uudemmistakin biiseistä, kun vaan saa aikaseksi joskus..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat