Surrounded by Neon Lights

CnC | 16.01.2004 | Synthpop
4:13

Kasarisynapoppia Fairlight-rummuilla.

9.33   2853 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
LauriT 29.01.2005
Hieno kappale! Saundit ja melodiat toimivat todella loistavasti eivätkä peitä toisiaan. Stereovaikutelma on myös laaja ja ilmava erityisesti pädien osalta. Päämelodiat ovat mieliinpainuvia. Myös perkussio-ohjelmointiin on kiinnitetty huomiota väliosassa ja muutenkin tässä on sellainen hieman eksoottisempi tunnelma. Täydellistä kaiken kaikkiaan. Tämä tulee jäämään kovalevylleni pysyvästi.
0   +1 +2
 
9
Jan C 21.08.2008
Tämä tuli sattumanvaraisesti tuolta mikserin radion puolelta ja oli pakko kuunnella heti perään uudestaan. Tuli niin KOTO-mainen fiilis muttei kotimainen ja sehän on vaan hyvä. :) Todella rentouttavaa kasarisynaa. Täytyy tutustua vielä muuhunkin tuotantoosi.
0   +1 +2
 
syny 07.02.2004
Perushyvää tavaraa, ei kylläkään mitään parasta mitä oon sulta kuullut. QSO-maisia sointukulkuja ja ääniä. Tomit on omaperäiset. Biisi rullaa mukavasti eteenpäin mutta ei tästä mitään kovin hulluja kiksejä saa. :)
0   +1 +2
 
9
ocean 22.01.2004
Sointupadit ovat aivan mahtavia. Välillä tuntuu olevan hullu draivi päällä, komppi ja soinnutus toimii pirun nätisti. Sitten on se melodiapuoli, joka jää hieman tuon draivin jalkoihin... Jotenkin tuntuu, että melodia ja basso puolittaa tempon, jolloin jää odottamaan seuraavaa väliosaa, joka taas vie mennessään!

Alun perkussioissa kuuluu muuten joku vinkuna todella hiljaisena taustalla. Onko jäänyt kuulematta vai tekeekö mp3 tepposiaan?
0   +1 +2
 
Electron 18.01.2004
Rytmipuolesta pidän todella paljon. Pientä vaihtelua siihen tyypilliseen.. vaikka eihän tämä spacesynthiä olekaan. Melodiat eivät ehkä jää päähän soimaan mutta sitä tällä tietenkään ei ole edes haettu.. spacesynth on sitä varten. ;) Runsas ja hieno 80's äänimaisema; tuotantopuolesta nyt en millään keksi mitään pahaa. Ideoita olisi voinut olla enemmän, jotenkin biisi vain rullasi aivan huomaamatta loppuun vaikka luuli ettei se vielä päässyt edes kunnolla vauhtiin; ehkä joku pieni nostatus jossain kohdin olisi voinut tehdä terää ja parin minuutin verran lisää matskua. Mainiota fiilistelyä joka tapauksessa. Erittäin mielelläni kuuntelen.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta