Blizzard Dance

CnC | 16.01.2004 | Spacesynth
2:42

4-kanavainen lofi-tracker-moduuli. Tyyliltään Laserdance / Lizardking.
(c) Paradise Dreams 2003

8.33   3050 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
juhok 20.11.2004
Äh, annoin vahingossa kommentin tästä kappaleesta tuolle Descent into Matterille!
Noh kuitenkin, kommentoin tässä nyt tuota Descent into Matteria. Elikkä ihan menevää spacesynthiä, hyvät samplet tässäkin (Descent into Matter). Aika Laserdance-tyylinen, varsinkin nuo melodiat. Pientä vaihtelevuuttakin löytyy mukavasti.
0   +1 +2
 
8
gebo modyo 06.08.2004
Hienot soundit ja melodiat! Nuo liidit svengaa ihan kympillä. Soundit on kyllä todellakin hienot, mutta jos hieman hi-fimpää olisi ja eqtus kohdilaan, saisi biisistä aivan oikeasti hyvän, eikä pelkästään "retro-hyvän". Esimerkiksi synat tuollaisenaan, mutta rumpupatternin vaihtaminen johonkin aivan toiseen, se ehkä luo eniten sellaisen lattean lo-fi fiiliksen.

Loppu jää ehkä vähän vaisuksi, jokin loppukliimaksi sopisi kyllä tähän tunnelmaan, joka virittyy kokoajan, mutta sitten biisi vain loppuu aivan varoittamatta.

Kyllä näistä melodioista ja osasta synasoundeista voisi rakennella aivan mielettömän grooven synthpopin.
0   +1 +2
 
8
ocean 22.01.2004
No höh, olihan siinä suvantokohta minuutin paikkeilla! :) Hauskan kuuloista, tulee ihan nuoruus mieleen. Ihan äkkiä ei nelikanavaiseks tätä miellä, mutta kyllä ne sieltä erottaa kun kunnolla kuuntelee. Jotenkin tuosta melodiapuolesta jää kyllä kikkailunmaku suuhun, mutta ehkä se on tarkoituskin? ;-)
0   +1 +2
 
Electron 18.01.2004
Häh.. muka liikaa kasarimeininkiä.. miten sitä voi olla liikaa..? ;) Ja soundipuolta nyt on aika turha kommentoida.. Aika sekava meno, joku selkeä teema olisi saanut olla. Vähän turhankin rajua melodiatykitystä, vaikea pysyä perässä. Hauskan kuuloista pimputusta kuitenkin. :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta