Don't take this personally

Blackout | 25.07.2006 | Heavy Metal
3:49
7.90   2930 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Jack_Daniel 12.03.2007
aika jytkettä, tää on varmasti livenä vielä kovempaa kamaa! , soundit ei ole huonot, mutta ite jäin kaipaamaan vähä ehkä "repivämpää" kitarasoundia. ja rummutkin jotenki jää taka-alalle, tosin en tiedä miten nää on nauhoteltu.
mutta kyllä tykkään!
0   +1 +2
 
8
- Nicolai - 07.03.2007
Hieno raita, elementit on balanssissa ja kaikki erottuu ihan kohtuu hyvin toisistaan. Ainoo asia mitä ehkä vois vähä hioo on lyriikoiden lausunta. Laulu on toisinaan hieman kulmikasta.
0   +1 +2
 
6
Tuikka 08.11.2006
Tässä oli liikaa asioita, jotka ottivat pahasti korvaan... Eli tässä mentiin niin peruslinjoilla, koko biisi muutaman soinnun kiertoa (lukuunottamatta yhtä riffiä, jossa oli pientä plagioinnin makua Master Of Puppetsista...) --> kuuntelukokemus jäi tylsäksi, tällä ei ollut kuulijalle paljoakaan tarjottavana. Alussa hämäsi kun rummut soittivat pieleen, ylipäänsäkin yhteissoitto kuulosti välillä hapuilevalta.. Vokalistin äänestä en tykännyt yhtään, ääni tahtoi hajoilla välillä.. Sinänsä ihan mielenkiintoinen tyyli. Biisi oli kumminkin ihan kuunneltava, ei sitä aina tarvikaan erota muista tai tehdä vaikeita juttuja. Itse en pahemmin saanut tästä irti..
0   +1 +2
 
7
Deadg 30.10.2006
ainiin, musiikillisesti tuli hieman mieleen Cryhavoc niminen edesmennyt bändi.. ei mikään huono asia.
0   +1 +2
 
7
Deadg 30.10.2006
Vokaalit on menny ehkä vähän huonompaan suuntaan, olettaen että tämä on se sama Blackout mitä olen aiemmin kuullut. Nuo nykyiset ei ihan sovellu tällaiseen biisiin, jopa täysin kliinit sopraanovedot ois voinu sopia. Soolo on menevä metallica tyylinen ja sopii sävellykseen. Ehkä hieman käytetty tuo intron riffi. Kokonaisuutena kuitenkin hyvää työtä, pikkuasioita korjattavana ja ehkä vähän enemmän jotain omaa mukaan. 7
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 29.10.2006
Vitun hyvät kitarasoundit! Loistavaa!

:)

Laulu on minusta liian pinnassa ja liian "kuiva" tällaseen musiikkiin. enemmän olisin odottanut kaikua lauluun ja silleen "syvempi soundi".

Musiikkillisesti ei ole mitää valittamista.
Soolo on aika hurja :P
0   +1 +2
 
8
A-P 21.10.2006
Joo kyllähän tämä toimii! Varsin menevää kamaa. Kitarat möyrii mukavasti. Ehkä vähän liian korostettu alapää, mutta ei se mitään. Basaria olisitte voineet miksata isommalle. Laulajan äänestä en kyllä oikeen tykkää. Mutta mikäs siinä. Hyvä kitarasoolo! Kasin annan tälle!
0   +1 +2
 
5
blindways 12.10.2006
Anteeks nytten mutta ei ihan uponnut, kuuntelin parikin kertaa mutta kun ei niin ei. En ole persoonattomien kitarariffejen ystävä, ja sellaista viljellään heti alusta lähtien, vielä samaa ja monta kertaa. Säkeistöt ja kertsi on jopa vaikeasti eroteltavissa. Biisin kohokohta ja sellanen juttu jonka takia tätä nyt ehkä kannattaa kuunnella on kitarasoolo. Revittelyä johon on ynnätty vähän melodiaakin, siitä pisteet. Mutta kokonaisuus, ei.
0   +1 +2
 
argon 12.10.2006
Menevää peruspohjalta ponnistavaa heviähän täällä tarjoillaan, hyväkulkuinen biisi joka livetilanteessa toiminee hyvin.

Soitannollisesti pientä hapuilua on kuultavissa biisissä varsinkin rumpufilleihin mentäessä, mutta ei mitään sellaista mikä ei hoituisi lisätreenillä. Vokalistin äänenkäyttöön totutteleminen ensikuuntelulla hieman hymyilytti myönteisessä mielessä, tuli mieleen Napalm Deathin Barney-setä laulamassa "puhtaita" vokaaleeja. Vokalisti täyttää paikkansa tuomalla bändiin omaleimaisuutta, mutta varoituksen sanana todettakoon että miehen ääni tulee muuten jakamaan kuulijakunnan aika jyrkästi kahtia - jotkut kuulijat tulevat taatusti inhoamaankin tuota "karheammanpuoleista" tulkintaa.

Ei muuta kuin uutta virttä putkeen!
0   +1 +2
 
9
henkiluu 25.08.2006
Voi jumankauta hyppäsi sydän kurkkuun, oli ihan saatanan hyvän kuulosta, kun vertaa siihen johonkin teidän vuosien takaiseen kappaleeseen mihin joskus törmäsin! Ihan perkeleen hyvältä kuulosti ja äänenlaatu on parempaa, soittajat kehittyny rutosti muutenkin musiikin laatu parantunut huomattavasti! Rumpali osaa ikäänsä nähden tosi hyvin hommansa! Jos vain innostusta riittää teillä soittajilla luulen että pääsette vielä pitkällekin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat