Blinded by the system

Blackout | 25.07.2006 | Heavy Metal
3:23
8.78   2644 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
MJ Antipope 07.05.2007
Tässä oli nyt jotenkin omituisen tökkivä fiilis. En tiedä onko tarkoituksella, mutta minua se kyllä häiritsi. Tulee mieleen että tässä on yhdistelty eurooppalaista soitantoa amerikkalaiseen muutaman riffin junttaukseen, mutta kokonaisuus jää pahimmoilteen puolitiehen.
0   +1 +2
 
8
Epoche 26.03.2007
Mjoo, näkisin että teiteillä on hyvii biisei ja asennetta soitossa..Mutta homma mielestäni kaatuu siihen että ei ole tarpeeksi vaihtelua eri biisien välillä, toki biiseissä on eroja, mutta ne kuulostavat aivan liian samalta sopalta..Basso sekä kitara riffit ja soolot on ihan hyvän kuulosia, mutta rumpujen saundi (basari) sekä soitto on enemmän hakusessa..Laulaja vetää samaa soopaa biisist toiseen ilman mitään sen isompaa vikaa tai mainittavaa hyvyyttäkään, eli yksinkertaisesti samaa..
Niin paljon hyvää soitosta/kappaleista kuitenkin lopulta löytyy, että yleiskuva on positiivinen - toivottavasti tätä saa kuunnella paremmilla saundeilla tulevaisuudessa..
0   +1 +2
 
johnnymichael 05.08.2006
Hieman meinaa soitto takerrella ja hapuilla, mutta kova meininki on silti päällä! Tarkkuutta kaikille soittoon, niin hyvä tulee. Soundit on kohtuu hyvät, vaikka eka kerralla hieman karsastin. Biisin rakenne on aivan ok, osioita ei ole liiaksi, muttei käy tylsäksikään!
0   +1 +2
 
10
Pablo Blacktooth 27.07.2006
Voi saatana kun mie rakastan tässä tuota kertsin rumpukomppia. Tosin livenä kuulostaa paremmalta. Mut ihan saatanan vakuuttava biisi tääkin. En viiti syvällisemmin ruveta musiikillisia näkemyksiäni kommentoimaan, kun nolaisin vaan itteni. Mielipide näkyy kyllä arvosanassa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat