Without Tomorrow

5:38

Helmikuussa 2008 äänitetyn "Without Tomorrow"-demon kolmosraita.

8.82   1770 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Misenippu 06.08.2008
Hidas,mutta ei mielestäni laahaava. Itse pidän tätä biisiä ehkä parhaana tämän teidän 2008 vuoden demon kolmesta biisistä.
Laulaja vetää ihan hyvän suorituksen ja soitto hyvää ja sujuvaa.
Tuplabasarin mukaan tullessa biisiin tulee tietynlaista tukea.
Miksaus vaikuttaa hyvältä.
Olisi tässä ehkä voitu hieman rohkeampiakin juttuja kokeilla,mutta kyllä tämäkin suoritus yltää siihen ysiin.
0   +1 +2
 
9
Epoche 06.03.2008
Mainioita biisejä, turha tässä lähtee saivartelee mitää ihmeellisempiä..
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 29.02.2008
Tässäkin on onnistuttu, ei ehkä aivan yhtä hyvin kuin edellisessä, mutta kuitenkin, antamaan biisin hengittää hukkaamatta suuntaa minne mennään. Biisissä yhdisty varsin mielenkiintoisesti, muttei täysin ongelmattomasti, eri tyylisiä heavy-biisejä. Alkupuoli edustaa varsin balladimaista otetta, mutta lopussa mennäänkin sitten jo ihan tuplabasarin tahtiin. En ole täysin eriä mieltä ylläolevan kommentin "laahaava" osan kanssa. Ehkä tässä olisi voinut kokeilla jotain rohkeampiakin ratkaisuja esim temmon muutosten osalta, jotain, mikä olisi oikein kunnolla säväyttänyt ja rikkonut konventioita. No, paha mennä neuvomaan, jokainen tekee musiikkia tavallaan - kommenttejahan nämä vain ovat.

Auf jeden Fall - biisistä tekee keskivertoa mielenkiintoisemman juuri yllämainitsemani tyylien sekoitus. Se mitä jään (tästäkin) kaipaamaan on tietty räväkkyys jossa bändin todelliset voimavarat pääsisivät kunnolla esiin. Nyt ne tuntuvat jäävän jossain määrin turhan "tavallisten" ratkaisujen varjoon.
0   +1 +2
 
7
Fist 28.02.2008
Hieman laahaava biisi..ei se silti huono ollut..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat