A Step From The Dark

4:25

Released by Dawnin hidastelevampi ja tunnelmallisempi biisi.

9.12   3764 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Spcrt 22.05.2007
tämä kappale on minun lempi kappale teidän bändistä... se sopii aivan fantastisen mahtavasti rentoutumiseen, ainakin se minuun tehoaa :D ja totta tosiaankin 10 arvoinen mutta ois enemmänki ku 10
0   +1 +2
 
9
kUOLLUTMIEs 22.02.2007
Oikein tunnelmallinen biisi on tämä. Ekaa kertaa kun kuuntelin se loppui ennen kun osasin odottaa. Olin varma, että kun pimputukset feidautui lopussa, niin kitaraoilla olisi vielä tullu jotain. Tämä maanittelee sen verrran mukavasti mukaasa, että oli varsin yllättävää kun se sitten loppui. Oikein mahtipontistakin välillä. Tällanben hitaampi biisi osottaa, että bändi osaa kyllä soittaa yhteen tosi hyvin. Hitaasti soittaminenhan on oikeesti vaikeempaa, kun nopeesti. Virheet ja epäsuhdat sovitukset kuuluu selvemmin mutta niitä ei tarttunut yhtään matkan varrella haaviin. Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
9
- Nicolai - 02.01.2007
Ja hyvältähän se kuullosti. Heidi, lausumisesi on parantunut selvästi edellisistä, pisteet siitä. Itsekkin olen kuullut kyseistä For My Pain yhtyettä ja pieniä viittauksia toki löytyy. Vaan miettikääpä tätä; voiko tässä maailmassa enää tehdä sellasta musiikkia, mikä ei jo jossain määrin kuullostaisi tutulle?
0   +1 +2
 
10
Bentley 02.01.2007
Alussa tulee pakostaki mieleen että ei vois soundillisesti ja sovituksellisesti olla enemmän For My Pain kopio :)

Laulu jää taas vähä erottumattomaksi kertosäkeiden kohdalla.

Syntikan soittaja sais harjotella metronomin kanssa enemmän noita piano soolo arpeggio kohtia koska ei mee täysin tempoon ne soitot. Ne on pieniä heittoja mut mun korvaan ne kuulu kyl. Ja sit sinne biisiin loppuun oleva hidas juoksutus ni tehkää se loppuun samalla tyylillä. Nykyisellään se loppuu kesken kaiken.

Sit sielä biisin loppupuolella ne kitaroiden ja rumpujen "taka taka taa" kohdat ei mee tahdikkain. Todennäköisesti kitaristille / isteille enemmän tarkkuutta tempokorvaan.
0   +1 +2
 
7
Mikael83 31.12.2006
Lähtökohtaisesta kappale etenee hyvin hitaasti, lähes unettavanlailla. Soitossa ei ole mitään moitteen sijaa, mutta ei tämä mitään uutta tälle gengrelle kyllä tarjoile. Laulu on hyvin haparoivaa muutamassakin kohdassa mikä on selkeästi heikko lenkki. Kappale ei kuitenkaan milläänlailla nouse edellisen demon circle of threen tai follow the wavesin tasolle.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat