Flowers And Bondage

BabylonDubProject | 04.04.2005 | Downtempo
3:41
8.05   4832 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=122726
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
K. Vainio 27.11.2005
Tämähän on hyvää! Kuuntelinkin moneen otteeseen. Soundimaailma on erittäin hieno ja rumpukomppi sopii kuin nakutettu tähän.
0   +1 +2
 
Shah 19.11.2005
Rakenne toimii varsin erinomaisesti. Perkussiofilli tuo hyvää "ystävällistä" kontrastia muuten pehmeään ja mielenkiintoiseen, mystiseen äänimaailmaan. Vedenalainen maisema tulee täälläkin mieleen.

Organ-soundi keitoksen päällä toimii messevästi. Bassoissa olisi ehkä toisinaan voinut olla jotain sweeppejä. Rummut ovat mukavat ja koko teoksessa on aika vahva "liikkeen" ja tilan maku. Ehkä joku pikku kompura olisi välillä voinut hieman maustaa sitä, mutta mukavalla tavalla taas toisaalta pääelementtinä on nuo urku- ja synasoundit.

Hienoa että BabylonDubilta on uutukaisia tullut!
0   +1 +2
 
8
HW 13.11.2005
Jäi vähän hämäräksi se minne tämän biisin olisi pitänyt kuulija kuljettaa. Kun paras musahan on sitä jonka avulla pääsee tripille. Tämän kanssa se ei ihan onnistunut...
Kivoja runpuasioita oli askarreltu. Niitä kuunnellessa oli oikeasti aika kivaa.
Äänimaailma oli jotenkin vedenalaisen tuntuinen. Mikä oli siis hyvä juttu. Tuli mieleen merenneitojen bileet, niin kummalliselta kuin se kuulostaakin.
0   +1 +2
 
Panuzki 17.05.2005
Suunnilleen kaikki tämän biisin melodiat ovat kaikessa mielikuvituksettomuudessaan ja toistuvuudessaan rituttavia. Nyt toivon todella etteivät ne jäisi vielä päähänkin soimaan. Yksi niistä hieman kiinnostavammista vaiheista tässä kipaleessa olivat nuo yhtäkkiset typerryttävät rumpusekoilut joissa ei ollut paljon järkeä. Ajoittain tietyt äänet nousevat niin korkealle että korvat kyrsiintyvät. Eniten tässä biisissä masentaa tunkkainen äänimaailma, joka antoi mielikuvan märästä viidakosta, jossa istun mudassa. Ei kivaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.05.2005
Snadisti tunkkainen äänimaailma tässä, kaipaisi kirkkautta. Taustalla pyörivä filtteröity sweeppisyna tai mikäliekään on jotenkin vähän turhan räikeästi, tylsän koneellisesti efektoidun kuuloinen. Minuutin kohdalla aika yllättävä veto, hassua narinaa jonka jälkeen paluu pääteemaan kuulostaa hyvältä. Melodiat tuntuvat tässä jotenkin täysin tyhjiltä siihen nähden, kuinka etualalla ne kuitenkin tuntuvat biisissä muuten olevan. Kahden ja puolen minuutin kohdalla alkavat bassojumittelut toimivat. Satunnaiset kauhuvingahdukset myös.

Jotenkin tässä on kovin harmaa tunnelma. Hyviä ideoita ja toteutuskaan ei ole huonoimmasta päästä ollenkaan, mutta kaipaisi paljon hiontaa soundien ja sisällönkin osalta. Jotain todella oivia ideoita oli kuitenkin mukana. Käyttäisin tässä sanaa "lupaava", mutta paljon on vielä tekemistä!
0   +1 +2
 
9
Verenn 30.04.2005
Olipa tyystin erilaista downtempoa mitä täällä on vastaan tullut. Unenomainen tai vedenalainen on ne sanat mitä tulee mieleen tätä kuunnellessa. Tai joku tulevaisuuden cyberpunk/matrix -meininki (tosin 100x synkempi kun se matrixin keinotodellisuus oli).

Harvemmin on näin saanut sanoa, mutta tää oli ehkä jopa liian lyhyt koska toi pohja ois jaksanut kantaa pidempäänkin. Elementeiltään meno oli minimalistista, mikä on hyvä asia. Soundeista sai ehkä just tollasen unenomaisen/vedenalaisen kuvan, ja jos sitä on tavoiteltukin niin soundit on siinä tapauksessa onnistuneet aika nappiin. Perkussio-osasto (etenkin se konekiväärirumpufilli) eivät ole niitä nerokkaimpia, mutta tässä hyvin toteutettuja ja toimivat. Tämän tekemiseen on luultavasti uponnut melko määrä aikaa, on kaikin puolin niin viimeistellyn ja mietityn oloinen tuotos.
0   +1 +2
 
8
JM 27.04.2005
Tää kyllä kolisee ja kolahtaa alusta. Kukat ja sidontaleikkihän tässä on. Ja enemmän tässä biisiä kuunnellessa kyllä tuntee olevansa se sidottava..=)
Perkussio päristely ei oikein toimi, perkussiot kyllä muuten sopisi biisiin. Varsinkaan pitkä päristys kohta. Biisi jauhaa liikaa paikallaan. Taustamusaa? Jotain huomion herättäjää sais olla enemmän, että mielenkiinto pysyis, kun kuitenkin saundit on niin hyvät. Kummallisista underwater wlungg! -äänistä isoa plussaa..
0   +1 +2
 
GrimErazer 27.04.2005
Jeps. Pauketta, sämplejä, skrätsäykset ja pakolliset keyboard-kuvioinnit löyty. Ja rytmikkään kumiseva basso...
Tämä laji ei valitettavasti sytytä juuri oikein millään tasolla. Löytää varmasti silti oman kuulijakuntansa.
0   +1 +2
 
8
Dj Tomka 25.04.2005
Massiivinen äänimaailma... Jotenkin tulee mieleen Depeche Moden vanhemmat biisit, ei missään mielessä loukkaavassa mielessä. Ei puuttunut muuta kuin, et Dave Gahan olisi heittänyt vokaalia peliin. Mut minusta loistava, vähän synkistelevä biisi, hyvin kävis johonkin kauhuleffaan...
0   +1 +2
 
9
Sigil 18.04.2005
Hyvää dubia, rytmi vie mukanaan. Jäi töllö päälle ja ajatukset karkas. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta