Skull and Bones

BabylonDubProject | 15.11.2004 | Trip-Hop
4:10

Lay your head next to the skull and bones /
See the way the pattern grows /
Your creation has left, you must now do without /
The creatures in your walls are trying to get out /

Melted lead and battery acid /
Get down on your knees and humbly ask it /
Now serve yourself, I'm about to feed /
Stay down on your knees and wash my feet /

8.86   2828 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tuoremehu 07.06.2005
hmm.. Mahtava biisi, en tapaa kyllä kuunnella tälläistä musiikkia mutta tämä biisi taisi muuttaa kaiken.

Arvosana: 9½
0   +1 +2
 
8
Talonmiäs 09.05.2005
ihan mukavan kuulonen.tää on just tätä instrumentaalia mitä tykkää kuunnella niinku tavallisiakin biisejä.
noi rummut potki ihan mukavasti,ja muutenkin oli mukavan rauhallinen melodia.
mutta lisää näitä TRIP HOP biisuja tänne :P
haluais kuulla lisää,en oo muilla näit trip hop biisejä nähnykkää.
0   +1 +2
 
8
Carbon 29.04.2005
Hyvä tunnelma... itse jäin biisin edetessä odottamaan että jotain vielä tapahtuisi.
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 13.03.2005
maukas tunnelma....ja hyvin tehty....
0   +1 +2
 
Trip-Hoppia, hyvä, tästä osaan sanoa jotakin. Aika erikoisen kuuloista.. Miksaus ei kyllä ole parasta mahdollista. Stereokuva jää vajaavaiseksi, laulu kuulostaa kummalliselta ja padit ovat hieman häiritseviä. Biisi itse on aika mielenkiintoinen.. En kyllä ole ihan varma tuosta vocoderista onko se hyvä asia. Vaihtelua loppuun.
0   +1 +2
 
Ai että cypress hillin levyä tässä kuunnellaan... keh keh. hupaisaa.

***

Hienosti luo tunnelmaa tämä biisi heti alusta asti. Jotenkin nuo vokaalit kaikessa vakavuudessaankin saavat minut hymyilemään. Virnuilemaan jopa. Minua aina huvittaa väärät asiat. tiedän että tämä ei ole varmaankaan se toivottu reaktio mutta minkäs teet. R.I.P-hoppiahan tämä. Futuristisen elokuvan hautajaissaattuepätkä. Sopisi johonkin mauttomaan schwarzeneggerpläjäytykseen ehkäpä. Kivaa efektimöyhöttelyä padipuolella, josta pidin. Biisin suolana muutenkin on tällänen kummallinen pulisevasti soljuva möljöilyys... ei kuitenkaan sellainen tiedemiesmäinen koeputkiporina jota omissani on vaan paremmin sellainen avaruussuopulppuna... joku yodan kaveri nousee limaisena sieltä suosta ja alkaa kertoa tarinaa. tälläistä musiikkivideota näen siis mielessäni... Herra veneficus itse kädet vammaisesti rinnan päällä heiluu hitaasti. valonvälähdyksiä. kuvaleikkauksia... happosade.

Jahas, huomaan kuunneööeeni tämän jo muutamaan kertaan ja mukavasti edellleen soljuilee taustamusiikkina tunnelmaa luomassa. Kestää tämä kyllä tarkemmankin kuulostelun, sillä sellaisella hartaudella on kaikki osaset läimitty kokohon... en keksi enempää mukahumoristista hölmöä löpinää joten lopettelenkin tähän ja siirrän väsyneen olemukseni sängyn pohjalle.
0   +1 +2
 
10
Pukkapää 16.12.2004
Pääkalloja ja luita; nimi antoi kuvan, että tässä kolisee kasarimaiset rummut ja kimeät laulut. Mutta onneksi olin pahasti väärässä. Herra Veneficus loi DiversAeonilla semmoiset fiilikset minulle, että odotin tältä tavallaan rauhallisempaa ja tarttuvampaa kamaa. Vaikka DiversAeon on loistavaa omassa genressään, niin tämäkin viisu maistui erittäin keppoisasti minulle. Tarttuva bassomelodia, laahava ja taustaan hienosti sopiva rumpukomppi, iloisen surulliset syntikat ja kuiskaavat laulut. Olen erittäin otettu tästä biisistä. Biisi onnistuu siinä erittäin vahvasti, että luo kuvia päähän ja tekee erilaisia tunnetiloja syvimässä olemuksessani. Tämä biisi toimii kyllä joka paikassa; tällä hetkellä sen voisi kuvitella soivan juuri ennen nukkumaan menoa. Tämä voisi antaa leppoisat unet ja luoda omituisia juonia. Tavallaan tämä biisi on kuin yksi iso uni; tähän ihastuin ensilyömällä ja siksi kehtaan antaa tälle kaksinumeroisen numeron. Virheitä en löytänyt, kaikki toimii, niin maan perusteellisesti. Loistavaa unelmaa tämä on.
0   +1 +2
 
9
Shah 02.12.2004
Täytyi oikein varata sopivaa aikaa tämän kunnolliselle kuuntelulle, koska Babylondubin Lapinjärvi-debyyttibiisi kolahti aikas lujaa tuossa hienolla minimalistella synkkyydellään.

Jees, kuten aiemmin mainittiin, on selkeän Veneficusmainen melodia. Sulla on selkeästi mieleisin(?) oma tyyli miksata saundit ja annan boonusta siitä. Se tuntuu kuuluvan läpi DiversAeonin, kuin tämänkin projektin, ja enkä siis tarkoita sitä mitenkään häiritsevänä tekijänä!
Tarkemmin ottaen tietyissä vaiheissa oli hyvin positiivisia hyviä kohtia, kun parissa muussa taas hiukan häiritseviä:
Laulun alettua beatin kanssa samaan aikaan sopi hyvin. Iso plussa. Melodioita mukaillen se ikään kuin 'pakotti' kuuntelemaan sinua. Mutta kunpa se laulu tosiaan olisi lujemmalla.
Sen jälkeen 0:56 kohdassa rytmin mukana alkanut tikitys ei siksi mielestäni sopinut kuvaan, kun juuri eteeristä tunnelmaa ja henkeä salpaavaa melodiaa seuraten täytyikin tempautua tavallaan jonkin musiikillisen yksityiskohdan kuunteluun. Se olisi sopinut vähän myöhempään vaiheeseen mielestäni, kuten erinomaisesti 2:40 kohdassa, jossa mainiot padit olivat pinnassa. Kaikki oli laulun puolesta ikään kuin "sanottu jo". (En tiedä, ehkä sekin on makuasia, mutta itse pidän tavasta, jossa musiikilliset (ja teknisetkin) nyanssit nostetaan esille myöhemmin. TOINEN tapahan on taas rakentaa niistä filleistä yms. lähes koko biisi (kuten paljolti d&b ja 'fruityloops' konemusassa on tapana) ja antaa sen viedä pohjaa tavallaan etiä päin.

Ns. robolauluefektit sopivat kuvaan ja äänimaisemaan, kuin nykänen lööppeihin. Siis oikeasti. Samoin (ilmeisesti?) moduloitu pulinaefekti laulu. Plussaa.

Kaiken kaikkiaan kokonaisuudessa biisi on erittäin hieno, tunnelmallinen ja melankolisen ystävällinen. Mieleen jäävät parhaiten sen melodia, joka on ehdottomasti kantava, eteenpäin vievä voima tässä. Miksauksesta boonusta kuin S-etukortilla. Pidän äänimaisemastasi kovasti.
0   +1 +2
 
Haava 16.11.2004
Tässäkin BDP-biisissä näköjään ensimmäinen kommentoija. Veneficus maiset melodiat... Hypnoottisen tanssivaa... Ilmeisesti vokaleita hävetään, kun ne on miksattu niin hiljaiselle. Vokaalin ongelmia ei voi poistaa miksaamalla niitä hiljaselle. Laulun efektointi vaikutti vähän keinotekoiselle. Mutta jooh... Älyttömän hyvä tunnelma.. tykkäsin erityisesti niistä kilisyttimistä siellä parin minuutin tienoilla... Komppi vähän alkaa polkea paikallaan, ja se oliskin saanut olla monipuolismepi... Sen loppuminen oli todellinen helpotus siellä välissä... Kaikenmoisia kivoja aavistuksen metallisia saundejahan sinne oli tungettu.. Ehkä jos jotain olisin kaivannut, niin terävämpiä rumpuja. Makuasiahan tuo on, mutta nuo rummut olivat melkoista tuhnua. Erityisesti nuo kohinaa sisältävät rummut olivat melkoista kuraa. Saundeista pätänee kehua sydämmen oloista bassorumpua jonka sävellys oli kiva. Sitten se naputtava ääni siinä vähän ennen 0:10 kohtaa joka siinä taustalla soi on kiva ja pitää pohjan eloisana. Myös monet vonkunat sillä olivat kivoja. Paras saundi ole ehdottomasti se kivasti äänikuvasta irtoava rätisevä perkussio.

Kokonaisuudessaan biisin tunnelma oli hyvä. Sitä varjosti hieman aivan liian suurella epävarmuudella laulettu vokaalipätkä, joka ei ohuudessaan muutenkaan sopinyt siihen äänikuvaanmassivisten rumpujen ja pädiviidakon keskelle. Komppi ei monotonisena oikein säväyttänyt... Se ei jotenkin vetänyt mukaansa. Sen sijaan synien luomat eteeriset melodianpätkät kyllä kolahtovat... Pädit olivat vähän ohkaisia ja metallisia, mutta ehdottoman eloisia, mikä on iso olus.

Yksinkertaisesti helvetin hyvä tunnelma, jota on vähän hankala kuunnella noiden kovalle miksattujen ja masiivisten rumpujen lomasta.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta