Yellow Pill Road

BabylonDubProject | 11.05.2007 | Chill Out
4:31

A study on GABA agonists and guitar melodies.

9.50   1325 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fillari 29.04.2009
Enemmän tällainen tunnelmanluja ja toimii siinä hyvin. Kiva kuunnella taustamusana näin illalla paperitöitä tehdessä. Tähän tarkoitukseen tämä on kyllä omanna . Annoin ysin, koska tämä on hyvää, ei ihan jyrähdyttävää mutta kiitettävää kuitenkin.
0   +1 +2
 
MKDELTA 02.06.2007
Todella, todella rauhoittava kappale. Kauniita, ilmavia, leijuvia, äänimaailmoja ja miellyttäviä kilinöitä. Tämä täydellistä musiikkia jota sanon yömusiikiksi, sellaista musiikkia mitä on hyvä kuunnella yöllä että pystyy nukkumaan sen jälkeen kun on koko päivän tykittänyt korviinsa Imminent Starvationia ja muuta hauskaa metelimusiikkia. Todellakin rauhallinen, mutta ei ollenkaan tylsä kappale, vaihtelua riittää. Lopun kuiskailut olivat mukava lisä. Todellakin, erinomaisen chill outtaavaa chill out musaa.
0   +1 +2
 
10
Erittäin tehokas ja hillitsevä vaikutus tällä biisillä, siis kiihtyneessä tilassa olevalle kuuntelevaiselle. Onko tämän koekuuntelussa ollut isokin otos? Saatan jopa suositella tätä jollekulle, joka kärsii kiihtyneisyydestä...

Simppeli kuvio vastaa lähes sydämenlyöntien rauhoittavaa vaikutusta, jos ne sykkivät, siis lyönnit rauhallisesti, toki jos syke nousee, niin silloin on syytä kuunnella tätä...
0   +1 +2
 
Haava 16.05.2007
Näköjään GABA toimii. Ehkä aineena vähän tylsä. Sellainen jo koettu, mutta ihan kiva ...tai sitten tämä biisi ei vaan kuvaa aihetta kunnolla.
0   +1 +2
 
10
Femi 15.05.2007
Joo'o.. Kiehtovaa. Rauhoittavaa. Vois kattella kauniita suihkulähteitä ja kuunnella tätä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta