Risa Auto

Avohoitopotilaat | 07.01.2006 | Indie
2:56

Kesäistä meininkiä.
Pasi - Laulu / Basso
Jani - Rummut / Kitara
Mika - Koskettimet

8.57   6043 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fillari 01.04.2009
vielä sellainen takasveto, että piisin lopussa välisoittoon jotain mielenkiintoa lisää...mutta edelleen hyvä hyvä
0   +1 +2
 
10
Fillari 01.04.2009
Hyvä meininki diggaan ... lisää tällaista rauhallista meininkiä. Laulajan ääni sopii piisiin hyvin
0   +1 +2
 
8
christoart 25.04.2007
Jou, surffailen ehkä vähän myöhässä sikseen että mun kommentti kiinnostaisi tästä kethän.. letkiä biisi kuitenkin, sanat ja lopun synat olivat oikein kiuat. Kiitettävä? Kasin pintaan kuitenkin menee, koska ehki vähän intohimoa puuttui tulkinnasta. Mutta kasi onkin kouluarvosanoissa nykyisin hyvä!
0   +1 +2
 
8
har 30.01.2007
Velvet Underground meets Aknestiks. Ja pihalla törmätään Mattiin ja Teppoonkin.
0   +1 +2
 
roppanen 12.07.2006
Jep, piti kuunnella biisi 4 kertaa läpi ennen ku rupesin mitään heittään. Jonku verran hyvissä fiiliksissä tästä. Loistava veto ja kerranki sellainen sanotus mikä kolahti kympillä. Tässä on aivan turha ruveta analysoimaan sen kummemmin.
0   +1 +2
 
9
epästabiili 06.07.2006
Wau...tämä biisi olisi pitänyt kuulla jo aikaisemmin. Laulajan seksikäs ääni yhdistettynä kesäromanttisiin(?) sanoituksiin toimii loistavasti! Ainoana miinuksena biisin lyhyt kesto, mutta toisaalta miksi pidentää jos on toimiva paketti. Mukavan letkeää musiikkia jota sopii helteellä luukuttaa. Kourallinen frendejä, ranta, juomaa ja tämä biisi :)
0   +1 +2
 
9
D-Beat 15.02.2006
Oi kun oli sympaattinen biisi. Hyvin kesäinen meininki kyllä ja juuri sellainen fiilis tulee, että akkunat auki, luu ulos ja ajelemaan päämäärättömästi jonnekin landelle. Sanoituksissa mukava sekoitus romantiikkaa ja punk-henkeä. Letkeää fiilistä. Hieman kaiveli tuo loppuosio, mutta siinä sitten voikin ulkomuistista hoilottaa tota kertsiä. Tämä kyllä jää koneelle ja kesää odottelemaan.=)
0   +1 +2
 
9
Döner 09.01.2006
Pidin alun kitarajutusta, laulun hyväntuulisuudesta ja lopun fiilistelystä.
0   +1 +2
 
8
Pukkapää 08.01.2006
Täti jätti suuren hymyn jälkeen sen aidolla ja rehellisellä punkmeiningillä, jota oli täysi ilo kuunnella. Nyt pitkästä aikaa sitten nämä iloa tuottavat Potilaat ovat saapuneet takaisin; nyt tosin paljon rauhallisemmalla annilla ja tätähän tämän herran korvat tykkäävät kuunnella. Kerronko faktat korvien puolesta? No kyllähän minä kerron!

Eli alusta asti selviää, että varsin letkeää suomipop/rock-linjaa noudattava biisi tuottaa positiivista jalan nytkyttämistä ja pään heilutusta; tarjolla on yksinkertaisen toimivaa bassottelua sekä kitarailua, rummuttelu luo hyvää taustaa näiden elementtien päälle luoden taustasta mielenkiinnon säilyttävän. Laulu on kertovatyylistä ja toimii. Eihän tähän tarvitakaan mitään valtavaa Coverdale-antia; näin homma toimii ja sillä sipuli. Varsin maittavaa tuo, että biisi tavallaan kuin loppuu tylysti, mutta sitten kuulukin auton ääntä ja päästän käsiksi tähän oikein 70-luvun mieleen tuova fiilistelyloppuosa. Mainion lopetuksen luo tämä melkein Pink Floyd-mainen syntikka ja jamitteluosio, antaa ajatuksien kulkea päässä ja ilman laulua antaa kuuntelijalle tikut käteen. Aika mellevää pojat kuulkaas.

Joten kaiken mässyttelyn jälkeen käsissä on varsin toimiva ja letkeä indie-ralli, josta haistaa suomipopin syvimpiä juuria, sekä myös 70-luvun psykedeliaa. Tällä risalla autolla on hyvä tulevaisuus. Antaa sen vain lötkötellä. Tämä maistuu.
0   +1 +2
 
7
Kivasti soitettu, mutta hieman monotonisesti laulettu pop-renkutus, josta voisi saada radiohitin ilman kiroilua. Muuten hyvää jälkeä, mutta persoonallisuudesta ei ole tietoakaan ja biisi on letkeydessään liiankin helppoa kuunneltavaa - toisin sanoen se ei jää millään tavalla mieleen.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2