Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

12.9.2015: Elias Kalmiston toinen romaani Eipä vähä katekismus on nyt ilmestynyt! Kysy kirjakaupoista tai kirjastosta. Ensimmäinen teokseni Pihtari ilmestyi 2011.

 

25.3.2015: Kaikkien projektieni (musiikki, kirjallisuus, elokuva) esittelyt löytyvät Facebookista sivulta Kristpect Productions. Tervetuloa seuraamaan tekemisiäni!

Ripa

 

17.5.2014: Christoart Ltd:n uusi biisi Enteinen kuunneltavana projektin sivulla.  

Ripa

 

27.1.2014: Niin kuin joku on varmaan huomannut, ei tänne sivustolleni ole tullut pitkään aikaan uutta materiaalia. Viime vuonna eli 2013 kepitin kitaraa enimmäkseen Lasane! -bändissä (hieno yhtye, löytyy nimellä netistä). Yksi Christoart Ltd:n biisi on rästissä vielä; kunhan sen tässä kevään aikana saan äänitettyä niin Christoart Ltd on näillä näkymin paketissa. Nyt kun on Tekemisen Vuosi 2014, keskityn pääosin uuden romaanikäsikirjoitukseni naputtamiseen. Tähtään siihen, että raakaversio ainakin rakentuisi tänä vuonna. Valmistuvan se näyttää tällä hetkellä, hyvällä mäihällä teos voi olla jo ennen kesää editointikunnossa.

Ripa

 

26.4.2013: Christoart Ltd:n Moraalitalkoot-kappaleesta on nyt youtubessa video. Juha Penttinen ohjasi tuotoksen, samoin kuin Musiikkiveljesten Syvärin kurkun viime vuonna näihin aikoihin. Molemmat kannattaa katsoa!

Ripa

 

 

24.12.2012: Vuosi on nyt pulkassa, kaikki tuli suurin piirtein tehdyksi mitä suunnittelinkin. Ensi vuodesta arvelisin, että Christoart Ltd:n biisejä tulee jonkin verran; en minä näitä suunnittele, ne tulevat. Musiikkiveljekset ja muut projektit ja keikat etenevät ja tulevat myös omalla painollaan. Mutta joo, hyvää ensi vuotta kaikille kuuntelijoilleni. Laitoin Bandcampiin (http://christoartltd.bandcamp.com) muutaman biisin esille.

Ripa

 

 

19.12.2012: Erittäin mukava oli soittaa Huutomerkki ry:n synttärimusteklubilla! Kiitos yleisölle.

 

Ripa

 

 

SEURAAVA KEIKKA: Christoart Ltd soittaa Oulussa Ykän pubissa täyspitkän keikan perjantaina 19.10.2012. Tervetuloa!

Ripa

 

10.6.2012: Musiikkiveljesten video on ilmestynyt youtubeen. Tämä kannattaa ehdottomasti katsoa! Hakusanaksi Musiikkiveljekset, sillä löytyy.

Ripa

 

31.5.2012: MUSIIKKIVELJESTEN ensimmäinen video ilmestyy kesäkuun ensimmäisellä tai toisella viikolla youtubeen, todennäköisesti 10.6.

 

 

25.2.2012: Joo, paljon on tullut tehtyä, mutta eipä tuo pää näytä silti rauhoittuvan. Joskus rasittaa, että koko ajan on keskeneräisiä biisiaihioita rakenneltavaksi. Koko ajan päässä soi. Niin kuin nytkin. Enimmäkseen minulla kuitenkin on hauskaa tämän taiteista korkeimman kanssa. Eipähän tule koskaan tylsää.

Ripa

 

25.1.2012: Joo, nyt on kaikki tehty, mitä poikien kanssa viime vuonna suunniteltiin: Musiikkiveljesten sekä Lonkku-Ilen ja Rypä-Räpän peruskokonaisuudet ovat valmiit. Miksauksissa on vielä viilaamista, mutta niitä valmiita voi kysellä sitten meiltä, jos puheeksi tulee. Saatammepa laittaa ne lopulliset versiot tännekin, tietääpä tuosta.

Yksi Christoart Ltd:n biisi on sanoituksia ja laulua vaille valmis. Biisi on sen verran hyvä, etten hötkyile sanoitusten kanssa vaan odotan reilusti inspiraatiota. Tämän vuoden aion muuten keskittyä taiteen osalta uuden romaanikäsikirjoitukseni työstämiseen. Viime vuoden huhtikussahan ilmestyi ensimmäiseni Pihtari - rakkausromaani Elias Kalmiston nimellä, joten on jo aikakin päästä naputtamaan uutta tuotantoa. Mutta ollaanpa yhteyksissä!

Ripa

 

 

 

SYKSY 2011: Lonkku-Ilen eli Mikkosen Ilikan kanssa teemme täyspitkää kokonaisuutta, 12 biisin pohjat on jo valmiina. Pallen eli Palojärven Matin kanssa teemme Musiikkiveljesten täyspitkää kokonaisuutta. 8 biisin pohjat on jo valmiina. Eli syksyllä 2011 ilmestyvät nämä edellä mainitut systeemit. Toivon kanssa teemme T & R Orkesterille biisejä aina kun sille päälle satumme.

Ripa

 

 

 

Enteinen-kokonaisuuden biisit on nyt soitettu ja miksattu, masterointivaihe vielä kestää viikon tai pari. Sen jälkeen paino ja ilmestys. Prosessi oli pitkä, nyt olen iloinen lopputuloksesta. Vähään aikaan en tee biisejä, mutta Elias Kalmiston Pihtari - rakkausromaani ilmestyi 6.4. Kustannusosakeyhtiö Kumioravalta, joten seuratkaahan mediaa! Kirja on kuulemma maailmankaikkeuden törkein ja hauskin tekstuaalinen tekele. Se on minun kirjoittamani.

Ripa

 

Seuraavat keikat:

 

1.6.2011: HUURUPIILO,TAMPERE: Julkkarifestarit

Kustannusosakeyhtiö Kumioravan viralliset monikulttuuripäivät. Kaksipäiväinen festivaali tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi Kumioravan kotimaisten artistien (Samson, Jaana Suorsa, Elias Kalmisto) haastattelut, Antti Syrjän stand upia, sarjakuva-aiheisen tietovisan upeine palkintoineen sekä livemusaa (Christoart Ltd ja M.A.Kaakinen plays with himself). Mukana menossa on myös Kumioravan myyntipöytä erikoishinnoteltuine tuotteineen, joten yleisölle avautuu oivallinen ja edullinen tilaisuus hankkia sarjakuvakirjoja artistien nimikirjoituksilla varustettuina.

OHJELMA:
KESKIVIIKKO 1.6.2011
16.00 Tapahtuma alkaa
17.00 Kumiorava esittäytyy & artistihaastatteluja
19.30 Tietovisa
20.30 Antti Syrjä stand uppailee
21.00 Christoart Ltd
22.30 Valomerkki ja koko lössi pihalle

TORSTAI 1.6.2011
16.00 Tapahtuma alkaa
17.00 Epämääräistä haahuilua
19.00 Sarjakuvatapaaminen
21.00 M.A.Kaakinen plays with himself
22.30 Valomerkki ja koko lössi pihalle

 

3.12.2010: Lentävä lautanen, Oulu (soolona)

3.4. Pitkämies, Helsinki klo 18-19
4.4. Bar Kuka, Turku
24.4. Park 57, Oulu

20.8. Oulun taiteiden yö, Valve. (koko bändi!)

30.10. Lentävä lautanen, Oulu (unplugged: piano, kaksi akustista)

11.11. Nuclear nightclub, Oulu (koko bändi!)

 

9.5.2009: Kahdeksan kappaletta sisältävä Kuolovirsiä-promo-cd on nyt vihdoinkin valmis. Jos haluat sen itsellesi, ilmoittele siitä minulle tämän sivun kautta tai sähköpostitse. Äänenlaatu levyllä (wav) on luonnollisestikin paljon parempi kuin netissä esillä olevissa versioissa.

Videoni Rukous esitetään Oulun musiikkivideofestivaaleilla 19.-23.8.2009.

Ripa

HUOM.: Myspacesivullani on seitsemän tekemääni musiikkivideota katsottavana.

kontakti: christoart@hotmail.com
http://www.myspace.com/christoartltdPikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: