Interstate to nowhere

Aurisgale | 11.04.2005 | Melodic Trance
7:24

Yhdessä idyllisessä omakotitalossa yöunet ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Hento tyttö seisoo sängyn laidalla katsoen tyhjin silmin punaisia lakanoita. Tumman sininen valo heijastaa puolet hänen kalpeista kasvoistaan. Hänen kädessään on veren tahrima keittiöveitsi josta on tihkunut tummaa verta hänen yöasunsa valkeille helmoille. Sängyssä makaa kieroutunut mies, elämäntuhoaja, se ei hengitä enää. Oliko se rakkautta? Tyttö ottaa itkien miehen autonavaimet, juoksee yöasussaan autolle ja pakenee sateiseen yöhön ruosteisella farmarilla. Tyttö vain pitää ratista tiukasti kiinni ja ei katso ollenkaan taakseen. Kaunokaisen itkuinen pakomatka jatkuu loputtomiin hiljaisilla valtateillä. Hän vain jatkaa kohti tyhjää.

9.49   11129 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Martian Law 06.11.2006
Tämä on hieno, toimii. Melkein kymppi.
0   +1 +2
 
^MaiGe^ 05.02.2006
Pakko melkein tirauttaa kyynel, sillä kappale on niin koskettava. Sen tunnelma on jotain elämää suurempaa. Piano on aivan ihana ja vaikka kappale on yli seitsemän minuuttia pitkä, se tuntuu vain pari minuuttiselta.
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 14.01.2006
Sanotaan nyt heti alkuun että tuo piano on aivan täydellinen!
Sitten alkaakin jo aivan mahtavalla basso melodialla siivittämä melodia jonka seuraksi tulee kaikennäköistä kivaa sälää efektien lennättämänä. Hiukan samanlainen kuin tuo testimonium. hyvää menoa. Olisi ollut kiva kuulla lisää tuota pianoa ihan soolona. Tuo piano linja on kyllä aivan loistava, jonka biisiin olet kehittänyt. Tämä sopisi hyvin johonkin elokuvaan. Hyvä Larizza! Hyvä Joensuu!! Keep up going!
0   +1 +2
 
9
Dj ZizaFizz 26.07.2005
erittäin miellyttävä biisi.. alku pimputus tuntui aluksi hieman oudolta mutta kun biisi pääsi asiaan niin se oli sitten menoa.. suunnilleen puolessa välissä biisiä oleva pienoinen tauko perus biitille ja ihanan kuuloinen (alussa oleva) piano pimputus sai melkein nukahtamaan.. rauhallista mutta kuitenkin sopivan menevää biittiä ja erittäin onnistunut miksaus..

kaiken kaikkiaan onnistunut teos jota jaksaa kuunnella useampaankin otteeseen.. arvosana 9+
0   +1 +2
 
9
Jammin Benjammin 03.07.2005
Osasit aika hyvin pukea sun biisis sanoihin. Vähän vahvempi pohja (= rummut ja bassot) , ni ois toiminu vieläki paremmin. Näinki nätti biisi silti, hemmetin hieno se piano:).
0   +1 +2
 
9
D-Vision 21.06.2005
Todella ammattitaitoisen kuuloista settiä. Alussa melodiat kärsivät hieman en tiedä mistä:) Vajaan parin minuutin kohdalla se korjaantuu ja biisin luonne muuttuu hieman, onneksi varsin hyvään suuntaan. Soundit ovat todella hienot ja melodiat toimivat hyvin, niistä löytyy myös omaperäisyyttä. Stringit kuulostavat hyviltä ja pärjäävät hyvin yksikseenkin.

Teemat ovat hyvin vaihtelevat ja biisin tunnelma muuttuu pariin otteeseen paljonkin.. Aika omaperäisesti yhdistelty klassisia piirteitä tranceen. Vajaassa 6 minuutissa tulee hienoa gate-efektiä.

Kokonaiskuva on onnistunut ja pelittää hyvin loppuun asti. Todella ainutlaatuista trancea!
0   +1 +2
 
8
Seburban 28.05.2005
Mä oon kyllästyny näihin yks toikkoisiin melodioihin. Mut kaikki muu oli hyvää koita ottaa mallii esim jostai Unknow Sourcest! Mul ei oo pal puhumist mut kehottelen vaan :)
0   +1 +2
 
10
Wavescale 16.05.2005
Sanottava se on, että sulla on sävellys ja ideointi kiitettävästi hallussa.. tässä biisissä on sellainen upea surullinen, traaginen tunnelma. Varsinkin alku ja toinen samanlainen piano-kohta biisin keskivaiheilla ovat hienoja. Hyvää fiilistelyä tietenkin myös sitten kertseissä.. voin oikein nähdä mielessäni tuon kuinka se tyttö tuijottaa yöhön ajaessaan tietä pitkin, sateen piiskatessa tuulilasiin...

Vaikka voinkin huomata että panostat tunnelmaan ja/tai sävellykseen, niin miksauksestakaan ei todellakaan ole mitään narisemista, sen verran hyvin stemmaa kaikki... Padit soivat hienosti klassiseen tyyliin moneen otteeseen ja muutkin instrut toimii. Ei perkussiossakaan moittimista, kick ja hihatit ovat suorastaan erinomaiset.. en vain nyt satu tykkäämään tuon tyylisestä snaresta.. jotenkin liikaa karsittu keskiäänistä..mutta silti hyvin tehty ja ei ollenkaan häiritsevä! Erityismaininnan ansaitsee myös taustaäänien hyvä käyttö.

Kymppiä ja faniksi (parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)!
0   +1 +2
 
10
Absolute Zero 11.05.2005
mukavasti alkaa taas hieman leffamaisella pianoilulla :) ..siitä sitten lähdetään sujuvasti käyntiin ja itse biisiin.
Loistavia soundeja jälleen kasassa, hienosti hallittuna. Melodioista sen verran, että aivan loistavaa! ..vaihtelevasti haikeaa ja energistä menoa :) ..paikoittain äänikuviot kuulostaa jopa hieman klassiselta, mikä ei ole ollenkaan huono juttu.
Mikä tästä biisistä tekee erinomaisen, on selvä juonikuvio. (muiden tekijöiden lomassa) ihan kuin jotain novellia lukisi läpi :D ..tuo biisin "info" antaa vielä tälle pohjustusta :)
Tekisi mieli nähdä millainen musiikkivideo tästä syntyisi :D ..kuuntelijan mielikuvitus alkaa oikein keskittyessä laukkaamaan villisti, ja tämä biisi ei olisi voinut paremmin mielestäni onnistua :)
ei enempää eikä vähempää kuin 10*!!
0   +1 +2
 
9
M1cH0 08.05.2005
Jeh! Alkaa kyllä todella kauniisti biisi pianolla. hienoa fiilistelyä rumpujen tultua matkaan ja soundia "vilahtelua" tos.. aika voimakasta tunnetta tuntuisi olevan tässä tai ainakin se minun korviin tulee niin.. Mitä tohon "tarinaan" tulee ni kyl pystyin biisin avulla kuvittelemaan kaiken tapahtuvan tuos.. Pitkästä aikaa kuulen näin tunteikasta trancea joka toimii hyvin. Soundeissa ei ole valittamista pätkääkään ja rummut + bassot toimii ihan näppärästi. Kyl faniudun
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat