Secret lives

Aurisgale | 13.11.2004 | Melodic Trance
6:19

Onko kaikki vain kulissia? Ulkopuoliset asiat ovat hyvin, mutta sisältä kaikki on ollut mädäntyvää sotkua jo vuosikausia. Miten paeta tyhjiä valheita, miten saada voimaa ja rohkeutta? Lukkiutuneena tyhjään huoneeseen toivoen että pääsisi pois. Jumiutuneena omiin syytöksiin, toivoen että jossain olisi portti, pakotie jonka kautta voisi siirtyä sinne missä ruoho olisi vihreämpää. Entä jos portti tulevaisuuteen olisikin jo auki, massiivinen metallirengas joka tahtoisi nielaista pois kaiken tuskan. Miksi jäädä jos elämä ei tunnu enää elämisen arvoiselta ilman vapautta? Valmiina siirtoon.

9.08   7682 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Papa Dallas 23.05.2009
Ihan sairaan hyvä biisi. Kulkee hyvin eteenpäin ja melodia on hyvin soiva!
0   +1 +2
 
8
Kiefran 25.05.2008
Elämää tai tv-sarjaa kutsuva häilyvä biitti... Varjoisa vaaniva namittelu....
0   +1 +2
 
10
D-Vision 03.05.2006
Juuripas tässä huomasin, etten ole juurikaan kuunnellut tätä vanhempaa tuotantoa. Nyt täytyy viimeistään ottaa sitten vahinko takaisin ja tehdä kattava analyysi.

Äänimaailma on mahtava alusta loppuun. Kerrassaan loistavan kuuloiset spiikit! Monipuoliset taustat rakentavat hienoa pohjaa aina välillä läpilyövälle sahalle, joka taas hiljalleen väistyy ja iskee uudestaan vähän eri suunnasta. Upeaa! Rummut tekevät taustalla työnsä, yllättävän toimiva tuo rumpuloopin 909-openhatin loppusysteemi. Periaatteessa se olisi voinut kuitenkin olla hieman vaihtelevampi, mutta kuten sanottu, toimii näinkin erittäin hyvin.

Piano vetää uniikkia melodiaa taustalla, mihin ollaankin jo totuttu. Yhtä toimivaa kuin muissakin biiseissäsi. Pitkät väliosat rakentavat käsittämättömän hienolla tavalla aina tulevaa, koko ajan odottaa että milloinkas se lähtee ja sitten kun lähtee niin ai jai..!

Kertakaikkisen suuri vahinko että tämä biisi on päässyt lipsahtamaan! Loistavaa trancea, selvästi yksi Larizzan parhaimmista biiseistä..!
0   +1 +2
 
10
Holmström 21.04.2005
Jeah :) Loistava melodia, jälleen pitää kehua ja kannustaa taiteilijaa hienosta tuotannosta. Jotenkin omaperäisyys tulee läpi joka on erinomainen juttu. Spiikit... sopiva määrä ja hyvä idea. Ei yhtään liikaa.
Efektit sopivassa suhteessa kokonaisuuteen ja muutenkin biisin monipuolisuus miellyttää täysillä. Tulee loistva fiilis koska tuntuu että tekijä on paneutunut tämän tekoon tunteella :)
Miksaus onnistunut hyvin. Kaikki zydeemit linjassa. Jes :D
0   +1 +2
 
9
Area75 29.03.2005
Taidokkaasti toteutettu tummasävyinen trancetus! mukavan tuhnuinen kick ja basso, haitsut kunnossa, melodiat kauniin mustanpuhuvia. Aitoa Soittolista kamaa!!
0   +1 +2
 
10
Dj Kerkkooposse 10.03.2005
Mukavan rento ja rauhallinen kappale, kuuluu mun omassa kategoriassa niihin "ennen nukkumaan menoa" tai "aamulla krapulassa" kuunneltaviin biiseihin. Rauhottaa ja lohduttaa =) Omasta mielestäni etenkin kappaleen rauhallinen alku on erittäin onnistunut. Pädit rakentuvat mukavasti päälle ja filttereillä varustettu sahalaita kuulostaa aina mahtavalle, hyvä hyvä! Nuo secret lives ja transfere voksut istuu kappaleeseen kuin sormi nenään, hyvä hyvä! Todella mukavaa kuunneltavaa, ei tästä saa tarpeekseen koskaan! Hienoa kerrassaan
0   +1 +2
 
9
onZka 18.02.2005
Jeps, MAHTAVAT haikuraidat ja vokaalit kävi mun korvaa oikein miellyttävästi.Ehkäpä hyvimmän kuuloista "netti"trancea vähään aikaan.Keep it going!
0   +1 +2
 
Aurisgale 09.02.2005
En kyllä ymmärrä mitä Antti & Rööperin kapulat odottelee... tuskin saan koskaan mitään mieleistä kuunneltavaa?=( Tarjoan vain omia eri näkemyksiä tässä samassa genressä... hoppia tai räppiä tuskin koskaan tulee, koska en osaa sitä tehdä... enkä kyllä haluakkaan...
0   +1 +2
 
8
Ton melodian puolella on hyvin onnistuttu tässä biisissä.... Intro on mun korviin aika hmmm. huonon kuulone.. En oo tätä genree paljoa kommentoinut joten en osaa muuta pistää mutta kyllähän tätä kuuntelee... Faniudun vielä paremman toivossa.
0   +1 +2
 
9
siiki 30.01.2005
Eli biisi alkaa todella kauniisti ja jatkaa samaa rataa jatkossakin.Todella laadukkaasti tehty biisi.Melodiat ovat erittäin kauniit ja soundit ovat hyvät.Rummut ovat melko yksinkertaiset joka ei välttämättä ole paha asia mutta olisin odottanut jotain muuta.Bassline on ihan ok ja biisi on miksattu hienosti.Intro oli todella maukkaan ja hyvän kuulonen ja niin kuin alussa sanoin että se oli todella kaunis.
Biisi on jo todella hyvä eli oikein pelottaa miltä seuraavat tuotantosi kuulostavat.Toivottavasti vuoden 2005 puolella sulta tulis paljon tuotantoa ja menestyisit hyvin :)
Leadit olivat todella hienon kuuloset.Ei voi muuta sanoa kuin että todella hieno biisi ja 9.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat