Tango tuberculosis

Christoart Ltd | 17.03.2007 | Tango
3:55

Joo että taas.. astetta dekadentimpaa Unto Monosta kai tämä biisi edustaa. Vituttaa oma laiskuus, ralli lojui nauhurin uumenissa keskeneräisenä useamman kuukauden kun ei vain jaksanut työstää. Seuraavan taidan tehdä jo tietokoneella, luomunysvääminen on vähän liian hankalaa. Kiitos vaimolleni urkujen soitosta ja duetosta! Biisi parani ihan helvetisti. Kiva kun on musikaalinenkin ihminen talossa. Niin joo, laittakaas kommentteja jos kuuntelette, kiitti!

9.58   1939 kuuntelua

Kappaleen sanat

Ei huomista näy
Me pimeyttä katsellaan
Ei huomista näy
se unohdetaan

Ei huomista näy
Mut vittuako siitä jos huonosti käy
Haudasta vain
Nousemme maineeseen

Kun liikaa saa
Ei jää kaipaamaan
Ei jää kaipaamaan
Nyt saan luovuttaa

Ei huomista näy
Me huumeita maistellaan
Ei huomista näy
me sairastetaan

On yö arvaamaton
Se rakastaa vaikka se tuomari on
Armosta vain
Kuolemme uudelleen

Kun liikaa saa
Ei jää kaipaamaan
Ei jää kaipaamaan
Nyt saan luovuttaa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
BullHill mja 01.09.2007
omaperäinen piisi. ei tullu hetikohta mieleen vertailukohdetta. laulu ja soitto toimii.
0   +1 +2
 
10
Noo jooo ei yleensä tango näin hyvältä kuulosta... Mutta kyllä se tässä hyvältä kuulostaa...
0   +1 +2
 
9
Pastori 13.04.2007
Kieltämättä kohtalaisen erikoista. Ei ihan joka päivä tule tällaista vastaan. Ja sehän nyt on nykypäivänä helvetin hieno asia. Ei kyllä aukea ihan heittämällä, mutta jättä ehdottomasti kuulijalle sellaisen olon että tämä on pakko kuunnella uudestaan. Uskon että tällä on sisuksissaan enemmän tarjottavaa kuin ensikuulemalta tämä antaa ymmärtää...

...tyylikäs soolo.
0   +1 +2
 
10
Janne T 31.03.2007
Varsin vakuuttavaa. Tausta on varsin pitkälle mietityn kuuloinen ja sovitukset ja tunnelman vaihdokset toimivat hyvin. Tuosta kirkko-urusta en soundina niin kauheasti perusta, mutta sepä on maku asia se.

Duetto laulu toimii hienosti - tosin se olisi voinut parissa kohdassa olla vähän suuremmalla, niin olisi erottunut vielä paremmin taustasta. Noh, ei tässä enempää natinaa. Erittäin hyvältähän tämä kuulostaa.
0   +1 +2
 
10
Scion 30.03.2007
Hienon kuuloinen, suomalaisen tangon tunnelmissa ollaan vahvasti, soinnutus kulkee upeasti, kuten tämä jo kehuttu duettolaulu, puhumattakaan kitaroinnista. Lopetuksesta pidin erityisesti, hyvä biisi kertakaikkiaan.
0   +1 +2
 
8
Myrkkykääpiö 18.03.2007
En saanut oikeen kiinni tästä laulusta, soundit eivät olleet niin makeet kuin aiemmin, esim. Rokun soundit ovat korvia hivelevän hienot. Pitää kuunnella lisää, avioparin äänet sointui siististi yhteen, toivottavasti myös elämänne sointuu! (Onnee vaan elämäänne Ripa ja Riikka!) Luulen että tää biisi kolahtaa paremmin enemmällä kuuntelulla.
0   +1 +2
 
10
Sorcerer 18.03.2007
hieno. ei muuta.
0   +1 +2
 
9
Nolucky1 17.04.2007
Hieno biisi taas kerran.Eipä tuo enää yllätä.
0   +1 +2