Riston harharetket

Christoart Ltd | 08.05.2009 | Akustinen
3:39

Jei.. Tämä biisi minulla soi päässä jo maaliskuun nurkilla, mutta sanojen tekemisessä meni oma aikansa. Olen aina halunnut tehdä kolmen soinnun biisin ja tässä olen jo melko lähellä tavoitettani: vain neljä sointua! Kiitos vielä tovereille Jari Hasaselle (basso) ja Olli Paakkolanvaaralle (piano)! Palutetta jooko..

T. Ripa

9.78   2682 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
vahtoma 10.03.2010
Tää on hyvä biisi. Kulkee mukavan ilmavasti ja teksti sekä laulu sopii hyvin teemaan. Näissä sun biiseissä on kyllä jotain jännää... en tiedä onko se instrumentointi vai mikä, mutta jotain kivaa näissä on. Oulussa osataan:)
0   +1 +2
 
10
Paristo1 03.12.2009
Ristona tuo puhutteli varsin osuvasti ja sanat saivat mieleni hymyilemään.
0   +1 +2
 
9
Nolucky1 08.11.2009
paranet soittajana ja lauluntekijäjänä.eikä se yllätä.toivon että nuo harharetket jää....
0   +1 +2
 
10
Jälleen olet saanut biisin hengittämään kepeän raskaasti.
Risto se tietää, kuinka biisi tehdään, raskaalla kädellä, sydämellä ja taidolla.

Sanoitus on todella rujon karu ja kertoma on karua, mutta näinhän se menee joskus kenellä vaan, nimestä viis.

Jatkat mainiota sarjaa upeita biisejä, luovuus ja osaamisesi ovat yhdessä vahva elämän valttikortti, jota käytät oikein, sinulla on pelisilmää musiikin ja sanojen suhteen, täyskäsi, jasso tyhjäksi, hedelmäpeli naksuttaa kirsikoita sinulle, aikanaan.

Upea biisi!
0   +1 +2
 
10
Koivulahti 09.05.2009
Hyvää kamaa! Itseironisen melankolista, taiteellista romua, joka tarinallinen kerronta tempaa mukaansa. Kunnon songwriter-meininkiä - suomalaisittain.
0   +1 +2
 
digius 09.05.2009
Toivon etten eksynyt pahasti metsään, käsitin sanoituspuolen nääs itseironiaksi. Hikipediasta löytyy mm. mainio selite tällekin hjuumorin lajille..
Risto nimen tilalle tosin voisi vaihtaa minkä nimen tahansa, Jukka, Matti, Seppo, Jouko,.. you name it! Eli tää on tätä suomalaisen miehen kalevalaista tarinaa jolle ei loppua näy.. ;)

Biisihän itsessään jolkutteli kivasti menemään, tosin tasapaksuhkosti, jäin itse kaipaamaan jonkinlaista dynamiikkaa tai variaatiota sovitukseen. Samoin miksauksen soundi oli jotenkin ohut, liekö ekvalisoitu jotenkin, tai sit monitorit on olleet uudet/oudot joka saattaa tehdä tepposet, ainakin mulle on käynyt niin jonkun kerran. Kolmen, neljän soinnun biiseissä ei sinänsä ole todellakaan mitään vikaan, heh, ne kait ne päähän jäävät parhaiten jumittaan!

Miesharharetki-teeman yleisluonteisuudestakin johtuen tätä kyllä kuuntelee mielellään, eli toimii silleen myös vertaistukiterapeuttisesti.
+2   +1 +2
 
BullHill mja 17.05.2009
hyvä teksti ja sävellys....esitykseen ja sovitukseen on saatu mainiosti kiihkeää harharetkeilijän fiilistä...onnistunut kokonaisuus
0   +1 +2
 
9
Myrkkykääpiö 13.05.2009
No toimihan tää! Ja niin toimii toi sun uus biisis! Et oo jämähtänyt samaan! Sanat on onnistuneet ja etenkin bassokuvion hypnoottisuus viehättää.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 28.05.2009
Yksinkertaisesti...loistava biisi
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta