Pieni kiitosvirsi

Christoart Ltd | 04.07.2008 | Gospel
2:42

Örgh! Keskityin muutaman päivän ankeuden maksimointiin, ja pitkän putken päästä tuli väkisin tämä kipale, vaikka miten yritin estellä. Laitoin rallin suoraan narulle kun vielä jotain muistin. Palaute olisi taas tervetullutta!

9.50   1255 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Sorcerer 14.07.2008
Olipas ahistava, mutta kuitenkin hieno, as usual.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 09.07.2008
Onpas ihanaa paatosta............huuruisen kuppilan kaikuisissa holveissa veisattu.....loistavaa
0   +1 +2
 
digius 05.07.2008
Paatos, se tuo elämään syvyyttä!!
Juuri äsken luin päivän hesarista mm. juttua Espoon körttijuhlista (körtit, nuo kirkon syntiset:) ja nyt heti perään löysin tämän uutukaisesi mikseristä..jännä yhteen sattuma!? Nimittäin mitä tiedän herännäisyydestä niin ovat todella suvaitsevaista ja iloista porukkaa, mutta kesäjuhlilla sitten veisataan virsiä oikein urakalla.
Jotenkin tuntuu niin luontevalta tämä sunkin synkistely :).
Hyvä että joku pukee sanoiksi ja säveliksi nämäkin tuntemukset, ja kun sulla on vielä tämän ylitsevuotavan dramaattisen oman stailin lisäksi kyky eläytyä esitykseen täböllä, niin arvostan kovasti aikaansaannoksiasi!
0   +1 +2
 
10
Sinä olet kyllä miespuolinen itkuvirsien vetelijä.
Kyllä tässä on äijämäistä parkaisun alkua, mutta ei sentään mennä miehisyyden edelle ja pysytäään juuri ja juuri pidätetyssä kähinässä, se riittää ja hyvin riitääkin.

Upeata maailailua surulla, seinät itkekööt puolestasi, lattia parkaiskoon askelistasi ja kattoa valukoon kyyneliäsi. Olkoon Luoja sinulle armollinen ja kepeät mullat, niinhän on tapana toivotella, kun aika on, ei vielä.

Kyllä tämän biisin kuuntelu helpotti kummasti.
Sinulla on kyky kaiken surullisuuden alta ojentaa lämmin kätesi kuuntelijalle välittämättä kalman katseen synkästä tuijotuksesta ja viikatteen välkähdyksestä piittaamatta.
0   +1 +2
 
BullHill mja 05.07.2008
Kaunista sävelkulkua, vaikka tunnelma onkin murheellinen. Kitara soi surullisin, tummin sävelin. Positiivisesti kuitenkin kiitetään elämästä, niin se pitääkin, niistä surullisistakin päivistä
0   +1 +2
 
10
musicman85 08.07.2008
Haikean melankolinen kappale kyllä! Sointukulku noudattaa perinteistä laulelmatyyliä, tykkään. Jotenki tulee vähän Repe Helismaa mieleen. Siis biisistä. Ei muuta ko lisää ryyppyputkia jos tämmösiä veisuja niiden jälkeen pukkaa!!
0   +1 +2
 
9
Scion 16.08.2008
Kitarointi jälleen taitavaa kuten aina ja laulussa on kappaleeseen kuuluvaa tunnetta. Selloa jäi vain kaipaamaan, se olisi sopinut mainiosti tähän. Mutta hyvä näinkin.
0   +1 +2
 
8
Myrkkykääpiö 08.07.2008
Ripatti! Ei oo sun parhaita, kaunista ja miehekästä kuitenkin. Hyvää ystävänpäivää sullekkin!Ü
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta