Night turns to morning

Arthemon | 21.07.2009 | Pop-Soul
4:22

Raskas piisi äänittää. Tein ties monennenko version. Nyt pitäis olla vähän vähemmän raskasta kuunneltavaa.
Logicissa riittää opiskeltavaa...

9.67   346 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Vahvasti genressään kiinni, vaikka sähköistä onkin mukana. Ollaan juurilla, jotain suuren maailman tyyliä olen kuulevinani tässä sovituksessa.

Tyylikkäästi mies vie kuuntelijaa pitkin musiikin kiemuraisia polkuja. Hyvä rytmiikkaa takaa viihtyvyyden, maukas soundi laulussa tuo hyvän mielen. Mitä muuta voisi toivoa lisää, eipä mitään.

Olet omillasi soulin kera :)
0   +1 +2
 
Black Dog 27.07.2009
Discokonebiitti pohjalla, mutta oikeastaan hyvin "SOULahtavalla" otteella tehty kappale ja enemmän itse äänimaailma kuvaa alkuillan odottelevaa fiilistä. Soolo on osuva maltilla ja tyylitajulla toteutettu.
Muutama sävel lopussa antoi ymmärtää, että homma voisi jatkua, kuten tuossa totesin, niin ilta on vasta nuori :-)
0   +1 +2
 
9
BullHill mja 26.07.2009
tanakka pohjarytmi rummuilla ja pörisevällä bassolla kompissa jota keventävät perkussiot... kontrastia luovat kiihkeään rytmitykseen taustalla soivat pitkät äänet ja leijuvanoloinen kitarasoolo... mukavalta soundaavaa discosoulia kelpo miksauksella
0   +1 +2
 
10
vahtoma 13.08.2009
Jeah! Diskomeininkiä. Tanakat saundit. Tulee mieleen strobovalot ja savuinen sali jossa känninen jengi joraa hikikarpalot kimallellen.
Jännät vibat tulee tästä biisistä. Hyvät on synat ja sovitus. Ja siellä oli jossain välissä myös asiaan kuuluva kitarasoolo loistavalla saundilla ja efektoinnilla vedettynä. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta