Messengers of love

Arthemon | 30.07.2008 | Pop-Soul
3:12

Tässä on sitten rummutkin soitettu ihan ite. Piisi on vähän raakileen oloinen ja miksaamiseen on aikaa käytetty.. no ei juuri ollenkaan ja torvia ja stemmoja on vailla. Mutta, rajoitettujen mahdollisuuksien maailmassa on kajautettava silloin, kun rauta on edes kädenlämpöistä. Jälki ei ehkä ole prameaa, mutta ehkä olematon ajatus välittyy?

9.00   467 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
vahtoma 13.08.2008
Hienosti läsähtelee itse soitetut rummut! EZ-soundit?

Bassoon on tullut edellisten vetojen jälkeen mukavaa täyteläisyyttä ja groovaavaa murinaa. Hienosti bassoteltu muutenkin.

Hyvin soitettu huomioon ottaen että sama jätkä vetää kaikki instrut rumpuja myöten: Loistava suoritus!
Laulu kuulostaa hyvältä myös.

Itse biisi ei avautunut mulle jostain syystä niin hyvin kuin aiemmat. Nimittäin korvani ei erottunut tarpeeksi selvästi erottuvaa kertsiosuutta, vaan biisi kuulosti enemmänkin jammailulta... ehkä harkitusti?

Kaikkinensa kuitenkin mallikas veto!
0   +1 +2
 
9
Hyvä perusmeininki, mutta hiukan laiskanlaista minun makuuni, tällä kertaa.

Lauluosio on kyllä parasta tässä, musiikkillisesti hitusen jäänyt todellakin kädenlämpiseksi, kun olisi voinut kuumentaa polttavaksi, jotta kasia lähtisi lanne luontevasti kieputtamaan.

Tyyylillesi uskollisesti tehty biisi, jota kuuntelee kyllä mieluusti.
0   +1 +2
 
Black Dog 11.11.2008
Aika munakkaat pohjat biisissä. Hyvinkin soulmaista ja sellaista soul-live tai -hemmojen tekemää fiilistelyä. Kyllä kappale rullaa ja toimii!
0   +1 +2
 
9
J HEINONEN 29.09.2008
Ilmeisesti jamituksen pohjalta lähtenyt kappale ..joten olisin kaivannut jonkinmoisen selvemmän kertsin tai jotain . No hyvä näinkin ottaen huomioo miten vaikeeta hallita kaikki soittimet yksin . Basso soi kyllä mallikaasti peukulla niinkuin pitää ja laulu ihan hyvä. Rummuissa olis käyttänyt ehkä hieman vähenpi diskantti korostusta . kelpo suoritus.
0   +1 +2
 
9
BullHill mja 31.07.2008
mukavan sykkivää rytmiä ja tosta basson murinasta tykkään. soitto kulkee kelpo soundeilla. Hyvin laulettu biisi, mutta paikka paikoin solistin ääni on miksauksessa jäänyt muun soiton alle..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat