Night turns to morning (simppeli paffelåda mix)

Arthemon | 01.08.2009 | 70's Disco
4:24

Huvikseni taittelin tuon diskohumppapiisin alttiiksi oman soittotaitoni puutteeelisuksille. Näin sen Arthemon livenä soittaisi, kun taidot ei taivu muuhun.

9.00   246 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Iloista musiikkia.

Biisi on rullaava, reipashenkinen ja saa miettimään ulosmenoa, aurinkoon, ei siis kapakkaan. Suoriudut oikein mainiosti esityksestä, biisi on viehkon 70's henkinen jotta. Mutta, nyt tulee se mutta, jollain muotoa minusta tuntuu, että lauluäänesi on luotu/on sopiva/soundaa paraiten noihin soul-funk biiseihin ja genreihin. Niissä puhkeat ns. kukkaan, lehahdat lentoon ja saat potkua laulutatziisi ihan eri tavalla kuin tässä, toki miellyttävää kuuneltavaa äänesi tässäkin on, muttei saavuta sitä henkeä, joka nousee mainitsemissani tyyleissä parhaimmilleen.

Kaunis biisi ehdottomasti tämäkin!
0   +1 +2
 
9
vahtoma 13.08.2009
Pehmeempää kamaa. Kivasti soljuu eteenpäin. Komppailen kuitenkin Jasnajaa siinä että sun laulusaundille sopii paremmin kunnon funk meiniki.
0   +1 +2
 
9
BullHill mja 05.08.2009
Sointi biisin tässä paffelåda mixauksessa on pehmoisempi kuin tuossa Pop-soul sovituksessa. rummut iskevät hieman hiljaisemmin ja basso on vaihtunut pörisevästä synasoundista perinteisempään.. Miellyttävää kuunneltavaa tämäkin
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat