Winter of the Dead - Trailer Music

Amppiworks | 05.04.2005 | Soundtrack
1:42

Kuolleiden Talvi, trailerimusa. www.vesuri.fi

9.00   1661 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Galantine 22.04.2006
on se vaan tiukka leffa... ja ennen kaikkea... tiukat musiiikit... Hyvää työtä oot tehny...
0   +1 +2
 
10
chrisholm 25.07.2005
Loistava Trailer kappale. Ajaa asian just niin kuin pitää. Kommentit lyhyydesta voi unohtaa sillä kirjoittajat eivät näköjään tajunneet että kyseessä on nimenomaan trailer musiikki. Hienoa!
0   +1 +2
 
10
siiki 05.04.2005
Jälleen loistavasti tuotettu Soundtrack kappale. Biisissä on käytetty hyvin vahvoja soundeja ja biisi on muutenkin tehty melko rajulla otteella. Sopisi hyvin johonkin Action pätkään tausta musiikiksi.
Pystyn oikein kuvittelemaan kun joku sotilas tai vastaava juoksee ase kädessä jossain metsässä vihollinen perässään.
Tai sitten että jotkut panssari vaunut hyökkäävät johonkin kylään ja ihmiset ovat paniikissa. Tosiaankin kappale on loistava mutta lyhyys jäi hieman harmittamaan mutta kunhan teet tästä pitemmän version vielä niin hyvä tulee.
Kappale on myöskin hyvin äkkipikainen ja aluksi on rauhallista menoa mutta sitten alkaa jyrinällä juuri se kohta kun pystyn kuvittelemaan sotilaan tai jotain.. Se on juuri todella hyvä että mieleen tulee tällaisia sillä siitä ainakin minä tiedän että Soundtrack kappale on hyvä.
Nämä sun biisis on yleensäkin hyvin vahva otteisia eikä siitä tosiaankaan poiketa nytkään. Hienoja soundeja, hienoja melodioita sekä hyvä tunnelma takaavat numeroksi vähintäänkin yhdeksikön.
Kappaleen rakennekin on loistava eikä minkäänlaista sekavuuden oloa tule. Biisi herättää myös sisällä voimakkaita tunteita vahvojen melodioidensa takia.
Miksaus työkin tuntuu olevan aivan omaa luokkaansa. Ei kerta kaikkiaan mitään huonoa sanottavaa löydy, mutta jos jotain pitää kaivaa niin lyhyys...Mutta tämähän onkin vain traileri :)
0   +1 +2
 
Kuusniemi 06.04.2005
Tämä on hyvä, mutta sitä vaivaa juuri tuo trailermäisyys. Kappale rakentaa tunnelman hyvin, mutta ei oikeastaan tarjoa mitään melodiallisesti niin hienoa kuin normaalisti on tottunut sinulta kuulemaan. Tunnelma tässä on juuri sellainen kuin voisi olettaa ja näen mielessä miten trailer on kuvitettu ilman, että sitä tarvitsee käydä katsomassa. Että trailermusiikkina tämä on onnistunut.

Soundit ovat erittäin hienot kuten aina.

Miksauksessa paikoittain ehkä hieman viulut katoavat muiden äänien taustalle, mutta ne kuuluvat kuitenkin, joten sitä ei niin suurena ongelmana voi pitää. Ehkä tässä olisi kuitenkin korkeita taajuuksia voinut tuoda hieman enemmän esille, koska nyt miksaus kuulostaa hieman tunkkaiselta.
0   +1 +2
 
Mahtava oli mutta ei säväyttänyt yhtä paljon kuin aiemmat piisit...Johtuisikohan Lyhyydestä, ja niin sanotun pää melodian puutteesta...mutta kyl tä traileriin menee oikeen hyvin!! Hyvää työtä sulta taas jälleen kerran :)
0   +1 +2
 
9
SolarFM 09.04.2005
Energinen ja hienosti tuotettu kappale. Kuten edellä jo mainittiin, mielikuvia syntyy ilman trailerin näkemistä ja se on onnistuneen biisin merkki.

En ole siis vielä nähnyt itse traileria, mutta kyllä tämä "oikeaoppiselta" trailer-musiikilta kuulostaa. Kontrasti a- ja b-osan välillä on miellyttävän suuri! Soundit ovat jälleen kerran erittäin hyvät ja pidin erityisesti torvista kappaleen jälkimmäisessä osassa, jotka tuovat sopivasti lisää agressiivisuutta yksinkertaisiin (mutta mieleenpainuviin) melodioihin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta