Winter of the Dead - The Last Escape

Amppiworks | 21.05.2005 | Soundtrack
7:38

Musiikkia elokuvasta Kuolleiden Talvi.

Lataa koko soundtrack osoitteesta www.amppisound.com/kt/

www.trashvideo.org/findieleffat/tools/review/reviewview.php?id=205

www.vesuri.fi

9.45   2498 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jopez 01.08.2006
Alku on mielestäni hyvin sävelletty ja toteutettu, varsinkin piano sekä kitara. Noin 01:15 alkava sivuteema (tai miksi se sitten on tarkoitettukin) on hieman omituinen, eikä välttämättä sovi kappaleen luonteeseen, varsinkin kun se vaihtuu niin äkkiä taas surumieliseen teemaan. Siitä, mistä tämä vähän hullunkurinen väli loppui (noin 02:00) tulee noin minuutin mittainen hieman tylsä pätkä, mutta annetaan se anteeksi kun on kyseessä soundtrack musiikki. :) Sen jälkeen alkaa mielestäni aivan loistava kohta, missä myös hetken kuluttua esiintyy hieman hitaampana tämä teema mikä oli myös trailerin musiikkina. Noin 04:30 kun tämä kohta loppuu tulee myös mukavan kuuloinen välipätkä, mistä alkaa tällainen loppukirin tyylinen hieno osuus. Se tosin loppuu hieman yllättäen noin 05:00, ja alkaa taas sellainen hidas pätkä, mikä ei ole niin tylsä kuin se aikaisempi hidas osuus. Sekin kestää hieman yli minuutin, minkä jälkeen tulee taas vähän vauhdikkaampi osuus, minkä soundit kuulostavat hieman oudoilta, mutta kyllä ne siihen jollain konstilla sopivat hiukan. Loppuun tulee seitsemännen minuutin kohdalla kaunis pianonpimputus, joka on ihan hyvä lopetus näin monipuoliselle kappaleelle. Yleisesti ottaen ihan kiva kappale, tykkäsin siitä itse. Viulusoundit voisivat olla vähän viulumaisemmat, mikä tietysti on aika vaikeaa tietokoneella. Mukavat torvi- ja rumpu sun muut kivat soundit. Varsinkin 03:13 alkava väliviuluvingutus on todella hienosti tehty. Yleisesti kappaleesi ovat aivan loistavia ja olet suurin idolini kun yritän väkertää epätoivoisesti omaa musiikkia. :)
0   +1 +2
 
9
xanaki 27.07.2005
Aivan loistavaa elokuvamusiikkia.
0   +1 +2
 
10
chrisholm 25.07.2005
Ei voi muuta kuin ihailla. Fantastista kamaa!!!
0   +1 +2
 
10
Michikawa 13.06.2005
Tuon toisen biisin tapaan tässäkin on onnistuttu luomaan yhtenäinen kokonaisuus, jonka tunnelma pitää kuulijan otteessaan alusta loppuun. Alkuvaiheen kepeä pizzicato-osuus toi mieleen Joe Hisaishin upeat äänimaailmat. Siirtymä hieman ahdistavampiin tunnelmiin toimi mielestäni hyvin, ei tuntunut töksähtävältä. Kun ahdistavat ja painostavat kuviot lähtevät käyntiin intensiteetti nousee hienosti. Jälleen kerran biisi saadaan pidetyksi hyvin kasassa, eikä kokonaisuus leviä käsiin. Elävän kuvan kanssa kappale toimii varmasti loistavasti. Lopun seesteiset ja melankoliset tunnelmoinnit vievät biisin tyylikkäästi päätökseen. Monipuolisuudessaan ja selkeydessään kympin arvoinen suoritus.
0   +1 +2
 
10
Jeshe 05.06.2005
Pistää hiljaseks. ilmiömäistä materiaalia. missään mitään moitittavaa. 10
0   +1 +2
 
10
Arekushi 21.05.2005
Erinomaista elokuvamusiikkia. Sekä tunnelmallinen että jännittävä kappale, aistin hieman survival horroria...? :P Kuulostaa ainakin siltä että tähän kappaleeseen on panostettu paljon.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta