Holding the Line

Amppiworks | 17.06.2004 | Soundtrack
6:18
9.13   3161 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tommy Loose 21.02.2006
Biisi kasvaa mukavasti keskivaiheen huipennukseen jonka jälkeen laskeudutaan taasen uinuvaan olotilaan Varsin mallikas teos!!
0   +1 +2
 
10
chrisholm 25.07.2005
Loistava kappale!!!! Kaikki on mennyt nappiin.
0   +1 +2
 
9
Bemary 15.02.2005
Mulla o ollu tää teos koneella jo jonkun aikaa, mut vasta ny päätin antaa oman muka-painavan sanani tänne kommenttijonoon :)
Ei oo todellakaa kaukaa haettu tuo aiempi LoTR-vertaus! Tän vois kuvitella soimaan sinne trilogian taustalle eikä tod.näk. kukaan voi vannoa, että tän erottais alkuperäsestä soundtrack-tasosta ja tyylistä.
Vaikuttavaa, mahtipontista, ajatuksen kanssa rakennettua äänimaailmaa... Ei voi mitää, mut tulee väkisinki ne korkeat lumihuippuiset vuoret, vihreät niityt ja hyiset vuoripurot mieleen x)
Biisin pituuskin o sisältöön nähden hyvin suunniteltu. Ei ehdi kyllästymään, mut silti o aikaa pistää silmät kii ja vajota toiseen maailmaan. Saa aikaa syventyä musiikkiin, sulkea todellisuus pois tästä hetkestä ja rauhoittua. Tää o kaunista!
0   +1 +2
 
10
Sarvis 06.09.2004
Miksi minulle tulee koko ajan tästä mieleen Helmin syvänteen taistelu? Loppusta tulee mieleen se kohta jossa Aragorn taas suree kaatunuutta Haldrinia kesken taistelun..
Tämä tyttö laittaa kyllä nyt taru sormusten herrat vähäksi aikaa tauolle. Upea kappale kyllä ja se ansaitsee kympin.
0   +1 +2
 
10
NapalmHead 09.07.2004
Oli hienoa kuvitella elokuvakohtauksia musiikin virratessa, sen verran monivaiheinen tämä kappale on.

Alku on kohtuullisen hyvä, kyllä sitä jaksaa seurata. Sitten meininki muuttuu täysin. Suorastaan pelottavaksi. Sitten helpottaa jo hieman. Tämän jälkeen alkaa mielestäni kappaleen paras kohta. Kiihkeää taistelumusiikkia. Sitten kappale rauhoittuu ja loppuu hyvin kauniisti.

Loistava kappale, johon sisältyvät sekä kauneus, pelko että mahtipontisuus.
0   +1 +2
 
10
Hipelius 10.07.2004
Nyt jätkä ylitit ittes! Aivan mahtavaa, tästähän menee ihan kanalihalle kun tätä kuuntelee. Alkaa mukavan tunnelmallisella teemalla (tämmöstä varten tuo Universe X pätsi on varmaan tehtykkin ;D) ja sitten tulee ehkä biisin paras osa joka täydellinen juuri esim sotaelokuvaan tai muuten vaan battlemusaks. Miksauksesta ei mitään valittamista, soundit ovat huippuluokkaa. Vapise Zimmer!! Vapise Uematsu!!
0   +1 +2
 
10
Shitstormer 30.07.2004
HUH huh! On mahtipontista! Aivan täydellistä leffamusaa, loistavia teemoja ja melodiota. Tota kuunnellessahan rupee joku kohtaus elokuvasta muodostuun mielessä :). Kuulostaa lähes aidolta sinfoniaorkesterilta. Kovan tason musaa KYLLÄ!
0   +1 +2
 
Avez 26.06.2004
Tää oli muuten ihan ok. Ehkä vähän "palasista kootun" kuuloinen ainakin ilman kuvaa. Laadullisesti ihan kelpo settiä...
On pari asiaa, joihin kiinnitin huomiota. Pari kohtaa oli melkein suoraan kopioitu Hans Zimmerin The Rock soundtrackista. Mm. kohdassa 2:45 alkava pätkä...
Lisäksi kohdassa 4:52 oleva laulusample ainakin kuulostaa täysin samalta, kuin Secret Gardenin Sigma nimisessä biisissä..oikein pisti korvaan..No mutta toi nyt on tuollaista pilkunviilaamista...
0   +1 +2
 
cenicienta 24.06.2004
tämä pitäisi saada kyllä johonkin sotakuvaukseen :)
wau. tuli semmonen one will survive-meininki.
0   +1 +2
 
10
Kuusniemi 20.06.2004
Joku jo mainitsikin sotaelokuvat ja juuri sellaiseen tämä on mielestäni tehty, mutta enemmän kuin Band of Brothers tästä tulee mieleen Pearl Harbor, joka on juuri Hans Zimmerin käsialaa. Tunnelma on mielestäni samansuuntainen kuin siinä.

Teemat ovat hyviä, sopivan sankarillisia, mutta samalla hieman surullisia, juuri niinkuin pitääkin olla. Teemoja on myös vaikka muille jakaa, mikä on aina hyvä juttu. Tästä riittäisi materiaalia vaikka useampaankin teokseen. Siitä iso plussa. :)

Rakenteellisesti kappale elää hyvin. Muutoksia on tarpeeksi. Olen kuitenkin sitä mieltä, että kohtien kestoa olisi vielä voinut lisätä hieman sillä nyt tämä tuntuu pikkaisen liian lyhyeltä.

Soundit ovat erinomaiset. Siitä ei voi muuta sanoa. :)

Miksaus ehkä hukuttaa joitain soittimia toisten alle, joten sitä voisi mielestäni katsoa vielä hieman. Muutenhan tämä onkin järjettömän hienoa musiikkia! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta