Tavanomainen Tango

3:48

Aimo Annos & Rytmi-Veikot esittää Don Juan Boleron iki-ihanan argentiinalais-jepualaisen tangosävelmän.

0.00   47 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

digius 22.10.2019
Edellinen kosketukseni tangoihin taitaakin löytyä teinivuosilta kun Pudasjärven Sarapirtillä vejimme kolmen särkijän voimin Mississippi Queeniä kunnes muutama mann.. siis mies tuli kertomaan, että jollei seuraavaksi tuu tangoa, niin tuleepi takkiin reikiä. No mutta, johan se oli sitten korkea aika kuunnella vapaaehtoisesti tätä Argentiinan lahjaa pohjoislle kansalle. Olit löytänyt tarkoitukseen juurikin sopivan mikrohvoonin, ja tarinaahan sieltä megafonin torvesta alkoikin tulla tuutin täydeltä. Tunnelmassa oli aistittavissa Juha Watt Vainiomaisen hjuumorin lisäksi hitunen Veikko Lavimaista lämpöä. Ehdin jo säikähtää lähestyttäessä puolta väliä, ettei sovitukseen kuuluisi yhtään instrumenttisoloa tahi välikettä, mutta oivasti olit saanut sisällytettyä niin basso-, rumpu-, kuin kurttusoolon pätkät, ja pelkonikin osoittautui turhaksi näiltä osin. Tapani omaisesti ajatus lähti loppupuolella vaeltamaan, ja näin itseni naisten tansseissa kyseisen AA&RV orkesterin aloittaessa ja loppuilta menikin sitten rattoisasti korva suussa. Kiitos siitä!
0   +1 +2
 
jarpat 22.10.2019
No jopas! Hienoa on tangomusiikki kyllä. Olenpa muuten itsekin osallistunut tangomarkkinoiden sävellyskilpailuihin - en säveltäjänä, mutta sanoituksessa ja demo-osastolla neljän kappaleen verran. Ei tullut sillä erää kokemusta kummempaa, vaikka hyviä tangoja olivat nekin. No, tää meni nyt ihan TimoTAMikkoseks, kun aloinkin puhumaan itsestäni. Asiaan.
Tykkään Sun laulutavasta tässäkin ja sanoituksiakin syntyy, hymyilyttäviä sellaisia. Se on hyvä homma! Ei täs kaiken aina tartte niin vakavaa olla...
0   +1 +2