Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

JOJELI = VIC-20:llä tehtyjä biisejä v.2003 ->

CONTROL VOLT = kaverin kanssa väännettyjä raitoja 90-luvun puolivälistä

TROPIC DESIGN = kaverin kanssa vähemmän tosissaan väännettyjä raitoja 90-luvun puolivälistä

JAKOMIELI = wannabe-träkkeriacidia 90-luvun puolivälistä


Pentuna tuli käytyä pianotunneilla ja tenoritorveen puhaltamassa. En kuunnellut juurikaan mitään musaa ennen yläasteikää, jolloin sain ensimmäisiä teknonauhoja käsiini (pari ekaa jotka sain olivat murkulat&sekalaista, sekä best of rotterdam records 1 =). Musanteko tuli kuvioihin yläasteen loppupuolella kaverin 486-myllyn ja... ööh, oliskohan ollut protrackerin muodossa. Lukioaikana popitusta omalla koneella, Gus Maxilla ja trackereilla, säästöillä&ylppärirahoilla taloon tuli Yamaha CS-5 ja Alesis QS-6. Siitä lähtien erilaisia laitteita on tullut ja mennyt, yleistä häröilyä paljon mutta valmista aikaansaannosta vähän. Mikä varmuuskopioihin tulee - "mitään en oo ottanu!" eli suurin osa vuosien varrella syntyneistä biisinraadoista meni kevättalvella 2003 bittitaivaaseen rikkoutuneen kovalevyn ansiosta. Siperia opettaa.

Viimeisen parin vuoden aikana syntynyt musaa lähinnä VIC-20:lla.. :)


Genret jotka erityisesti kolahtaa (mm): Acid, Acid House, Hardcore, Gabber, Noise, Haagin elektro, 8-bittisten retrokoneiden soundit (etenkin C-64 ja VIC-20), Speed Garage, ranskalaistyylinen filtterihaussi. Käytännössä tulee kuunneltua eniten 88-94 julkaistuja pläjäyksiä, ja kaikkea mielellään sieltä rankemmasta päästä - mutta korvat eivät ole suljettu edes listapoppikselle - jos joku listabiisi sattuu joskus kolahtamaan, se kolahtaa.


Laitteita tällä hetkellä (30.1.2006):

Äänilähteet: Yamaha CS-15, Roland Alpha-Juno 2, Commodore VIC-20 & C-64, Roland TR-606, Roland GR-33B bassokitarasyntsa (syntsa löytyy mutta kontrolleri eli basso puuttuu, jos sinulla on tai tiedät jonkun jolta löytyy Roland G-33 tai G-88 basso ylimääräisenä niin ota yhteyttä!)

PC: Terratec EWS88MT, erilaisia musasoftia

Efektit: Digitech DSP-128 (multiefekti), Yamaha DI-01 (särö)

Muuta sälää: Kenton Pro-Solo (MIDI2CV -konvertteri), PS-64 puhesyntikka C-64:lle, joku nuhainen mikki sekä piuhaa, poweria ja muuta pikkukilkettä.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: