Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vesimies ja kosketinsoittaja. Mielipuuhaani on säveltäminen, soittaminen sekä saundien etsiminen ja valmistaminen. Soitan nykyään seuraavia kosketinsoittimia: Arturia Micro Brute, DSI Mopho Keyboard, Waldorf Blofeld, Clavia Nord Electro 3 (73) ja Korg N5. Puhtaasti MIDI-kontrollereina toimivat Casio Privia PX-130, Akain LPD8- ja LKP25-kontrollerit.

Lisäksi käytän iMacilla Pro Tools 10/11, Logic Pro X ja Reaper- ohjelmia sekä niihin liittyviä RTAS-, AU- ja VSTi-plugareita. Studioni sydämenä sykkii RME:n Fireface UC, johon on kytketty kaikuräkki Lexicon MX200. Laulut ja muut äänitykset taltioin Oktavan 012 mikrofoneilla, Rolandin R-26:lla, Zoomin H2:lla, tai Roden NTG-2 mikrofonilla. Miksausta nopeuttaa kontrollerit Presonus Faderport ja Contour Shuttle.

Kuuntelu tapahtuu Adam Audion A5-monitoreilla ja Beyerdynamicin DT 770 Pro-kuulokkeilla. Kitaroita lojuu nurkissa 3 kpl. Sähkökitara (Epiphone), puoliakustinen (Fender) ja akustinen kitara (Alhambra). Kitaravahvistimena toimii pikkuruinen Rolandin MicroCube. Musiikissa tärkeintä ei kuitenkaan ole laitteisto, vaan hyvä meno ja hauskanpito. Ottakaa ryppyotsaisuus pois minusta ja antakaa minulle rohkeutta ja kokeilunhalua, kiitos!


Tärkeitä ja mieluisia asioita minulle (satunnaisessa järjestyksessä) ovat rehellisyys, musiikinsoitto, sävellystyö, työnteko, kirjoittaminen, suomen kieli, tähtitaivas, astrofysiikka, kosmologia, äänisuunnittelu, pyöräily, science fiction, sateen ropina, vesi, rock, hardrock, heavyrock, elektroninen musiikki, saaristo, merenranta, kaverit, ystävät, kissat, Divina, Eino, Ruusu, vanhemmat, veljet, perhe, Suvi, rakkaus, tietokoneet, internet, juhliminen, hyvät oluet, konjakit, viinit, whiskyt, hiljaisuus, kiireettömyys, runoilu, mietiskely, hiljentyminen, terveys, liikunta, kitaransoitto, laulaminen ja
kotistudioni.Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: