Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Music

~~~~~

Basso | 2 vuotta | Suomirock

Piano taustat | 2 vuotta | Suomipop

Poikkihuilu | 2 vuotta | Klassinen

Laulaminen | 3 vuotta | J-pop, rock, dance (Re-singinä)


Bassoa soitin 2 vuotta yläasteella ja lopetin ysin päätyttyä.

Pianon sointupohjia ja taustoja soittelin silloin kun basistia ei kaivattu ja muilla oli kädet täynnä.

Poikkihuilua olen soittanut ihan harrastuksena mutta klassinen ei koskaan ollut juttuni.

Olen laulanut 3 vuotta japaniksi. Valitettavasti juuri kun alettiin suunnitella demoa (tätä aiemmin pientä keikkailua) sairauden takia ääneni huononi ja demon teko jäi siihen. Nykyään teen satunnaisia esiintymisiä ja toimin varasijalla eli ihan harrasteluksi on mennyt. Varmaan harrasteluksi nyt jääkin sillä ääntä ei enää yhtä kirkkaaksi saada ( jo vuosi takana äänen harjoittamista ) joten laulaminen on jäänyt vähiin.


Musiikin suhteen olen kaikki ruokainen mutta j-pop/rock/dance tulee ensimmäisenä. Esimerkkeinä moniruokaisuudesta mainittakoon KOTOKO, Sean Paul, Cascada, Nightwish, Sonata Arctica, Don Johnson Big Band ja Blackmore's Night.


Me

~~

Horoskoopiltani olen vaaka ja syntymäpäiväni on 29.9. kerran vuodessa.

Olen suht sporttinen, takana 5 vuotta karate/jujutsu/aikido ym. treenejä yksityisellä. En treenaa suorittaakseni vyökokeita vaan käytännön kokemusta varten, toisaalta treenaus ehkä menee osalta hukkaan mutta ainakaan kukaan ei ihan heti käy kimppuun nytkään. Opiskelen japania myöskin yksityisellä kun äidin tuttu sattuu olemaan japanilainen joten saan suht halvalla opetusta siitä. ;>

Lisäksi palloilen mm. sulkkiksen, koriksen ja futiksen merkeissä. Uintia harrastin 3 vuotta ja tanssia 2 vuotta (johtuen katkeilevasta kiinnostuksesta - hiphop, disco/show, funk).

Olen erittäin eläinrakas ja olen jopa kasvattanut hamstereita, työskennellyt eläinkaupassa ja opiskeluni ovat suuntautuneet myös eläinten pariin eli olen ihan näppärä kaikkien hevosta pienempien lemmikkien (huom, ei kotieläimiä!) kanssa. Olen myös ollut kesätyö merkeissä kosmetologien kanssa tekemisissä ja seuraamassa työtä. Nykyään teen vapaaehtoistyötä nuorisokahvilassa.

Luonnetta on parinkin ihmisen edestä. Suvaitsevaisuus, temperamentti, sekopäisyys, hillitty hulluus, huumorintaju, mukavuus, ystävällisyys, lempeys, romanttisuus, kylmyys ja itsepäisyys kulkevat usein käsi kädessä mutta persoonani saa myös räjähtämään erittäin helposti.


Olen harrastanut digikuvausta 5 vuotta, aiheena useinmiten lemmikit, luonto, ihmiset, yksittäiset esineet ja asiat sekä taiteelliset tai maisemallisemmat kokonaisuudet.

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: