Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Hevimies Kemistä,jolle kelpaa kaikki muuki musa.

Ensimmäinen kosketus heviin taisi olla 10vuotiaana kun ystäväni(rauha hänen sielulleen) poltti mulle Iron Maidenin Killersin.Sitä tulikin sitten kuunneltua ihan kyllästymiseen asti.Sitten alko Suomirock buumi.

Sen buumin seurauksena levyhyllystä löytyy melkein kaikki Aknestikin levyt.

Sitten vahingon kautta löysin hevin uudestaan.Ostin Suomirock levyn jossa oli hittejä vuodelta 82.Siinä oli kyllä Suomirockkia,mutta myös punkkia joka iski kuin benjiköysi persauksille (katkesi tossa toissa kesänä ja se sattu).Etenkin siinä ollut HC kappale jymähti kaikista eniten.Sen seurauksena kaivoin Killersin piilosta ja hankin lisää levyjä.

Koneellaki on sellaset 25tuntia ladattua musiikkia,ne on ladattua sillon ku se oli vielä laillista.Lataisin kyllä nykyäänkin mutta viruksentorjunta estää ohjelman latauksen.

Tässä muutama vuosi taakse päin kattelin top40 ohjelmaa telekkarista,ja siellä oli Rotten Soundin haastattelu ja musavideo.Se jymähti kovempaa kuin 100 benjiköyttä.Siitä asti on kulettu nimi korvan takana,että jos vaikka sattusin löytämään levyn.Toissa syksynä kun tuli käytyä Murmanskissa (ehta paikka pakko myöntää) unelma toteutui,Rotten Soundin Exit 170ruplalla! (Joka on euroissa naurettavan vähän)

Toissa Heinäkuussa tuli hankittua kitaraki,B.C Rich:in Warlock Bronze2.Kelpo kitara...

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: