Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 75 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Extinction of Christianity 10.08.2007

Mustaruhtinas - Extinction of Christianity
black metal.. siinäpä vasta genre.. rumpali ei soita skarpisti, basso on hirveässä epävireessä ja soittaa vääriä säveliä. laulussa on hyvä reverb. tää on tylsä. ja aihe on jotenkin vitun kulunut haha.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - THINK YOURE INNOCENT (uusi versio) 10.08.2007

Mahan - onemanband - THINK YOURE INNOCENT (uusi versio)
laulussa on sentään hyvää yritystä.. mutta onhan toi välillä vitun kornin kuuloista. soitto rullaa, mutta biisi ei. tylsä sävellys ja jotenkin liikaa mielikuvituksettomia juttuja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé 10.08.2007

Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé
tylsä, mitäänsanomaton, merellinen, henkäilevähkö, pop-vaikutteinen, köyhä ambient, sävellykseksellisesti aika löyhä, huono groove, ei edusta musamakuani sitten millään lailla

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Darkness - Reality/Virtuality 10.08.2007

In My Darkness - Reality/Virtuality
tylsä biisi. tää soljuu mutta soljuu aivan liikaa. liikaa diskanttia. sattuu korvaan noiden vitun rumpujen takia.. vähän rotia tähän meininkiin, on täs jotain ihan potentiaalista hommaa mutta ei voi muuta sanoo kuin että EI GROOVAA.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oblivions Summoning - The odyssey of gallant sad sacks boil 10.08.2007

Oblivions Summoning - The odyssey of gallant sad sacks boil
ihan hauska idea. kaikessa on liikaa reverbiä.jotenkin liian sekavaa ja randomia kyllä mun makuun. tai ei tätä vaan yksinkertaisesti jaksa kuunnella. välil noi bassot pistää kyl hymyilyttämään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Baikonur 10.08.2007

Metaplasm 646a - Baikonur
ei vittu loistavaa ihanaa. tätä saundia on mahtava kuunnella, olet todella löytänyt beissin ja rumpujen harmonian mikä on aina plus-juttu tässä musassa. mutta haitsut? öö.. enpä tiedä, liian härskit ja jotenkin liian junnaavat. hyvii juttuja tulee tässä mutta lopputulos ei ole niin miellyttävä kuin mitä aluksi kelasi. kyllä tää klubilla menee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cravestoalytuzum - Tunnen 10.08.2007

Cravestoalytuzum - Tunnen
haha. hyvä kuvaus tossa ylempänä. et siis halua että ihmiset ovat rehellisiä vai mitäs vittua? no, täytyy sanoa biisistä että ei potki sitten yhtään. jotenkin tosi puuduttavaa musaa ja kaikki menee epätahtiin ja rummut on hiljasella suhteessa muihin ja miksaus on kamalaa ja yleissaundi sijoittuu radio novan ja helmut lotin väliin. EI NÄIN! laululla voisi tappaa jonkun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Hasekki 10.08.2007

FEL - Hasekki
hyvä alku, kyl tätä ihan mielellään kuuntelee. jotenkin noi rummut on ihan vitun levottomat että niitä jaksais.. mutta hyvii ideoitahan tässä on + saundeja.. liian nopee biiisi että tähän voisi keskittyä millään tavalla

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mental Jump - Year off 10.08.2007

Mental Jump - Year off
no ihan hauska melodian idea, mut ei tää nyt jotenkin toimi. kuulostaa epäskarpilta. mut on tässä hyviä juttujakin. laulu ei ole yksi niistä. ärsyttää toi ihan liikaa että tätä voisi edes kuunnella. rumpalilta ja basistilta ja kitaristilta paikoin hyvää settiä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Multi Climex - Waiting 10.08.2007

Multi Climex - Waiting
kontrabasso on hyvä lisä mutta ei se nyt sovi tähän biisiin jotenkin YHTÄÄN. saleen ihan hyvä groovi livenä mutta toi laulaja ei nyt oikein miellytä ja yleisilme on tylsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haure - The Storm Inside Your Hearth 10.08.2007

Haure - The Storm Inside Your Hearth
ei potki yhtään. ihan liian poppismeininkiä minun makuuni. tässä ei ole mitään uhkaavuutta tai agressiivisuutta. yhtä pelleilyä koko kipale. ja tylsä kuin mikä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Midsummer House Band - Mennyttä miestä 10.08.2007

The Midsummer House Band - Mennyttä miestä
ihan hyvät saundit kyl.. mut miks näissä pitää aina olla joku paska laulu.. tässäkin on maailman hirvein laulu. ja rummutkin kyl. mutta osa noista saundeista on ihan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kantapään kautta 10.08.2007

Lepakkotiimi - Kantapään kautta
hei tää on vittu jotenkin ihan liian sentimentaalista kamaa, ja muutenkin jotenkin tylsä suomi-meininki paistaa tästä läpi. vähän nyt mielenkiintoa tohon hommaan. nää sanat on korneimmat pitkään aikaan. puhumattakaan tosta tunne-painotteisesta, huonolta saundaavasta taustasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Almost Human 10.08.2007

Van der Phunck - Almost Human
hyvää sämpläilyä. muutenkin hauska biisi.. mukavan minimaalinen, juuri mitään ei tapahdu mutta silti fiilaa messissä. tää on hämärää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Mörköboogie 10.08.2007

Pahaluu - Mörköboogie
mitäs tästä nyt sanois.. mörköboogie vai. eipä tässä kyllä boogieta juurikaan ole, tai en tiedä mitä olette sanalla hakeneet. bassossa on välillä ytyä mutta sävellys on turhake.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille! 10.08.2007

Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille!
haha, hyvä alku. propsit noista läpistä. mutta biisi on ihan vitun paska. sävellyksellisesti.. äänityksellisesti ja asenteeltaan. ei näin. rumpalilla on hyvä idea mutta toteutus ei toimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi 10.08.2007

Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi
hyvä basso.. pitäis vaan olla viel oktaavibassot. mut tää laulaja ei edelleenkään säväytä. jotenkin vitun aneeminen ääni. hyvää perusjauhantaa muuten esim. rumpalilta. mut kyl tää jotenkin putoo siihen YÖ-kategoriaan, eli paskojen joukkoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flies Around The Light - Blame 10.08.2007

Flies Around The Light - Blame
hyvä kitarariffi... ja yleissaundi. bassot potkivat hyvin ja rummut on vitun jees.. mutta on tässäkin kyl vähän liian diskanttinen saundi. mutta laulu ei nyt vaan oikeen toimi parhaalla mahdollisella tavalla vaikka onkin ihan hyvä oasis/stereophonics/supergrass-kopio.. biisi on ehkä vähän yhdentekevä. tää potkis paremmin livenä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 10.08.2007

G.O.R.E. - You = Disease
tiukka alku.. mutta sit taas jotenkin lässähtää.. kitarasaundi on hirviä. bassossa on ytyä.. ihan hyvin tuotettuuhan tää on, vois kuvitella soivan energyllä tms.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix) 10.08.2007

Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix)
asiallinen alku.. joskin liikaa diskanttia kaikessa. pitäis olla tunkkaisempi että saundais fätiltä ja groovaavalta. noi rummut on kyl ihanat, ne luo täysin uuden tunnelman. mutta on tässäkin liikaa instrumentteja, sit noi perushaitsut vituttaa. laulu on ihanaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 10.08.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
ihan hauskaa itämaista meininkiä tossa alussa. tulee vähän kasari-vibat.. ja rouhee kitarasaundi. mutta laulaja ei miellytä, ei sitten yhtään. se ja yleissaundi mikä bändillä loppujen lopuksi on ja sävellyksen yhdentekevyys tekee tästä teennäisen ja epämieluisan kuuloista.. hyvää soittoa mutta biisi ei nyt oikein toimi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio) 10.08.2007

Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio)
hei jätkät, tää on ihan paska. laulu on tosi teennäistä ja niin on soittokin.. hirveät sanoitukset, hirveä suomirock-staili.. ei, ei ja ei...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Violación 10.08.2007

Sonar Transistor - Violación
hyvä alku.. mutta jotenkin tuo riffi on niin kuultu. ihan hyvää soitantoa ja groovea tässä on, mutta tämän biisin ongelma on se että tämä on yhtä tylsä juttu kuin kristinusko.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 10.08.2007

Marccus - So Bizarre
miami vicen vannoutuneena diggarina täytyy sanoa että alku on hyvä.. mutta mitä vittua? biisi lässähtää heti kun laulu ja rummut tulee messiin.. tässä ei vaan ole fiilistä, sori.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Emma tieda 10.08.2007

Electric Lady Band - Emma tieda
loistava alku.. mutta kitarasärö on ihan kauhea, poistakaa se heti! tekee pahaa korville kuulla kun ihan hyvä melodia pilataan tollasella vitun paskalla saundilla.. mutta hyvää soittoahan tässä on. varsinkin basso saa minulta plussat kuin myös rummutkin. 01:00 kitarasaundi on parempi.. mutta en nää tässä mitään pointtia, onks tää joku vitun kitarasoolo koko biisi? et ole niin hyvä soittamaan että jaksaisi kuunnella loppuun asti.. jia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Give It a Rest 10.08.2007

Rattle Machine - Give It a Rest
rattle machine. jep joo. eipä nyt oikein skulaile tää musa. laulu on turhan flegua ja ei YHTÄÄN asennetta.. ei tässä kyllä muutenkaan oikein kuuluu soiton ilo tai hyvä meininki, ei sitten yhtään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Peppulan Palokunta 10.08.2007

Veritaikina - Peppulan Palokunta
peppulan palokunta. voi vittu mikä biisinnimi taas. no, eipä tämä kyllä potki juuri yhtään. rummut ei toimi, yhteissoittoa ei ole, laulu on miksattu sietämättömällä tavalla. ei nyt, pojat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Cold Eyes 10.08.2007

Cranky - Cold Eyes
perus-riffittelyä taas jotenkin. eipä uppoa tämäkään.. jotenkin mielenkiinnoton saundi ja yleisilme tällä bändillä. laulukaan ei innosta jatkamaan kuuntelua millään tavalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - aural progression 10.08.2007

Westis - aural progression
hah, aika kasariltahan tää saundaa. eli monin paikoin hyvältä, jos ei lasketa noita tärykalvoa häiritseviä rumpuja ja ihan vitun paskoja lead-saundeja jossain paikoin biisiä. hämää kun tässä on paljon hyvää mutta samalla hirviästi huonoa. efektit toimii paikoin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - A new era 10.08.2007

Carbon Sounds - A new era
ihan hauskaa ideaahan tässä on. voisi olla jossain leffassa jossa on etuliitteenä "dragon" tai "brave". mutta eipä tämä kyllä minua kosketa millään tasolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ordinary Mortals - Psychotomimetic 10.08.2007

Ordinary Mortals - Psychotomimetic
ei tässäkään ole kyllä mitään, minkä vuoksi tätä pitäisi kuunnella. jotenkin vaan inhottavaa musiikkia, tämä ei rentouta tai saa fiilaamaan millään tasolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 10.08.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
synthpop indeed. tässä on hyvä idea, tätä oli ilo kuunnella. jotenkin jotkut saundit vain eivät toimineet niin kuin olisi pitänyt. harmi, sillä tässä oli kylläkin potentiaalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Power of a Word 10.08.2007

Metalshit - Power of a Word
no, mitäs tästä nyt sitten sanois. eipä tämä kyllä oikein potki. laulu on falskia, niinkuin lähes kaikki muuten. tässä on liikaa inside-huumoria meitsin makuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minna Cunt - (Forced Anal) Sex on the Beach 13.08.2007

Minna Cunt - (Forced Anal) Sex on the Beach
täs alkaa olee jo hyvää saundii.. jia horrorcore i'll eat your mamaz brainz biatch

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine 10.08.2007

DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine
ei, huonot saundit. huono groove. laahaa ja kitarat on liian tunkkaiset/kovalla suhteessa muihin. ei tämä nyt potki. laulukin on ihan liian perus-settiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hailmix - Essential Oil 10.08.2007

Hailmix - Essential Oil
hyvää saundii ainakin alussa. kuulostaa vittu joltain räppibiitiltä toi ihan alku. ei nää rummut on maailman mauttomimmat. on tää biisi muutenkin jotenkin yhdentekevä sävellyksellisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 10.08.2007

Muistikuva - Oma tie
argh.. hirvee laulumelodia. 90-luku meni joo. tää oli sitä sanan huonossa merkityksessä. ei, ei, ei. ei vaan toimi nyt hei kaverit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 10.08.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
loistava alkuriffi.. tulee joku härski bändi niinkuin architechture in helsinki mieleen. basso on epävireissä, aika härskin kuuloista.. mutta vittu tää kyllä potkii.. hyvää rumputyöskentelyä ja hyvä minimaalinen groove.. tää ois kiva nähdä keikalla.. haha, countryhenkinen poljento.. teissä on kyl vitusti potentiaalia.. tällasta soittoa on ilo kuunnella. välillä basisti yrittää vähän liikaa rytmillisesti ja toi menee ehkä vähän tylsäks loppua kohden.. mutta meininki on oikein. keep it real boyz!! 'cos this is good shit!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia 10.08.2007

Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia
tämä bändi on aina ollut minulle yhtä mielenkiintoinen kuin anna eriksonin älykkyys. eli tässä ei ole mitään mistä tarttua kiinni, biisi on hirveetä vitun pelleilyä. tulkaa nyt jo vittuun sieltä ylä-asteelta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Sikamälsää 10.08.2007

Stonecold Zombie - Sikamälsää
aika itsevarmasti sanottu. maailman kovin kitarasoolo. hehe, no eipä juuri. tämä on tylsä biisi, sanoitukset on falskit ja laulu falskia. en tykkää, en sitten millään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Fateseeker 10.08.2007

PRemedy - Fateseeker
poison remedy, vaihtakaa nimeä. tuo on kornein nimi jonka olen ikinä kuullut. :D ei vittu, tässä on jotenkin tosi tylsää meininkiä. tulee mieleen evanescene, joka on surkea yhtye. ei mitään mielenkiintoista, ei sitten mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - The way we breed 10.08.2007

The Dead Musicians Society - The way we breed
laulaja on ihan liian flegu, niin kuin myös koko biisikin. tätä ei vaan yksinkertaisesti jaksa kuunnella, koska tämä ei groovaa yhtään ja miksaus on hirveä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 10.08.2007

psykoosi - Ethnic
joopa joo.. hyvinhän tää alkaa mutta hohhoijakkaa. rupee väsyttää jossain vaiheessa tää meininki. toisaalta noi saundit ei oo yhtään mun makuun, kaikki on liian digitaalista. ja noi rummut taas liian latteat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Valheet 10.08.2007

Malvo - Valheet
aika "rankkkaa".. ei toimi. liian yksitoikkoinen biisi, ja laulu kuulostaa siltä että se voisi olla frööbelin palikoiden joltain "kauhutarinoita"-levyltä.. EI näin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 10.08.2007

Nbc - Poika
biitti on tavallaan paikoitellen ihan hyvä, mutta bassot ei potki sitten yhtään. melodia on hyvä.. mutta on tässä hyviä juttuja. tai huomaa että jätkä osaa jo heittääkin vähän jotain. mutta sanat - yhtä yhdentekevyyttä. ja kertsi - ei.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Captain Spaced Captain - Caterpillar 10.08.2007

Captain Spaced Captain - Caterpillar
captain spaced captain - te ootte meijän lemppari progebändi.. tää potkii vitusti - lujaa ja törkeesti. tehkää lisää tätä saundii.. tää iskee sntc:n tajuntaan.. nunton / sntc family

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Synti 10.08.2007

Division 19 - Synti
melodista metallia jälleen. aikas mielikuvitukseton tekelehän tämä nyt on.. laulu on jotenkin hirveetä... ja lähinnä sanat. miks pitää laulaa silleen et ei saa selvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - Kung Tse 10.08.2007

Janei - Kung Tse
joo just joo.. jep jep joo.. basso on ihan hauska, ei tässä muuten ole mitään mielenkiintoista. kaikki saundit ovat kamalia ja biisi on ihan liian tylsä että tätä jaksaisi kuunnella. ei millään tavalla rauhoittavaa tai rentoa musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Voces intimae 10.08.2007

Ghost Trio - Voces intimae
ei tämä putoile kyllä juurikaan. tylsä sävellys ja toteutuskaan ei ole paras mahdollinen. jotain hyviä hurinasaundeja tuolta taustalta jossain vaiheessa löytyi + kitarassa oli ihan ok-juttuja

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 10.08.2007

SOULTRAY - My name on your stone
hyvä alkuriffi. ja jatkuukin hyvin. häijyjä melodioita.. mut on tää ehkä vittu vähän väsynyt silti.. agressiivinen ote säilyy mutta jotenkin biisi on sävellyksellisesti loppujen lopuksi kovin epäkiinnostava. hyvää soittoa silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metal Age - Nocturne in D major 10.08.2007

Metal Age - Nocturne in D major
metal age - naurettava nimi. biisin miksaus on yhtä naurettava. liian kirkas, tällaista saundia on levyillä joita saa ostaa tallinnan toreilta nimikkeillä "Luonnon ääniä" tai "Rauhoittavaa relaksaatiomusiikkia SINUN aisteillesi volume 2".. ei hyvä. liian tylsä sävellys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 10.08.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
laulajalla on jotenkin rasittava ääni.. ei tätä nyt vaan jaksa. tylsä biisi ja tylsää saundia. 00:52 beissit on taas sitä oikeeta linjaa. huomaa että teissä on potentiaalia mut sitten haluutte tehä tätä suomipaskaa kuitenkin.sori mut ei uponnut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 10.08.2007

Pyromaniac - LÄPI
haha.. vittu, jotenkin hyvää soittoo mut onhan tää nyt ihan liian huumorimielellä tehtyä että tätä kukaan voisi kuunnella. varsinkin kun tuo huumori on ihan vitun paskaa.. mua vituttaa toi teijän biisinaihe.. vitun urpot idiootit saatana, te ootte mauttomia jätkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Paint You to Pieces 10.08.2007

Faro - Paint You to Pieces
hyvä rumpu.. onhan tässä hyviä juttuja joo. mutta onhan tää nyt vähän väsynyttä kuitenkin. vaikka sävellys onkin jees, biisistä ei saa otetta. laulu ei vain toimi hirveän hyvin.. ehkä livenä. rumpali vetää hyvin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikkelin valkonen roskasakki - Savottana! 11.08.2007

Mikkelin valkonen roskasakki - Savottana!
big up mikkelin valkonen roskasakki.. tää potkii kuin mikä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions 10.08.2007

SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions
aiight.. nyt on timmiä saundia.. keep it real doggz, tässä sitä mennään. rumpusaundien kanssa en ole samaa mieltä. mutta biisin idea ja sävellys on vitun hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 10.08.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
tylsää soittoa. ei tästä saa jotenkin otetta.. laulajan ääni on lähinnä rasittava. sävellyksenä muutenkin jotenkin tällainen liian läppä/sankarihevimeininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 10.08.2007

Apiskuko - Walk away
light rock - genre josta käytän nimitystä tissinlutkutusmusiikki. sillä sitähän tämä on. nössöä settiä ilmaan minkäänlaista asennetta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Unsocial Psychopath 10.08.2007

Mind's Pressures - Unsocial Psychopath
ei, liian perusriffi taas toi. niinkuin tää biisikin, eipä tässä ole mitään mielenkiintoista. miksaus on hirveä, mikään ei potki, vähiten rummut. junnaa liikaa paikallaan ja en ole ikinä pitänyt biiseistä jotka perustuvat sankarihevi-säröön

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 10.08.2007

Argon - Eclipsed
liian pitkä intro.. tässähän kyllästyy kuoliaaksi. ei tässä kyllä mitään progressiivista ollut, en ainakaan sitä tästä löytänyt. eipä muutenkaan säväyttänyt YHTÄÄN tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Sieluja kaupan 10.08.2007

Grosal - Sieluja kaupan
liian tuttu sointukuvio. muutenkin tässä on liikaa tylsiä juttuja. tuo laulu on huono läppä, ei vaan toimi. kuulostaa joltain sekavalta tontulta laulamassa iltahämärässä, ja se EI ole hyvä juttu. suomipop ei vaan nyt toimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 10.08.2007

POLTE - Lennetään taivaalla
polte - nyt vittu vähän rotia siihen meininkiin. kyl te kaikki osaatte soittaa jotenkuten mutta mitäs helvettiä.. nää biisin aiheet, sanoitukset ja yleismeininki jotenkin lässähtää aina. ei voi mitään.. mutta ei nyt toimi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Help Me 10.08.2007

Faro - Help Me
no eipä tämä juuri säväytä. sama biisi on kuullut niin moneen kertaan. liian popahtavaa minun makuuni, jotenkin tälläista turhan simppeliä poppivääntöä. ei. ei..

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 26.04.2006

POLTE - kesä 96
no joopa joo jotain summersettiä mulle tulee täst vaan mielene se oc:n bitch, summer vai mikä vittu.. joojoo kitarat löytyy mut ei tää kyl kovin gangstaa oo? et tota vähän kaipais sellast vääntöö vittu

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honolulu Mankii - Sudenkuoppia 10.08.2007

Honolulu Mankii - Sudenkuoppia
ei tämä toimi. laulu on kamalaa, soitto on epätarkkaa ja epäfiilistelyä. tässä ei vaan ole YHTÄÄN potkua. ei voi mitään, tehkää jotain muuta pliis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Dog - Päin Vittuu 25.04.2006

Bad Dog - Päin Vittuu
mitä vitu ei digaa jos tekis horrorkoremeininkil ni toimis paremmin esim. just joku vähän ganstampää juttu just weedsmokah ja tuhdit jooperit suussa ja vittu suuntana keilahallit ja mallichiksit mielessä.. diggasin kyl täst vihasest attituudist joka sul oli vitun hyvä kyl mut ei niin gantsa just biitti tällane vitu nyyhkyset vitt osta bongi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja 26.04.2006

Verbaali - Psykopaatin Päiväkirja
hyi vittu ei iske vetäsit kovempaa tyylii ei mitää tällast synkkää settii suome mestarilt salee irtois parempaa
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 25.04.2006

Proyo - Luulette Tietävänne
no mä e luule tietäväni, mä tiedä et tää oli iha surkee

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 10.08.2007

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
kissat ja koirat. tää on hyvin soitettua mutta enpä kyllä tiedä kaikenkaikkiaan. jotenkin turha biisi taas ja saundi on aika nihkeä. pitäis olla lofimpi. organeille kyl plussat. laulaja ei edelleenkään toimi.. ja biisi on tylsä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 10.08.2007

Kalkutan Konepaja - Taxi
alku on hyvä. tää ois saleen hyvä nostatus livenä. biisi on jälleen kerran ihan ok, mutta vituttaa toi teidän laulajanne.. laskee meininkiä todella hasardisti. hyvä flogging molly-setti rumpalilta kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele kaoz kata$trof - Musaa, naisii, mankka ja maliburommii 13.08.2007

kaoz kata$trof - Musaa, naisii, mankka ja maliburommii
hyvä kesäinen saundi! big up

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 26.04.2006

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
vittu nää puhetsydeemit ei digaa mut iha jees kankkussettii kuitenki jotenki liiant uotettuu hajoo vaa pää mut jos sntc popittas tätä autos nii salee sais vituu hyvää settii kyttiä pakoo ku ajettas just jepulis mut turhan jotekin nynnyy kuitenki vähän kankkushorrorii viel nii kyl se siitä FO SHOO!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drown Me Blue - Dead Essence 10.08.2007

Drown Me Blue - Dead Essence
dark metal, onko tää lievempi versio blackista vai mikä vitun nimi toi on. hirveät synat ja yleissaundikin on jotenkin liian perus. ei tällaista vain siedä kuunnella, tämä ei groovaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina 26.04.2006

PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina
no onpas kyl vitun pehmoo settii miks kaikis pitää olla tää muija laulamas, iha kivalt kyl saundaa mut vähän lisää kankkushorrorii ja blunttailuu ni avot.. sit tää biitti jotenki ei vittu yhtää gangsta mut kyl tää nyt menee. NI NI

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deltaforest - Deep 10.08.2007

Deltaforest - Deep
noniin, nyt sitä mennään.. haha, tämä on sitten härskiä kamaa. ei voi kuin nostaa hattua. kornein genre jota olen ikinä kuullut, biisikin sijoittuu samoille linjoille. tämä on törkykamaa.