Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 190 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Weeping Street 10.08.2006

Somnam - Weeping Street
Hyvä tunnelma luotiin heti alussa ja melodia kaikissa yksinkertaisuudessaan oli hyvä. Ainut mikä pisti vähän korvaan oli snare. Se tuli vähän liikaa esille ja vähän perintteinkäänpi olis saattanut toimia paremmin. Hyvät alaäänet oli plussaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Broken Skies & Empty Road 10.08.2006

Acrobite - Broken Skies & Empty Road
Heti alkuun täytyy todeta, että vaikka en tämän genren biisejä älyttömästi kuuntelekkaan, niin mikä kaikissa tämän projektin biiseissä on kiitettävää on se että elementit pelaa loistavasti toisten kanssa ja äänitaivasta ei ole ängetty täyteen vaan annettu tilaa, mutta silti täyteläisellä fiiliksellä. (olipa sekavasti sanottu, mutta you get the point?) Itse biisi lähti mukavasti käyntiin ja basari oli mun makuun hyvä. 1.3min kohdalla tuleva liidi oli mun korvaan ehkä vähän pistävä mutta ei häirinnyt tunnelmaa. Biisissä oli mukavasti vaihtelua, eikä yhtä riffiä jumputettu alusta loppuun. Siitä isot plussat. 2.22 alkava fiilistely kohta oli loistava! Se loi hyvän tunnelman ja siitä biisiä rakennettiin jälleen suuremmaksi. Ensimmäisen 3 kuuntelun aikana se "tikuttava" soundi vähän häiritsi, mutta enemmän kuunneltuna siihen rupes tottumaan. Loppu oli aika perinteinen. Miksaus oli kyllä onnistunut loistavasti! Ehdottomasti paras tämän projektin biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - käsi 10.08.2006

RAUTAKANKI - käsi
Aika mielenkiintoinen aihe. Tätä ei ihan tosissaan voinut ottaa, mutta hyvinhän se oli vedetty. Sanan varsinaisessa merkityksessä

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 10.08.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
Hyviä riffejä tässä biisissä riitti ja koukkujakin oli mukavasti. Soitanta olis saanut olla hieman "tiukempaa" kun välillä tuntui että kaikki ei oikeen vedä ihan samaan tahtiin. Toisaalta tällaisessa asenne-biisissä se ei ole niin nöpönuukaa, mutta se olis lisännyt kuuntelu mukavuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosquito spray - Deadly Zoo 01.08.2006

Mosquito spray - Deadly Zoo
Ihan mukiin menevä teos. Rummut oli aika pinnassa ja snare soundi olis voinut olla vähän potkivampi. Vaihtelua tässä kuitenkin riitti ja se piti mielenkiinnon yllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele U-benz - Ei Tuu Mieleen (I just can't remember) 01.08.2006

U-benz - Ei Tuu Mieleen (I just can't remember)
Kyllä jätkät osaa soittaa ja sitä on aina ilo kuunnella, vaikka dixie ehkä uppookin muhun paremmin kun tämän tyyppinen tsäässi. Tuli vähän Kummelin sketsi mieleen niistä kahdesta täydellisyyttä hakevasta soittajasta...no joo se siitä. Mutta pariin otteeseen piti kyllä kuunnella oli sen verran hienosti vedetty ja täytyy myöntää, että alkoi uppoamaan mitä useammin tämän kuunteli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 10.08.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
Aika erikoista, mutta ei missään mielessä huono siinä määrin. Laulusoundi oli kyllä turhaan pilattu efekteillä. Soitanta oli kyllä sen kuulosta että jätkät osaa oman hommansa. Kitarat erityisesti oli mun mieleen

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - They 01.08.2006

Above Sanity - They
Biisi lähti aika utuisissa fiiliksissä liikkeelle ja antoi kyllä odottaa itseään vähän turhankin pitkään. Laulut ja stemmat oli kyllä hyvin vedetty. Harvoin tapaa Mikserissä tämän tasoista laulantaa. Siitä plussaa ja roimasti. Ehkä vähän välillä odottava tunnelma, mutta hieno biisi silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - Älskar dig 03.08.2006

Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - Älskar dig
Huh, olipas kauniisti laulettu. Ehdottomasti paras näistä siun biiseistä täällä. Sanotus meni mullakin joiltain kohdin ohi koska ruotsinkielen taidot on suhteellisen heikot. Taustatkin oli onnistuneet loistavasti ja loi juuri sopivan fiiliksen. Eipä mulla nyt oo hirveesti valittamista tällä kertaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 01.08.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Laulajan ääni kyllä alussa vähän säikäytti ja vaikka asenne onkin tärkein, niin välillä meni vähän nuotin vierestä. Riffit oli mun mieleen. Ja fonikin toimi ihan mukavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - Bensiksentyttö 01.07.2006

Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - Bensiksentyttö
Noniin, no minäpä avaan pelin ;) Sävellys ja sanat oli mun mielestä erittäin hyvät. Soundit oli vähän sellaset casiomaiset ja "halvan" kuuloset vaikka elementit olikin mukavasti kohdallaan. Vokaaleissa oli kyllä aika paljon reverbiä mun makuun, mutta tälläsessa biisissä se suotakoon. Mukavan pehmee ääni sulla ja sitä on oikeen miellyttävä kuunnella. Siinä noin 1min kohdalla "sinisilmillä" vokaali kikkailu kannattas ehdottomasti jättää pois. Jos se ei nimittäin osu just kohdilleen, niin siitä tulee erittäin korviin pistävä. Sama tapahtui toisessakin säkeistössä. Se kuiskaus oli kyllä hyvä veto ja toi fiilistä lisää. Kuuntelin biisin 5 kertaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - End Of My Rainbow 01.07.2006

DISTRACT RESORT - End Of My Rainbow
Oikeen loistavaa rokkia jätkät vetää ja hyvin soitatte. Ei voi muuta sanoa. Tulee vähän mieleen 80-luvun Hanoi Rocks. Tämä on just sellasta mitä olis mukava kuunnella livenä ja ottaa pari kaljaa. Ääntäminen joissain kohdin tulee "suomalaisittain" mutta eipä se paljon menoa haittaa. Kympin saatte.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - Onnenlaulu 01.07.2006

Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - Onnenlaulu
Hyviä sanotuksia osaat kyllä tehdä :) Mä tykkään...kolmeneljäsosaa saattaa olla joskus vaikea sovittaa mutta hyvin olit sen tehnyt. Tätä oli kyllä kans mukava kuunnella. Tää on näistä paras omasta mielestäni. Ei oikeen pysty analysoimaan kun jäin fiilisteleen niin paljon :) 9 ja iso hali :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - Kesäloma 01.07.2006

Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - Kesäloma
Piti tulla vielä kuunteleen tämäkin ralli kun tuo edellinen oli mukavaa kuunneltavaa. Hifi ei jostain syystä toiminut mun koneella, joten jouduin tyytymään Lofi versioon, joten soundeista en pysty paljoa sanomaan. Mutta ilmeisesti samalla Yamahalla tehty :) Jälleen hyvät sanat jotka sopi fiilikseen hienosti. Nyt oli koukkuja mukana jotka olit tuplannu eri soittimilla. Biisissä oli aika mielenkiintoinen rakenne.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 01.07.2006

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
No ei voi väittää etteikö asennetta ainakin löytyisi. Ehkä vois vähän kääntää nuppeja taakse päin että erottas sanojakin. Miksaamiseen tarkkuutta, koska mulla ainakin särkee kajareissa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Harhaan 01.07.2006

Marian valinta - Harhaan
Jep, hyväntuulista ja mukavaa kuunneltavaa, ja tuotanto puoli on hoidettu hyvin myös. Tätä on ilo kuunnella, mutta ei mitään tajuntaa räjäyttävää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Christoart Ltd - Saattaja 01.07.2006

Christoart Ltd - Saattaja
tunnelma on kohdillaan ja kotitekoinen soundi sopi tähän loistavasti. Diggasin kitaroista pirusti. Hyvin soitettu. Laulunjotku slide kohdat hieman häiritsi mut ei pahasti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aikavarkaat - Aamulla 14.06.2006

Aikavarkaat - Aamulla
Tästä biisistä tulee hyvä fiilis. Elentit on mukavasti kohdallaan ja sounditaivasta ei ole tungettu liian täyteen vaan tilaa on jätetty sopivasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aikavarkaat - Färsaariin 14.06.2006

Aikavarkaat - Färsaariin
Loistavaa, kyllä uppoo meikäläiseen. Huomaa selvästi että ei ole ensimmäistä kertaa pappi kyydissä ns. Pitänee tallentaa koneelle. Helppo kuunnella tämä biisi ja kuulostaa paremmalta toisella ja kolmannella kerralla. Propsit
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Mikä sekaa mitä 01.08.2006

Aresti - Mikä sekaa mitä
Hyvä biisi sinänsä, mutta missä oli alaäänet? Mulla ainakaan niitä ei kunnolla kuulunut. Mutta itse biisi oli vedetty kyllä loistavasti, ja laulajalla hyvä ääni tällaiseen menoon. Skeban kurittajakin osasi kyllä hommansa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 01.07.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
Loistava kitarariffi heti alkuun ja biisi lähti hyvin liikkeelle. Säkeistö oli loistava ja kasvoi mahtavasti, mutta sitten kertsi jäi pieneksi pettymykseksi. Jäin odottaan jotain mahtipontisempaa. Soundit kohdallaan ja laulajalla loistava ääni. Ehkä olis voinut revitellä vielä enemmän kun laulutaitoo näyttää olevan
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Ollaan niin kuin ennenkin 12.07.2006

unioni - Ollaan niin kuin ennenkin
Loistava biisi ja sävellys. Mä diggasin kyllä sanoista ja oli tunnelmaan sopivat. Soundi valinnat oli munkin mielestä vähän sellasia, että ne ei oikeen tukeneet toisia. En tiedä mikä sen soittopelin nimi on mutta epäilisin sitä pitkäks putkiloks jonka sisällä on jotain muruja?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 29.06.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Ihan hyvin tehty suomiräppi biisi. Hyvät sanat ja kertsi, mut sitä sai odotella aika pitkään. Enkku toi biisiin lisä makua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 01.06.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Tämä on sellasta genree mihin todellakaan en ole perehtynyt, mutta setti kuulostaa ihan hyvältä. Ja tehty huolella eikä mikään höpöhöpö juttu. Asialliset taustat...mutta jäin vähän kaipaamaan jotain mikä erottais tän massasta... hyvää musaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Sweet Barbie 31.05.2006

Her Wickedness - Dear Sweet Barbie
Nyt tuli eksyttyä kyllä sellaseen genreen, että harvoin kuuntelen mutta mukavaa vaihtelua tämä. Erikoinen melodia oli mukava piristys. Rummut oli mun makuun vähän ehkä diskomainen. Hyvin tehty biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Medical Monkey 10.08.2006

Stab Happy - Medical Monkey
Loistava ääni laulajalla! Harvoin mikserissä tulee tällaisia vastaan. Isot plussat siitä. Asenne oli biisissä kohdallaan ja mitään ei jäänyt epäselväksi siltä osin. Muutama koukku lisää kertsiin ei olis ollu pahitteeks. Kitara soundi oli hieman tunkkainen, vaikka sinänsä soitettu hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 01.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
Vähän alko sekavasti ja liian nopeesti, ja sitte kun pääsi biisiin kiinni niin se oli jo ohi

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 10.08.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Tämän biisin olen tainnut jo kommentoida, mutta diggailen kyllä:) pituutta vähän pois.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 28.06.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Toimivaa kamaa ja huomaa, että soittajilla on homma hanskassa. Vähän ohkanen soundi tällaseen biisiin, eli vähän enemmän potkua olis saanut olla skitta soundissa. Koukukas kertsi teki tästä biisistä hyvän. Pientä vaihtelua olisin ehkä kaivannut keskivaiheille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 01.08.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Nimenomaan, karvanoppa Corollaan loisto biisi. Ei muuta kun luu pihalle ja stereot tykittämään tätä biisiä ja kaupungille kruisaileen. Miksaus vähän ontuu, mutta asennetta tässä piisas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 01.07.2006

Routaraja - Usva
Hyvä tunnelma, mutta alussa ei meinannu laulu kuulua tarpeeks mutta loppua kohti se kyllä parani. Kertsiin lisää potkua olisin kaivannut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee 01.06.2006

Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee
Tämä on mun mielestä huomattavasti parempi, mitä tuo edellinen. Kuulostaa ammattilaisten toiminnalta. 8v jenkeissä asuneena ääntäminen kuulostaa suhteellisen aidolta...ja se on harvinaista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Valon prinsessa 12.07.2006

unioni - Valon prinsessa
Erittäin toimivaa suomipoppista tämäkin biisi. Tuotanto puoli ja soundit nyt mukavasti kohdallaan. Laulaja vetää edelleen hyvin. Miksauksessa ehkä enemmän panorointia. Tuntuu tulevan aika keskeltä. Jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 01.08.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Omaperäisyydestä suurta plussaa. Taustalaulut sopi hyvin sinne sekaan ja riffit oli maukkaita. Sanotus ei ollut oikeen mun makuun. Vähän tökkäs, mutta kyllä tämä tuli muutamaan kertaan kuunneltua ja parani sen myötä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 01.07.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Hyvät kitarat heti alusta, ja fiilis on saatu kohdilleen. Sanoitus jäi mulle vähän etäiseks. Jäin odottaan räjähtävää kertsiä, mutta pysyttiin aika turvallisilla vesillä, mikä ei sinänsä huono asia. Hyvä kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 10.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Olen muistaakseni kommentoinut tätä biisiä joskus. Mutta loistava laulaja ja sounditkin oli rock-dance sekotusta. Vähän Neljä Ruusua tuli niistä mieleen. Loistavia koukkuja ja kertsi oli tämän biisin parasta antia. Rok on
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Clocks 01.07.2006

Escapist - Clocks
hyvinkasvatetaan biisiä eteen päin ja loistava fiilis pysyy läpi kappaleen. Laulajan ääni kuulostaa alussa hieman oudolta mutta laulutaitoa toki löytyy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malahide - Hide Away 03.07.2006

Malahide - Hide Away
Ilmavaa ja loistavaa kitarointia! Nyt kyllä joutuu oleen vähän kade skebailun suhteen. Ehkä lopussa meni vähän överiks soundien kans. Mä olisin pysynyt enemmän sillä linjalla miten biisi alkoikin. Loistava alkuriffi ja säkeistö joka kuljetti biisiä eteenpäin, mutta kertsi ei ollut ihan niin hyvä kun odotukset oli niin korkeella. Hyvä biisi jokatapauksessa. Tuli kuunneltua kolme kertaa:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 10.08.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
Alku loi asiaan kuuluvan fiiliksen, mutta jäin sitte odottelemaan että jotain muuta tapahtuisi. Mielenkiintoisia soundeja ja ei mitenkään tavallisen perinteikästä. Pituutta olis voinut pätkästä kyllä rajusti. Kitara vinguttelua oli sinänsä hauska kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 01.07.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Kunnon rätkimistä on kyseessä. Alku oli ihan lupaava, mutta kertsi ei mulle oikeen iskenyt. Asenne on kyllä kohdallaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Äiti Maa 03.07.2006

Veli Vinell - Äiti Maa
Hyvä fiilis tästä biisistä tuli. Samaa mieltä kuitenkin, että laulun vola isommalle niin eipä muuta tarvi. Muuten elementit sopi hyvin toisten kans ja turhat kilistimet oli jätetty pois, mikä sopi hyvin tähän biisiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Burn them down 03.07.2006

Celestial Aeon Project - Burn them down
Leffamusiikkia nimenomaan. Tuli Dasboot mieleen :) hyvin tässä oli sellanen fiilis saatu aikaan, joten ei muuta kun propsit siitä. En kyllä mitään rakentavaa kommenttia lähde tästä edes yrittään. Hyvin tehty kaikin puoli

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Your Boyfriend 03.07.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Your Boyfriend
Mukavan kuulonen tunnelma piisi, mutta miks voksut on miksattu niin taakse? Olis ollu mukava kuulla ne vähän paremmin, mutta nyt jäi sanoitus kokonaan kuulematta. Lopussa oli hienosti panoroitu niitä skittoja vuorotellen molemmille puolille. Siitä propsit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avohoitopotilaat - Risa Auto 12.07.2006

Avohoitopotilaat - Risa Auto
Jep, piti kuunnella biisi 4 kertaa läpi ennen ku rupesin mitään heittään. Jonku verran hyvissä fiiliksissä tästä. Loistava veto ja kerranki sellainen sanotus mikä kolahti kympillä. Tässä on aivan turha ruveta analysoimaan sen kummemmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Turbulence 07.08.2006

Wreck - Turbulence
Asiallisen kuuloinen biisi ja Claudiamaiset kitarasoundit kuulosti loistavalta. Laulajalla miellyttävä ääni, mutta ääntäminen välillä tuli vähän "suomalaisittain". Kyllä tätä kelpaa esitellä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään 13.06.2005

Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään
Hyvin pelittävät elementit ja mukavan fiiliksen tästä saa. Mielenkiintoinen rytmitys joka kyllä piristi ja erottuu positiivisesti massasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist-oldies - Ca Lungi 01.07.2006

Trakkerterrorist-oldies - Ca Lungi
jaa-a, aika korvia raastavan kuulosta välillä. Tuntuu että levy ois jääny junnaan välillä. Menee vähän ohi multa tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abit 2005 - Abibiisi -05 13.06.2005

Abit 2005 - Abibiisi -05
Hyvä poppisbiisi! Tarttumapintaa oli paljon, piti soittaa heti pari kertaa putkeen :) ! Pakko antaa kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiia - Sun täytyy lopettaa 15.03.2005

Tiia - Sun täytyy lopettaa
Hyvin kolahti meikäläiseen! Taustoista tuli vähän Nelly mieleen ja hyvin ne oli tehty, ammattimaisesti. Tällaseen RnB henkiseen kipaleeseen sopis vielä lisää taustalauluja. Eipä muuta ku lataukseen myöhempiä kuunteluja varten!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope(soolo) - Vesisateella 25.01.2005

Roope(soolo) - Vesisateella
Jees tunnelmaa löytyy tästä biisistä. Rummut sopi hyvin äänimaailmaan ja kaiku anto sopivasti syvyyttä biisiin. Sanoitus oli mukiinmenevä. mulle tuli vähän Miljoonasade mieleen, joka ei tietty oo huono asia. Hyvin laulettu ja sävenlajin vaihto anto uutta virtaa loppuun. Mikä jäi kympin biisistä uupumaan oli se että tarttumispintaa olis saana olla enemmän. Esim joku koukukas riffi. Erittäin laadukasta kamaa ja lisää vaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele K18 - Jotain Parempaa (Radio edit) 21.02.2005

K18 - Jotain Parempaa (Radio edit)
Mukavan koukukas kertsi ja stemmat tuki liidiä loistavasti. Menevää suomirokkia ja tuli heti kuunneltua kolmeen otteeseen. Loppu vähän töksähti mun makuun nopeesti, mutta muuten olis kyllä kympin biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eveliina (akustinen versio) 02.08.2004

Antti Kaukomaa - Eveliina (akustinen versio)
Tämä akustine versio oli kyllä loistoveto! Fiilis jotenki tuli tästä vielä paremmin esille kuin alkuperäisestä. Huuliharppu sopi hyvin soppaan ja lisäsi tunnelmaa. Kympin arvonen biisi! Lataukseen ja omalla mikseri listalla nousi heti parhaimmistoon! Hyvä Antti! Ainut nipottamisen aihe on se, että mulla särisi kaijuttumissa se hammari(tai millä se nyt oli soitettu?). Jos muillakin on samaa ongelmaa, niin miksaus/masterointi puolella pitäis tehdä pieni korjaus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tahra - Mitä Jää? 03.08.2004

Tahra - Mitä Jää?
Hyvä kertsi, johon oli laitettu koukkuja mukavasti mukaan. Laulajalle myös plussa hyvästä esityksestä. Ja myös miksaaja osas hommansa, koska kun kertsissä tuli särökitarat mukaan volaa lisättiin eikä voksut jäänyt jalkoihin. Toimi erittäin sulavasti. Miinuksena oli säkeistöjen sointukulku, mikä oli vähän liiankin yksinkertainen. Melodiaan olis sopinut vähän vaihtelevampi tausta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuubor - 80's rock 01.08.2004

Tuubor - 80's rock
Heti kärkeen täytyy todeta, että onpa aidon kuuloset rummut! Perskuti vie, ei olis uskonut... Hyvinhän herra pistelee kitaralla menemään! Juups Vähän vaihtelua tää jäi kaipaamaan ja pituudesta olis voinu pätkästä vähän pois. Tällasta hyvin soitettua kitara ilottelua on kuitenki hauska kuunnella. Jospa sitä ittekkin oppis joskus soittaan:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moderately Sick Individual - What is real? 01.08.2004

Moderately Sick Individual - What is real?
Kyllä tämä ihan hyvä ballaadi oli ja sävellyksenä onnistunut. Laulu ääni oli hyvä, mutta pari asiaa jäi vähän kismittämään. Alku oli vähän turhan pitkä ja siinä rupes tuleen odottava fiilis. Toinen oli se liidi kitara ja sen pistävä soundi joka vei säkeistöissä liikaa tilaa. Muuten soundit oli loistavat. Kyllä tässä olis ainesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiova - Paradox 31.07.2004

Kiova - Paradox
Biisi lähti heti alussa hyvin rullaamaan ja soitosta kuuli, että asian osaavia henkilöitä oli puikoissa. Laulajalle erikoismaininta ja papukaija merkki. Loistava ääni! Nyt ei ollu kuitenkaan kertsissä samanlaisia koukkuja mitä tossa edellisessä rallissa, mutta fiilistä oli sitäkin enemmän joka paikkas tilannetta loistavasti. Kympin heitän teille tästä! Right on!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kaukopartio - liidän 30.07.2004

kaukopartio - liidän
Yhdyn kyllä edelliseen kommenttiin siinä määrin, että laulaja revittelee ehkä vähän liikaa. Muuten rakenne on kohdillaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiova - Lost dog 30.07.2004

Kiova - Lost dog
hyvää rokkipoppista tämä on juu näin se on! Jos radiosta tämä tulis niin en missään nimessä lähtis vaihtaan kanavaa! Mä diggasin kertsistä ja siinä oli hyvä koukku. Säkeistössä sanat tuli nopeeseen tempoon ja jotenki mulle tuli sellanen 'kiire' ja ahdettu fiilis siitä. Siitä on pakko verotta pinnan verran. Muuten kyllä olis kybän biisi. Rok on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Clone - Red Lights 29.07.2004

Clone - Red Lights
Hyvä alku ja biisi lähti mukavasti rokkaamaan ja jalkahan tässä rupes heti hakkaan tahtia. Tuo stop'n go- oli hyvää vaihtelua ja anto vähän voksuille tilaa. Pieni miinus tulee vähän turhankin innokkaista rummuista säkeistössä. Ysi tästä paukahtaa ja pitänee kuunnella loputkin biisit
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillip - Peter Pan 29.07.2004

Fillip - Peter Pan
Kitarat oli vähän ohuen kuuloiset, mutta voi johtua myös mun kajareista. Tämäkin oli varmaa kamaa ja turvallisilla metkuilla oltiin liikkeella. Mutta mikäs siinä kun se näyttää toimivan. Persoonallinen sanoitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joona - Pelkkää hyvää 27.07.2004

Joona - Pelkkää hyvää
Ihan kelpo popitushan tämä oli. Sanotuksen ja melankolisen sointukulun kans oli pientä ristiriitaa. Soitto puolelta ei mitään valittamista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ilpo - Kuningatar 29.07.2004

ilpo - Kuningatar
Mä diggasin pirusti noista säkeistön kitaroista ja kertsiin sitte vaihdettiin tyyli vähän tavanomasempaan. Taustalaulut toimi mukavasti ja tuki liidiä kertsissä. Hyviä koukkuja kertosäkeessä, mutta sanotus siinä jäi vähän ontoksi. Kyllä mä tän heti pariin otteeseen kuuntelin ja ysin tästä läväytän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uljas Gonna - Valoon 30.07.2004

Uljas Gonna - Valoon
Loistava alku biisille ja skitat toimi pirun hyvin. Kertsi ei vaan sitte potkinut ihan samalla lailla. Taustalaulut ja jykevä särökitara antais siihen mukavan lisämausteen. Kyllä tää kuitenki sen verran mielenkiintonen oli, että pitää tsekkailla nuo loputkin. Ysin heitän
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 31.07.2004

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
Ohhoh, kylläpäs toimi loistavasti! Ei voi kyllä muuta sanoo. En ole tämän genren asiantuntia, joten jätän rakentavat kommentit muitten tehtäväks. Laulajalle heti iso hali ja onnittelut loistavasta suorituksesta. Ja mun mielestä ne rummut toimi clappeineen ja nakutuksineen hyvin tähän biisiin. Sounditaivasta ei oltu ahdettu täyteen, joka on kyllä a ja o tällasen fiiliksen löytämiseks. Kymppi taululle ja fanitus. Kommentoikaa te muut jotenki mua järkevämmin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manta Ray - Marcello 28.07.2004

Manta Ray - Marcello
Ei oo mun genree mitä yleensä kuuntelen, mutta ihan positiivinen kokemus. Keskivertoo parempi biisi, mutta mikä mua häiritsi oli se, että samaa jauhettiin aika paljon. Jotain vaihtelua olis kaivattu. Hyvästä lauluäänestä plussaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ilpo - Maailmasta 29.07.2004

ilpo - Maailmasta
'Kirkuva' kitarariffi sopi meikäläisen makuun, tottamaar. En kyllä itse olis tollasta keksinyt millään. Se anto biisin hyvän mausteen. Stemmat toimi pirun hyvin kuten tossa edellisessäkin biisissä. Kyllä tästä kympin joutuu antaan:) Tuli muuten vähän kolmas nainen mieleen. Hyvä koukku kertsissä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Naked 04.08.2004

Escapist - Naked
Oli kyllä erinomainen sävellys ja laulajalle rutkasti plussaa. Persoonallinen ääni ja loistava esitys. Särö kitara toi mukavan lisä mausteen biisin ja asialla oli taitava soittaja. Kymppi tauluun ja fanilistalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superstar - Superstar 21.07.2004

Superstar - Superstar
Kertsi ei oikeen potkinut samalla tavalla kuin säkeistöt. Se jäi kaipaamaan ehkä vähän taustalauluja. Hyvin soitettu ja laulettu, mutta lauluäänessä liikaa kaikua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Tää on se päivä 19.07.2004

The Stane - Tää on se päivä
Diggasin kitaroista ja pianosta. Ne soittivat hyvin yhteen. Laulukin kulki mukavasti. Vähän koukkuja lisää niin toimii. Hyvä kokonaisuus
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Elämää suurempaa (2. versio) 20.07.2004

Ainakaunis - Elämää suurempaa (2. versio)
HYVÄÄ perusrokkia ja vähän Vilkkumaa tuli mieleen:) Ja se on tietysti hyvä asia. Joku c-osa siihen olis vielä sopinut ja olis päästy lähelle kymppiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Havaijille 19.07.2004

Ainakaunis - Havaijille
Loistava lauluja ja magee ääni!!! Wau, kylläpä toimii:) Yksinkertainen poppisbiisi, mut siks just tää toimiikin. Soittokin onnistuu ihan mukavasti ja siitä ei mitään valittamista. Taustalaulut kuulu vähän tummina takana, ja puuroitu hieman kertsissä. Toimiva kokonaisuus:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jany - Loma alkaa 05.08.2004

Jany - Loma alkaa
Persoonallinen ääni laulajalla, ja se sopi tähän hyvin. Soundimaailma oli aika perussettiä mutta ei suinkaan huonot. Itseasiassa mitä enemmän tätä kuuntelee, niin paremmilta ne rupee kuulostaan. Loma fiilis tästä tulee esille:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Tarina muusikosta 20.07.2004

Susi - Tarina muusikosta
Laulajalla hyvä ja selkee ääni ja se sopii tähän ku hirvelle kiikarit. Pohjat on soitettu hyvin eikä niistä mulla ainakaan löydy mitään naputtamista! Kympin arvoinen vedätys! Taustalaulut oli miksattu ehkä turhankin taakse.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Tarina muusikosta 20.07.2004

Susi - Tarina muusikosta
Laulajalla hyvä ja selkee ääni ja se sopii tähän ku hirvelle kiikarit. Pohjat on soitettu hyvin eikä niistä mulla ainakaan löydy mitään naputtamista! Kympin arvoinen vedätys! Taustalaulut oli miksattu ehkä turhankin taakse.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Naapurit - Eero 11.07.2004

Naapurit - Eero
Tämähän on loistava! Kymppi tauluun ja äkkiä:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilhelm - Myrkkyä 10.07.2004

Wilhelm - Myrkkyä
Oli pakko tulla heti tsekkaileen tää sun uus biisi! Kyllä on todella loistava!!! Ei voi kyllä muuta ku nostaa hattu ja kymppi taululle! Laulu on todella loistavaa ja sanoitus sopii fiilikseen mainiosti. Aivan valmista kamaa levy-yhtiöille lähetettäväks. Ehdottomasti mikserin parhaimmistoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Lintu ja koira 21.07.2004

ahven - Lintu ja koira
Pitkän aikaa ollu mielessä, että pitää tulla kuunteleen Ahvenen tuotantoa. Ja positiivinen yllätys oli, tämähän on hyvää kamaa. Vähän lisää koukkuja olis ehkä kaivattu, mutta niiden puuttessa sanotus paikkas mainiosti. Pitää kuunnella noita muitakin biisejä:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Lintu ja koira 21.07.2004

ahven - Lintu ja koira
Pitkän aikaa ollu mielessä, että pitää tulla kuunteleen Ahvenen tuotantoa. Ja positiivinen yllätys oli, tämähän on hyvää kamaa. Vähän lisää koukkuja olis ehkä kaivattu, mutta niiden puuttessa sanotus paikkas mainiosti. Pitää kuunnella noita muitakin biisejä:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Predictable 07.07.2004

Quaint - Predictable
Loistava ääni ja hienosti laulettu! Skitat , piano ja pohjat on hyvin soitettu ja sovitettu. Vähän kyllä yhdyn tuohon edelliseen kirjoittajaan, että kertsi olis voinu olla toisenlainen, mutta kyllä tää näinkin on hienoo kuunneltavaa:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jany - Englantiin 07.07.2004

Jany - Englantiin
Ihan jees biisi! Mukavaa poppista, soundit ihan kohdillaan. Laulussa pientä epävireisyyttä välillä. Pitää kuunnella nuo muutkin:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uljas Gonna - Valtaa, rahaa ja kunniaa 30.07.2004

Uljas Gonna - Valtaa, rahaa ja kunniaa
Aika erilainen biisi oli tää mitä nuo edelliset, mutta mitäpä se haittaa. Stemmat sopi taustoille hyvin ja propsit myös kitaran soittajalle, joka pisteli mukavasti menemään. Ei ihan niin hyviä koukkuja tässä mitä Liisalle-biisissä, mutta mukavaa kuunneltavaa tämäkin. Ysiplus
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jany - Jos mulla vain on sut 07.07.2004

Jany - Jos mulla vain on sut
Pientä vaihtelua olis kaivattu, mutta joo retro meininkiä:) Mikäs siinä. Ei mulla kyllä laulamisesta oo valittamista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Okapi - Bird Song 10.07.2004

Okapi - Bird Song
Hienoa, ei voi kyllä muuta sanoo! Tää sopii hyvin just sellaseen fiilistelyyn ja erittäin rento ja hyvä fiilis tästä kyllä tuli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - like a may morning 01.08.2004

graydance - like a may morning
Laulajan ääni on erittäin miellyttävä ja hyvä tulkinta. Joissain kohdin ei laulua meinannu vaan kuulua. Sovitus on hyvin tehty ja soitossa ei oo kyllä mitään valittamista. Päinvastoin! Ainut pieni miikka oli rakenne. Mulle jäi vähän epäselväks mikä on säkeistö tai kertsi. Täytynee kuunnella pari kertaa uudestaan, että pääsee sisälle:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Child Is Born 07.07.2004

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Child Is Born
Jees tää kuuluu siihen musiikki ryhmään mitä en yleensä kuuntele, mutta kyllä oli ilo kuunnella oikeeta soittamista!Wau! Kymppi taululle ja eiku fanilistaan muitten joukoks! Pitää ehdottomasti kuunnella lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Hempeää Rakkautta 10.07.2004

Tanssiyhtye Norpat - Hempeää Rakkautta
Varsin mainio iskelmä biisi. Helppo kuunnella ja tästä saa hyvän fiiliksen. Täytyy ehdottomasti imuroida myöhempääkin kuuntelua varten. Laulajan ääni sopi mainiosti tilanteeseen. Erittäin rehtiä ja hulvatonta menoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Wayfarer 24.07.2004

Enkeli - Wayfarer
Kaunista on kyllä ei voi muuta sanoo. Miellyttävä lauluääni sulla kyllä on. Harmi ku äänen toisto on mitä on ja kajareista kuuluu aikamoista suhinaa. Kyllä tää on todella tunnelmallinen kokonaisuus. Plussaa ääntämisestä:=) Pieni miinus tempon heittelystä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Komitea - Tuoreita hedelmiä 08.07.2004

Komitea - Tuoreita hedelmiä
Mukava ralli! Eipä tosta hirveesti mitään valittamista löydy. Fiilis oli kohdillaan ja tällasta hyvällä tempolla tehtyä suomirokkia on kiva kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bill Cosby Show - Krematorioon 21.07.2004

Bill Cosby Show - Krematorioon
Sanoitus oli loistava ja pari ekaa kuuntelu kertaa menikin niitä ihaillessa. Pitkästä aikaa kuulee lyriikoita jotka on erilaisia, eikä sitä 'samaavanhaa' jota täällä mikserissä ja muuallakin piisaa(itseni mukaan lukien). Eipä nipottamista hirveesti löydy ja varsinkin kitarat kertseissä ihastutti tätä kitaristia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Unet 07.07.2004

WaurionVanhat - Unet
Sovitus oli hyvä ja ne skitat kertsissä toimi loistavasti yksinkertaisuudessaan. Kertsin melodian itse olisin tehny vähän toisin, mutta näytti se noinkin toimivan ihan kivasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Kivellä päähän 07.07.2004

WaurionVanhat - Kivellä päähän
Nyt oli loistava kertsi! Basso toimii hyvin pohjalla ja siihen päälle asialliset skitat. Turvallista ja toimivaa kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - WaurioValssi 07.07.2004

WaurionVanhat - WaurioValssi
Persoonallinen ääni laulajalla ja hyvin laulettu. Todella kaunis biisi ja uppoo ku sulaan voihin! Ei oo mitään moittimista. Kymppi tauluun ja tsekkaillaan nuo muutkin biisit.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Find it 28.07.2004

Beaner - Find it
Hyvä fiilis tuli tätä kuunnellessa. Soundit ja tempo kohdillaan! Mua vähän häiritsi se ride-s. joka vei liikaa tilaa ja tuli laulun eteen. Yksinkertainen, mutta erittäin toimiva kitara riffi! Siitä plussaa ja paljon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Odotat ja katselet 07.07.2004

WaurionVanhat - Odotat ja katselet
Istahti ihan mukavasti! Sointukulku oli piristävä ja erilainen. Ettei aina ne samat kolme sointua, joita sitte soitellaan vuoronperään. Omaperäisyyttä riitti mutta jäin vähän kaipaamaan koukkuja jotka jäis mieleen. Sondit oli hyvät, ehkä vähän vähemmän säröö mutta se nyt on makuasia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jany - Banjo Eyes 25.06.2004

Jany - Banjo Eyes
kiva happy go lucky biisi. mulle ihan istahti tää kivasti. soolo skitta soundi ei oikeen sopinu kokonaisuuteen. soundimaailma oli muuten Jees. Laulu oli erikoisen kiehtova
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Yksin Näyttämöllä 10.07.2004

Jake in the box - Yksin Näyttämöllä
kiva ralli. Sanotus ja soitto kulki kevyesti, mutta joudun kyllä yhtymään vähän siihen, että laulu oli osittain epävireistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 06.07.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Jees kyllä hyvä räppis biisi! Soundeista huomaa että on tehty viimesen päälle, eikä puolihuolimattomasti. Kertsikin on mieleen jäävä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Vastusta 28.06.2004

Kapula rattaissa - Vastusta
Kuulostaa vähän Kid Rockilta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele belated - Tired (YK version 2001) 21.07.2004

belated - Tired (YK version 2001)
Hyvä biisi ja käheä laulu sopi tähän mainiosti. Skitta soolo oli hyvä, mutta ne rummut tökki jonku verran. Vähän 'casio' ja 80-luvun soundi. Biisinä vallan mainio ja tässä olis rahkeita vaikka kymppiin asti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Kurkiaura 06.07.2004

Pääoma - Kurkiaura
Hyvän tuulinen biisi. Basso kuviot ja soitto on kohdillaan. Edelleen jäin kaipaamaan koukkuja jotka jäis mukavasti mieleen. Pinnat loistavasta toteutuksesta
9

Sivu: 1 2