Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 421 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Tuomari 08.05.2009

Laava - Tuomari
Tässä on tanakkaa groovea tarjolla....Riffi runnoo makeesti läpi biisin...Vaikutteet on kuultavissa. Säkeistön laulut tomii...Pientä tökkimistä on tossa kertsin kohalla,mutta toimittaa virkansa kuitenkin. Erikoinen biisi kaikenkaikkiaan.Meininki on kohillaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vapaat Kädet - Jahtaa nyt 05.05.2009

Vapaat Kädet - Jahtaa nyt
Mainiot lyriikat jälleen kerran.Rouhea ja selkeä soundimaailma rakentaa makeen grooven.Akustinen väliosa,ja sen jälkeinen skittavenytys toimii kasvattavana elementtinä hienosti. Ja ennenkaikkea...Tää svengaa isosti:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vapaat Kädet - Anteeksi 04.04.2009

Vapaat Kädet - Anteeksi
Jumalauta...Tulin kuunnelleeksi tämän uudestaan sattumalta.Kylmät väreet kulki pitkin kroppaa.... Jasun ääni toimii kybällä tässä biisissä...Kolmas nainen on saanut arvoisensa työn jatkajan..... Ihme jos tää biisi ei tuu soimaan joka radiokanavalla ja huoltsikalla..... Minä ostan tämän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CosmicGuitarMan - Autiotalo 04.04.2009

CosmicGuitarMan - Autiotalo
Juu..Tyylikästä on soitanto.Biisi edustaa Finski-melankoliaa parhaimmillaan.Tätä kuunnellessa tulee rauhallinen olo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele lyderock - rumpusoolo 26.02.2009

lyderock - rumpusoolo
Jees .....Kyllä kulkee:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.O.M.E. - I 18.01.2009

T.O.M.E. - I
No johan nyt...piipahdin tänne ekan kerran valovuosiin,ja oitis vastaan tuli kunnon krapula biisi.... Äärettömän rujolla otteella toteutettua sielun riivaus musaa tässä... Soundit ovat hiomattomalla tinkimättömyydella marinoituja....Tässä on sopivasti garagea yhdistettynä ambienttisiin trippisiivuihin,jotka ruuvaavat ruuvin kerrallaan kuulian raadeltuun synapsiin..... Viimeistään vocaaliosuudet sen tekevät....Nimittäin vievät pahoinvoinnin tasolle,jossa porakone on mieto käsite.... Synaporinat tukevat tätä Sunnuntain hienoa mielialan vääntelyä.... Saatana...Kyllä tätä kuuntelee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Worldwide Massgrave 26.02.2009

Wårpath - Worldwide Massgrave
Oon aina diggaillut WP:n perinteitä kunnioittavaa tyyliä tehdä metallia...Kiukkuinen vokaali toimii helvetin hyvin vs. rässäävällä asenteells soitettuun biisiin...... Tässä kalskahtaa ja maistuu Slayer ja muut alan bändit....Tämä oli kehu. Itse biisi on hyvä ja en keksi mitään syytä miksi tämä bändi ei voisi soittaa esim.tuskassa tai sauna openissa???Jos näin käy niin kertokaa mullekkin koska tuun oitis kuuntelemaan livenä... Ja muutenkin tuun. Kyllä tää bändi menee koko ajan eteenpäin isolla vaihteella. P.S ........en oo krapulassa nyt..........
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vapaat Kädet - Vesieste 17.06.2008

Vapaat Kädet - Vesieste
Todentotta....Bändihän jyrää vallan toisella levelillä verrattuna edelliseen Alasti EP:hen. Varsinkin Michkan liittyminen poppooseen on varsin makee veto. Suomi-rock scene saanee tästä bändistä vielä järeän kulmakiven jo ennestään järeään rakennustarvike valikoimaansa. Joo...Kyllä se Hanhiniemi sieltä paistaa noinniinkuin laulutapaa ajatellen, mutta lisää jallua vaan.......Ja enempi Lemmyä kehiin:) Kulmikas riffi tekee tehtävänsä isolla vaihteella....Jees runttausta!!!(Tulee Rollarit psykoosissa mieleen.) Kuuntelin biisin koleen kertaan tätä kirjoittaessani.Pikkuhiljaa alkaa mennä kertsi selkäytimeeni. Lyriikat toimivat tälläkinerää mainosti. Tykkään Jasun maailmankuvasta...Se on niin sopivan maanläheinen.Juuri näin. Äänitykseen ja tuotantoon on paneuduttu,sen kuulen oitis. Huomaan myös soiton tiukentuneen viime kerrasta.Vuodet tekevät tehtävänsä.Tatsi saa arvokkaan kelohonkamaisen jyhkeyden,minkä turvin on hianoo tykittää musaa kuulijoille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coprolith - Death Only 20.03.2008

Coprolith - Death Only
Mainiota,mainiota!!!!!Aivan tuhannen jyystöä ilman armon häivää.....Kuulijaa piiskataan taas olan takaa. Täytyy todeta että Aleksi oli oiva löytö kannujen taakse.Hyvin pysyy kasassa hommat. Ja Jouni.......Ei tätä edes tarttis ääneen lausua,mutta aivan huikea bassonsoitto tyyli äijällä.....Varsinkin kun tietää minkä oloinen karju raastaa soitinta,huh!!!!:) Benin ääni tyylittely on osaavaa,ja asia tulee todellakin selväksi.....Että"Älä ala mulle tuittuilemaan!!!" Mä diggaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - Any Given Day 21.12.2007

Graine - Any Given Day
Tästä hikoilee The Cure ja FF ensikuulemalta....Ei hassumpi biisi ollenkaan.Bändi on kehittynyt ja on selvästi löytämässä omaa identiteettiään....Hienoa että kaikki uusi musa ei ole heviä.Vaikka ei hevissä vikaa olekaan,niin tämä on raikasta kuultavaa muuten niin raskaassa vallitsevassa ajankuvassa. Laulajan ääni miellyttää kerta kerralta enemmän.Ja bändi niin ikään hoitaa hommansa tarkasti ilman turhempia egoiluja....Juuri näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - Any Given Day 21.12.2007

Graine - Any Given Day
......Heiiiiiii!!!!! Bändihän on trio mistä ropisee lisäpisteitä oitis.Asiaa.+++++ Kolme kovaa J:iitä puikoissa:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - Stationary 21.12.2007

Graine - Stationary
Kolmannella kuuntelulla biisi aukesi mulle......Todella hieno sävellys ja toteutus. Vokalistin ääni palvelee juuri tuollaisenaan upeasti bändiä.......Seesteinen esitystapa pitää hienosti pakettia kasassa tarjoten avaran tripin hyvän musan maailmaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Mutual Assured Destruction 27.11.2007

Wårpath - Mutual Assured Destruction
Täytyy sanoa että ihan helvetin hyvä biisi...Paljon mielenkiintoista kuunneltavaa. Varsinkin erittäin tanakka rumputyöskentely toimii mainiosti jälleen.Kekseliäitä komppiratkaisuja vilisee muutoinkin tässä biisissä.....Jätkät on tehneet sen verran döödiksen hyväksi että meikä fanittaa entistäkin enemmän WP:tä. Perkele ,veristä joulua teille sinne ja kiitos biisistä. Arvostan uutteruutta bändin musan kehittelyssä,jälki kuuluu jo nyt hienosti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tsuhna Carnival - Ristitty 22.09.2007

Tsuhna Carnival - Ristitty
Tsuhna Carnival on uuden sukupolven ristiinnaulittu rockJeesus.Suoralla otteella toteutettu biisi tarjoaa ajattelun aihetta kelle vaan....Vaikka Suomirockin itseoiketetuille pääjumalille Yrjanälle tai kelle vaan aiheesta mitään ymmärtävälle henkiolennolle. Ällistyttävän suoraviivainen toteutus kutittaa raakiksen juuri sitä hermoa joka jumaloi tälläistä anarkistista ilmaisua. En suostu ruotimaan tätä biisiä muusikillisteknisesti,koska minusta ei ole siihen. Tohdin juoda vitusti jallua ja digata tätä päämäärättömästi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Path To Glory/To Oblivion 16.09.2007

Wårpath - Path To Glory/To Oblivion
Sitä saalistetaan niin tuhannen syvyyksissä että näin krapula-Sunnuntaina hiki irtoaa kuulijasta kuin liha luista.....Asenne on taas kohdillaan ja biisin eeppisyys kuljettaa tarinaa hienosti. Bändi on todellakin kehittynyt entisestään ja osioiden monimuotoisuus pitää mielenkiinnon yllä alusta loppuun.Eli sävellykseen ja sovitukseen on paneuduttu huolella,mikä saa tämän esityksen ammattimaisuuden kasvamaan vielä useiden kuuntelujenkin jälkeen.Nyt on vesselit onnistuneet loistavasti. Ja se vielä että,uskalletaan jättäytyä keskitempojen huomaan, eikä ole väkisin tungettu blast-osiota mukaan,mikä tuntuu nykyisin joskus pelkältä pätemiseltä. Sekin varmaan näiltä herroilta onnistuu tarvittaessa.....Meinaan ne blastit. Tästä jäi hyvä maku.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele the miesten wc - missä on wc 12.09.2007

the miesten wc - missä on wc
Tässähän ihan oikeasti hymni pisu/kaki-ihmisille....Biisin sointukulku on niin kova,että Desmon Child vetäsee kuivat samointein tämän kuultuaan....Ja ylläri,ylläri tää löytyy ihan varmasti seuraavalta Bon Jovin levyltä nimellä "Where's W(T)C...." Pääsettepäs käräjöimään sitten oikein Amerikan tollojen kanssa isoista korvuksista.Perkele.+++++
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele the miesten wc - Kaikki käyvät kakalla 12.09.2007

the miesten wc - Kaikki käyvät kakalla
Hehhee....Kakka on asiaa!!!Hittihän tää on......Se on selevä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rumien miesten liitto - Yllyttäjä 01.08.2007

Rumien miesten liitto - Yllyttäjä
Hienoa huomata että RML pystyy myös rauhoittumaan tarinointia varten.Kansanmusiikin keinoilla esitetty kertomus antaa tilaa kuullun- ymmärtämiselle,eli jää aikaa tajuta jutun juoni. Soundit ovat hyvät ja soittimien hallinta jälleen kerran hanskassa(Ja ne eivät ole hukassa:).....Ukot ovat saaneet kotiluolassaan varsin ammattimaista jälkeä aikaiseksi.Suosittelen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julia's Window - Idle Hands 06.07.2007

Julia's Window - Idle Hands
Huikea esitys.Tätä en edes lähde arvostelemaan,on tää niin makee biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polly Clinique - Guided by voices 02.07.2007

Polly Clinique - Guided by voices
Rokkaa varsin garagen ja poppiksen välimaastossa.Laulajalla on potentiaalinen tatsi.Bändi suoriutuu mallikkaasti osastaan.....Lisää varmaa rosoa ja sävelkynä teräväksi,niin homma rullaa hienosti.Lupaavan kuuloista musaa kaikenkaikkiaan....Plussaa logosta ja hahmosta...Onko oma design???
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saara - Omenapuu 13.07.2007

Saara - Omenapuu
Aaah...Raaka-Ana tuo armoitettu vanha pieru.... kyllä diggasi tätä ihan kybällä.Eli pehmeä- ja kaunisääninen neito lauleskeli rakkauden kiemuroista siihen malliin että moni alan ammattilainen saisi ottaa mallia tästä tytsystä. Jatka vain rohkeasti eteenpäin.......oma tyylisi kyllä löytyy ja hiotuu kohdilleen ajan kanssa.Mutta kybä lähtee tästäkin esityksestä oitis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Social Pressure - Squeak 12.06.2007

Social Pressure - Squeak
Jees..Vähän ramo-hengessä mennään tuhatta ja sataa.Mainio kertsi laulun ja kitaran suhteen ...... Konekompit ei oikein pure meikään...Ytimekkäästi sävelletty pikku potku kuulian munille.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pikkulisko - RentoNapa 31.05.2007

Pikkulisko - RentoNapa
Aikas hämärää soundia on tarjolla tässä....Ei ihan tavanomaisinta chilliä.Makeita biittejä ja muutenkin biisissä vallitsee hyvä syke..... Tän mukana on kiva kellua jonnekin kauas.......Uskallusta ei puutu.Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hittegods - All for Rock'n'Roll 28.05.2007

Hittegods - All for Rock'n'Roll
No saatana!!! Perus AC/DC poljennolla lähdetään liikkeelle,ja siihen kun lisätään mainio Niilolta kuulostava laulusoundi niin ei voi muuta kuin diggailla isosti. Hommaan ei ole yritetykkään keksiä mitään uutta ja erinomaista klumeluuria.....Vaan biisi vedetään niin kuin se pitää vetää,eli suoralla otteella kuuliaa suoraan tauluun.....Juuri näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pikkulisko - Pikkulisko tanssi (pikkulisko feat.Fosse) 31.05.2007

Pikkulisko - Pikkulisko tanssi (pikkulisko feat.Fosse)
Ohoh, nyt meni avantgarden puolelle ja reippaasti.Polyrytmiset kompit antavat hiukan sekavan tunnelman...Lieneekö tarkoitus?? Melko trippi kuiteskin....Värejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - F.T.A.v.2.0 15.05.2007

Wårpath - F.T.A.v.2.0
Melkoisen ahdistuksen merkeissä leijutaan intron tunnelmissa.Mutta kyllä se samointein potkaisi munille oikein kunnolla biisin käynnistyttyä...Rivot soundit kruunaavat perkeleellisellä asenteella raivoavan biisin. Mutta,mutta tässähän on oikein progehtavia sävyjäkin mukana...Makeita aksentoutuja juttuja vilisee kompin seassa. Tässähän joutuu oikein keskittymään erottaakseen kaikki biisiin piiloitetut hienoudet.... Sävyjä ei puutu,eikä tempoa...Toimii!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 13. Apostoli - Sortovala 22.04.2007

13. Apostoli - Sortovala
Jumalauta...Kuulostaa siltä että,Klamydia soittaa Black Sabbathia:) Asiallinen underground henki paistaa tässä oivasti. Tää on sopivalla tavalla punk sekä Trio Niskalaukaus yhtäaikaa....... Skitta osasto voisi jättää ton lopputiluttelun vähemmälle....Ei oikein istu biisin tyyliin.... Ai niin,seuraavan kerran kantisii kattoo vireet kohilleen.(Soundaa paremmalle oitis) Laulajalla hyvä autotalli groove tulkinnassaan. Rumpali vetää hyvällä sympatialla metsään...Heee....Toimii!!! Lyriikat on aika vekkulia kuunneltavaa. Kyllä mä jostain syystä diggailen tätä:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - Final Eclipse 16.04.2007

Cerebro - Final Eclipse
Jees!! Kun alku näpräilystä on päästy eroon,niin kyllä lähtee taas asiallisesti raivoamaan tämä biisi......Rytmiset ratkaisut ovat kekseliäitä ja soitanta vakuuttaa edelleen. Tätä se on.....nykymetalli nimittäin. Tää bändi on hiipinyt mun tajuntaan pikkuhiljaa puun takaa.Eihän tässä muuta!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - You Could Have It All 12.04.2007

Cerebro - You Could Have It All
Helvata että on tiukkaa soitantaa.....Tarkat nuotinnukset antavat erittäin progehtavia sävyjä biisiin.Tarkoittaen esim. kaikkia trioli-muunnoksia kompissa....Makeelta kuulostaa. Biisi itsessäänkin toimii,ja laulaja on erittäin kuunneltava. Soundit ovat kunnossa ,mikä tekee tästä todella nautittavaa kuuneltavaa. Tää on ihan markkinakelpoista kamaa.Ihme jos joku ei tähän tartu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murdershock - Inside my insanity EP (samples) 05.04.2007

Murdershock - Inside my insanity EP (samples)
Tuhannen tuhatta!! Kyllä on vessellit tehny vakuuttavaa duunia...Jummalautta.Tää tulee varmasti hankittua omaan levyhyllyyn,jos ja kun jotain ilmestyy ihmisten ilmoille. Toi eka biisi ei ollut todellakaan mikään onnenkantamoinen.....Biisimateriaali on tasaisen tappavan tiukkaa lopunajan masinoimaa täsmätykitystä suoraan aivorunkoon. Tässähän tuntee ylpeyttä siitä että,omasta maasta kasvaa koko ajan entistäkin kiukkusempia bändejä.Varsinkin soittotaito on hallussa.Juuri näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rumien miesten liitto - tuonen tyttö umpisilmä 28.03.2007

Rumien miesten liitto - tuonen tyttö umpisilmä
RML aikoo siis tosissaan tehdä invaasion Suomi-rokin kartalle.Äkkiväärä meininki vaan jatkuu.....Mainiota kerrassan. Hianoo kun ei mennä helpoimmasta raosta kuulian korvasta sisään. Tätä biisiä täytyy oikein sulatella hetken. Tuotanto alkaa olla kunnossa.Jumalauta mie diggailen taas:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rumien miesten liitto - maahinen 27.03.2007

Rumien miesten liitto - maahinen
Hianoo RML on jälleen pelissä:) Bändi ei petä tälläkään kertaa.Biisissä riittää imua ja koukkuja....Lyriikat seuraavat omituisia polkuja,niinkuin bändin linjaan on aina kuulunut. Sähäkkää soitantaa ja soundit on kohillaan.Kyllä napsahtaa pisteet tälläkin erää:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coldmine - Bending me 24.08.2007

Coldmine - Bending me
Hei,tämähän on omaperäisen kuuloista musisointia.Mainittujen idolien lisäksi mieleen tulee Lapko......Ei huono asia. Soitanto on hallussa mutta soundipolitiikka kaipaa hiontaa....Miksausta myöten. Mutta demoksi tämä on oikein kelvollinen....Erittäin kehityskelpoinen proggis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Preacher - Hangman From The Sixth Feet 25.03.2007

Chaos Preacher - Hangman From The Sixth Feet
No yritystä ei ainakaan puutu.Herrat lataavat menemään nuorella raivolla todella mallikkaasti. Täytyy vaan todeta että,"nuorena vitsa väännettävä".....Ja näin on käynyt tässä tapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piritta Lumous - Tanssi 13.03.2007

Piritta Lumous - Tanssi
Voi, miten mainio laulaja tässä........Ja räyhäkkää menoa ripeällä otteella.Tulkintaa suurella sydämmellä.Juuri näin!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hateform - Dead 07.03.2007

Hateform - Dead
Kyllä,kyllä....Taattua HF:ää jälleen.Tiukkaa riffittelyä alan vaatimalla taidolla.Bändi vetelee makeesti,ei siinä mittään!!!!!Hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Blow - My life 23.03.2007

The Blow - My life
En edes yritä arvottaa bändin teknistä osaamista,koska punk ei ole sitä varten luotu musiikin genre. Osaava hälläväliäasenne pistää tämmöisen vanhankoulukunnan kyljyksen rokkaamaan aikas rasvaisella tatsilla........ Kyllä tämä kaikki punkin määreet täyttää....Ja saatana,soittamaan opitaan soittamalla...Kun on tarpeeksi treenitunteja takana,kyllä se siitä lähtee!!!!Prlk!!! Arvosanat on perseestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Lotus - Bloodstained heroes 21.06.2007

Crimson Lotus - Bloodstained heroes
Huikeaa soitantaa!!! Biisin toteutus on todellakin laaduikkaimmasta päästä,mitä olen Finskeissä koskaan kuullut. Aivan maailmanluokan kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Shadows With The Colors 18.02.2007

AM I BLOOD - Shadows With The Colors
Juu kyllä pelittää!!!Perkele että on tiukkaa ilmaisua....Loisto laulaja,jormaa on ja eikä liikaa tätä nykyörinää.Ihan oikeesti vakuuttavaa soitantaa.Soundit toimii kybällä.Juurinäin!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murdershock - Fists and faces 18.02.2007

Murdershock - Fists and faces
Juu...Kyllä on kiukkua ilmassa.Erittäin hyvä biisi,hienosti karjuttu ja soitettu kaikenkaikkiaan!!!! Ja rumpalille erityismaininta todella osaavasta työskentelystä....huhhuh!!! Sounditkin ovat kohillaan....Eihän tästä löydy mitään parannettavaa näin ensi kuulemalta.Suatana:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 11.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Vaikeaa se on tehdä tämän tyyppistä musaa tulematta verratuksi NW:hen. Mutta tässä on menty mielestäni pidemmälle.....Biisi on sävellyksenä kunnianhimoinen ja toteutus on myös vähintään samaa luokkaa. Tarkkaa soitantaa kaikenkaikkiaan ja soundeissa ei menty metsään...Todellaakaan. Laulajalla on vahva ja kirkkaasti soiva ääni.....Vaan omaperäisyydestä en mene sanomaan mitään. Kyllä tämä on parhaimmasta päästä,mihin olen täällä törmännyt. Ei moitittavaa ollenkaan.....Että näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Royal Truck - Heal 03.02.2007

Royal Truck - Heal
Mainiota kerrassaan....Biisi on vaarallisen tuntuinen alusta loppuun.Laulaja hoitaa duuninsa paremmin kuin hyvin. Stoner-osasto on hallussa....vittu kun ois mitä väsätä..... Mutta toimii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Siis biisi........................
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infernal Suicide - Human Suffer 03.03.2007

Infernal Suicide - Human Suffer
Juuri.....Tässä paistaa Rässin syvin olemus!!!Ei mitään vitun tekniikkakikkailua,vaan suoraan asiaan!! Punk meininki on myös läsnä...siitä kybä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele When The Empire Falls - In dark places 05.02.2007

When The Empire Falls - In dark places
Vau..Ammattimaista ja hyvin soitettua musaa...Tää voisi olla todellakin jo miljoonia myynyt bändi!!! Ei tästä löydy jupistavaa ollenkaan.Raakis diggaa:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikinae - Alfons the Man 28.04.2007

Ikinae - Alfons the Man
Tuhannen tuhatta...Erittäin säyvkästä ja hyvin laulettua musaa kaikenkaikkiaan...Ei mitään murisemista mistään.Hyvä laulaja ja muusikot loistavia...Mitä muuta voi toivoa????Toimii!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuori Robert - Friend 31.12.2006

Nuori Robert - Friend
Kyllä se on näin että mies sinut itsensä kanssa.Mestari Bob Dylanin hengessä tulkittua hyvää oloa. Kiirettä ei tässäkään tunneta.Pakoton vokalisointi toimii mainiosti:)Huuliharppu on hieno soitin.Akkarissa loisto soundi.Ei voi mitään...Raaka-ana herkistyy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuori Robert - Joy 31.12.2006

Nuori Robert - Joy
Herkkää ilmaisua ilman kiireen häivää.Pitkä matka on kuljettu musiikin ihmemaassa,ja rauhan akustiseen satamaan on Robertin paatti ankkuroitu. Biisin folk-henkisyys antaa kuulialle hetken aikaa rauhoittua kuuntelemaan kaunista soittoa ja laulua. Pasuunat oli hyvä veto tähän biisiin.Simon&Garfunkel maistuu taustalla tässä....mikä ettei:) Aikuinen mies tekee hyvää musaa.Toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Commandos - Get Down 06.01.2007

The Commandos - Get Down
Rujoa...... ja ah' niin herkkää!!!! Tunnelma on sama kuin olis heitetty ruskea hylje tuulettimen läpi vatsataudin aikana. Häiriintynyt komppi tukee jo sinänsä vinksahtanutta rock'a'billy veisua loistavasti.....Voksuista ei jäänyt epäselvää,että mistä on kyse.Saatana,tekee mieli juosta naama edellä seinään..........Au perkele!!!! ***** se on viisi tähteä tälle lisää!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Piecemeal 31.12.2006

Ghost Trio - Piecemeal
Oi,oi....Jeff Buckley on todellakin läsnä.Biisissä on samaa haurautta ja yhtäaikaista voimaa mitä ei pysty sanoin kuvailemaan.Biisi on erittäin valmista kamaa ja hyvin soitettu.Olen myyty. Tulkinta on omaperäistä ja saa meikän mietteliääksi....Toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coprolith - GOING INSANE 18.12.2006

Coprolith - GOING INSANE
Ei saatana!!!Nyt jo tekee mieli ajaa parta haulikolla....Ansiokasta ja ilkeää döödistä alan henkeen. Jätkät vetää asenteella,ja se kuuluu soitossa.Temmot on kohillaan.Karjunta kuulosta juuri niin sian teurastukselta kuin pitääkin.Juu pelittää :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Johtolankaa 16.12.2006

Keisari - Johtolankaa
Tässäpä mennään varsin röyhkeällä tyylillä...Juuri näin.Isoja stemmoja MUSE:n viitoittamalla tiellä.Jollain tapaa hieno 80-luku maistuu tässä myös(EVE,PAVE MAIJANEN...etc.) Bändi työskentely svengaa hienosti ja luulisi tämän miellyttävän isompiakin massoja. Jo pelkkä bändin nimivalintakin kuvastaa aikomuksia tehdä isoa rockia.Tuotanto on varsin onnistunut soundillisesti .......Terve kunnianhimo on asiaa!!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Mustavalkoista 12.12.2006

Halla - Mustavalkoista
Reipasta suomi- rock/pop musaa ryhdikkäästi soitettuna.Laulajan ääni on hyvin samankaltainen kuin STELLA bändin vokalistilla.... Mikä panee miettimään tuotannollisia vaihtoehtoja tuottaa Hallan omaa laulajaa oman ilmaisun suuntaan.Periaatteessa "ihan kiva" ei riitä missään tapauksessa. Laittaisin itse laulajan "kirimään"bändin kiinni.Eli tavoittelisin kiukkuisempaa ulosantia risteyttämällä Pinkin poprock flirttailun ja Skunk anansien Skinin asenteellisen ja anarkistisen ilmaisun...Suomeksi tietenkin. Se yhdistettynä tuottajan/äänittäjän uudelleenpaneutumiseen laulun tuotantoon soundillisesti antaisi varmasti kunnon piristyksen bändin musiikkiin. Nyt tilanne on korvissani kiusallisen mitäänsanomaton.Ei herätä tunteita. Musiikki kaipaa AINA vaarantunnetta.Energiaa ja dramaattisia käänteitä.....tapauskohtaisesti säädeltynä ilmanmuuta.Överiksi ei pidä mennä kuitenkaan. Biisien sovituksia tutkisin myös samoilta tiimoilta.Elikkä koukkuja ja rivakoita otteita pitää olla,saadakseen kuulia tarttumaan kiinni biisistä.Tällä hetkellä tavallisuuteen hukkuminen on Hallan pahin uhka... Sielu ja ruumis likoon viimeistä solua myöten isolla tunteella.Tekniset suoritukset vittuun,ja heti. Miettikää mikä tekee musiikistanne huomion arvoisen!!??Kuunnelkaa esikuvianne ja miettikää mikä tekee heistä taas huomion arvoisen!!?? Huomaatteko eron???Siinä kysymys,mikä teidän on ratkaistava. Bändi ei ole huono missään tapauksessa.On vain duuneja tehtävänä ennen maalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Creation - Obsessive/Submissive 08.12.2006

Chaos Creation - Obsessive/Submissive
Hitto mikä mikä metallisaarna!!!Muhun puree tämä vanhan liiton rässi isosti.Tiukkaa soittoa ja laulantaa on...ei voi nillittää mistään prlk. Rumpalille isot plussat taas kerran.Huhhuh!!!!Toimii!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daybreak Circle - Memories of fear 10.12.2006

Daybreak Circle - Memories of fear
Rupeaa jo muutkin latomaan nummeroita kehiin:)Ei tätä tarvii edes ruotia sen enempiä.Vittu mitä asennetta!!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daybreak Circle - Taste of your sin 10.12.2006

Daybreak Circle - Taste of your sin
Aivan saatanan hyvää soittoa.Biisi on tyly,bändi tyly.Tää on valmista sontaa tuulettimeen paiskottavaksi berberiveijojen silmille.Prlk!!!Juuri näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daybreak Circle - Failure 10.12.2006

Daybreak Circle - Failure
Tarkasti lähti samoin tein....Erittäin synkkää ja genretietoista survontaa alan henkeen.Tässä on samaa tylyä jylhyyttä kuin aikaisemminkin mainitussa Slayerissä.Raakkumis tatsista tulee taas Laiho mieleen.Biisi on kyllä niin ankaraa kyykytystä alusta loppuun, että että ei voi muuta kuin digata.Rikon bändinne ysisarjan,ja korotan kymppiin.Koska työtä olette tehneet.Ja työ ansaitsee tunnustusta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele No Colours - Steal My Band 11.12.2006

No Colours - Steal My Band
Näin on.Toimii raaka-sedän synapsissa saatanan hyvin!!!!!Rosoista ja särmikästä rokin tulkintaa ilman vitun koukeroita. Vokusu-ukolla uskottava asenne......koko bändillä myös!!!Jehna!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Homemade Satan 16.01.2007

Cold Meat Society - Homemade Satan
Tummanpuhuvaa synkkää rock-musiikkia....Aivan helvatan hiano biisi.6/8 osa tahtilaji toimii mainiosti kuljettaen kuuliaa pitkin mielen synkissä fiiliksissä.....Sello soi miehekkäästi.Laulajalle whiskey-kuuri tai ainakin jallu semmoinen:) Antaisi runtua äänijänteille antaen lisää särmää tulkintaan....Kaikenkaikkiaan hyvää musaa kuiteskin:)Juuri näin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 05.11.2006

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Ai niin.....Soundit ovat kuningasluokkaa.Se jäi edellisestä sanomatta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 05.11.2006

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Jumalauta että lähtee hyvin!!!! Charisma on lähtenyt Kotiteollisuuden viitoittamalle tielle yhdistäen kuitenkin hienon melodiatajun soppaan. Bändin työskentely on helvetin täsmällistä ja se saa meikäläisen tyytyväiseksi. Enpä oo turhaan fanittanut tätä proggista.Saatana toimii näin SU. aamun krapulassa tosi hyvin!!!! Hyvä riffi,hyvä kertsi....Se on siinä.Toivon menestystä isolla kädellä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele gobkooh - Die 27.10.2006

gobkooh - Die
Jeah baby jeah.....Säröbasso on kuninkaallinen keksintö.Biisin blueshenkinen rento poljento on juuri oikea tähän mielentilaan.Edelleen tulee Danzig mieleen.Stoner on aika oikean tuntuinen sana kuvaamaan tätä genreä,mitä bändi lähestyy taidolla. Keikka ois kiva kokea......Saatana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Royal Truck - She Rides Alone 18.10.2006

Royal Truck - She Rides Alone
Svengaa juuri sopivan raskaasti miun makuun.Hyvän biisin lisäksi on aina kiva kuunnella tiukkaa soittoa, taitoa ja osaamista säästämättä. perinteisen hevin lisäksi nuo mainiot stoner osaston osiot antavat todellakin lisäpotkua munille sopivissa määrin. Soundit ja tuotanto ovat miehekkäästi hanskassa ja ei voi muuta kuin todeta että,Pelittää så fan!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dobermen - Man With The Dogmask 13.10.2006

Dobermen - Man With The Dogmask
No saatana!!!Hyvin lähti samointein.....Makeella draivilla säädettyä rokua.vitun hyvin soitettua ja laulettua biisiä on kiva kuunnella.
Punk maistuu sopan läpi,ja se se on asiaa!!!
Juu,kyllä pelittää!!!!:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joukkoitsemurha - näppylänaama anarkisti 12.10.2006

Joukkoitsemurha - näppylänaama anarkisti
Juuri näin!!!! Joukkis runnoo taas asiat halki isolla asenteella.Vittu,kun minä vaan tykkään punkista,ja sen kuuntelusta myös:) Biisi on suoritettu juuri niinkuin kuuluukin....Voluumilla,räkää säästämättä ja wannabe synkistelijöille vittuilulla. Tässä on todellakin vanhanliiton meininkiä ilmassa.Nyt loppu hehkutus.....Saatana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin 28.11.2006

Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin
Jumalauta....Olen myyty.Ihan helvetin maaninen esitys.Voihan joku väittää jotain Alangosta tai nurmiosta????Mutta kyllä tämä on ihan Heresian oma jaloste ja Suomalaisen valssin evoluution puuttuva lenkki. Lyriikat hyytävät ja tulkinta muutenkin toimii aivan saatanan hienosti.Kyllä,kyllä........
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gay Tarantula - Helen 18.10.2006

Gay Tarantula - Helen
Jees...Kepeästi kulkee.Tulee paikoin mieleen vanha kunnon KW.Biisi kulkee näppärästi makeissa sfääreissä tarjoten kuulialle pilvisiä unia.Jepulis kyllä toimii!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeeves - Wonderland 28.09.2006

Jeeves - Wonderland
Hianoo ja hyvää musaa oikeilla linjoilla!!!! Kasarisynat on mannaa vanhan piarun korville.Juuri näin:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hateform - Tonques spitting deception 25.09.2006

Hateform - Tonques spitting deception
Voi saatana että toimii.....Ei voi nillittää mistään,ei sitten mistään.Asia tykitystä alusta loppuun:)Huhhuh!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IconofeaR - Blinded Ways 24.09.2006

IconofeaR - Blinded Ways
Tyylikkäät soundit heti kärkeen. Varmaa soittoa ja taidokasta työskentelyä muutenkin. Biisi jyrää voimalla.Synat on ehkä hieman pinnassa mun makuun,mutta sehän on makuasia. Ja hienoa on se että voksuissa on vältetty tämä pakollinen "örinä"-osasto. Dickinson tuleen väkisinkin mieleen laulusuorituksesta.Mutta sehän ei voi olla huono asia.Juu kyllä tämä on erinomainen esitys.Juuri näin!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revel In Flesh - Life Cancelled 02.10.2006

Revel In Flesh - Life Cancelled
Jumalata mitä jyystöä alaln henkeen.Taitavaa soitantaa hirmu väännöllä.Laulajalla kulkee myös loistavasti.Eihän tätä voi muuta kuin digata!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jumalaton Nälänhätä - Vapaus ottaa vallan 02.09.2006

Jumalaton Nälänhätä - Vapaus ottaa vallan
Asiaa!!! Vanhan liiton survontaa hirmu meiningillä.Lyhyestä virsi kaunis!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - The Sum Of Variability Points 02.09.2006

Sound Industrial - The Sum Of Variability Points
Jees..Tämä jatkaa todellakin samaa huolellista linjaa,mihin meikä ihastui jo ajat sitten. Biisi on moderni päivitys Miami Vicen ajoilta periytyvästä musiikin kehityksestä. Todellakin...Tämä kappale pesee kirkkaasti aikalaisensa täällä mikserissäkin.Eufoorinen leijunta fiilis nostaa tämänkin rokki-sedän lentoon arvaamattomaan.....On kuin olisi astunut aikakoneeseen.Musiikin teko on silloin onnistunut prosessi,kun se laukaisee kuuliassaan hyviä fiiliksiä menneeltä tai nykyiseltä ajalta....Loistavaa taas kerran:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rhinocheroes - New Scenery 31.08.2006

Rhinocheroes - New Scenery
Wuhuu!!! Hyvää soundia tyrkyllä....Biisi vyöryy 2000-luvun edellyttämällä draivilla suoraan päin näköä. Tarkkuus on valttia tässä paketissa,ja sitä ei todellakaan puutu. Laulajalla on mieleisieni ääni toteuttamaan tätä nuoruuden ja vitaalisuuden sanomaa.Biisistä ei koukkuja puutu ja mielenkiinto säilyy koko veisun ajan. Tätä on nykyrock ja tätä se tulee olemaan.Voi saatana........Olen myyty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Headache - Doomsday 2024 07.08.2006

Headache - Doomsday 2024
Jees....Tiukkaa punkinroisketta mahtavalla asenteella.Vokalisti panee kaikkensa peliin,ja sen aistii tänne asti.Tää olisi joskus kiva kokea livenä.... Soittosuorituksessa on juuri sellaista hälläväliä meininkiä mistä meikä pitää oikein paljon.Se kuuluu punkin syvimpään olemukseen. Tulinpas hyvälle päälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROTWALLI - RÖYHKEÄ VANHA MIES 10.08.2006

ROTWALLI - RÖYHKEÄ VANHA MIES
Saamari...Oikein säröbassolla lähti tämä biisi.Aluksi tulee mieleen legendaarinen The TOLPAT tuolta Loviisan suunnalta.Ääriraadolliset lyriikat pääsevät oikeuksiinsa vielä raadollisemman laulusuorituksen ryydittämänä. Perkele,tämä on uskottavaa musaa Suomalaisuudesta ja sen kusipäisyyden kyllästämästä ihmiselämästä. Näinhän se elämä joillakin menee.Biisi soitettu tanakasti ja kursailematta turhia.Tässä on selkeästi seuraava haastaja Popedan tyyliselle äijärokille. Kunnia keskioluen höyryiselle rock-musiikille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herr Müller - Pope 25.10.2006

Herr Müller - Pope
Jahas....Kieron popin rintamalla mennään tässä.Jostain syystä tuli mieleen Frank Zappa/Primus...Not bad. Näpsäkästi etenevä biisi panee kuulian ihmettelemään elämän tarkoitusta. Soittajat ovat taitavia tekijöitä, mikä lisää kuuntelun mielekkyyttä. Varsin raikas tuttavuus.......Hyvä jätkät!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skulldriver - Push the Button 30.07.2006

Skulldriver - Push the Button
Jees...Tää juna ei pysähdy...Edes asemalla.Jyräys jatkuu hyvällä meiningillä.Asiaa.Tässä on hieman stonervaikutteita myös havaittavissa.Tuo hyvän lisän soppaan myös.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skulldriver - LocoMotive 30.07.2006

Skulldriver - LocoMotive
Tehokasta tuuttausta alan henkeen.Hyvä laulaja ja bändi vetää veturin lailla kuulijaa suoraan tauluun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Four Seasons 29.07.2006

Perception - Four Seasons
No saatana....Homma on mennyt eteenpäin huimaa vauhtia.Soitanta on helvatan hyvällä mallilla.Ja tälläerää örinä toimii hyvin....Rumpalille terkkuja!!!Hienosti vedetty!!! Biisissä ei paljon henghähdetä.....Ei varmaan ole tarkoituskaan.Kyllä nyt ollaan asian ytimessä!!! Miksaukseen en puutu,kun en niistä hommista mitään ymmärrä.Mutta biisi on kybän suoritus kaikkine soittohienouksineen!!!Juuri näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nagel Bergström - Sopii mun tyyliin 21.07.2006

Nagel Bergström - Sopii mun tyyliin
Jeps...Matka jatkuu,ja tälläkertaa kalan näkökulmasta koettuna.Naivistinen ilmaisu toimii todella hienosti. Laulajan hieno tapa laulaa hieman"nokkaansa" toimii jälleen makeesti. Hillitty rautalankamainen skitta johdattelee kuuliaa taas maanittelevasti eteenpäin. Todella tyylikästä...Taas:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Headache - Homecoming 11.07.2006

Headache - Homecoming
Tyylikästä kesäjumppaa alan pomppijoille.....Edelleen diggaan laulajan soundia.Biisi svengaa hienosti alan henkeen.Toimii.Ei tarvii ruotia sen enempiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ScarecroW - Dont Open the cemetary gates 04.07.2006

ScarecroW - Dont Open the cemetary gates
Jees tuhti survonta jatkuu MISFITS:in henkeen...Soitanta on tiukkaa ja biisi rullaa perkeleen makeesti.Ei tässä vittuakaan.....TOIMII!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rauna Inkeri Jormanpoika Horak - Ritarilaulu 21.07.2006

Rauna Inkeri Jormanpoika Horak - Ritarilaulu
Ei saatana......Jaakko Teppo kohtaa 70-luvun takaa-ajofunkin....Eläkeläisten henkeen. Kun sais sanoista täysin selvää....Vittu että on karu kuva tossa vieressä. Huhhuh.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Jäämerikalastaja 30.06.2006

RAUTAKANKI - Jäämerikalastaja
No niin....Nyt ollaan taas asiaa ytimessä.Tämä genre sopii parhaiten RK:n ilmaisutavaksi......Vittuun muut tyylilajit. Laatuhan on ollut kokoajan korkea....Ei siinä mitään,mutta metallin ja ironisen sanoitusmaailman kohtaaminen on vaan niin toimiva konsepti:)Juuri näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fokker - Never Change 27.06.2006

Fokker - Never Change
Jumalauta!!!! Vitun hyvää musaa....Riffi yksinkertaisuudessaan toimii så fan.Tää tekee kunniaa esikuvilleen.Mielestäni tämä jopa ylittää monet Rapakon pellet mennetullen.Soittotaito on hoidossa ja sehän vaan passaa meikälle.......Jeee.... mähän fanitan kybällä!!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele City Brats - Survival of the sickest 28.06.2006

City Brats - Survival of the sickest
Toisaalta.......Noi virehommat antaa semmoisen hällävitunväliä mausteen biisin tulkintaan.Asenne on on ihan vidun loistava,ja esitystapa myös.Biisi runttaa menemään vimosen päälle ylivaihteella......Laulaja hoitaa myös tonttinsa hienosti.....Itsensä näköistä ja kuuloista musaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Life Giving Waters - Modern Society Sickness 20.11.2006

Life Giving Waters - Modern Society Sickness
No saatana...Ukoilta käy punkkeroll'!!!Toimii!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Motaatti 14.7 17.06.2006

Celluloid Dmage - Motaatti 14.7
Osaavaa alan musaa.Soundit svengaavat makeesti....Itse biisi kulkee makeesti kohti määränpäätä.Tässä kuulija joutuu tripille,halusi tai ei:) Varmasti alan diggaajat jorailee tätä aamuun asti:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hasta la Vista Social Club - My medication 05.06.2006

Hasta la Vista Social Club - My medication
Perinnetietoista punkin survontaa alan henkeen.Terävää ja raikasta soittoa ja laulua myös.....Tää on juuri niin ripeäää kuin toivoa saattaa näin tiukalta pumpulta:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Purification Ritual 11.07.2006

Wårpath - Purification Ritual
No Saakuta....Täähän lähti perkeleen makeesti.Hyvinkin punkit mausteet on käsillä.Erittäin hyvin survottua döödistä...Hienoa ovat myös nuo stoneria lähentyvät kohdat....Ja tahtilajeissa ei oo säästelty,sitten kun mennään...Mennään niin saatanan vauhdilla.Kaikenkaikkiaan oikein ammattimaisen kuuloista.Varmasti herkkua alan sälleille.Selkeää ilmaisua.Rumputyöskentely on Raakiksen mieleen....Jees!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joukkoitsemurha - Ultimate gigolo ja deluxe kyrpä 23.05.2006

Joukkoitsemurha - Ultimate gigolo ja deluxe kyrpä
Taattua joukkista taas!!!tÄÄHÄN ON IHAN VITUN HYVÄ!!! Ei tätä tarvii edes analysoida sen tarkemmin.Juuri näin!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haggis - Girls 21.05.2006

Haggis - Girls
Täähän on ihan saatanan hyvää "indie-punkkia"....Jos näin sallitaan sanoa.Ruvelle väännetty laulusoundi toimii kybällä.JA muutenkin rujo ilmaisu on kallellaan kohti industriaalia mäiskettä kohden:)Mikä tekee tästä tavallista mielenkiintoisemman tapauksen.Nimi täytyy painaa mieleen:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haggis - Vanished 21.05.2006

Haggis - Vanished
Jees Raakis diggaa kypällä PRKL!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haggis - Around 21.05.2006

Haggis - Around
Jumalauta....Tässä taas vedetään niin tuhannen vaihteella,että ei voi muuta kuin digata.Että on rujoa survontaa:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - we are all slaves 26.05.2006

THE SIN:DECAY - we are all slaves
Germaanisella vokalisoinnilla varustettua teollisuuspopmetallia.....Mikä ettei? Synatyöskentely on makeeta.....koneet on hallussa.Kitaravalli on korostetun jyräävä...Niin lienee tarkoituskin??Mutta kun se menee samoille taajuuksille kuin prosessoitu laulu.....Sotkeutuvat mun korvissa hieman. Biisi kaikessa yksinkertaisuudessaan täyttää alan kriteerit kerrassaan mainiosti:) Hyvää musaa kuiteskin:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Emirate - Televizor 04.05.2006

Emirate - Televizor
Jees:)Helvatan hyvää musaa esikuvien henkeen....Tiukkaa soitantaa kaikenkaikkiaan.Biisin niukka sovitus tukee makeesti hyvä-äänistä laulajaa. Biisi itsessään on hyvä tyyppiesimerkki nousevasta osaamisesta.Hieman myös hahmotin the POLICE tyyppisiä ratkaisuja sävellyksestä.....Jolle kaikki esikuvissa mainitut bändit ovat velkaa jotain:)Jopa Morrissey....Jo vain,tätä kuuntelee mielikseen.Hyvä jätkät!!!! Lopullinen tuotanto kuntoon,niin kybä napsahtaa oitis.Nyt ysi.....Ei huono sekään...:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chthonian - ill 18.11.2006

Chthonian - ill
No saatana....Soittotaidolla ja asenteella toteutettua rivakkaa döödendaalia tässä.On ilo aina kuunnella täsmällistä työskentelyä.Temmot on kohillaan ja tuplat lätisee niin kuin singerin ompelukone. Muutenkin kiukkuinen ulosanti vaan täydentää krapulaista LA. aamuani hienosti.Juuri näin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vilma Pääkkö - Erin Go Bragh 25.04.2006

Vilma Pääkkö - Erin Go Bragh
Ohoh?? Onpas vahva ääni neidolla,ja muutenkin toimii.Akkari soi oivasti....Tosiaan,joku mainitsi aikasemmin jousi-/orkkasovituksista.Voisi toimia kybällä....Toimii nytkin:) Lisää tätä:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRESENCE - Just This One Night 20.06.2006

PRESENCE - Just This One Night
Sävykkäästi soitettua retrorokkiva 70-luvun henkeen....Laulaja tytsin äänestä tuli hieman Laura Närhi mieleen(Kemopetrol)....Johtuen ehkä biisin herkästä poljennosta.Tasapaino vallitsee hienosti soittajien kesken.Kevyt groove tempaisee mukaansa lennolle kohti rajua nousua.Itse sävellyksestä kaipaisin hieman mieleenjäävyyttä.....Jokatapauksessa hyvää ja osaavaa toimintaa:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRESENCE - Take Me Home 20.06.2006

PRESENCE - Take Me Home
Tässähän kummittelee AC/DC selkeesti.Jämptti biitti takaa varman etenemisen kohti mielihyväkeskusta.Sävellys kyllä kaipaa hieman hiontaa...Jotta saataisiin esille biisi joka räjäyttäisi tajunnan lopullisesti.Soitanta edelleen tasokasta ja ajaa asiansa loistokkaasti....Pieni niitti puuttuu vielä...Mutta pätevää edelleen.
9

Sivu: 1 2 3 4 5