Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 27 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele musiikkiaJS - elokuvaa 26.10.2006

musiikkiaJS - elokuvaa
Mukava hämyinen tunnelma. Aika hyviä soundeja oot käyttäny, onko noi ihan midejä vai jotain plugareita? Kyllähän tää ihan elokuvamusiikilta kuulostaa, ois hyvä saada tähän jotain kuvamateriaalia mukaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shadow Of The Paradise - Rock Position 28.02.2005

The Shadow Of The Paradise - Rock Position
Kovin pienelle on miksattu kaikki. Soudit sikäli kuulostaa kuitenkin ihan hyvälle kotituotannoksi. Toimivaa perus rokkisooloa.. Taustariffit piti hyvin menon yllä. En nyt arvostele pisteillä jos sä et kerran siitä perusta...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Guit-artist - MLB 27.02.2005

Guit-artist - MLB
Great ideas you have here. Your overall sound is original, although of course some Vai + Satch influences can be heard there. You write very good stuff, and added with your great playing the result cannot be anything else but brilliant stuff.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Guit-artist - Can't save this soul 27.02.2005

Guit-artist - Can't save this soul
Very nice solos indeed! You have a great technique and style, very strong vibras too. Why is the lead guitar mixed so low? Man I just loved this piece, you rule.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Basic Cake 24.02.2005

Tob Le Ron - Basic Cake
Hyvää perusrokkia! Ois ehkä kaivannut jotain sellasta kunnon revittelykohtaa vielä, mut toimii näinkin. Sä oot tosi hyvä noiden taustojen väsäämisessä... Kannattaa kokeilla vielä lead-soundinkin vaihtoa kesken biisin johonkin kohtaan, vois antaa pienen kasvojenkohotuksen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - EgoBoost 24.02.2005

Tob Le Ron - EgoBoost
Näin aluksi, kiitti arvosteluista! Tosi freesiä matskua sulla, omintakeisuutta pitää arvostaa näinä päivinä. Hyvin osaat soittaa ja kirjottaa riffejä & melodioita. Komean taajuuskäyrän olet muuten olet saanu miksattua, koko kaista näyttää olevan käytössä. Pellit tosin kuulostaa vähän teennäisiltä, mutta muuten todella hyvää kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Guit-artist - As the Earth dies 27.02.2005

Guit-artist - As the Earth dies
Oh I just noticed that you had put the different styles in different projects...ok
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Guit-artist - As the Earth dies 27.02.2005

Guit-artist - As the Earth dies
As "kitara 2" wrote above, I would like to hear you playing some rock'n'roll with your guitar, too. This sonq owns, just like your other tunes, again very beautiful melodies and killer solos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shadow Of The Paradise - Beach 28.02.2005

The Shadow Of The Paradise - Beach
Rento meininki tässä biisissä... Tausta toimii, noi perkussiot oli kiva lisä. Soolossa ois voinu tietty käyttää vähän enemmän mielikuvitusta... tai no, makuasia (sanoi koira kun persettä nuoli).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - 120 bpm 24.02.2005

Tob Le Ron - 120 bpm
Ihan menevää kamaa, tässä ei ollu sellasia mieleenpainuvia juttuja mut hyvä meinikin. Aika pitkiä nää sun biisit, kannattaa ehkä kitaramusaa tehdessä miettiä että ei pitkitä liikaa fillikohdilla, koska erityisesti samanlaista kitarointia kuunnellessa saattaa mielenkiinto herpaantua loppua kohden. Hyvä oli toi pääriffi, tosin tuli ehkä vähän liian usein.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele James Priestell - Beginning 27.02.2005

James Priestell - Beginning
Hyvää kitarointia, taustoihin kyllä kannattais panostaa enemmän ja joku toinen sointukulkukin lisäksi ehkä? Älä ole liian ankara itsellesi noissa kuvauksissa, hyvin sä osaat soittaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele James Priestell - Heavya! 27.02.2005

James Priestell - Heavya!
Hyvällä tatsilla oot riffitellyt. Jotain biisin läpivievää kitaramelodiaa tai vastaavasti laulun kyllä tosiaan kaipais tähän. Hyviä ideoita näissä on paljonkin ja hieno oli toi wahilla vetetty soolo. Biisi loppui vähän seinään... Mun mielestä sun kannattais viedä tätä juttua silleen eteenpäin, että tekisit näistä biiseistä vähän "valmiimpia", koska näistä paistaa esiin sellanen keskeneräisyys. Itse ainakin tykkään kuunnella mahdollisimman pitkälle valmisteltuja biisejä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - tob le ron 24.02.2005

Tob Le Ron - tob le ron
Tää on ihan loistavaa musaa. Hyvin osaat rakentaa näitä kappaleita, miksauskin toimii niin hyvin. Minullakin pisti korvaan tuo Animalin licki, ei ehkä ihan noin suoria lainauksia kannata tehdä. Mutta kuitenkin pitää antaa tästä ihan kybä, koska toimii niin hyvin fiilistelynä. 5:50 kohdalla jäi mietityttämään miten se on soitettu..?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Meanwhile In Sweden 24.02.2005

Tob Le Ron - Meanwhile In Sweden
Tyylikästä Satch-vivahteista menoa... Toi 2:16 alkava osio on ihan mielettömän siisti, oisin enemmänkin halunnut kuulla tollasta systeemiä. Perskule pakko kai tässä on itekin faniutua :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twisted Mister - Can't Stop Thinking 'bout Her 28.02.2005

Twisted Mister - Can't Stop Thinking 'bout Her
Tää oli aika samantapainen kun toi eka biisi, toi avausriffi kuulosti hyvälle mut sitten oli jotenkin vähän levoton meininki. Kyllä ton loppuun asti jaksoi kuunnella hyvin mut sä voisit ehkä lisätä jotain muitakin soittimia joihinkin kohtiin niin saattais antaa väriä vähän enemmän. Soolot kuulosti ihan jees, nopeesti osaat soitella mut lisää tatsia vaan vielä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twisted Mister - Until The End 28.02.2005

Twisted Mister - Until The End
Ihan hyvä menohan tässä on, vähän mielikuvitukseton tuo tausta ehkä, tosin saattaa johtua vain noista ponnettomista sb live:n soundeista. Soolot tuli sieltä ihan kivasti, jotain van halen-maisia täppejäkin oli kuultavissa. Ehkei tätä nyt ihan valmiiksi biisiksi voi vielä sanoa, tai kannattais ehkä hioa tuota rakennetta vielä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Twisted Mister - Way Out 28.02.2005

Twisted Mister - Way Out
Heh jännä että kerroit, et tässä on huonompi äänenlaatu, mun mielestä komppikitaroissa ja rummuissa oli paljon enemmän munaa kun noissa muissa.. Näitä soundeja kuuntelee mieluummin kuitenkin. Huomaa, että soittotaitoa on tullut lisää tämän jälkeen, ei tosin tämäkään huonosti soitettu ole. Riffeistä tuli jotenkin mieleen judas priest. Toi lopetus olis varmaan kandenu toteuttaa eri tavalla, fade out on mun mielestä semmonen viimeinen vaihtoehto jos ei keksi mitään muuta tai ei jaksa keksiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born To Shred - Shred And The City 01.03.2005

Born To Shred - Shred And The City
Tällasta jaksaisi kuunnelta enemmänkin. Oli vähän sellaista jazzahtavaa kitarahevirockia tai jotain. Luulin tossa alussa, että noi tilut oli soitettu kitaralla jollain oudolla soundilla, mut olihan se syna kuitenkin. Todella tasokasta kitarointia... 2:56 paikkeilla alkoi tulemaan aika Vai:maisia juttuja. Sounditkin oli aika kohdallaan. Loppuhäpellykset kuulosti siltä kun winamp olis ruvennu bufferoimaan mut se olikin suunniteltu juttu, ovelaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JanZZe - Nostalgia 27.02.2005

JanZZe - Nostalgia
Kuten yllä on monta kertaa sanottu, niin se leadi tästä puuttuu ihan kokonaan, kuulostaa lähinnä taustanauhalta. Mutta hyvältä sellaiselta. Hienoa sooloa rupes tulemaan siellä loppupuolella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Black Swan 30.10.2004

Morass - Black Swan
Tämä on huomattavasti paremmin sovitettu jo taustojen puolesta kuin edellinen versio. Olisi hyvä nähdä sanoitukset ihan tekstinä muuten.. Laulu toimii hyvin hiljaisissa kohdissa, mutta kun dynamiikkaa tulee lisää niin laulajan ääni muuttuu jotenkin luonnottoman kuuloiseksi. Ei ole ainakaan ihan minun makuuni. Muuten hyvä melankolinen biisi. Loppufeidaus oli vähän pettymys, oliko paras ratkaisu?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Psychopath In Me 30.10.2004

Morass - Psychopath In Me
Sulla on omaperäiset "introt" joissakin biiseissä, kuten esim. juuri tässä. Toimii oikein hyvin vieläpä. Ensimmäinen minuutti on hyvää kamaa, mutta sitten sen kuiskaus-osuuden jälkeen alkaa mun mielestä taso laskemaan tasaisesti... :( Itse olisin lähteny vielä kehittämään tuota lupaavasti alkavaa kitaramelodiapätkää 0:40 alkaen, mutta tietenkin kaikilla on omat mielipiteet ja ratkaisut. Kuunneltavaa musaa anyway,.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moskito - Daylight Homicide 09.10.2004

Moskito - Daylight Homicide
Kiitti, konerummut on oikeestaan ainoa vaihtoehto minulle kun ei ole rumpalia saatika rahaa äänittää hyvälaatuista jälkeä oikeilla rummuilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Full Moon Madness 30.10.2004

Morass - Full Moon Madness
Hämyinen fiilis.. Mistä sä oot noi puheet samplannu? Tää on semmoinen tyylilaji että pitää olla kyllä oma fiilis samalla aaltopituudella, että voi diggailla tosissaan. Aika hyvin toimii just mitä oot tohon kuvaukseen laittanut, että johonkin B-luokan kauhuleffaan sopis. Hyvät soundit on kaikenkaikkiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born To Shred - The Shred-sorcist - Theme From BTS3 OST 01.03.2005

Born To Shred - The Shred-sorcist - Theme From BTS3 OST
Tää on just mun musamakuun uppoavaa kamaa, hyvää kasaririffii! Ymmärtääkseni täällä ei saa olla lainattuja pätkiä (alkusoitto), mut en kerro kellekään :p Tähän biisiin ois voinu vielä kehitellä jonkun c-osan, mut jos tää on kerran joltain videolta niin en tiedä sitten, pitäis nähdä se. Soolot oli hyvää perussettii, mut kyllä tän biisin kantava voima on just toi riffi. Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele nymAn - Life to the max 27.02.2005

nymAn - Life to the max
Cool rock tune here with some fast s**t.. Why being so cocky with the descriptions? Leave the praising for the audience. Killer licks and shreds and stuff. Maybe a little bit too long, but you had it going on for the whole time.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P.J.I - Guitar solo 01.11.2004

P.J.I - Guitar solo
On tainnut tulla ynkkää veivailtua heh... Ihan jees soolo. Yllä onkin jo oikeastaan mainittu jo kaikki.. vähän ehkä turhan pitkäksi venytetty biisi, mutta kyllähän tuon jaksaa vielä kuunnella. Se loppupätkä oli hyvä, vaikka taisikin olla lainattua materiaalia. Hyvinhän sä soitat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born To Shred - Persepolis Pt. III 01.03.2005

Born To Shred - Persepolis Pt. III
Heh, aika hyvittavaa... hauska oli kuulla miten kieroutuneesti saitte käännettyä noi riffit. Huono äänenlaatu oli tosin, noi mikkikytkimen vaihdon äänet etc. ärsytti vähän... Vai olikohan tääkin joltain videolta sitten? Ihan hauska "biisi" kyllä.
8