Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 82 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - I Never Meant to 22.12.2009

Johannes Laitila - I Never Meant to
Tällaista intiimisyyttä harvoin tapaa nykypopin puolella. Minuun tämä ainakin tekee vaikutuksen. Ja pelkistetty tyylisi toimii. Kappaleesi on puhdasta ja kaunista poppia. Ja tykkäsin paljon kellomaisesta loppuosuudesta. Runouttahan tämä on. Niin sanan kuin sävelenkin tasolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - Sadder than Me 22.12.2009

Johannes Laitila - Sadder than Me
Minä oikeasti pidän näistä sinun minimalistisista lyyrisistä poplauluistasi. Tässäkin less is more. Teksti on melkein haikumaisen yksinkertainen ja puhutteleva. Ja toisaalta kuin kehtolaulu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - Vienna 09.12.2009

Johannes Laitila - Vienna
Kuuntelin taas pitkästä aikaa tuotantoasi. On mukava huomata, ettet ole kadottanut terääsi minnekään. Sävellät edelleenkin omakohtaista, kaunista ja lyyristä poppia. Tämäkin biisi oli aivan hemmetin kuulas ja kaunis. Saat vähillä instrumenteillä ja sielukkaalla värisevällä laulullasi upeita tunnelmia luoduksi. Keep up the good work, Johannes. Ja lyyriikathan ovat oikeasti poetrya.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wahtola - Kärpänen 09.12.2009

Wahtola - Kärpänen
Alku kuulostaa ihan 90-luvun Blurilta, Girls and Boys-groovehan tässä on. Ja välillä tulee mainioita voimasointuja kitarasta. Tämähän on ihan aitoa rock and rollia. Laulajan ääni on originelli ja kantava. Sen puolesta ei tarvi jännitellä. Välillä tulee hyvää pohjoisen toteavuutta ja raakuutta lyriikoissakin pintaan. Mainiota mainiota.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wahtola - Hetkestä kii 09.12.2009

Wahtola - Hetkestä kii
Miellyttävää mainstreamia 60´s-mausteilla. Kitara vangitsee kuulijansa. Laulajana artisti saa biisi biisiltä lisää syvyyttä ja painoa ääneensä. Tälle soisi ihan kunnon radiosoittoakin. Liekö siellä Oulun seudulla jo jonkinlaista followingia rakentunut. Hyvältä tämä kuulostaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Pisara meressä 25.09.2009

Make Vahtola - Pisara meressä
Tämä projekti senkuin paranee vanhetessaan. Soitto, laulu, sanat ja sovitukset kypsyvät biisi biisiltä. Eipä tässä voi kuin ottaa hatun päästä. Wunderbar. Hienostuneet Röyhkä-vaikutteet vain rikastavat biisiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Syksy (Maailman ääriin) 15.06.2009

Make Vahtola - Syksy (Maailman ääriin)
On hienoa, että tekijä uskaltaa pistää itsensä likoon ja vetää tällaisen herkän kauniin kipaleen aivan pokkana. Se vaatii paljon enemmän asennetta kuin suoraviivainen runttaus ikinä. Tunnelma on eheä, laulu sielukasta ja teksti on maalaileva olematta ylimakea. Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Juoppohullun päiväkirja 13.02.2009

Make Vahtola - Juoppohullun päiväkirja
Tässä biisissä rytmi, sovitus ja sanat ovat mainiossa synkassa keskenään. Ja toinen osa lähtee upeasti rullaten lentoon 60´s fiiliksissä. Maken laulusoundi senkuin paranee kipale kipaleelta. Yhä vakuuttuneempi olen siitä, että tälle musiikille kyllä löytyisi kuulijoita ja ostajia laajemmaltikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Pakkasessa 27.01.2009

Make Vahtola - Pakkasessa
Erittäin hienosti soljuva biisi ja kitarariffissä on hienoa 60-luvun utua. Kaiken kaikkiaan hallittu ja hienosti sykkivä kipale, jossa on aitoa svengiä. Toimisi radiosoitossakin molto bene.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvä uni - Satoja sanoja 23.01.2009

Syvä uni - Satoja sanoja
Aikamoisen hyvä tämä arkistojen aarteesi. Biisissä on mukavia kaikuja edelliseltä vuosikymmeneltä. Jo mainitun New Orderin lisäksi mieleen tuli joissakin kohdin mm. U2 ja ihan hyvässä mielessä. Laulaja on jo tuolloin kaukaisella ysärillä hallinnut soundinsa hyvin. Lisää vain näitä esiin ja kehiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Häät vai hautajaiset? 23.01.2009

Make Vahtola - Häät vai hautajaiset?
Pidin laulun levottomasta tunnelmasta. Ehkäpä tietty harmonian puute kappaleessa on harkittua tyylittelyä. Itse uskon asian olevan näin. Ja aina ei tiedä kumpiko tilaisuus oikeastaan onkaan surullisempi; häät vaiko hautajaiset. Laulusuoritus on rento ja hallittu, taattua laatua tekijältään. Pidän siitä, että Vahtola uskaltaa haastaa popin perinteisiä harmoniarakenteita. Ne hän on osoittanut hallitsevansa enemmän kuin mainiosti jo aiemmassa tuotannossaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kuinka kauniita on naiset 30.10.2008

Make Vahtola - Kuinka kauniita on naiset
Röyhkämäistä svengiä tässä biisissä piisaa. Miehisen sielunmaiseman vähemmän kauniita puoliahan tässä luodataan. Hyvä bluesahtava perussyke ja kertosäe on taas tekijälleen ominaisesti melodinen ja kaunis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - St Andrew Street 29.10.2008

Escapist - St Andrew Street
Aivan loistavaa poppia brittityylillä. Perinteet kunniassa, niin soitossa kuin lyriikoissakin. Toteutus todella tyylikäs, hyvin soitettu ja soundit toimivat. Kympin biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Sä minua viet 29.10.2008

Make Vahtola - Sä minua viet
Tämä on kyllä pelkistetyn tyylikäs laulu. Ja miksaus on todellakin hyvällä maulla tehty. Soundi on orgaaninen ja freesi. Kyllä näitä soisi kuulevansa laajemmassakin levityksessä, vaikkapa radioaalloilla. Ja laulusoundi ja -tyyli toimivat erinomaisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Myrkkyä 06.09.2008

Make Vahtola - Myrkkyä
Aikamoisen rouhea kipale. Alussa on melkein ACDC-meininkiä, mutta kyllä se tekijälleen ominaiseksi tyylikkääksi popiksi sitten muotoutuu. Hyvä veto, biitti ja meininki. Soinnutukset ja laulut toimivat molto bene. Ja kokonaissoundihan on hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Onnellinen matka 23.08.2008

Make Vahtola - Onnellinen matka
Biisi väreilee mukavasti kauttaaltaan ja pitää kuulijan mielenkiinnon yllä. Laulupuolella kehitystä on varmaankin vuosien varrella tapahtunut, mutta hyvin tämä toimii ja svengaa näinkin. Tykkäsin kovasti beatles-tyylisestä kitarakuviosta, joka kuljetti biisiä eteenpäin. Hyvää jäkeä tämä(kin) on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - Like Glass 21.07.2008

Johannes Laitila - Like Glass
Tiukka biitti ja svengi. Olet kunnianhimoinen lauluntekijä. Less is more tässäkin biisissä. Maalailet kauniisti koskettimilla ja sanoilla. Biiseissäsi on sanojen ja sävelten runoutta. Ei ehkä ihan suosikkejani tuotannostasi, mutta hyvää anyway.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Minä pelkään pimeää 25.07.2008

Kisha - Minä pelkään pimeää
Eteerisen kaunis kappale ja hienosti laulettu ja soitettu. Viulu tunnelmoi kauniisti taustalla. On tässä tunnelmaa vaikkapa syysyötä varten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Väärää onnea 21.07.2008

Make Vahtola - Väärää onnea
Loistava svengi ja hyvät sanat. Alusta tulee vähän mieleen Kauko Röyhkä, mutta duurissa. Tämähän on erittäin kunnianhimoinen ja taitava sävellys. Ja taas kerran mainiosti toteutettu. Pro tasoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - I Am Not That Sad 29.05.2008

Johannes Laitila - I Am Not That Sad
Tykkään edelleenkin hypnoottisesta laulutavastasi ja lyriikoistasi. Olet oman tyylisi löytänyt ja kultivoi sitä. Biisi toimii, vaikkei ehkä sävellyksellisesti olekaan parhaimpiasi. Upeaa, miten sovituksellisestikin uskallat poiketa mainsteramista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Aamuteetä kahdelle 24.05.2008

Make Vahtola - Aamuteetä kahdelle
Vaikea on kuvitella puhtaampaa ja kauniimpaa poppia. Sekä soitto, sovitus että sanoitus tukevat toisiaan. Ja sävellys on jälleen hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vapaat Kädet - Kaksi puolikasta 27.05.2008

Vapaat Kädet - Kaksi puolikasta
Kyllähän tämä rullaa ja hyviltä bändeiltähän ne vaikutteet kannattaa ottaa. Soitto, laulu ja sovitus ovat mukavasti balanssissa. Kitara toimii ja yleissoundi on kaikinpuolin hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Raskaat saappaat 24.05.2008

Make Vahtola - Raskaat saappaat
Abbey road-tunnelmaa. Loistava väliosa ja kaikinpuolin ehjä kokonaisuus. Miellyttävä psykedelian vivahde koko kappaleessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Paahtoleipää ja Marmeladia 12.06.2008

Veli Vinell - Paahtoleipää ja Marmeladia
Aivan upean soljuvaa tunnelmaa. Laulusoundissa on ripaus Anssi Kelaa ja yleensäkin intiimi kokonaisvaikutelma toimii. Ja kitarasoundit toimivat kauniin meditatiivisesti kautta linjan. Aikuista fiilistelyä ja well done.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - Season Preview 24.05.2008

Johannes Laitila - Season Preview
Loistava teksti ja taas kerran mainio sävellys. Olet löytänyt oman tyylisi ja kehittänyt sitä eteenpäin. Mielestäni asenteesi ja tyylitajusi on enemmän kuin kohdallaan. Ja minun korvaani tuplausfalsettisi miellytti. On hyvä, ettet hae mitään mainstream-ratkaisuja miltään osin. Jatka vain omalla linjallasi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Lähtö 18.01.2008

Make Vahtola - Lähtö
Hieno biisi ja hieno tunnelma. Sovitus ja soinnutukset taas kerran tod. kuunianhimoisia ja onnistuneita. Loistokamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - In Between Lanes 17.11.2007

Johannes Laitila - In Between Lanes
Kappale on samaa vahvaa tasoa kuin Johanneksen aiemmatkin biisit. Todella kunnianhimoinen ja hyvätunnelmainen kipale. Hieno laulumelodia ja sanoissa poetiikkaa piisaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Koditon 21.11.2007

Make Vahtola - Koditon
Tämänkin kappaleen juuret ovat syvällä 60-luvun mullassa. Soundit ovat mainiot ja laulu rennon letkeää. Sävellyksessä on jälleen kunnianhimoa ja eri osat sointuvat kauniisti yhteen. Olen edellisten kanssa samaa mieltä, että nämä kyllä kelpaisivat laajempaankiin soittoon. erittäin vahva ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Cherry Bloom 12.02.2008

Hillside Synths - Cherry Bloom
Mielestäni tämä kosketintulkinta oli vielä astetta orientaalisempi ja tunnelmallisempi kuin sähkökitaraversio.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele StressZone - Calling 18.09.2007

StressZone - Calling
Erittäin toimivaa musaa. Ihan lajinsa aatelia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Kalenteritytöt 23.09.2007

Kisha - Kalenteritytöt
Aivan täydellistä poppia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Päivät pääskysten 01.08.2007

Make Vahtola - Päivät pääskysten
Hyvä ja kunnianhimoinen sävellys taas kerran. Melankolisimmillaankin näissä lauluissa on uskoa elämään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - P.e.t.t.u.r.i 21.07.2007

Rikkalapioon tarttuneet sävelmät - P.e.t.t.u.r.i
Minulle tuli mieleen enemmänkin 80-luvun alun soundit ja äänimaailma, tietty uuden aallon vapaus tässä biisissä henkii. Ehkäpä jopa punkin pientä kipinää. Ja sympaattinenhan tämä on kuin mikä. Pohjoisen poika antaa ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Amen (Escapist - Green, 2007) 27.01.2008

Escapist - Amen (Escapist - Green, 2007)
Loistavaa poppia. Wunderbar.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Elämän pyörä 06.07.2007

Make Vahtola - Elämän pyörä
Edellä on jo todettu paljon olennaista tästä kappaleesta. Kokonaismeininki on letkeä, sujuva, taidokas, hyvin laulettu ja soitettu. Erittäin perinnetietoinen kipale, jossa on mainio suvinen svengi. En näe mitään syytä sille, miksei tämä kappale voisi soida ihan mainstream-radiossakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Hääjuhlan aikaa 06.06.2007

Make Vahtola - Hääjuhlan aikaa
Loistava biisi, hienot sanat, kokonaistunnelma juuri sopivan makaaberi. Riisuttu sovitus toimii mainiosti. Moni avioero laitetaan tänäkin kesänä kirkossa vireille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - Highway 06.06.2007

Johannes Laitila - Highway
Sävellys on hemmetin hyvä ja tekstit toimivat kuten ennenkin. Olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa siitä, että tämä suorastaan huutaa bändisovitusta. Biisi on niin hyvä. Erittäin vahva ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kaipaan sua 24.05.2007

Make Vahtola - Kaipaan sua
On tämäkin vain hemmetin kunnianhimoinen kipale. Sävellys on lahjakas ja moniulotteinen, perinteestä hienosti ammentava. Esiin uuttuu jotakin aivan uutta. Kappaleessa resonoi Beatles, mutta olin haistavinani tässä biisissä myös Manchesterin suurten Gallagherin veljesten kaikuja. Laulusoundi on erittäin hyvä, kokonaissoundi niinikään. Pakko tästä on kybä pläjäyttää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kävelen 21.04.2007

Make Vahtola - Kävelen
Tämä oli toimivaa poppia. Hienot soundit ja ennen kaikkea loistava sävellys.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - The Fall 05.04.2007

Johannes Laitila - The Fall
Sävel- ja sanoituskynä ovat jälleen olleet hyvässä terässä. Mainio biisi, josta olisi tehnyt vielä paremman laulun kuuluminen kunnolla. Melodialinjat ja lyriikat kyllä toimivat mainiosti. Rosoisuus ei haittaa kunhan vain laulu kuuluu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Treffit kahdelta 08.04.2007

Make Vahtola - Treffit kahdelta
Leppoisasti rullaava kipale. Hieno pop-melodia ja miehekkäällä tavalla makea laulusuoritus. Kappale kasvaa koko ajan loppua kohti ja soundit ovat molto bene. Ja ne rummut kyllä toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veli Vinell - Ei Sanoja 08.06.2007

Veli Vinell - Ei Sanoja
Aika mainio sovitus tässä biisissä ja elämänmakuinen teksti. Erittäin soljuva ja svengaava laulu, jossa on mukavasti vaihtelua ja koukkuja. Vahva ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - Landslide 28.03.2007

Johannes Laitila - Landslide
Sulla on teksteissä vahvoja tunnelmakuvauksia ja omintakeisuutta. Melodia on tässäkin kappaleessa kaunis. Olisiko pienellä työstämisellä ja sovittamisella tullut suorastaan loistava biisi? Nyt tuli hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Beatles tai Rolling Stones 04.04.2007

Fatfinger Acoustic - Beatles tai Rolling Stones
Edelleen allekirjoittanutta viehättää soundin omaperäisyys ja alaston sydän-meininki. Tässä kipaleessa oli mielestäni jotakin Leonard Cohenmaista. Tekijällä on oma uniikki soundi ja se on suuri rikkaus. Kyllä sitä mainstreamia piisaa. Ja mun mielestä miehen pitää laulaa miesnäkökulmasta, ettei mene teennäiseksi. Ja jos laulu on tekijälle henkilökohtaisesti tärkeä, niin se on jo paljon. Niin paljon on sisällyksetöntä sanaa tässä maailmassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Sammakko (LIVE) 10.03.2007

Fatfinger Acoustic - Sammakko (LIVE)
Ensinnäkin: sanat ovat monitasoiset ja hyvät. Tämä toimisi vaikka lastenlauluna, mutta aikuinenkin (varsinkin miespuolinen) kuulija pystyy kyllä samastumaan biisin tunnelmaan vaivattomasti. Kun sanat muuttuvat tuntemuksiksi, on kyse yleensä taiteesta. Olen Vahtoman kanssa samaa mieltä, että ei muuta kuin trubaduurikeikka vetämään. Laulu toimii sun musiikissa sisäistyneesti ja hyvin. Ja sulla on oma soundi. Sitä ei kaiken maailman matkijoilla ole. Vahva ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Tuulet 06.04.2007

Make Vahtola - Tuulet
Oli aika vaikuttava vetäisy. Tuli joissakin kohdin Beatlesin Abbey Roadin sinisävyt mieleen. Manettin soolo on kyllä hieno. Vahva tunnelma säilyi läpi biisin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kainomieli - Hei hei hei 17.02.2008

Kainomieli - Hei hei hei
Eleganttia ja hallittua poprockia. Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Acoustic - Se puhaltaa 08.02.2007

Fatfinger Acoustic - Se puhaltaa
Hienoa kitarointia, leppoisa ja tunnelmallinen biisi. Laulajan ääni on itse asiassa oikein toimiva, rauhallisen lämmin á la Kari Tapio. Rohkeutta vaan laulamiseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RootTroop - Mikon synttärit part.2!2005! 25.01.2007

RootTroop - Mikon synttärit part.2!2005!
Jotenkin tällainen 60-lukudiggari eksyi tälle sivulle ja piti kuulemastaan. Hyvä biitti ja keinunta. Sanatkin soljuivat mukavasti. Ja asenne oli sopivasti lämpimän ilkeä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toxic Llama - Grail 29.01.2007

Toxic Llama - Grail
Varmasti lajissaan hyvin tehtyä, mutta tämän tyyppinen musa ei vaan oikein uppoa mulle. Koko genre on aika vieras.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele PointOfOrigin - As We Walk 27.01.2007

PointOfOrigin - As We Walk
Erittäin toimivat kitarat ja hyvä syke läpi biisin. Tykkäsin kovasti melodiakulusta, jossa oli ihan oma koukkunsa. Sanalla sanoen hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatfinger Roots - Django II 29.01.2007

Fatfinger Roots - Django II
Mainiota menoa suuren esikuvan hengessä. Ja soundit tosiaan aivan loistavat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Tanssitaan 24.01.2007

Make Vahtola - Tanssitaan
Mansikkapellolla ollaan. kappaleen tunnelma on unenomainen ja kaunis. Eheä ja hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A Day in Paradise - Endless Chase 24.01.2007

A Day in Paradise - Endless Chase
On tärkeää, että biisissä on tunnelmaa. Aika usein kyseessä on vain jonkin tunnelman jäljittely.Itse tykkään kovasti luomu-meiningistä ja -äänityksistä. Ei muuta kuin jatka valitsemallasi tiellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Hampuusi 23.05.2007

Make Vahtola - Hampuusi
Tämäkin on hieno kipale. Erityisesti sävähdyttää sävellyksen kunnianhimoisuus, väliosa lähtee lentoon todella hienosti ihan Beatles-tyyliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 24.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Kitarat toimivat mainiosti. Suorastaan sytyin, vaikkei tämän lajin musa ihan lemppareihin kuulukaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StressZone - Stay now 24.01.2007

StressZone - Stay now
Luulen em. tavoin, että biisi saattaa parantua kuuntelukertojen myötä. Se on hyvän kipaleen merkki.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StressZone - Wasted tears 29.01.2007

StressZone - Wasted tears
Sain vihdoin kuunneltua tämänkin kipaleen. Kaunis kitara ja hyvä laulumelodia, josta tuli jostakin syystä mieleen 1980-luvun alun legendaarinen italoiskelmäsoundi. Kaikinpuolin valmis ja jylhällä tavalla kaunis tsipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - Summer's Gone 30.01.2007

Johannes Laitila - Summer's Gone
Kuulin biisejäsi ensimmäistä kertaa joulukuun samettiklubilla ja ne todellakin jäivät mieleen poikkeuksellisen tyylikkäinä ja popahtavina juttuina. Summer´s goneen sopii juuri kaikki tuo em. Keep up the good work. Hienoa poppia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johannes Laitila - Every Day I'm More Absent 01.02.2007

Johannes Laitila - Every Day I'm More Absent
Mainio biisi tämäkin. Cure-fiilikset. Tämän musan voisi kuvitella soivan Suomen ulkopuolellakin. Ja sun laulusoundihan on miellyttävällä tavalla angstinen ihan parhaaseen britpop-henkeen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Garage Flower - Mean Girl 26.01.2007

Garage Flower - Mean Girl
Todella sähäkät kitarat ja vakuuttavaa laulamista. Hyvä melodinen koukku nostaa vielä pisteitä lisää. Hyvä hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Garage Flower - My Day at The Zoo 29.01.2007

Garage Flower - My Day at The Zoo
Joo. Tässä biisissä on ainesta vaikka mihin. Napakat ja hyvät poppikitarat ja kaunis melodia. Jatkakaa hyvää työtä pojat. Tällaista musaa kuulee tässä maassa aivan liian harvoin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 14.04.2007

Apiskuko - Walk away
Kaunista melankolista poppia. Tuli mieleen Kentin tunnelmat. Näin lauantaiaamuun mainiosti sopiva kipale. Voisin kuvitella, että biisi toimii livenä erittäinkin hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - The man who made it real 19.04.2007

Apiskuko - The man who made it real
Jylhän kaunista pop-laulua ja helisevät kitarat. Kyllä tässä on lujasti potetentiaalia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele John Denver Mayhem - Urban Boy's Country Song 24.01.2007

John Denver Mayhem - Urban Boy's Country Song
Erittäin toimiva soitannollinen kokonaisuus. Diggaan ihan hemmetisti tämän tyyppisestä country-meiningistä. Slidea ja huuliharppua kuulee nykyisin aivan liian harvoin. Vaikutteet on otettu tyylikkäästi omaan käyttöön. Muchas gracias vaan. Tällaista musaa ei valitettavasti Suomenmaassa kovin usein kuule eli jatkakaa vaan missiotanne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROTWALLI - RÖYHKEÄ VANHA MIES 04.02.2007

ROTWALLI - RÖYHKEÄ VANHA MIES
Tämähän oli lajissaan aivan loistava pläjäys. Rennon härskit lyriikat ja tanakkaa soitantaa. Laulaja oli tod. sinut sanojen ja yleisen tyylilajin kanssa. Popedaan ei oikeastaan kannata verrata, tämä juttu seisoo tukevasti omilla jaloillaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ville vei sut Tukholmaan 29.01.2007

Antti Kaukomaa - Ville vei sut Tukholmaan
Sopivan vinksahtaneet sanat ja hyvä groove. Mainiota kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Satamassa 29.01.2007

Marian valinta - Satamassa
Oli hienoa ja omaperäistä poppia. Vähän tuli Chydeniuksen 60-luvun laulemat mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele pilgrim speakeasy - radiators 31.01.2007

pilgrim speakeasy - radiators
Such a beautiful and strange song. It is a good mix of the 80´s sound and rhythm and today´s attitude. And the singer is good. A bit gothic though but good. 9 points.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vilma Pääkkö - Erin Go Bragh 22.01.2007

Vilma Pääkkö - Erin Go Bragh
Olipa hienoa laulua ja kitarointia. Aika absoluuttista musiikkia. Tätä olisi todella kiva kuulla livenäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - Time Has Come 10.04.2007

Pedro - Time Has Come
Upeat kitarat ja soundit. Intiimiäja hienopiirteistä musaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karkkipäivä - Nahjusten vapauslaulu 26.01.2007

Karkkipäivä - Nahjusten vapauslaulu
Mukavan keinuvaa sykettä. Sanat lämpimällä tavallakieroutuneet. Kaiken kaikkiaan nokkelaa poppia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absorb your zines - Falling Leaves 22.01.2007

Absorb your zines - Falling Leaves
Upean helisevät skitat. Esikuvat kuuluvat laulussa, mutta tokihan se on sallittua. Mukavan viipyilevää menoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Bulletproof 22.01.2007

Wreck - Bulletproof
Laulajan ääni oli todella voimakas ja hyvä. Piano toi mukavasti syvyyttä kokonaisuuteen. Ehkä hivenen liian "metallinen" joissain kohdissa (siis minun konservatiiviseen makuuni), mutta anyway hyvä sävellys ja hyvä kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosmomen - Woman on My Mind 22.01.2007

Kosmomen - Woman on My Mind
Toimiva kitarariffi pitää biisin hyvin potkivana läpi matkan. Laulu ehkä hivenen epävarmaa, mutta kuitenkin täysin taimissa. Ei muuta kuin keep up the good work guys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Garage Flower - April Queen 29.01.2007

Garage Flower - April Queen
Jotenkin jäi sellainen fiilis, että tämän sinänsä loistavan brittipopahtavan biisin voisi vetäistä vielä paremmin. Ainakin minun soittimessani laulu hautautui muun soiton jalkoihin. Kympin biisiin on ainekset.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delfoi Road - Sound Sleeper 22.01.2007

Delfoi Road - Sound Sleeper
Aivan loistava ja Suomessa harvinaisen poppaava intro. Laulaja hoitaa hommansa hyvin, mutta kertosäkeeltä olisin odottanut vielä enemmän. Alku lupasi todella paljon. Ei muuta kuin jatkakaa hyvää työtä popin saralla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Turbulence 14.04.2007

Wreck - Turbulence
Biisi kestää kuuntelua todella hyvin. Sävellyksessä on mukavasti koukkuja ja äkkisyviä kohtia. Toteutus kaikin puolin molto bene.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele cc jenssen - albert memoriam 15.04.2007

cc jenssen - albert memoriam
Olipas letkeää ja perinnetietoista menoa. Tätä musaa ei voi paljon tyylikkäämmin tehdä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista kamaa - I Blow My Mind 23.01.2007

Sekalaista kamaa - I Blow My Mind
Loistavaa kitarointia ja tunnelmallista laulua. Loistokamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas 31.01.2007

S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas
Laulajan hieno ääni hallitsee biisiä ja suorastaan kannattelee sitä. Sanat putoilevat suorastaan Kari Tapio-tyyliin. Sävellyksenäbiisi on aika lailla peruskamaa. Vahva 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andora - So young and so afraid 24.01.2007

Andora - So young and so afraid
Aivan loistavaa poppia. Hieno intro, jossa vähän Kent-fiilistä. Laulajan ääni istuu kokonaisuuteen mainiosti. Loistavaa. Tätä pitää saada lisää. ja p.s. soundit olivat tosi hyvät.
10