Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 6 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - No More Fear 25.05.2006

The Noose - No More Fear
Alusta tulee mieleeni Metallican Harvester of Sorrow (mikä ei välttämättä ole huono asia). Biisi käynnistyy hienosti ja pysyy myös kasassa. Kuten jo mainittiinkin, niin laulu ja soitto toimii yhdessä loistavasti. Ja oi mitä skebasooloja teiltä löytyykään... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 25.05.2006

The Noose - Memories
Biisi on kokonaisuutena hyvä rauhallisine alkuineen. Laulajan ääni kuullosti melko puhtaalta, mutta vähän on parantamisen varaa (pari kertaa tuntuu menevän hieman "nenään"?) mutta suuren plussan annan loistavasta kertosäkeen soundista. Odotin kieltämättä jonkinlaista mätömpää kliimaksia loppuun mutta menee näinkin. En voi aiemmin sanoa pitäneeni örinämusasta mutta näköjään opetitte pitämään. Isolla volumella upeaa kuunneltavaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avohoitopotilaat - Risa Auto 06.07.2006

Avohoitopotilaat - Risa Auto
Wau...tämä biisi olisi pitänyt kuulla jo aikaisemmin. Laulajan seksikäs ääni yhdistettynä kesäromanttisiin(?) sanoituksiin toimii loistavasti! Ainoana miinuksena biisin lyhyt kesto, mutta toisaalta miksi pidentää jos on toimiva paketti. Mukavan letkeää musiikkia jota sopii helteellä luukuttaa. Kourallinen frendejä, ranta, juomaa ja tämä biisi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 25.05.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Kyllähän tätä kelpaa kuunnella! Biisi etenee sujuvasti ja kitara oli todella jees ;) Kuulisin mielelläni livenä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Poets Society - Game 25.05.2006

Dead Poets Society - Game
Tässä biisissä on hyvä fiilis ja Velzin laulu on koko homman "valo". Ihana melodia. Olette myös livenä mahtava bändi. Kuullostaa ja näyttää hyvältä ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avohoitopotilaat - Täti 06.07.2006

Avohoitopotilaat - Täti
Aika tiukka paketti on, tempaa mukaansa heti, eikä missään kohdassa löysäillä turhia. Rummut toimii todella kiitettävästi, samoin skeba, unohtamatta täydellistä laulua jossa punk-asenne kohdallaan (no ehkä pientä rosoisuutta lisää kaipaisin, mutta saattaa johtua ylettömästä rock-diggailustani). Soittolistalle lähtee ja jään odottamaan lisää matskua :)
10