Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 20 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elbowhead - Yearbook Smile 15.03.2006

Elbowhead - Yearbook Smile
Ja lisättköön vielä, että Laura Voutilaisen muutaman vuoden takainen radiohitti "En muistoistani sua saa" tai jotain sinne päin ilmestyi myöhemmin kuin Yearbook Smile. Kertosäkeen eittämätön yhdenmukaisuus lienee siis sattuman sanelema juttu...

Kommentti kappaleesta Kuuntele QUIET - Straight Of Souls 15.03.2006

QUIET - Straight Of Souls
Vähän ilkeät soundit mutta ehkä lämmöt hukkuu jonnekin formaattien kätköihin. Tulee vähän vanha kunnon Mansun mieleen vasrinkin laulajasta. heti ei pääse piisiin sisään, mutta kyllä tämä lupaavalta kuulostaa. Ehkä palaan tähän myöhemmin....
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Igniter - The Igniter 02.01.2006

Igniter - The Igniter
Tiukkaa vetoa. Hyvät laulukähinät. Kertsissä hauska ulina(skeba) taustalla. Kylä tätä kelepaa kuunnella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 18.07.2006

The August - Puzzle
Hyvää poppista! Laulajasn äänessä jokin vähän häiritsee, mutta se voi olla tämä tiistaiaamu myös joka häiritsee. Vähän tylsä piisi melodisesti. Hyviä sovitusratkaisuja ja hyvää soitantaa. Kyl tämä sen selkäsaunan voittaa milloin tahansa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Saving You the Trouble 10.03.2006

Blueborn - Saving You the Trouble
Hyvää kamaa. Mieleen jäävää ja tyylikästä. Laulajalla sinänsä hyvä ääni, mutta hieman opeteltujen ja muilta kopioitujen maneerien viljely hieman hämää. Enemmän omaa otetta ja avot! Resursseja meinaan riittää. Kitaristille myös pieni miinus alun soolosoundista - se delay kuulostaa vähän halvalta ratkaisulta. Vähän semmonen turhan 80-lukulainen garymoore -meininki. Vaan onhan tämä kova bändi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avidé - Ilman Sua 19.04.2006

Avidé - Ilman Sua
Toimii hienosti kunnes kertosäe vähän ehkä uuvahtaa. Ehkä se vetävä pianokuvio vie sen vetävyyden sinne säkeen puolelle. Piano on muutenkin aika hienosti vedetty! Kyllä tämän joutuu kuunteleen toistekin. Aika salakavalan hyvä on tämä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nurkostam - Dome 15.03.2006

Nurkostam - Dome
No on äijillä laitteet.... Vaan onpa musiikkikin kohillaan. Mukavan rauhaton säröbassottelija tässä. Laulajallakin hyvä ääni - pientä epävarmuutta tosin. Hienoja soundeja kauttaaltaan. Kertsi on varsin tarttuva. Välillä menee ihan radiohead häröilyksi, mikä on parhautta. Ja kosketinsoolot on aina enemmän kuin parhautta, etenkin tollasella Suomiprogevivahetialla. Kumma, ettei täällä ole kommentoijat käyneet. Onhan tää kuitenkin tiukkaa settiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - let's not run 23.01.2006

happy-go-lucky - let's not run
Oikke hyvä! Harmi, että muiksaus on niin väsyttävän diskanttinen. Tällainen biisi tarttis leppoisan pyöreän meiningin - muttei mitään MTV:n R'n'b -huttua kuitenkaan saa missään tapauksessa tähän ujuttaa. Mukavaa kuulla tämmöstä musaa ilman kuluneimpia mutkalaulukliseitä. Hienoo musaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Before We Are Dead 19.04.2006

Monosurround - Before We Are Dead
Hyvyyttä! Rumpusoundi tosin hieman ärysttävä. Muuten hienoa kamaa kaikin puolin. Mukavan pidättelevää kaiken tämän nykypäivän ylitulkinnan ja mutkalaulun maailmassa. Toimivat päällekkäismelodiat kertsissä toimii hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andora - Hold the fire up 10.03.2006

Andora - Hold the fire up
Tyylitajuinen veto. Hyvä laulaja, jolla sävyjä äänessä. Hieno kertsi saatu yksinkertaisista aineksista. Joku mainitsi P.J. Harveyn - itse mainitsisin myös Siouxien and the Bansheesin. Hyvin maltettu pitää biisi rauahllisena fiilistelynä eikä lähdetty turhaan veivaamaan mitään Apulantavoimapoppia esim kertseihin. Hienoja perussoundeja myös. Hyvää kamaa kaikenkaikkiaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Portrait Of John - Sing! 19.04.2006

Portrait Of John - Sing!
Aijai, onpa mukava kuulla näin luomun kuuloista synapoppia. Ei mitään sekvenssipelleilyä vaan kunnon aitoa kasaripulputusta. Ja osia uskalletaan venyttää ja pitää sopivan monotonisina. Ja pieni temmon huojahtelu ja epätarkkuus ovat vaan siistiä. Minä kiitän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maike - Empty Promises 30.06.2006

Maike - Empty Promises
Tulee mieleen 70-luvun Sandy Denny. Mukavan konstailematon biisi. Ehkä se 7-soinnun käyttö on vähän liian perinteinen ratkaisu. Lauluääni toimii paremmin ylärekisterissä, et josko pieni transponointi olis paikallaan? Lauluun enemmän rohkeutta, koskapa itse äänessä ei ole moitittavaa. Mukavan tumma sävy äänessä. Suuri plussa sille, etti ole lähdetty mihinkään ärsyttävään mutkalaulukikkailuun r'n'b:n hengessä. Pienieleisyys on parasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skripta - Uudestaan 15.03.2006

Skripta - Uudestaan
En noista studiotason soundeista tiiä...mutta kelpo musiikkihan tämä. Kertsi toimii kuin lintuinfluenssa, paitsi että se tarttuu myös ihmisiin. Varsinkin se synakuvio kuulostaa hienolta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Dick Tracy 15.03.2006

kitsch - Dick Tracy
Muuten ei sytyttäny erikoisemmin mutta soolovälikket oli aika käsittämättömän hyvän kuulosia. Tyypeillä on selvästi tyylit ja soundit kohillaan. Täst tulee viel kova.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maike - Life 30.06.2006

Maike - Life
Täähän jopa parempi kuin tuo "hitti". Lauluääni sopii juuri tällaiseen loistavasti. Kunhan hieman kankea lausunta siitä norjistuu ja saadaan bändi ympärille, niin tästähän tulee huippukamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiova - Lost dog 23.01.2006

Kiova - Lost dog
Aika paljolti kaikki sanottu edellä. Hemmetin hyvät sanat ja mukavan mahtipontista räimettä. Hyvä mutta hieman epävireinen ääni laulajalla. Toisaalta vaikeahkon kuuloista laulettavaksi. Hyviä riffejä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cover Girl (Quaint unplugged) - Damn me! 28.03.2006

Cover Girl (Quaint unplugged) - Damn me!
Hyvää kamaa - ei kovin persoonallinen biisi tosin. Toteutus on kuitenkin hieno. Ja hälyäänethän ovat vain avantgardea.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - kind of red 23.01.2006

happy-go-lucky - kind of red
Onpas viimesen päälle hyvin tehty ja hyvä biisi. Kyllä tälle pitää iso käsi nostaa. Kympin kokoinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele After Noon - Failure 23.01.2006

After Noon - Failure
Hieno soundimaailma. Ropottivokaalitkin pelittää. Vähän ehkä ideat loppuu ja biisi rupee toistamaan itseään. Kyllä tälle silti ison käden voi antaa ilman suurempia tunnontuskia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ramses Ritmo - Enkeli pieni 18.07.2006

Ramses Ritmo - Enkeli pieni
Alku hyvä, loppu hyvä. Laulajan ääni hyvä. Keskivaiheella piisi vähän notkahtaa. Hyvä kuitenkin. Bändin nimi mainio. Liekkö otettu samannimisistä uruista?
8