Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 18 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flight - Skitsofunk 12.01.2011

Flight - Skitsofunk
Ei ole Primus vaikutteissa, mutta se tulee tästä hyvinkin mieleen :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Oikeissa olosuhteissa 23.08.2006

valve - Oikeissa olosuhteissa
Kappaleen lyriikat saavat tosiaan miettimään ihmisen perusluonnetta. Ihminen tuskin tosiaan on perusluonteeltaan hyvä. Toisaalta tälläinen todellisuus kuin, että "kuollut on lauma lapsia" varmaan osoittaa myös sitä, että se mikä toiselle on ok-ajatus ei sittenkään välttämättä ole niin ok sen tähden, että se jostain tuntuu hyvältä. Käsittääkseni siihen ihmistä nykyään 'tarpeeksi työnnetään' että täytyy löytää ja uskoa itseensä. Ilman masennustiloja tai muutakaan on todettava, että itsestäni ei ainakaan löydy mitään hyvää. Ehkä vastapainona on kuitenkin sanottava kappaleen teemaan, että tuskin minkäänlaisissa olosuhteissa ihmisestä tulee perusluonteeltaan muu kuin mitä kappaleessa lauletaan. "Oikeissa olosuhteissa" se taitaa kuitenkin peittyä ja suojeltua niinkuin lasta tahdotaan kappaleessa suojella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Tule tyttö 23.08.2006

valve - Tule tyttö
Oli mielenkiintoinen kuunnella sen jälkeen kun olin ensin lukenut sanat. Aika hyvä esimerkki siitä kuinka musiikki kertoo paljon sanoituksen ajatusmaailmasta. Oletan siis, että kappaleessa on sarkasmia. Toivottavasti niin... Tällä sanoituksella tehty R&B -biisi voisi kuullostaa aika paljon diivailulta, etten sanoisi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vilma Pääkkö - Dives and Lazarus 24.04.2006

Vilma Pääkkö - Dives and Lazarus
Mielenkiintoinen sanoitus Raamatun tarinasta. Tuntuu sisältävän muutamia tulkintoja sisällöstäkin. En tiennyt, että rikkaan miehen nimi oli Dives. Mutta mitä sitä nyt voi irlantilaiselle sanoa. Milloin kappale on alunperin tehty? Musiikillisesti toteutus on äärimmäisen hyvä. En ole kuullut irlantilaista juurikaan naisen laulamana, mutta tuntuu, että lauluääni on vähän turhan kirkas irlantilaiseen pubikulttuuriin. Toisaalta on sanottava edelleen, etten ole käynyt Irlannissa, mutta sen verran mitä olen tutustunut niin meininki on vähän räkäisempää. Vielä tuli mieleen, että jos kappale on alunperin alle 50 vuotta vanha, niin tämä joudutaan laskemaan Mikserin sääntöjen vastaiseksi coveriksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele serpent - aika jatkaa kulkuaan 17.04.2006

serpent - aika jatkaa kulkuaan
Mikseri-bändiksi erinomainen laulu. Teema on musiikillisesti hyvin tuettu. Looppimainen kitara saa aikaan sellaisen ajan väreilyn tunnun. Soundimaailma ei missään kohden häiritse vaan tuntuu jopa ammattimaiselta. Faniutua piti, mutta kymppiä ei kyllä vielä voi antaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 17.04.2006

The Noose - Memories
Ennen en ole kuullut toimivaa huutoa biisissä, mutta tässä se sopii loistavasti biisin tunnelmaan. Tämä on kai juuri sitä Melodic metallia. Tomikomppi olis ollut hieno tähän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mala Luna - Journey 14.02.2006

Mala Luna - Journey
Täytyy sanoa, että on kyllä villit laulumelodiat tuon orientaalisen skaalan mukaan. Samoin on sanottava, että rummut on erinomaisesti miksattu ja tuovat sillä ammattimaisen tunnelman hommaan. Voisitte ehkä laittaa sanoitukset, niitä olisi mielenkiintoinen ihan lukea. Mulle ne avautuvat yleensä siten paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mala Luna - Mortality 14.02.2006

Mala Luna - Mortality
Loistava tuo kohta kun laulu laskeutuu tuohon "mortality" -kohtaan. Miten ihmeessä olette saaneet tuon akustisen kuulostamaan tuolta tossa lopussa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PositiveÄX - Uli Behringer 02.03.2006

PositiveÄX - Uli Behringer
Uskaaltaakohan tämän jälkeen Thomannille lähteä. Hanuri ansaitsee kyllä sen kasin! Jotenkin on sellanen olo, ettei kyllä voi enempääkään laittaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAHONEY - Don't mean a thing 05.01.2006

MAHONEY - Don't mean a thing
Niin sitä vois kai ajatella niin, että ihmiset jotka eivät genrestä tykkää voisivat olla hiljaakin. Toisia, kuten minua, huuto voi melkoisesti ärsyttää, mutta uskon, että tällaisesta musiikista pitää joku, jota se ei haittaa. Tunnelmaltaan tämä on ehkä vähän Massive attackia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - Simple Things 05.01.2006

Graine - Simple Things
genrestä en ole oikein enää vuosiin niin piitannut, mutta intensiivisemmällä laululla kertosäkeeseen sais todellisen koukun ja ehkä jäisin kuuntelemaan useammankin kerran

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valkyrend Varieté - Karjala 15.03.2006

Valkyrend Varieté - Karjala
Kuunnellessa tuli vain sellainen olo, että harmin paikka kun ei ole lähipiirissä folk-henkisiä ihmisiä, jotka osaisivat soittaa muuta kuin kitaraa. Soitinnus on aikasen napakka. Saattaisitte ehkä pitää Outi & Lee Mülleristä. Etnofolkkia saksaksi ja suomeksi. Viimeisin levy ilmestyi nyt suomeksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kipinä - Samalla viivalla - Herra ohjaa 10.01.2006

Kipinä - Samalla viivalla - Herra ohjaa
Täytyy sanoa, etten itse oikeastaan kuuntele kyseisen tyylistä musiikkia, mutta minusta on silti oikein hienoa, että kaikenlaista musiikkia tehdään Jumalan kunniaksi. Toivottavasti saat tätä menemään laajemmallekin. Erityisesti juuri niille ihmisille, jotka tosiaan kaipaavat pohjaa elämäänsä. Näkisin, että sellaisia ihmisiä tässä maassa kyllä on. Eikö country ole vähän sellaista tanssimusiikkia? Kuinka usein hengellistä countryä nähdään tuolla lavoilla? En anna numeroa, koska en ole oikea henkilö numeroimaan tällaista musiikkia. Kristusta kirkastavat lyriikat ovat tietty kympin arvoisia :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kipinä - Samalla viivalla - Kertokaa maailmalle 10.01.2006

Kipinä - Samalla viivalla - Kertokaa maailmalle
Uskomattoman hyvä. Ehkä parasta, mitä olen pitkään aikaan kuullut. Yleensä en anna numeroa, mutta nyt on pakko! Voi kun Jumalan kunniaksi tehtäisiin enemmän hyvää musiikkia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Amen 25.01.2006

Escapist - Amen
En ole oikein ottanut selvää vielä tämän biisin sanomasta. Siinä on koukkua sekä lyyrisesti että musiikillisesti. Onko laulun kertoja agnostinen vai kiitollinen?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Psycho 25.01.2006

Escapist - Psycho
Vähän tulee Incubus mieleen. Tuo on villi tuo bassoriffi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Pappi, Jumalan pyhä mies 16.02.2006

Tatti - Pappi, Jumalan pyhä mies
Kaikkia ei voi miellyttää. Tietyssä mielessä odotan musiikilta jotain sanottavaa. Jos ei ole muuta kuin haukuttavaa tai pilkattavaa niin ehkä mielummin oltaisi hiljaa.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Paskalaulu 16.02.2006

Tatti - Paskalaulu
Rakentava vitonen. Huono huumorintaju niin on otettava vaan vakava ote ja sanoa, ettei voi ymmärtää.
5