Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 159 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvyys - Ei Vituta Paljon Yhtään 16.05.2013

Syvyys - Ei Vituta Paljon Yhtään
arvostelin tämän lähes 10 vuotta sitten. edelleen mainio pläjäys. aika kultaa muistot. nostan ysistä kymppiin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Tosi rakkaus odottaa (feat. VNS) 17.07.2012

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Tosi rakkaus odottaa (feat. VNS)
Uskonnollista laulua on vaikea kommentoida mikserityyliin kritiikkiä käyttäen - eihän Jumalaa ylistävä kappale voi tietyllä tavalla katsottuna olla mitenkään väärin tehty, pääasia että on tehty! Tykkään kauhean paljon työstäsi Jumalan sanan levittämiseksi! Siksi haluankin tästä vaikeudesta huolimatta yrittää auttaa sinua hyvässä missiossasi. Sanoituksesi ovat ylväät ja arvokkaat ja riittävän voimakkaat levittämään oikeaa sanomaa. Kuitenkin, tottuneena tavalliseen kristilliseen musiikkiin ja joihinkin räväköihin gospeleihinkin, riimitys tuntuu vähän amatöörimäiseltä ja haetulta. Tuntuu, että otit helpon tien. Toisaalta, tarvitseeko sanoituksen olla "vaikea", jos sanoma on selkeä ja hyvä? Jätän tämän ajatuksen retorisesti leijailemaan. Kitaran käyttö sopii aina ihanasti Jumalan lauluihin. Se on jalo soitin mutta silti samalla sopivan "rock´n´roll" tavoittaakseen kohdeyleisönsä. Kitaristi on selvästi tehnyt töitä kappaleen eteen mutta silti tuntuu, että hiottavaa on molempien käsien tekniikassa. Ääni on joskus särähtävä, eikä sellainen sovi kristilliseen musiikkiin. Kitaraa täytyy käsitellä vienommin, sen äänen täytyy olla suloinen kuin enkelin laulu. Voimakkuutta vaadittaessa ei tarvita rämpäytystä, taidokas ja voimakas sormiele saa soinnusta voimallisen mutta pitää soinnin heleänä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 23.09.2010

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
toimii ku junan vessa "jou!" Parasta tässä on soundit, hauskat sanat, ja sit huumori muutenkin ja muutenkin tosi hyvä biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesbian Pain - Tuutulaulu 24.04.2010

Lesbian Pain - Tuutulaulu
Tässä on jotain Kalevalamaista. Tulee mieleen pientä lasta yksin hoitava äiti, joka on väsynyt ja melankolinen. Lapsi huutaa yöt kuukausi toisensa perään ja äiti ei saa unta. Äiti ei laula tuutulaulua enää lapselleen vaan itselleen. Äänimaailma on tumma ja sumuinen. Olet saanut yhdistettyä äänet älyttömän hyvin toimivaksi äänimaailmaksi. Olo on euforinen. Kappale miellyttää minua. Se ei yritä tavoitella mitään. Monet kappaleet yrittää ja ne eivät onnistu. Tekninen toteutus jää kaipaamaan hiomista. Hioutuminen teknisissä asioissa tapahtuu ajan kanssa, kun musanteon jotkut vaiheet alkaa jollain tapaa rutinoitua. Rytmit ovat kohdallaan ja äänimaailma.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp 7 - Twight kertoo olostaan ja paperin valmistuksesta 15.08.2008

Camp 7 - Twight kertoo olostaan ja paperin valmistuksesta
Ei mitään muistikuvia :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tilde - Voi 06.09.2007

Tilde - Voi
ou jea, tämä on herkullinen lihapulla. siinä on järisyttävä määrä niitä ominaisuuksia, joita erinomainen teknolihapulla sisältää. sen valoisalta taustalta kuitenkin paistaa kylmään aamuun kiksuaurinko, joka antaa kappaleelle sen oman tyylinsä. mietinkin, olisiko tästä kappaleesta mahdollista kokata monotonisempi, harmaa ja matala kappale. aineksia siihen ainakin on. ehkä hyppysellinen psykedeliaa toisi aimotoimivan säväyksen. nautitaan ruosteisesta rauta-astiasta käytetyn moottoriöljyn kera.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Nietos (Shine Fish Remix) 20.01.2007

Sulauma - Nietos (Shine Fish Remix)
Tosi vaikeaa sanoa tästä kappaleesta mitään, mutta yritän kuitenkin. Tämä on juuri sellaista musaa mitä haluan kuunnella tosi väsyneenä absurdin haahuilevassa mielentilassa - ja sanoessani "juuri sellaista musaa", tarkoitan täydellistä. Paitsi niissä kohdissa, joissa kappale yltyy liian reippaaksi. Rumpukomppi on aavistuksen liian pirteä kappaleen tunnelmaan tietyissä kohdissa. Ehkä pelkästään se, että bassorumpuun olisi saanut jonkinlaista kuivuutta olisi tehnyt jo paljon. Sama basson kanssa. Kokeilin EQ:lla vähentää basson alueen voimakkuuksia ja se oli hieman sinne päin, mitä itsellä oli mielessä. Jos ei tätä pientä juuri ja juuri maininnan arvoista seikkaa oteta huomioon, on kappaleen yleisluonne raikkaan väsynyt, viipyilevä ja ajaton. Adjektiivin 'ajaton' voi mainita pelkästään silläkin syyllä, että kappale sisältää nuo pienet pianoilut mutta sitä lisää myös säväkästi heiluva hihatisto ja tilan tuntu. Phaser hihatissa, enpä olisi itse keksinyt. Toimii minulle.. Kaukainen tuulinen kahdesta osasta koostuva lead on kappaleen johdattavin komponentti, vaikka sitä ei heti sellaisena pidäkään. Se, mitä olisin mielummin kuullut tässä kappaleessa, on väsyneempi tunnelma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Vesipisarat 22.01.2007

MaTaM TooT - Vesipisarat
Tällä kuunnelmalla ei ole vain omaa fiilistään, sillä on oma luonne, niinkuin persoonallisuus. Aluksi oli paljon mukavia tuntemuksia. Loppu ilmeni aika sietämättömäksi. Pituus on aika lailla maksimissaan.. Enpä oikein osaa enkä halua sanoa tästä yhtään enempää. Mielummin olen hiljaa koko loppuelämäni. Menen lapsuuteni maatilalle, makuukammariin. On kesä ja kärpäsiä. Ikkunasta näkyy sivupihalla pihlaja. Keltainen pelto ja auringon porotus. Yöllä taivas on täynnä tähtiä. Tapetin kuvio on ruusuinen. En tunne mitään muuta kuin odotusta. Pidän turpani kiinni, seison huoneessa ja kuuntelen hiljaisuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Moodswing (HybridFeedback ReMix) 24.01.2007

Haava (ReMixit) - Moodswing (HybridFeedback ReMix)
ryöstäytyi aika hurjaksi. alussa pianon särkyminen oli tajuttoman kaunista. ihmisen ruumiintoimintojen aiheuttamat äänet (tässä kappaleessa hengitys) tuovat aina kuuntelijan lähemmäksi kappaletta. se tuntuu lämpimältä kuin kakka housuissa mutta positiivisella tavalla. jäi lyhyeksi, miksiköhän. en tiedä mitä odotin, mutten ainakaan ylivahvaa bassorumpua. ja tuo tuskallinen äännähdys.. kun saa kuulla tällaisia miellyttäviä ihmisläheisiä soundeja, tietää saaneensa korkealaatuista haavamusaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele chda - xii 16.09.2005

chda - xii
En tarkalleen osaa sanoa, mitä IDM pitää sisällään, mutta arvostelen biisiä sen sijaan vain biisinä. Sillä mielestäni äänimaisemat ovat kauniita ja melodiakin sopii hyvin. Itse olisin painottanut lisää matalia taajuuksia. Tosin en ikinä saisi aikaan tällaista kappaletta. Tuntuu vain siltä, että matalat taajuudet ovat tämän kappaleen sielu, mutta ne eivät pääse täysiin oikeuksiinsa. Tarkoitan nimenomaan tuota 'bassoa'. Efektointi on tyylikästä! Särö on hieno.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hobla! - Uhka 16.07.2005

Hobla! - Uhka
Onhan tää ihan kolee biisi. Kuulostaa aika "tehdyltä" mutta kai se johtuu tästä olotilasta joka aktiivisena minulla on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ever had - paracetamol (with milk -mix) 08.09.2006

ever had - paracetamol (with milk -mix)
yes! kappale piirtää loistavia visuaalisia maisemia päässäni. synkän, haikean, äärettömän, ajattoman, parin minuutin kohdalla alkavan melodian luoma tunnelma on tämän kappaleen paras kohta. ja sitten tulee rumpusetti ja ajattomuus on tiessään, kun juuri ehtii tunnelmaan. etäisempänä ja synkempänä sekin sopisi tunnelmaan. mutta pääosin loistava kappale, kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele chda - c23-d5-fc 31.03.2005

chda - c23-d5-fc
Rakastan näitä pekkamaisia äänimaisemia. Kaikista kappaleistasi voi havaita tyylikästä ambientismia, joka saa lopettamaan kaiken muun ja keskittymään kuuntelemiseen. Kappale on kuunneltava silmät kiinni ja eläydyttävä. Tämän kappaleen äänimaisemat tuovat mieleen avaruuden, tulevaisuuden, sci-fin, jonkin uuden ja tuntemattoman. Fantasiamainen maailma, kuten Jedin paluussa Yodan pleissi mutta vähän puhtaampi ja kauniimpi. Fantastinen joka tapauksessa. Ambientisi on Mikserin parasta. Noh, ainakin TOP5. Pohdituttaa, mitä ajattelet itse musiikistasi ja mistä saat kaiken inspiraation. Minäkin haluaisin kokea sen, koska tämä on jotain mahtavaa. Mielestäni musiikkisi ei ole saanut ansaitsemaansa kunniaa Mikserissä. Ehdotonta A-luokkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Sneaky Dream - Think I Love You (Club mix) 18.03.2005

DJ Sneaky Dream - Think I Love You (Club mix)
Loistava kappale! Tämä on käytännössä kympin suoritus. Mutta rakenne on jotenkin epäselvä.. Ei se kuitenkaan numeroa laske.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mbie - Monomorium 07.02.2005

Mbie - Monomorium
Upeat äänimaisemat! Valitettavasti turhan toistava eikä kehity paljoa. Tykkään kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mbie - Lepisma 07.02.2005

Mbie - Lepisma
Loistava toteutus, vaikkakin tutut ääniklipit vähän häiritsivätkin aluksi. Tunnelma alkaa muodostumaan ja tykkään siitä. Rumpuosat vievät tosin tunnelman pois, vaikka psykedeelisyys olisi saanut lisääntyä. Lopetus oli valitettavasti pettymys. Hyvä kappale kuitenkin pääpiirteittäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset 11.03.2005

Revolution monkeys - Napalminaapuruston sikiölapset
Jee, noisea. Jaah, mutta.. itku, tämä onkin aika huono. Äänimaisemat ovat liian toistavia, vaikka sietäisikin olla jonkinlainen pohja, jonka päälle biisi rakentaa. Valitettavasti kappale ei pahemmin tarjoa mielenkiintoisia äänielämyksiä. I prefer taantumajaksoja ja mystisyyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaarli - pullistuma 20.02.2005

Jaarli - pullistuma
Mukavan junnaava kappale :f Jos tämä kappale olisi rakasteluasento niin se olisi ehdottomasti anaaliseksiä. Älä kysy. En tiedä itsekään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matematiikka Agitaattori - Tasapainottoman yhtälön vapaapäivä 19.10.2004

Matematiikka Agitaattori - Tasapainottoman yhtälön vapaapäivä
Sä oot velho. Jotain kohtia kuitenkin oli, joita en koennut sopivaksi.. mutta ällistyttävää silti. hienoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ex.amis - meizi tiputtaa tiedet kielil 01.10.2004

ex.amis - meizi tiputtaa tiedet kielil
oot NIIN hauska.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Zoni Boo 08.09.2004

MaTaM TooT - Zoni Boo
En pahemmin tunne tätä genreä.. Joten otan sen huomioon arvioinnissa. Elämyksenä tämä kappale on eksoottinen. Rakenteesta ja etenkin soundeista voisi helposti arvata, että kyseessä on Haavan tekele. Mielenkiintoista kappaleessa on nimenomaan sen eksoottisuus ja samalla sen yksinkertaisuus. Se on kuitenkin turhan yksinkertainen. Samanlaisuus läpi koko lyhyen kappaleen, paitsi lopussa vähän jotain muutakin. Teos ei oikein säväyttänyt mutta ei se huonokaan ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Patentti 337 - Suonen Pullistus 23.08.2004

Patentti 337 - Suonen Pullistus
Hienoin biisi tähän mennessä! Mutta se ei vielä tarkoita mitään.. Okei, muutama hieno melodia ja hyvin valittu sample. Mutta sinulla on edelleen sama ongelma, mikä kaikilla aloittelijoilla; rakenne ja soundien mielekkyys ja sopivuus ontuvat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raastin - Communicate 10.08.2004

Raastin - Communicate
Kuinka kauan odotinkaan uutta musiikkia Raastimelta! Raastimen 'Second Chapter' on ehdottomasti lempitechnokappaleeni Mikseri.netistä ja uusi tuotanto on enemmän kuin tervetullutta. "Raastimen kauan odotettu paluu"? Tämä on siis ennenkin ollut Mikserissä? Paljon mahdollista, pieni muistikuva siitä on.. Mutta asiaan: Communicate on... teollisuusäänitechnoa? Kolina tekee tehtävänsä mutta bassolinja valitettavasti tuottaa pettymyksen. Siinä ei ole voimaa ja valtaa tarpeeksi ja se on vähän tönkkö. Biisi on muuten tiukka ja menevä. Microsoftin puheääni Sam? Ei oikein vaikuta. Mutta soundit, rakenne, menevyys ja masterointi ovat varsin onnistuneita.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ex.amis - Neotango (Kakan Kaipuu) 26.07.2004

ex.amis - Neotango (Kakan Kaipuu)
sipulit ovat syöneet kassiopeian tapaisia kaulaeläimiä.. hyvin improvisoitu mieheltä, joka panee puita pilluun ^_____^ jee, tosi hauska kappale! hauskempi mikään muu ex.amis-biisi... että hyvin menee! melkein ysin biisi mut ei iha :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Patentti 337 - Erghets 29.06.2004

Patentti 337 - Erghets
Hienoja soundeja sinulla on mutta et osaa käyttää niitä. Rakenne ontuu. Tasaista - liian tasaista.. 2:47 alkava osa pitch-muuntelu tuo eloa biisiin mutta pitkän päälle se on huono. Harjoittele rakennetta. Tee yksinkertaisempia biisejä aluksi. Kopioi aluksi ideoita muiden biiseistä. Harjoittelua vaadit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 16.06.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Todellakin. Miksaus on huippuluokkaa. Biitti rullaa kivasti sanat on ihan hyvät.. Mutta jotenkin tuntuu liian hitaalta biisiltä, vaikka paljon nopeampi tempo tuskin olisi hirveän hyvä. Ilmeisesti lyhyet vokaalit saavat minuun sen tunnun.. Mutta yhteenvetona, laadukasta musiikkia taas kerran, PehmoA! Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Giant Leap 18.06.2004

rewind - Giant Leap
Whoaah! Parhaita trancekappaleita Mikserissä! Tässä on meno päällä! Soundeja on käytetty taitavasti ja tietyt kliseet - joita soisikin löytyvät - ovat taitavasti sommiteltu biisiin. Masterointi on mielestäni kohdallaan. Perkussiot ovat juuri sopivat. Usein ihmisillä on tapana laittaa turhan lujalle bassorumpua mutta tässä kaikki soundit ovat tasapainossa. Toisin sanoen lähes täydellinen! Liity ihmeessä Greatest Bits -kisaan ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make=Porn - Mr. Pornstar 11.03.2005

Make=Porn - Mr. Pornstar
Laulu on epäselvää eivätkä rakennemuutokset juurikaan auta kappaletta olemaan parempi. Häröilyä. Siitäkin huolimatta sitä kuunteli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - U004 (Agony Ambient Remix) 24.01.2007

Haava (ReMixit) - U004 (Agony Ambient Remix)
Raukea.. niin raukea. Sain kuvan mieleeni valkoisesta sumusta, mihin haluaa hypätä. Myös jotain avaruudellista tässä on. Tästä kappaleesta haluaisi kokonaisen albumin. Väsyneenä tämä toimisi ehdottomasti vähintään yhtä hyvin kuin nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Time Trip Part II Edit 1 10.04.2004

Tweeek - Time Trip Part II Edit 1
Jännä kappale kyllä. Kuten edellisissäkin versioissa, tässä on mielenkiintoisia soundeja. Siinä vähän ennen 3:00 alkava jakso on suosikkini, hienoa bassoraitaa. 4:16 se alkaa taas, tämä kyllä on hyvää musiikkia. Parannusehdotuksia ei tule mieleen, tämä toimii juuri tällaisenaan. Mahtava kappale kertakaikkiaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Time Trip Part II 10.04.2004

Tweeek - Time Trip Part II
Hieno kappale. Olen kuunnellut kappaleitasi koko päivän/yön, en toistaiseksi ole kyllästynyt. Tämä kappale on yksi parhaista. Pidän erityisesti siitä, kuinka kaikki komponentit sopivat toisiinsa. Hienoja efektejä, joilla ei ole leikitty liikaa. Parannusehdotuksia ei tule mieleen :) Hieno kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Twisted Society 23.04.2004

G.O.R.E. - Twisted Society
Tyylikästä menoa tässä kappaleessa. Melko tavanomaista mutta sehän on metallimusiikille ihan hyvä juttu. Valitettavasti melko tahmeasti kulkeva biisi. Suoraan sanottuna laulussa saisi olla enemmän munaa. Muuten ihan hienosti saatte ääntä aikaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shakal Prayers - My Beautiful Nightmare 02.04.2004

Shakal Prayers - My Beautiful Nightmare
Kylläpä on hieno biisi, kertakaikkiaan. Laadukas biisi. Parannusehdotuksia ei tole mieleen, jatkakaa samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Kovacore - Biitti 01 (varattu) 01.04.2004

MC Kovacore - Biitti 01 (varattu)
Ihanaa, oikeasti, tästä minä tykkään. Tähän sopisi hyvin sellainen matala häiriintynyt räp-örinä. Rehellisesti, tykkään tästä. Hivelee korvia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Kovacore - Noise-Hoppi RANKAISEE! 01.04.2004

MC Kovacore - Noise-Hoppi RANKAISEE!
Korvia hivelevää. Kaunista. Ansaitsee 10:nsä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Polku 10.04.2004

Tweeek - Polku
Äänimaailma todellakin on hieno. Erikoinen. Sai vähän aikaa odotella, että biisi lähtee kunnolla käyntiin. Äh, kun en tiedä sanastoa, mutta tuo huilusoittimen tapainen ääni on kyllä hieno :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Obese and Immobile 10.02.2004

Hombre Muerto - Obese and Immobile
Hieno elämys tämä on. Välillä se ahdistaa, välillä se purkaa ahdistuneisuuden ympärille.. Se toimii. Melko tavanomaista, mutta muuten hieno tekele.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 7. Vaiettujen valtakunta 09.02.2004

Haava - 7. Vaiettujen valtakunta
Hmm, ihan mielenkiitoinen kappale. Tosin olisi saanut olla enemmän jonnekin suuntaan, eli ei näin lähellä tavanomaista. Ehkä synkempi tai psykompi, tai muuta. Tällaisenaan tämä on kyllä ihan mukavaa taustamusiikkia minulle. Hienosti toteutettu taas kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nummiranta - Nummirannan yö-radio 08.02.2004

Nummiranta - Nummirannan yö-radio
Hehhehe!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eveliina 03.02.2004

Antti Kaukomaa - Eveliina
Hieno kappale, ei voi muuta sanoa. Ei moitittavaa. Paremmin toteutettu lauluosuus olisi tosin tuonut ehkäpä kympin. Mutta kaunis tämä on silti - tosin en kuuntele paljon tällaista musiikkia.. Vaikka pitäisi.. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 02.02.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Tämä sopii hyvin johonkin elokuvaan.. Pidän kyllä tästä, tuo kuvia päähäni. Se on hyvä. :) Kyllä on rauhoittava ja tavallaan hieman unimainenkin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Nectino Knight Dance 24.01.2004

Nectino (Vanhat) - Nectino Knight Dance
Ihan hieno kappale. Vaatii lisää efektejä soundeihin.. Eli melko paljaan kuuloinen kappale oli. Silti varsin hieno. Hiomaton timantti. Muutaman hyvän muokkauksen jälkeen voisi olla huippukamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juho&Ville - Nutmeg 02.02.2004

Juho&Ville - Nutmeg
Mukava, rentouttava biisi. Kyllä tämä on kaunis kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Initial Unraveling 01.02.2004

DiversAeon - Initial Unraveling
Hieno biisi - pidän suuresti. En löydä biisistä mitään paranneltavaa, mutta ysiin jää kuitenkin - en tiedä miksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 1. Paholaisen parjattu piano 19.01.2004

Haava - 1. Paholaisen parjattu piano
Mikään ei ole ollut niin osuva soundi, kuin paperin repeäminen. Se täytti minut.. ;) No joo, mut kokonaisuus toimi ja pidin kaikesta. En ymmärrä, miksen anna kymppiä.. Jätetään kumminkin ysiin. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvyys - Ei Vituta Paljon Yhtään 16.01.2004

Syvyys - Ei Vituta Paljon Yhtään
No perhana. Onnistuin antamaan edelliselle kappaleelle tämän kappaleen arvostelun. Toivottavasti ei haittaa.. Korjasin pisteytyksen. Perhanan Winampin shuffle-toiminto! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvyys - Kahvia Kahvia Kahvia 16.01.2004

Syvyys - Kahvia Kahvia Kahvia
Heheh, kappale jatkaa arvosana 9:n mukavaa perinnettä. Sain mieleeni tätä kuunnellessa jonkin vanhemmanpuoleisen pelin, jonka on onnistuttu pääsemään läpi ja lopputekstit rullaa alhaalta ylöspäin.. Eli mainio biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In your eyes (a98 remix) 16.01.2004

Orgazmo - In your eyes (a98 remix)
Mielestäni kokonaisuus toimiin täydellisesti. Erittäin hieno näkemys Apen kappaleesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Motherfucker 02.02.2004

aluminiumblade - Motherfucker
Ihan hienoa musiikkia. Ei kuulu lempityyleihini mutta hieno tämä on silti. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oreia - Silver Forest 29.01.2004

Oreia - Silver Forest
Oli kyllä tosi mukava kappale.. Alussa hyvin kuuluva kolkko soundi iski hyvin, siitä minä pidin. Koko kappaleen fiilis oli hieno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - E.E.G 10.04.2004

Tweeek - E.E.G
Eikös tämä mene hieman technon puolelle? No, en anna sen hämätä. Hieno kappale mutta kaikki soundit eivät oikein ole tasapainossa muiden suhteen. Ei ihan täysillä iske mutta hienosti tämä silti rullaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labyrintti - No move in cortex 07.01.2004

Labyrintti - No move in cortex
Kummallinen biisi. Huomaa taas kerran biisin rakenteesta ja äänien käytöstä että Stocco on pakko olla asialla tälläkin kertaa. Kivoja pikku efektejä. Ei tämä biisi oikein tärppää mutta tuli ainakin kuunneltua ja se oli yksi uusi elämys. Tuskin koen uudestaan mutta ei sillä, että tämä huono olisi. Melko psy biisi, vielä vähän pannausta niin olisi ollut ihan psy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 23.04.2004

Beaner - Edward III
Mukava kappale. Vähän, kuin iloista Nirvanaa. Heh. (Tuo oli kohteliaisuus.) Kyllä tämä kappale rokkaa! Ei tähän keksi kyllä yhtään mitään paranneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - LuvGroove 2004 10.04.2004

Tweeek - LuvGroove 2004
Noin 2:00 alkava jakso oli hieno. Tässä on kyllä fiilistä ja paljon. Biisi rullaa hyvin. Soundit ovat tasapainossa. Kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Control the Stars 22.12.2003

Mark Vera - Control the Stars
Hyvä, kaunis ja syvälle vetävä kappale. Olen tämän kappaleen sisällä. Leijun. Kaunis tunne.. Kiitos siitä tunteesta. ;) Soitan tämän kappaleen uudestaan. Sitten taas uudestaan, uudestaan ja uudestaan.. Koska se on liian lyhyt!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Nosmo King (Protonic Remake) 22.12.2003

Krzysztof Radomski - Nosmo King (Protonic Remake)
Upea kappale, kerrassaan upea. En voi muuta sanoa.. = Great song! That is all I can say..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 09.01.2004

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
Täydellinen! Upea kaikin puolin.. En keksi mitään haukuttavaa, vaikka kuinka mietin.. ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timeshifter - Another World 01.02.2004

Timeshifter - Another World
Todella hieno biisi - tykkään kyllä kovasti. Miksi minä en tee näin hienoa musiikkia? ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Suns Of NSI 03.12.2003

Krzysztof Radomski - Suns Of NSI
Hieno!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - In Your Eyes (Red Trax Remix) 03.12.2003

Red Trax - In Your Eyes (Red Trax Remix)
Todella mahtava teos! Tässä on sitä! Upeaa! Kyllä! Miksi helvetissä mä en ole vielä fanilistassa? *pistän*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Nitrogene 03.12.2003

Krzysztof Radomski - Nitrogene
Ihan hienoahan tämäkin on. ;) 8.49999 Sai tämä biisi. (pyöristetään alaspäin..) :/ Ihan kuunneltavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Bonus Operandi 03.12.2003

Krzysztof Radomski - Bonus Operandi
Mielenkiintoinen biisi. :) Ihan kiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Ux 11 03.12.2003

Krzysztof Radomski - Ux 11
Todella kaunis.. Upea suorastaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - The Emergence 03.12.2003

Krzysztof Radomski - The Emergence
Todella upea biisi! Monipuolinen ja kauniskin - osittain.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Omnicycle 03.12.2003

Krzysztof Radomski - Omnicycle
Tosi kiva! Tästä mä pidän!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - In Deranged Mind 03.12.2003

Krzysztof Radomski - In Deranged Mind
Mielenkiintoinen. Tykkäsin kyllä paljon. Onpas minulla laaja musiikkimaku.. X)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krzysztof Radomski - Fonofobia 03.12.2003

Krzysztof Radomski - Fonofobia
Tulee mieleen 'Joulupukki ja noitarumpu"-piirretty. Tämä on hyvä.. Upeita soundeja..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezit - Split It 03.04.2004

veezit - Split It
On muuten kiva piisi. Kullä tämmöistä tykkää kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Choose now 25.11.2003

Stocco - untraceable - Choose now
En kyllä osaa sanoa mitään kehittävää. Tämä vain on mitä on ja tämä on 8. Hyvältä kyllä kuulostaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina 25.11.2003

PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina
Muuten oli tosi hyvä mutta Anniinan laulu ei mielestäni ollut oikein onnistunut, noin sovituksellisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä 02.12.2003

Haava - 8. Antakaa sydämmettömänkin levätä
kyllä se sydän kuuluu ihan hyvin.. autz! tämä ON sietämätön biisi, todella inhottava! VITTUUNTUNUT! aaaaaaargh! tekee mieli huutaa.. naama kouristelee.. vittu! sanon minä! tunnelma täys kymppi! tämä biisi on vaikuttanut minuun kaikkein eniten.. todella onnistunut
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Mäiske 02.02.2004

Olden Goldies - Mäiske
Hieno kappale. Kyllä uppoo ja tehokkaasti kuin känninen juhannuksena. Juuri sitä, mitä technolta haluan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marco Rochowski - The Broken Promise(Dream Edit) 09.01.2004

Marco Rochowski - The Broken Promise(Dream Edit)
This is so great! Very beautiful..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mark Vera - Property of the Crimson Corporation 01.12.2003

Mark Vera - Property of the Crimson Corporation
Hieno biisi! Sinulta tämä onnistuu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele demo - Shake It Off 11.11.2003

demo - Shake It Off
Ällistyttävää.. Fakap, lisää tätä kiitos..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Cauldron 02.02.2004

Olden Goldies - Cauldron
Ohhoh! Nyt se pesukone jumittaa - ja tosi hyvin! Tästä saan sitä, mitä technolta toivonkin saavani. Ainoa huono oli n. 1:30 alkava korkeahko soundi. Kyllä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Detoxified 28.10.2003

Löyly - Detoxified
,_(o.o)_* ysi rapsahti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labyrintti - Death in 5 minutes 16.11.2003

Labyrintti - Death in 5 minutes
Miten tätä ei ole kukaan kommentoinut!? Stocco, tästä tulee pää kipeeks. En osaa ajatella selvästi.. Jokin pääni sisällä käskee hypätä järveen.. Annan ensin pisteytyksen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle 20.10.2003

Haava - 2. Jäähyväiset kuolleelle kivelle
kasi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 07.02.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Hieno kappale :) Karkeasti tämä on todella hieno kappale, mutta hienosäätöä vain vähäsen, niin se olisi siinä. Kymppi siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 5. Messu sieluttoman muistolle 02.12.2003

Haava - 5. Messu sieluttoman muistolle
Tykkäsin tuosta 'palavasta rätinästä'. Tunnelma on kuin suomalaisessa elokuvassa, jossa näytetään ruumiita. Sinänsä aika absurdi ajatus. Mutta biisisi on jotenkin laimea. Liian tasainen. Muuten hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 19.10.2003

Niina - Jotain parempaa
Ihan hieno kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Siperia (Industrial-Trash ReMix) 02.12.2003

Haava (ReMixit) - Siperia (Industrial-Trash ReMix)
olisin kaivannut tässä enemmän säröä ja kitinää. muuten tosi kiva retekele
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Noman's nomad 17.11.2005

Stocco - untraceable - Noman's nomad
Aika tarttuvaa tää jumputtelu. Varsinkin alussa. Tööt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Noman's nomad 18.10.2003

Stocco - untraceable - Noman's nomad
tä on hyvä musa! sopii kuunnella missä vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caamos - Techspression 25.10.2003

Caamos - Techspression
soon kymppi kans
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti III - I feel for you 16.11.2003

Trilobiitti III - I feel for you
Onpas kaunis kappale.. Taidan liittyä faniksi. Todella mahtava kappale, kerta kaikkiaan. Lisää tällaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 4. Ylettömän laupeuden luostari 02.12.2003

Haava - 4. Ylettömän laupeuden luostari
Uudelleenkuuntelu. Muuten oikein kiva, mutta tästä puuttuu jokin lisä. Samaa vain koko ajan, hiljaista osaa lukuunottamatta. Muutama lisä ja olisi ehkä voinut olla ysin biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 4. Ylettömän laupeuden luostari 18.10.2003

Haava - 4. Ylettömän laupeuden luostari
mielestäni tuo jatkuva 'taputtaminen' tai muu oli hyvä. tuo juna-asemakuulutuksen tapainen ääni toi turvallisuutta biisiin, jolloin ei enää 'pelottanut' vastoin kun olisi tähän sopinut. 'yllätyksiä' ei oikein ollut, jotka olisivat hyvin sopineet tähän. 5:30 alkava hiljaisempi kohta oli toimiva. hyvä kappale verrattaessa genreen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caamos - Do (what you want to me) 25.10.2003

Caamos - Do (what you want to me)
se on niinku kymppi ny..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 6. Teljetty korvien väliin 18.10.2003

Haava - 6. Teljetty korvien väliin
elämys. 2:10 tuleva 'huuto' vei minut biisin sisälle. hyvä kappale, taas melko lyhyt biisi. mutta hyvä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhojen Biisien Hautausmaa - Retrox 16.11.2003

Vanhojen Biisien Hautausmaa - Retrox
Miten sinulla on vain tällaisia kympin kappaleita! :) Mitä tähän nyt enää voi sanoa, muuta kuin WAU!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trilobiitti II - Narsk 17.11.2003

Trilobiitti II - Narsk
Hyvältä kuulostaa. Valitettavasti JOTAIN jäi puuttumaan.. Todella hyvä kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marana - Uplift (Astrogetic Mix) 20.10.2003

Marana - Uplift (Astrogetic Mix)
ysi kans
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RA. - Jobie - Nothing (RA DistortedBreaksMix) 12.02.2004

RA. - Jobie - Nothing (RA DistortedBreaksMix)
Hieno tuo perkussio.. Kyllä tämä on sellaista minulle ihan sopivaa menoa. Laulu on toteutettu ihan hyvin. Rumpubiittiin pieniä sooloja tai muuta, niin se on siinä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 15.11.2003

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
Yleensä en kuuntele Hiphiphiphiphiphiphiphiphophep-musiikkia, mutta tää on kyllä todella mainio.. En näe tässä mitään huonoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Simple Machine 10.04.2004

Tweeek - Simple Machine
Biisi alkaa vaisusti. Soundit ovat enemmänkin omituisia, kuin mielenkiintoisia. Ne eivät sovi hienoon rumpuraitaan, jonka olet väsännyt. 3:46 alkoi lupaavampi jakso. Edestakaiselta pumppausliikkeeltä kuulostava koko ajan jatkuva soundi ei sovi mielestäni kappaleeseen mutta se tuo siihen väriä. Loppupeleissä ihan menevä kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Sinun Ikkuna 23.04.2004

Kongo - Sinun Ikkuna
Soundit olisivat saaneet olla pehmeämmät. Teema on kaunis mutta biisi on vähän liian hyökkäävä. Rauhallisempi saisi olla. Mutta kaunis silti. Kappale toimii ihan hyvin sellaisenakin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - Kineka 18.10.2003

Kineka - Kineka
en oikein saanut kiinni tästä biisistä. kyllä se kuulosti hyvältä, mutta ei oikein napannut. biisi kyllä toimii omalla alueellaan hyvin, mutta yleisesti ei.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tweeek - Time Trip 09.04.2004

Tweeek - Time Trip
Jännittävä kappale. Pidin erityisesti eri komponenttien sopivuudesta toisiinsa.
9

Sivu: 1 2