Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 103 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Höllää 26.06.2015

Sarkastinen - Höllää
No taas on sanoma kohillaan kaikkine sävelmineen ja muuten... =) Ihana ku tulee viel hyvänmielen ajatusräppiä, respectit siitä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis V Raaputettu 19.12.2014

Segis V - Segis V Raaputettu
Aika hienoo, tuliha inhimmillinen olo taas.. On aivan LOISTAVAA räpäytystä, kiitos kaikille tekijöille, ja jatkakaa samaan malliin, saa naapuritki kunnioitettavaa musiikkii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - RIP Hip Hop 23.11.2014

Sarkastinen - RIP Hip Hop
Aaaaw! Tulipa haikee fiilis. Mut uskon sanontaan: jos rakastat sitä, päästä se menemään, ja se kyllä tulee takas sun luo jos on sulle tarkotettu.. Sama pätenee hiphoppiin. =) Tää on silti tuttua, rentoa sua, ja aivan loistava biisi kaikkineen, kiitoksia! <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis V- Kriisitilanne 23.11.2014

Segis V - Segis V- Kriisitilanne
Aaaargh! alko masentaa maailman meno, mut siis sehän tarkottaa et biisi tempas mukaansa, eli hyvin tehty. Ja hienoo et ajattelit, maailman tilanteelta ei voikkaan silmiään sulkee.. Mut en osaa sanoo ku 10++ ja monille kuunteluun ku omat sanat ei aina riitä.. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis V viikonloppu 23.11.2014

Segis V - Segis V viikonloppu
Heheh.. En tiä pitäskö kaikkee sanoist ottaa ihan vakavasti, mut en pystyny.. =D Hauskal taval hyvät, erittäin vakavat sanat, katotaan huomen jos voi samastuu paremmin.. =D Ja taas joutuu kehuu miten riimitykses on täysin synkattu taustan mukaan, aika loistavaa duunia! Vähä liian pitkä loppu mun makuun, mut viat vaan korostaa parhautta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis V Old School 23.11.2014

Segis V - Segis V Old School
Aika stanan sulavaa räpäytyst taas, ei tuu tunnetta et hypit asiasta villasukkaan ja takas kukkaruukkuun, niinku liian monis biiseis tulee se fiilis et aihe ohittuu kuha päätään saa soittaa. =D Tulee ihan teini olo muutenki; vanhaa kunnon rappii kuuntelin sillon, ja yllätyin et kuuntelen taas uudestaan. Jatkahan samaan malliin!! P.S Voimasanan käyttöki sulla hallussa, ei tuu turhaan väliin vittua.. X)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis V-suunnitelmii 19.08.2014

Segis V - Segis V-suunnitelmii
Hiton hienost hämäävä alku! =D liian moni biisi jääny kuuntelemat aikoinaan noinki hyvän hämmennyksen takii, mut oppiä ikä kaikki. Lopullista versiota ootelles, tää on just sellane biisi mil mä voin tehä vaikutuksen kavereihin, ja mähän en kuunteluta kavereilleni ku aivan loistavia biisejä! ;) Kympin biisi, vaikkaki TAAS joutuu koneelta kehnoilla kuulokkeilla kuunnella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis V Lyyrist kyytii 19.08.2014

Segis V - Segis V Lyyrist kyytii
Aika sivistynyttä räpäytystä, yleisopillisesti ja sanallisesti. Eli täähä toimis radiossaki yleises soitos, ei ärsyttäis kaikki *piip*ailut.. =D Kuuntelen kuulokkeilla, enkä voi siis taustast muuta sanoo ku et ainaki tempaa mukaansa, kunnon stereoillakaa se ei muutu. ^_^ Hyvä homma, jatkaatten!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NÄKIÄ - mikä vialla 05.05.2014

NÄKIÄ - mikä vialla
Höm, tää nyt sattu soimaa mikserin omas radios, ja pakko sanoo et tykkäsin kyl.. On sulavaa riimittelyä, eikä eksytä aiheesta niinku useimmat nykyräpäyttäjätki tekee.. =) Tausta nyt ei miellytä, mut kuuntelenki kuulokkeilla, eli voi olla häiritsevää, mut jos ei lasketa sitä et pari kertaa meinaa kskittymiskyky pettää pikkuvikojen takia, ni aivan loistavaa työtä! (mun mittapuulla keskittyminen loppuu yleensä ekoihin 10-15 sek:in, ja tää oli pakko kuunnella ihan loppuun, hyvähyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Sarkastinen & Mc Mane - Absinttii 05.05.2014

Sarkastinen - Sarkastinen & Mc Mane - Absinttii
Ai jumantsuikka!!! Eiiih.. XD Ei tähä voi sanoo mitiih, ku tulee vaan mieleen et mulle moinen drinkki tarjottiin muutaman oluen jälkeen, ja tipuin baarijakkaralta.. Eli hyvä fiilis tuli.. "Koitin baaritiskin kassanki siin varastaa, nää on vaa sarkastisen muistikuvan varassa". REPS! =D Edelleen hienoa sävellystä, sähellystä, rimmailua ja hummailua. Hienoin lopetus varmaa koko vuonna, eli kokonaisuus ois 11 pojoo, mut kybäl mennään asteikon mukaan..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis V- Väsy 30.04.2014

Segis V - Segis V- Väsy
Jei, tää on oikeest sitä vanhaa kunnon räpäytystä, ei mitään nykyaikasta teknistä *****. =D En nyt tiä näist sanoist, ei oo mun juttu, mut silti niin hyvin vedetty et muutamalle henkilölle voisin suositella, enkä turhaan. Tässäh ei ees sanotukset eksy toisistaan ja taustatki pelaa, wuhuu! Hyvää työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis-v Päivä Narsistina 05.04.2014

Segis V - Segis-v Päivä Narsistina
Täs on kans taustat ja riimit ihan kohillaan, mut joo, tulee vähä fiilis ettet nyt tiiä mistä räbäät. Eikä siin mitään, aina pitää kokeilla, mut sanoma ei ihan natsannu itse biisin nimeen, joten ei ollu ihan mitä odotin. (Odotin paljoa, ei todellakaa paha siihe nähden!).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - Segis. V kaikkee on tarjol 29.03.2014

Segis V - Segis. V kaikkee on tarjol
No tää biisi nyt ei ainakaa sovi lauantai-iltaan, mut asiaahaan tää on. Täs jopa erottuu räpit edukseen eikä huku sinne taustaan.. =D Mut biisi on kuitenki just sellane mihin kaikki silmänsä aukasseet voi samaistua, joko kattomalla tai kokemalla, joten ei voi ku arvostaa. Respect! Jatkas samaan malliin. <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Segis V - segis V- Muistan ne päivät 29.03.2014

Segis V - segis V- Muistan ne päivät
En tiä historiaa sen kummemmin, mut riimitys menee nii sulavasti ettei siihe pysty ees nykyajan julkkisräppärit, loistavaa! =D Äänentoistos on jtn häiritsevää, okei mul on aika köyhät poppivehkeet täl hetkel, mut räpäytys sais kuuluu vähä paremmin, jokseenki hukkuu nyt taustoihin näilläki stereoilla.. Mut yhteenvetona: aivan loistava biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Räp Star 17.03.2014

Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Räp Star
Ihana biisi! Aluks oli hieno hämy, ja siit ku rytmiin pääs ni volá. Sarkki on paras fiittari sulle, sen pehmee ääni korostaa sun asennetta ja toisin päin. ByTheWay: I`m back.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Arkipäivän demoneit 08.07.2012

MikeOne - Arkipäivän demoneit
Dodiih, oli kyl jt muuta ku venasin, ja hyvällä tavalla.. =) Jtn kuoleman vakavaa ehkä odotin, mut dsnotukseen on panostettu ihan tosissaan.. Tai ainakin kuuntelijan korvissa saa sen vaikutelman, joten en valita vaan kannustan jatkamaan! =D Tää oli niin saumaton veisu, sanotuksinee, sovelluksinee, mu sanattomuuteen... =D Heh, ihan kympin zipale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Mansesteri & Comeetta, T.L, Tiahu - Mestarit lavalla 08.07.2012

-Mansesteri- - Mansesteri & Comeetta, T.L, Tiahu - Mestarit lavalla
Tähän rakastunu jo aiemmin, tunnetila ei muuttunut mut biisi tekee saman ku mä; paranee vaan! ;D Heh, ihana menevä biisi, ja katos ku se sovellettu nii, et tempasee kuuntelee jo alotuksessa.. Ja mukana pitää, monet kerrat!!! Ihanaa, kiitos tästä kesähitistä. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Ykkösliiga 08.07.2012

-Mansesteri- - Ykkösliiga
Noniih, vanhaa tuttuu menevää rytmistä sanotusta, tätä mä vähän oon ootellukkin... ;) Tosin taas mä oon jotenki jäljessä täällä, mut hitto että on mukaansa tempaava biisi!! Nimenomaan asenteella :"Tasapaksut ulos!" =D Hiton hienosti (anteeks kielenkäyttöni) miksattu ja sovellettu. En löytäny mitiih mihi purkaa omaa huonoo päivää, päinvastoin. =) Kyl pitää säväyttää, ja mansesteri otti potin täält kotiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Parisuhteen raunioilla ( 6 of 7 rap/day) 03.04.2012

Mc Mane - Parisuhteen raunioilla  ( 6 of 7 rap/day)
Kyllähä tähä samastuu, ajan myötä.. Huonot valinnat on aina huonoja, mut hyvä valinta oli kyl tehä tää biisi. =D Viehän tää mukanaan, tausta aivan loistava, sanoma ehkä liian synkkä ko taustaan, mut oikein tykästyttävä lopputulos. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Kuoleman kuriiri ( 2 of 7 rap/day) 03.04.2012

Mc Mane - Kuoleman kuriiri  ( 2 of 7 rap/day)
Aijjaijai, täst tuli ihan vuosien takainen olo, paistaa pienest vanhaa Manee täst, erilaisten kasvukipujen myötä! Ihanaa! <3 Hekumalline olo tuli kyl, muuten jäingi aikas sanattomaks... ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Megarokkistarat ( 7 of 7 rap/day) 03.04.2012

Mc Mane - Megarokkistarat  ( 7 of 7 rap/day)
Hmm, alku vei mukanaan, sit hämmentyi kertsin alkaes.. Ei jotenki kuulunu koko biisiin.. Sanotukset on kyl taas osunu ihan nappiin, ja tyyli on taattua! =D Yläkropan treeniohjelmana loistava, moshausta ja käsien heilutusta! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vainoharha - Vainis - V.A.I.N.I.S 03.04.2012

Vainoharha - Vainis - V.A.I.N.I.S
Yhdyn edelliseen ja kiitän et laitoit tänne kuitenki! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vainoharha - Vainis - Haulikosta hampaisiin 03.04.2012

Vainoharha - Vainis - Haulikosta hampaisiin
Ihana biisi!! Tyypillistä asennetta mut ihan eri vientii! =D Tosi tarttuva lyriikka, ja ei tiä pitäskö tanssahdella, vaiko nostella painoja, mut mukana mennään anyway. =D Hyvähyvähyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Ryyppään ja rellestän feat.Cryptic Wisdom ( 1 of 7 rap/day) 21.03.2012

Mc Mane - Ryyppään ja rellestän feat.Cryptic Wisdom ( 1 of 7 rap/day)
Ahhahaa, tulihan se sielt, kevätbiisi joka saa fiilistelee ja energisoitumaan! =D "mä alotin joskus mikserist..." Niih, ja täällä vielki, mist joutuu vaan olee tosi, tosi tyytyväinen. =) Hienoa asennetta, rytmi rapauttaa mukanaan (ei sanan virallises merkitykse), ja kertsi, uuh ouh, ihana! =D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Paha paha raha 02.12.2011

Mc Mane - Paha paha raha
Oijjoi, kylläpä hyrähdytyttää. Loistobiisi, mukaansa temmannut, tyypillinen Mane-meininki, ihanaa!! =) Tykkäätykkäätykkää
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Rehellisyyden nimissä 26.11.2011

Mc Mane - Rehellisyyden nimissä
No huh, on herkät, sanat, vaikka biisi itsessään kuulostaa vähän "hätäsesti" väsätyltä.. Näin niinku manelta. =) Tausta oli hienosti valittu ja kertsi uppos ihan kybällä, mut ei silti ihan parhaimmistoon yllä...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Skeneinfektio 03.10.2011

-Mansesteri- - Skeneinfektio
Vaikka elämä pettäis, mansesteri ei. =D Tää on hieno ja rauhallinen biisi. Sanoma on hyvä, ja vähäks tykkään "rumpurytmist", tarraa mukaansa.. Mieleenpainuvinta: 120 kiloo ja en sais räppäillä..." Hihii, sanat sykkii ja riimit tulvii, tai jotain. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Viviana - Tuu mua viihdyttään 03.10.2011

Mc Mane - Mc Mane & Viviana - Tuu mua viihdyttään
Auts.. Mitä tää oli? Hui että, anteeks mut särkee korviin.. Hienosti räpätty, laulu hienoo kans, mut tää tausta kaikkineen ei nyt nappaa.. =( Kyl tätä silti koomassa tanssii! =)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Matka jatkuu 28.09.2011

Mc Mane - Matka jatkuu
Hieno biisi, ylläriylläri. =) Näin se menee, ei menneiseen voi jäähä roikkuu ja tulevaisuutta pelätä.. Elä pliis vanhene enää, riimittelet nyt jo niin syvällisesti et anna maailman vanheta sun ympärilläs. =D Tykkäsin taustasta, yksinkertaisen kaunista, plus siihe sun sanotukset.. Jahas, jätänpä sanomatta etten ala hempeilee.. =) Ihana!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Kadonneet 28.09.2011

Mc Mane - Kadonneet
<3 Ihan totta et pitäs saaha ainaki tieto kadonneista, onko hengis enää vai ei, epätieto raastaa sisintä. Ihana aihe. Miten osaatki (taas) koskettaa ihmisiä näin.. I love this song!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Abun bordelli 3 28.09.2011

Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Abun bordelli 3
Vai että tango! =D En ite sitä määrittäny samaan kastiin vaik kertsi ehkä hipoilee lajia.. =D Ihana!! Ootte te kans . . Huh, ei voi ku nauttii, mainostaa ja kysellä että mistäs se Abu löytyy..?! Ihan kympin biisi. Ja ihana kuulla teijän yhteistyötä taas. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Sarkastinen & Kirka Rapitzin - Rytmi Vie 28.09.2011

Sarkastinen - Sarkastinen & Kirka Rapitzin - Rytmi Vie
Taattua sarkastista!! Biisi nappas alust asti mukaan, lanteet keikkuu ja päät nyökkkää. =D Kertsi on tosi ihana, tuli väkisinki hymy kasvoille! Kirka veti oman osuutensa hyvinki sulavasti, sarkkia ei tarviikka erikseen mainita, se on sitä tuttua hyvää meininkiä. ;) Hyvä pojat, hyvä tiimi. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Mansesteri 02.08.2011

-Mansesteri- - Mansesteri
Oih, ihanan uhoavaa!! Täs on jotain mikä ärsytti alussa, mut ihan huippubiisihän tää on! =) Ainaki kertsist on pakko sanoo et aivan loistavasti koottu! aijjai, pojat sai taas rytmeillä ja riimeillä suomen kuumaks!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mmiro - Äidinpoika 25.07.2011

Mmiro - Äidinpoika
Ai kah ku rullailin nii vauhil uusien biisien takii etten viimesintä ees huamannu!! Sori Miro! Hienost sun kieli taipuu täs biisis, sanotukset menee kertsis ihan täyteen kymppiin, mut säkeistöis, noh parantamist löytyy ain ku on kriittine kuulija. älä pahalla ota, mukavaa kuunneltavaa silti. Taustat sointuu nyt hienost sun äänes kaa, sanat on loistavan rohkeat ja . . No kympin biisi sulta, hiljaa se kehitys puskee läpi, halusit tahi et! =D Hyvähyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mmiro - Mummi 25.07.2011

Mmiro - Mummi
Ihan ekaks pahoitteluni mummis puolesta, itellä sama vasta eessä kaiken muualiman ongelmien kautta.. Mut hienon biisin oot saanu aikaseks ja tähän fiilikseen pääsee suoraan mukaan, joten pointit siitä! Sanoma ratkasee tässä biisis, vaiks melodiaki on hyvä. Äänenlaatu on se mist tulee pikkuriikkine miinus mut silti ihan loistava zipale! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele deekk1 - Lasiparvekkeen poika 22.07.2011

deekk1 - Lasiparvekkeen poika
Öyh, aletaan siit et hippasen sais miksaus olla parempi.. Jos taustat korostuis paremmin ni hyvä ois. Muuten ihan LOISTAVA biisi! =) Sul on mainio ulosanti ja riimit osu ihan nappiin! Hyvähyvä. Pääsin ihan fiilikseen mukaan, vaik se ei kuulosta kauhian fiksulta.. =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Mansesteri Exclusive 1/2 feat.Viviana 22.07.2011

-Mansesteri- - Mansesteri Exclusive 1/2 feat.Viviana
Kah kun ei yllättäny et huippusettiihä tää taas on. Hyvähyvä. =) Kaikinpuolin hyvin rakennettu biisi, vaik jäiki ehkä tottumuksest venaa sarkastisen osuutta.. Noh, tottumuskysymys, ja ku tuohon malliin jatkatte ni äkkitoipuminen on mahdollista! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Lama on ohi 22.07.2011

-Mansesteri- - Lama on ohi
Huihai, ihanan menevä biisi ottaen huomioon aiheen! =D Ihunaa ettei tarvinnu taaskaan pettyä, kyl pojjaat vaan osaa hommansa mihkä siitä pääsis. Pitkän tauon jälkeen tällast biisii on mukava arvioida ku ei tarvii antaa negatiivist palautet ollenkaa!! Kiitos siitä, ja jatkakaa mainostusta!! Nyt lähti perjantai kunnol käyntiin. XD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - MM 2011 22.05.2011

Mc Mane - MM 2011
Harmi et tää tausta kuultu aikasemmin jo eräiden poikien "joululahja"-biisis, mut hyvä tää on silti. Ehkä intoa enemmä ootti tää, maailmanmestareina onnellisii on nää. Mut mane laittaa parastaan, leijonat sen voiton kävi varastaa. Kaikki mukana hehkuttaa elämää, ruotsi järsii maineesta vaan jämää.. =D Hih, pakko oli, mut siis biisi on tosi hyvä jos ei lasketa sitä et nyt oli vähä innokkuude puutetta (tai jtn), mut kyl pitää mut onnellisena "mestarina" viel piiiitkään. XD
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Lepää rauhassa 06.05.2011

Tode - Lepää rauhassa
Ai kauhia, johan tässä tulee haikee fiilis.. Se on vaan hyvä, osaat hoitaa homman yleisöön vaikuttaen, eli rauhallinen ääni mukavaan rytmiin ja pieneen pimputukseen sekotettuna toimii hyvin! =D No oikeesti tää oli aika loistava biisi, biitti oli sopiva ja äänes sopii moneen muottin. En vaan meinaa jaksaa uskoo et -06 tehty biisi?! Wau!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Maailmalle 06.05.2011

Sarkastinen - Maailmalle
Öö, ööyh. Tää on ihana biisi, kuulostat hyvältä, sanat on hienot ja kaikki muuteki bueno, mutta että poppii?! Tykkään tästäkin, mut enemmän susta silti lepposana räbäyttäjänä, oot se porukan sielu... Hmm, silti sun äänenkäytöllä ja melodian meiningil tää biisi pääsee tosi syvälle mun fiiliksiin ja tykkään täst taustast, tää on jo köyhän naisen hawajin loma!! XD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Pillurallin kuninkaat 06.05.2011

Mc Mane - Pillurallin kuninkaat
Uijjai, alku kuulosti tosi hyvältä, ja kokonaisuudeessaan lopputulos onkin aika loistava mut että amismeinikillä mennään.. =D Ah, täs on aivan ihana tausta, rytmi on ku joku sytyttäs kokon näinkin paljon ennen juhannusta mun sydämen kohdal, mutta että nuin vanha räppäri saa sen kuulostaa näin hyvält?! Vola, ihmeiden aika ei ou ohi, Palatkaamme teini-ikään ja fiilistelyä tän tahtiin. Ah, ne ajat. Hieno biisi heti ku lopettaa ajttelun! XD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Deekk - Aitoo 26.04.2011

Mc Mane - Mc Mane & Deekk - Aitoo
No niih, jätkien riimit on sulavammat ku mun loppuun palavt kynttilät, hurraat ja hippiit siitä!! On täs taas semmonen "remotus"biisi et blondimmat jää hiljaseks, eli mitä tähän enää voi lisää.. Hyvin vedetty mahtavan taustan päälle, ja avot, tuloshan on ihan kuunneltava! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Tää on mun elämä 26.04.2011

Mc Mane - Tää on mun elämä
Noniih, hyvähyvähyvä! Oon Optiman kaa samaa mieltä, ja näköjään -Taijah-:nkin kaa kerta sil lähes sama teksti on kirjotusvirheineen, mut nää biisit on aina hyviä missä avaat vähän sydäntäs, ja elämääs. Ei tavalline talliainen täällä tiä mitä sul on, meil on omat ongelmat.. Ja tää tytsy tääl tykkää et osaat ottaa asiat omiin käsiis ja löydät joka pilvest sen pikkuriikkisen hopeareunuksen. =) Täs soundi iski jo alust niin ettei kala koukusta pyristele irti, ja avot ku aloit "räbää".. Hieno biisi!! Älä vanhene, anna elämän vanhentua sun ympärillä, jooks. XD Tää on iha kymbin piusa, onnittelut siitä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mitä meistä tuli 26.04.2011

Mc Mane - Mitä meistä tuli
Meistä on tullu paljonki hos ei materiaalisesti määritellä, eiks jeh?! Mut tää nyt on taas semmone biisi mis tausta hyppää suoraan tajuntaan ja sanat pitää kuunnella omalla korvalla, ei sillä kaverin.. =D Joo, iskevä biisi, ja aivan loistavaa et toi basso tuol kertsis kiihdyttää tahtiaan ja sydän tekee melkein samaa.. <3 Ja mikä hienoint: "en tullu mitään varastaa, tulin vaan hakee osani", ah, se me tiedetään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Flow Random & Mc Mane - This is it 26.04.2011

Mc Mane - Flow Random & Mc Mane - This is it
Täs on ainasta kireilyhetkiin, johan teil äänetki täsmää ku kukka ja mehiläinen. Ihmetyttää vaan tää english-soomi-meininki, mutta johan se oli aikakin kuulla tätä eikä se nyt niin paha oo mitä ennakkoluulot kerto aiemmin... Jokseenki biisi vaan loppu ku kiinanmuuriin törmätessään, mut kyl tääl se muutama minuutti nautittiin ihan täysin pullo.. eiku rinnoin! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Mansesteri feat.Marica - Tien päällä 26.04.2011

-Mansesteri- - Mansesteri feat.Marica - Tien päällä
Mitähä?! Nyt kertosäe kuulosti vähän silt et laulaja ois elämäänsä kyllästyny, vaik marica hyvin vetäny aikasemmin.. No höh ja teenpäin; joka poika veti säkeensä tutulla hyvällä tyylillä, oli jopa pari kohtaa mitkä pisti harmittaa etten perjantaina keikalle päässykkään, mut joutuu sanoo et tää ei nyt ihan huippusettii ollunna.. Sry.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Part of Benjamin - Muuta maailmaa feat. Mc Mane 26.04.2011

Part of Benjamin - Muuta maailmaa feat. Mc Mane
Wiih, olihan mukava ylläri tällasel otsikol kuulla näinki menevä zipale. Aluks meni vähän ohi mikä homman nimi oli mut jahka pääsin mukaan ni kroppa vatkas ja niin levitettiin hyvää fiilist! =D Tykkäsin kyl, eikä mane mtn pilannu, sen osuus on hoidettu parhaal mahd tavalla, ploodit sille!! Hyvä biisi, mut jtn jäi ehkä puuttumaan, kerron jahka keksin.. XD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Sarkastinen - Home Sweet Home 30.03.2011

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Sarkastinen - Home Sweet Home
Oih, on tosi herkkä ja koskettava.. Miten te osasitteki päästä lapsen tasolle nuin hyvin..?! Siis kymppi tuli, sanat on hienot ja tausta sopii ku aurinko kesään. =) Tää vaan on niiiiin ihana et ihan meinaa kyyneleet puskee ulos... Kaunista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Mansesteri - Elopaino +20kg 30.03.2011

-Mansesteri- - Mansesteri - Elopaino +20kg
Huh huh, oliha taas.. =) Ei osaa sanoo mtn, on sen verra hauska biisi nii et multa se elopaino tippuu varmaa pari kiloo jo pelkästää nauramisen takii. =D Kiitos tästä. On tää huippuhyvä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Perse penkistä ylös 25.03.2011

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Perse penkistä ylös
Sama fiilis ku HooPeel, eli tuliks kesä jo vai meninks mä edelle kerranki..?! =) Heh, ihana rytmi ja tuli kyl niin lämmin fiilis et ei haittaiska enää istuu ton pihakoivun juurel.. =D Ei voi valittaa, se on kesä ja ahteri nousee kyl jahka tän oon kirjottanu..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Pää täynnä tyhjää 25.03.2011

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Pää täynnä tyhjää
*Kikattelee ku teinitytöt konsanaan* Olipas osuva kuvaus biisist, pisteet jo siitä! Tota, mites sit sanoisin, et.. Tää on ihan hitti-ainesta, tuli sen verran hyvä fiilis. =) Tuttu tunne et pää on täyn tyhjää, ja sellasia hetkiä toivotan itsekullekkin. XD Kertsi oli khyl aika ykstoikkonen, mut ainaki sanoma tuli hyvin perille..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luntti ( Kivikautiset biisit) - Ootko tosissaan? 25.03.2011

Luntti ( Kivikautiset biisit) - Ootko tosissaan?
Di di di damdam.. Kamala ku meinasin jo luulla teknomaiseks, kunnes "laulu" alko. =) On sulla tyyli parantunu vuosien aikana, hyvähyvähyvä. Eihä täst biisist voi olla tykkäämät, vaik aihe on käsitelty, myt tyyli on uus! =D Pakko antaa kymmpi, meinaan jäähä sanattomaks ainaki negatiivisen kritiikin saralla.. Mestari on palannu lavalle! =D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele - Samael - - Samael & Diamo - ArjenSankari 25.03.2011

- Samael - - Samael & Diamo - ArjenSankari
Jeh, ihan ekaks pakko kehuu et sanat on hyvät, löyty hauskoja pieniä kommenttei välist.. =) Sanoma on iskevä, hauska ja sopii taustaan ku pullo suuhun! Mut pakko sanoo eet kertsi vähän kuulosti "amatöörimäiselt", Oli ehkä liian voimakas tai jtn. Ei se paha miinus ollu, hyvin vedetty, ja oikeella asenteella! Keep on going. =D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele - Samael - - Samael - Polun Varteen Feat. Numeraali 25.03.2011

- Samael - - Samael  -  Polun Varteen  Feat. Numeraali
Oi voi, kyl alko tulla pakkomielle mennä tohon pihakoivun alle istuu hankeen, mut ... Eli siis hieno biisi, osasitte räpäyttää, tahti oli mukavan "kevyt" ja oishan tää voinu pidempäänki kestää.. =) Tykkään ja tuun fiilistelee toistekkin. Hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Luntti & Sarkastinen - Älä Herätä 18.03.2011

Sarkastinen - Luntti & Sarkastinen - Älä Herätä
Eiiiikä! Tää on niin hieno, kaunis kappale et ei pysty pysyy vakavana.. Totta on et kaikki haaveilee ja uneksii, mut ne saa näin hienosti puettuu sanoiks.. Rauhalliseen rytmiin sarkastisen rauhallinen ääni ja luntin hieno kertsi ni kyyneleet puskee ulos. Snirf. Kaunista! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Luntti - Ennen vanhaan 18.03.2011

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Luntti - Ennen vanhaan
Höm, kiva et joku otti asian puheeks, ei tarvii enää vaan pohdiskella itseksekseni ko. asiaa, nyt voin lauleskella sitä (ku opin vaan sanat).. =D Luntti hoiti kertsit tooosi hyvin, iski ku salami kasvispizzast!! Hyvähyvä. Eihä täst voi ku tykätä vaik pienoinen ikäkriisi iskee.. Paranee ku lähen pulkkamäkeen! =D Kympin biisi, kiitos mane.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Sarkastinen & Mc Mane - Työ Maa 10.03.2011

Sarkastinen - Sarkastinen & Mc Mane - Työ Maa
S esanoma, ah se sanoma.. On taas aiheest saatu hiano veisu, tykkään sarkastisen vedoist kertsist, säkeet kyl nappaa kans. Täst tykkää jo pien naapuristo mun kans, ja seuraavaa taas odotellaan! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Jamico & Mc Mane - Tupa täytee 10.03.2011

Mc Mane (Vanhat) - Jamico & Mc Mane - Tupa täytee
Hyvä oli, mut joutuu myöntää et keskittyminen vähä herpaantu ja tli manen alkutaipaleen biisi jossai välis mukaan (en väitä että huono olis) mut kyl tääkin biisi taas hyvin rakennettu ja räpäytykset vedetään hienosti loppuun saakka, ehkä nimest päätellen odotin muuta mut vahingoist pitäs viisastuu.. =D On tää toisel kuuntelukerral tosi hyvä, mut kyl te sen jo tiesittekin!! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Kalja maittaa 10.03.2011

Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Kalja maittaa
Mikä ihme nostattaa räppäreiden itsetuntoo?! Tyhmä kysymys ku tätä kuuntelee, se sanavalmius epähienona runotyylinä. Näin. =) Täs on iskubiisin aineist, tanssibiisin rytmi, äänet sopii 13-67vuotiaiden makuukamariin ja rytmi nappaa jos on sil tuulel.. Eli eihä siit enempää, kymppi tuli jo siit etten löytäny kritisoitavaa ja 11 tulis (jos vois) vaan siks et tää oli ihanan menevä!! XD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Kauneus on kuulijan korvassa 19.02.2011

Mc Mane - Kauneus on kuulijan korvassa
Aijjai, rytmi oli hyvä, sanat nappas, mut joutuu myöntää et kävi tylsäks.. Argh, mitä on tapahtunu!? Mane skarppaa täst (tää yleisö luottaa siihen). Kyl tää todistaa et keuhkoi riittää ja riimei niittää, mut se asenne mist saa kiittää...? =)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane, Ulo & Kirka Rapitzin - Muistopuhe 19.02.2011

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane, Ulo & Kirka Rapitzin - Muistopuhe
ohhoh, nyt tuliki kovempaa tekstii mitä osas odottaa! Muistopuhe vähä hämäs hempeemmelle pualel, mut mut.. =) Hianoo pojat, varsinki toka säk meni ihan nappiin: pehmee ääni, veemäinen asenne ja hyvät riimit, oujee!! Rapitzin varmaa kans pisti parastaan, ei oo jätkält kuulunu moist asennetta vaik riimit aina ollu hyvii! Manest ei tarviikka mainita, hyvin se meni (kyl sä tiät!). Jei, hyvä tää on vaik jtn ois ehkä saanu ol lisää..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Muistokuvat peilissä 18.12.2010

Mc Mane - Muistokuvat peilissä
Dodiih, johan se "suora puhekki" tuli julki, hyi teit pojjaat! =) On oikeesti tosi ihana biisi, nappaa toi rockimeininki, ja säkeistöt.. Hm.. Tykkäätykkää.ja toivoo samaa lisshhää! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Sarkastinen & Vainoharha - American Dream 15.12.2010

Sarkastinen - Sarkastinen & Vainoharha - American Dream
Sitäpä se, kaikki pyhät, arjet, hautajaiset ja häät, kaupallista. Mutta että siitäkin saa näin hyvän biisin?! Jeeh, hyvähyvä. Biitti tempas alussa jo mukaan, sanoihin oli vaikeuksii keskittyy, mut pääsin jyvälle hyvis ajoin.. Ei voinu ku tykätä, ja jätkähä on oppinu laulamaanki!! =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Mitään Välii 15.12.2010

Sarkastinen - Mitään Välii
Iih, olipas letkee biisi, ihan myyty.. Ei mitää välii kuha ollaan onnellisii, ja tätä biisii kuunnelles se onnistuu mitä parhaiten. Säkeistöt oli iskeviä, moni voi samaistuu sanomaan, mut kertsi.. Ah, hyvin taas vedetty, tunteel mukana, nii räpäyttäjä ku kuuntelijatkin. =) Tästä vaan elämänfilosofiaa ja maailma vähä paremmaks! Kiitos. =D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluffi - tarviin aikaa ft.sitaatti 11.12.2010

Bluffi - tarviin aikaa ft.sitaatti
Ohohh.. iski hienolla rytmillään ja sanoihin ku upposin ni vajosin ku titanic.. Huono kehu mut silleen tarkotettu, elikkäs hyvähyvä, alusta asti koukutuin ja loppuun asti pysy fiilis hyvänä. =) Sanomaan pystyy samastuu, vakkakin eri rotua oltaiskin. XD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele El Camach - Over you 12.11.2010

El Camach - Over you
Hymm hymm. täähä oli iha mukavaa "humalakamaa", mun veli ainaki tykkäs, sitä on vaikee miellyttää. =) Ihan letkee biisi, joutuu myöntää et tykkäsin kyl.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Mansesteri - Kertakäyttörakkaus 12.11.2010

Sarkastinen - Mansesteri - Kertakäyttörakkaus
Uijai. Onpaha hempeet lempeet, ihana kertsi!!! =) Vähän on taas keksi sanottavaa, ihan outoo... Hyvä siis.. Nui sanotukset oli ehk aika henk.koht, tai sit kuvittelen vaan. Heh. Tää oli kyl ihan hiano kipale, hyvänmittanenki jopa. =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Mc Mane, Optiikka & Sarkastinen - Duunipaikka 05.11.2010

Sarkastinen - Mc Mane, Optiikka & Sarkastinen - Duunipaikka
Ai, ihanaa!! Sarkastinen teki vaikutuksen ihan tosiaan, sai kuulostaa kertsin niiiiin herkält, tunnetta mukana. muutenki hyvin tehty zipale, jää helposti soimaan päähän, mikä ei viel oo huono juttu.. =) Nosti perjantai fiiliksen yläkertaan, terveiset njaapuril vaan! Hyvähyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Mansesteri - Pakkopaidassa 05.11.2010

Sarkastinen - Mansesteri - Pakkopaidassa
Juu ei kyl tuu mitää huonoo sanottavaa, paitsi et ehkä et toi pimputus taustal herätti liiaks huomioo ja vei suuren osan vähäisestä keskittymiskyvystäni.. =) Hyvä oli biisi ja hienol asenteel tehty. Ei osaa enää muuta sanoo...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Kirka Rapitzin, Sarkastinen & Mc Mane - Ensirakkaus 24.09.2010

Sarkastinen - Kirka Rapitzin, Sarkastinen & Mc Mane - Ensirakkaus
Hmm, kävin kuuntelee videon kans tän biisn, ihan soma on, enkä sanois et kliseitä täynnä, koska tässähä on kyse ENSIrakkaudest, mikä yleensä mietityttää/kalvaa ihmist pitkin elämää, eli pointti ja miten se kerrotaan on loistava! Tykkäsin muuten, mut ehkä hieman liian hempeelempee biisi mun makuun, mut kyl tällekki löytyy viel sopiva mielentila. Hyvä pojat, ja oli teit ilo katella videoltki. se ehkä jäi hämää, et "juna ei toteuta haaveitani", mitämitä, sit vaan resinalla perään, tai toiseen suuntaan!! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamico - Rokkistara 24.09.2010

Jamico - Rokkistara
Hmm, mistäs alottaa.. eli riimit on ihan kympin arvosii, kertsi saa pään nyökkää tahdis (tai epätahtiin, riippuu vähä) ja tykkään tost pienest käheydest sun äänes. siis hyvä biisi, ehkä tota taustaa ois vaa voinu korostella jotenki.. Siitä viis, amatöörei ei kuunnella (siis mua), ysin biisi kuitenki. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Vahvin lääkitys 14.09.2010

Mc Mane - Vahvin lääkitys
Hih. Hiano esittely! Hyvä biisi taas, aiheen käsittely täys kymppi. Biisi muutenki iskevä, ja suaha kuuntelee aina mielellään. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Tunteen harhakuva 14.09.2010

Tode - Tunteen harhakuva
Musta tuli just fani! =D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Pyyhi kyyneleet 14.09.2010

Tode - Pyyhi kyyneleet
Ihana! Tää on ihan pakko laittaa soimaan illal ku kömpii peiton alle. Tuli ihan hempee fiilis...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Katsojan silmin 14.09.2010

Tode - Katsojan silmin
Apua, tää oli nyt niin hyvä biisi et jäin sanattomaks.. Kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Oot kuin 14.09.2010

Tode - Oot kuin
Olipas biisi, jotenki nimen perusteel odotin ihan muuta, mut tää toimii paljon paremmin tälleen raskaampana. Alku oli ihan huippu, ei voinu ku revetä, eikä se jatkunu mitenkää huonompana. tääl ei ainaka tullu missää vaihees keskittymiskatkosta. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Muistatko vielä 14.09.2010

Tode - Muistatko vielä
Wau, alkopa tää vauhdikkaasti, ihanan pirtee biisi, alko ihan jorailututtaa. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - Arjen sankari 14.09.2010

Tommi Pakkoneuroosi - Arjen sankari
Hmm, tää on hyvä, helposti samaistuttava ja ehkä vähän inspiroiva. =) Tarttuva biisi, ei voi muut sanoo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - illan viimeinen hidas 14.09.2010

Tommi Pakkoneuroosi - illan viimeinen hidas
Hi, tuli ihan kylmii väreitä.. Ihan kiva biisi, äänes on sänkykamari-lajia, mut sanotukset ei nyt kolahtanu..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Vainoharha, Mc Mane & Sarkastinen - Täydelliset Miehet 21.08.2010

Sarkastinen - Vainoharha, Mc Mane & Sarkastinen - Täydelliset Miehet
Wau, tässähä on haave joka sais oikeesti toteutuu! =) Mut teki vaikutuksen, sanotukset oli hyvät, vaik en taustast nii tykännykkää. Ja se sanoma... =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Facebook 06.08.2010

Mc Mane (Vanhat) - Facebook
Heh.. Hehheh. Kihhihii, eipä voi muutka taas sanoo, ihana biisi! =D Damn.. Tuli jopa hyvä fiilis et kuulun selvään vähemmistöön joka ei lärvikirjaan kuulu, thänks siitä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vainoharha - Mindfuck Centrum 25.06.2010

Vainoharha - Mindfuck Centrum
Hihhei, olipas ihana biisi, sanat uppos ja pakko mainostaa naapureil tätä, ne pääsee varmaan biisin sanoman sisään paremmin ku mie. Nyt jään kyl jo oottaa sult uutta settii ja harkitsen fanituskan alottamist. Joo siis kympin biisi, ko ainoo vika oli ett tuntu loppuvan kesken..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vainoharha - Demoni 25.06.2010

Vainoharha - Demoni
Hmm, sul on iskevä ääni ja asennekki näköjään kohillaan (ainki täs biisis). Hyvä biisi kaikinpuolin, ja sit eiko seuraavan soundin kimppuun. Ysi on pakko tipauttaa täst "päänrääpimisest". =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Setä - Maailma on susta riippumaton 23.06.2010

Mc Mane - Mc Mane & Setä - Maailma on susta riippumaton
Tää on ihana, setä vetää hianosti kertsit. manelle kans pointsit siistin "coolisti" vedetyistä osuuksista. Lisää teijän yhteistyötä, paatte vaan paremmaks biisi biisilt!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Sitä pihvii 23.06.2010

Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Sitä pihvii
Hmmhmm, ihan siisti biisi, tarvii vaan eri fiiliksen varmaa et kolahtais nyt, mut mut. Siis ihan on asenne kohdallaan ja puhettu pursuaa, enkä pettyny. hyvä tää on silti, varmaa taas paranee viel paril lisäkuuntelukerral. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele unenlahja - Hatsimiehen päivärytmi 01.06.2010

unenlahja - Hatsimiehen päivärytmi
Jes, kyl se mainostaminen kannatti! Ihan huippu biisi, mahtava olo tuli!! Sopivana päivänä satuin kuuntelee, Ja pari kertaa oli ihan pakko kuunnella putkeen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Sarkastinen & Dementik - Rakastan Rakastaa 20.05.2010

Sarkastinen - Sarkastinen & Dementik - Rakastan Rakastaa
Iuh, tää on niin sitä. Elämä on mutkikasta mut pitää pienestki ottaa ilo irti, parempi rakastaa kerran ja kuolla ku elää rakastamatta koskaan. Kliseistä.. =) Dementikin osuus sai kylmiä väreitä, siis hyväs mieles, ja toi kertsi, iiihana. Hyvähyvähyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Nadiz - ilosta tuskaan Feat.Miro C 28.04.2010

MC Nadiz - ilosta tuskaan Feat.Miro C
On tää kuuneltava biisi, vähän jäi vaan lyhyeks, eli oisko voinu viel jtn laittaa sekaan.. No who cares, mut kiva oli kuunnella, on sul hyvä ääni ja biisiki oli kohdillaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Jaksaa Vielä 20.04.2010

Sarkastinen - Jaksaa Vielä
Jees, kyl tää biisi sai kesäfiiliksen päälle, sillonku useimmite lähtee ottamine lapasist. =) Hyvät sanotukset. Tarvii laittaa soimaan niin et naapuritki kuulee ni suurin osa tunnistaa ittensä täst.. Melkein Delirium part 2.. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Sataa kaatamalla 09.04.2010

Mc Mane - Sataa kaatamalla
Ihana zipale, aurinkoo ootelles. Kiva et laitettu tääne vaik vanha viisu, ajankohta ainaki suht sopiva näin sateen keskel. Ja sadeha on vaan hyvä asia, kun kastuu ni kasvaa.. =) Tosi kolahtava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Sarkastinen & Mc Mane - PP 12.03.2010

Mc Mane (Vanhat) - Sarkastinen & Mc Mane - PP
Heh, mun mielest sarkastine on tän biisin "sielu" (olikoha tää liiotteluu...) mane on vaan perfecto siin coctailis. Siis loistavaa tiimityötä.. En paasaa sen enempää, mut en haluu lukee myöskä kavereist haudois, ni ihmiset hei, taistelkaa sen takii et joku jost välitätte saa apua ajois! Ne ei sitä vält "tarvitse", jaksa/viitsi hakee, ja sit on kuolonviemii.. Höh. Siit sen enempää, tännekki pakko mainii et IIIHANA biisi, näin vakvan asian voi ilmasta näin letkeesti.. melkei kadehtimisen paikka, kyl miehet (opettelen sanoo yli 20v uroksii miehiks) osaa hommansa!! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Sarkastinen, Dementik & Unenlahja - Kunnon Ganjalaiset 11.03.2010

Sarkastinen - Sarkastinen, Dementik & Unenlahja - Kunnon Ganjalaiset
Miten tää on jääny mult väliin... Niin kympin biisi, et antaisin jo kakstoist pojoo jos vois.. 4 ja pual minsaa silkkaa hyvää oloo, miksei tät oo tehty aikasemmin?! =) Tää on nyt pakko lataa koneelle ennenku noist supermarketeist ja prismoist saa ostettuu cd:t. Ihana!! Voi jee, nyt meni sanavarasto lukkoon, mut ei kai täst voi enempää sanoo.. Kaikki pp:n asiakkaat vois kuunnella tän, ei tää tilannetta voi ainaka pahentaa hei.. =P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Huuda Mun Nimee 11.03.2010

Sarkastinen - Huuda Mun Nimee
Hii, tätä oon oottanu, biisi jonka päähenkilö on sarkastinen!! Ja tää on hienosti rakennettu ettei kellään voi tulla paha mieli.. Huutaisin nimees mut en taho häirii naapureit. =) Hei ihana bailu-/treenibiisi. Jää tosin kyl helpost soimaan päähän mikä ei oo hyvä juttu, siin sekottuu abun bordelli ja huuda mun nimee.. Auts, piiiiiiitkä loppu elämä... =D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Erika - Kovaa ja Korkeelta 11.03.2010

Mc Mane - Mc Mane & Erika - Kovaa ja Korkeelta
Douh, tää on kaunis, jos niin voi sanoo, erikal tosi jännä ääni, hyväs mieles! Hämmennyin vaan ku olikin yllättävän sanova biisi, eikä sellane mitä aattelin.. Sanat oli niin pysäyttävät et alko ihmetyttää, melodia hiano, ja ja ja.. No mitä siit sen enempää, kaikki vaan kuuntelee!! X)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Delirium 06.03.2010

Sarkastinen - Delirium
Aijjai, ne kaikki sunnuntaitki viel ku on pitäny selvii ja kah perhettä, radalle lähteny.. Tähän voi samastuu niin hyvin vaik ei ismo laitelaa oo näkyny (luojan kiitos) viel.. =) Kaikin puolin hyvin "rakennettu" biisi, kymppi on niiiiin pakko antaa! (Eikä tää tuu tavaks).
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Hoopee feat.Optiikka - Isontalon Antti ja Rannanjärvi 06.03.2010

Mc Mane - Mc Mane & Hoopee feat.Optiikka - Isontalon Antti ja Rannanjärvi
Jeeih, taas hyvää musiikkii pojat väsänny kasaan. Oliha turos hevi geelläki täst aiheest biisi joskus ku olin nuoooori (Hiano sanonta eiks jeh), mut kyllä tää kolahti paremmin. =) Vähän ois voinu olla "säväyksii" tai "säväystä", mut voi jo johtuu sit liian kriittisest musamausta.. Se taas on teijän vika et rima korkeel.. =D Mut tästä(kin) tykkäsin paalj.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Sarkastinen - Abun Bordelli 2 03.03.2010

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Sarkastinen - Abun Bordelli 2
Jaa-a, ei oo totta, nyt ei saa mtn sanotuks. Positiivisel taval tietty.. Voi vaan kihitellä ja nauttia. Ja ostaa käärme... =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Sarkastinen & Mc Mane - PP 03.03.2010

Sarkastinen - Sarkastinen & Mc Mane - PP
Tää on hyvä. Vakavanki asian voi nähtävästi ilmaista letkeesti. Harmi vaan et niin moni käy pp:st hakemas vaan lääkkeit mitä ei tarviis, vaan ne jotka tarvii apua ei sitä saa haettuu.. Höh. Mut anyway anyhow, Määä tykkään täst! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarkastinen - Sarkastinen, Methodi & Mc Mane - Kulkurin Laulu 25.02.2010

Sarkastinen - Sarkastinen, Methodi & Mc Mane - Kulkurin Laulu
Aivan ihuna! On meitä moneen junaan, jotkut osaa tehä musiikkia, jotkut tyytyy kuuntelee sitä, ja osa meist ei tyydyy koskaan siihe paikkaan mis on.. Hyvin tehty biisi, kaikessa kokonaisuudessaan, herkkä mut niin sopiva. Me ja me kulkijat... =D
10

Sivu: 1 2