Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Luovutusvoitto 07 11.08.2007

Sonar - Luovutusvoitto 07
oli tässä jotain sellasta mielenkiintosta jopa, muuten aika perusbiisi. kitarat ne tais olla, jotka anto ne ainoot koukut. no okei, oli siellä rummullakin aikaa veikee meininki. laulut vois olla persoonallisempia, mut ei toi ny kauheesti korvaan pistä. kuulee vaan, että on demobändi. ei kai siinä mitään pahaa sinällään. toi breikki oli vitun kova. eipä siitä muuta. aika pitkä kappale, ois voinu enemmänkin mahduttaa osia tähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé 11.08.2007

Ping Ping Killing Machine - A Distant Place/Nestlé
tosi tunnelmallista kamaa, maalasi kuvan jostain merimaisemasta. eka piano loppu. ok. tunnelma hieman romahti, mutta pian oli epätasaiset kolvaukset unohdettu ja päästiin mukaan. MUTTA SITTEN. toi loppu ei oikeesti ollu kovin nerokas. tällä kertaa ei ollu kolvia käytetty ollenkaan. toi sivun tausta on pöllity jostain, oon nähny ennenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 30.07.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
olihan tässä käyttökelposia ideoita paljon, mutta liaan ammattitaitosta mun makuuni. soitto oli sinänsä ok, että jos tässä olisi päällä omaperäisempi laulaja, voisi jopa herättää kiinnostusta. tämä on kuultu ennenkin, tylsä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 11.08.2007

Marccus - So Bizarre
auts, toi englanti. nyt hankit ittelles oikeen kunnon BRITTIAKSENTIN, niin sittenhän tämä kappale olisi oikea uuh aah. kiva idea toi naislaulu taustalla kans. mut siis, soittimet veteli ihan vitun tyylikkäästi! jos ettisit laulajan erikseen, niin voisit keskittyä säveltämiseen, mikä on tässä parempi se puoli. ite valitset siltikin joo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 31.07.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
kivat lauluhyräilyt tässä kappaleessa, soitto jäikin lopulta aika persoonattomaksi, hieman sliipatuksi. ei oikee saanu tästä kappaleesta otetta. muutamia hyviä kitarajuttuja kyllä erottu. ja taitaa olla hieman vaikutteita fuusiopuolelta? ainakin introsta tais välittyy sellaisia juttuja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PointOfOrigin - As We Walk 27.01.2007

PointOfOrigin - As We Walk
Alusta heti tuli rakenteen ja sointukulun takia mieleen Smells Like Teen Spirit, mutta mielikuva katosi kun soolokitara tuli mukaan. Säkeistö alkoi mielenkiintoisesti kaikkien soittimien hiljentyessä ja vaatii munaa laulaa, kun taustalla on vain hiljaisuus. Soittimet kuitenkin palasivat valtaansa täysin luontevasti ja plussaa tulee myös siitä, etteivät kitaroiden rytmitykset olleet samat. Sopivan lyhyt kappale, ei ollut keinotekoisia lisäosia lisäilty turhaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Kylmää kättä 27.01.2007

Shemeneicha - Kylmää kättä
Laulu toi häiritsevästi mieleen The Rainin (ja se on todella paha) ja soittokin oli aika perussettiä. Voimasointuja demppauksella - helppo ratkaisu punkbändille. Ja sanoihin voisi hakea enemmän vaihtelua, nyt oli liikaa haettu loppusointuja ja se vain horjutti tekstin uskottavuutta. Kaiken kaikkiaan melko ammattitaitoinen kappale - ikävä kyllä..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivolävistys - Leikitäänkö rauhaa? 28.01.2007

Aivolävistys - Leikitäänkö rauhaa?
Uskomattoman hyvä meininki oli, ainakin kun ottaa huomioon biisin aiheen. Ja sanat ne olivatkin vasta mahtavat, kuin banksyn maalukset - iskevät siksi, että ovat totta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 18.07.2007

SOULTRAY - My name on your stone
etenee vitun varmoin ottein! ei liikaa kikkailua. fiilis nousi kaveriporukassakin heti! ihan kieroutuneet liidikitarat stn. seisauttavat veren kiveltäkin. soundit vois toki olla paremmatkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crowlée - Beautiful Li(f)e 27.01.2007

Crowlée - Beautiful Li(f)e
Nuo alun epävireiset venytyskitarat kuullostaa omin korviin paskalta, mutta se onkin minun oma vika. Minä taas tykkäsin noista lauluvokaaleista, mutta kitaroihin siellä taustalla olisi toisaalta voinut tuoda hieman vaihteluakin. Hyvä meininki ja tekemisen ilo kuuluu toki ilmankin ja oli tämä kappale kaikin muodoin asiantunteva, mutta kumminkin rohkesi erottua siitä tavallisesta Heavy Metal -massasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 16.07.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Tästä tuli hieman mieleen 60-luvun lopun Englanti, esimerkiksi hieman naaivinkin oloiset soinnut, jotka seuraavat laulua hyvin uskollisesti. Mielikuvaa vain vahvistaa sanoituksen ulkomainen tyyli. Laulu jäi hieman ohkaseksi, musta se vaan kuullostas paremmalta, jos ois vähän matalempaa. Kappaleesta ei jää kauheasti mieleen. Soundit oli jees, joskin rummut jäi vähän taka-alalle. Rummuissa olis saanu olla muutenkin enemmän groovea.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 18.07.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Aika piiskaava meininki. Intro kuullosti aika peruskuralta, mutta sitten lähti kunnolla käyntiin, eikä jääty saatana paikoille jauhamaan. Raakaa tekstiä. Kivasti metallivaikuteita. Hyvät soundit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Regression 28.01.2007

Aeiouaih - Regression
Ehdin jo lähes ajatella, että rupesi kyllästyttämään tämä alku, mutta sitten tuli tämä sointurämpytys. Sen sointukulku ja rytmi kuullosti ehkä vähän liikaa Pink Floydin Dogsilta, vaikka lienee vain alitajunnasta ponnistanut tuo. 2 minuutin kohdalla olikin jo 'ihan mielettömät fiilikset' ja bassot loivat ihan oman melodiansa taustalle. Sitten se jo loppuikin. Vähän pitempi olisi voinut olla - pysynyt edes hetken paikallaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 19.08.2007

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
aik jänskät alkupsyket! sit tuli jotain mielisairaan lapsen tekemää - vitun mahtavaa! sitte kitarat veti jotain apreggio tyylistä, kunnes tuli taas jotain uuta. rummut ei kauheesti kuulunu. 2 minsan kohalla olevat synat oli aika tukkoset mut silti aika joo.