Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 19 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mist - Out Of The Darkness 10.11.2012

The Mist - Out Of The Darkness
Hyvä riffi introssa. Olis voinut olla selvempi alku biisille, pari sekkaa hiljaisuutta ennen viisun alkua luo aina pienen odotuksen kunnes ääni rikkoo hiljaisuuden :) Plussaa intronjälkeisessä 0:12 alkavassa kohdassa kun se tosiaan luo sellaisen odotteen että mitäs nyt tapahtuu... Nyt kun laulu alkaa, päästetään kaikki hanat periaatteessa auki mitä käytettävissä on. Tämä sääli siksi kun biisi on mielestäni rakennettu ajatuksella siten että kaikki mitä kuulen soitettavan on tarkkaan harkittua mutta äänet tavallaan hukkuu toisiinsa (en tarkoita miksausta/taajuuksia vaan soitantaa) Biisi tavallaan puhkaisee itsensä siten että soittimet eivät anna toisilleen tilaa. Esm. vois kokeilla niin että kun laulu alkaa niin rummut on täysin hiljaa ja alkais kaikkine soittimineen vasta kohdassa 0:35? Sulla hyvä persoonallinen ääni niin ei o häpee laulaa esm. pelkällä vaikka esm. skitan E- kielen säestyksellä alussa (kuten kohdassa 2:49), tai jotain ihan mitä vaan mutta ei anneta koko orkan paukuttaa täysillä alusta asti mikä kostautuu kertsin alkaessa ku ei o mitään ylläriä täyttämässä äänimaisemaa. Soitannasta huomaa et ajatuksella rakennettu biisi mut esm 0:51 kohdalla kieltämättä odottais et jotain "paukahtavaa" tulee pienen paussin jälkeen.. biisi on rakenteeltaan mielestäni hyvä mut ehkä soitannasta vois sieltä täältä palasia ottaa pois/palasia lisätä ettei olis äänimaisemaltaan tasapaksu. Ja näähän on sit makuasioita :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahan - onemanband - MAKE UP 23.06.2012

Mahan - onemanband - MAKE UP
Laatukamaa! Biisi elää hienosti alusta loppuun saakka. Pieniä juttuja tulee koko ajan mitkä tekee biisistä mielenkiintoisen. Hyvin laulettu, soitettu ja miksattu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 10.12.2006

Silent Dream - Drown
Kyl tapahtuu alle 4min. viisussa! Kivaa kuunneltavaa. Siisti paussi ennen ku eka säkeistö alkaa. Hyvin tehty ja miksattu setti. Mukavia yksityiskohtia erottuu kun biisiä kuuntelee eli työtä on tehty! Jotenki mun korvassa kuulosti toi 2.30 kohdalla cellon ja muiden soittimien kokonaisuus vähä puuromaiselta. En tiedä riiteleekö cellon frekvenssit muiden soittimien kanssa? Toisaalta tuli yks juttu mieleen.. ehkä ois voinu laittaa sen cello-osuuden sillä tavalla ku se oli introssakin, eli muut soittimet pois ennenku sooloilu alkaa siinä 2.52 ja päästetään taas koko helvetti irti. Eli cellot celloina ja skitat skittoina:). Lois ehkä lisää kontrastia biisiin :) Tykkäsin 1.49 ilmavasta reverbikuiskaustunnelmasta! Laulajalla on erittäin hyvä ääni..! Sopii hyvin tähän musaan. Jatkakaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luotsi - Osiensa summa 19.11.2006

Luotsi - Osiensa summa
Joo, mä tykkäsin. Mul tuli heti introsta ja kertsistä yks biisi mieleen... en vaan heti muistanu mikä. Mieles pyöri Genesis, City boy ja Deep purple... sithän mä hokasin.. Purplen "Bad attitude"- House of the blue light levyltä..:) Inspiroivaa menoa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillstart - Raastojenkka 15.11.2006

Hillstart - Raastojenkka
Jee.. hyvää mättöö!! Siisti loppu:) Tykkäsin kyl enemmän tost Peikkotanssista.. Ammattimaista vääntöö
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillstart - Peikkotanssi 15.11.2006

Hillstart - Peikkotanssi
Siistiä jytää lähtee Hillstartilta! Ei voi muuta sanoo. Tosi hyvät soundit ja sairaan hyvin soitettu skitat. Upee sävellys.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luotsi - Pimeä sydän (versio 1) 19.11.2006

Luotsi - Pimeä sydän (versio 1)
hmm.. Tää oli semmonen biisi et meinasin pari kertaa katkaista kesken mut sit tuli aina jotain mikä teki et halusin kuunnella vähä lisää. Eittämättä se Glockenspiel vai mikä kellorasia siinä soi välillä oli yks tän biisin huippuja. En tiedä sit ihan biisinä.. mun makuun jotenkin vähän liian pitkäveteinen. Hyvät ja hienot saundit oli kyllä. Kuulostaa siltä et noilla taidoilla osaatte parempaa ja varmaan tuleekin tulevaisuudessa.. Rock on!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - NUKKETALO 15.11.2006

CHARISMA - NUKKETALO
Kylläpä jyrää! Siistiä vääntöä. Ei voi muuta sanoo. Kybä lähtee :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 15.11.2006

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Jee!! Täähän svengaa mukavasti! Upeeta revitystä alusta loppuun saakka.. Mukava riffi. Pitääpä kuunnella noita muitakin biisejä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charles Bronson and the Voodoo Five - DNA 15.11.2006

Charles Bronson and the Voodoo Five - DNA
Jess! Kaverithan tykittää oikein kunnolla :) Kyllä svengaa... Melkein tuli hiki kuunnellessa :) Mitäpä tätä moittimaan, täähän on sitä mitä se on.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dobermen - Man With The Dogmask 19.11.2006

Dobermen - Man With The Dogmask
Hyvin soitettu ja hyvä viisu. Mukavan kuuloinen kertsi. Ei ihan mun musaa mut hyvä silti. Laulajalla hyvä ääni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charles Bronson and the Voodoo Five - Psycho Soul 15.11.2006

Charles Bronson and the Voodoo Five - Psycho Soul
Sanoista loppu kirjaimet kesken mut sanottakoon se sit numeroin. 10
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Valon nurjalla puolella 15.11.2006

unioni - Valon nurjalla puolella
Tykkäsin tästä viisusta. Laulajalla hauska vingahdus välillä sanojen päätteissä. Kyllä toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Yksi asia johtaa toiseenkin 15.11.2006

unioni - Yksi asia johtaa toiseenkin
Kivat noi rumpujen paussit välillä. Luo mukavaa vaihtelua. Hyvä biisi kaikin puolin. Hyvältä kuulostaa myös akustiset ja sähköskitat. Mukavia äänikuvia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - Kolmen Kuusen Kylä 15.11.2006

CHARISMA - Kolmen Kuusen Kylä
Joo eipä täs voi muuta sanoo ku et Charisma on polkunsa löytänyt ja toivottavasti kulkee sitä vielä pitkälle. Mukavia viisuja ja bändin soundi jäi päähän et varmaan tunnistan jos jossain kuulen jonku Charisman biisin soivan. Rock on!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 15.11.2006

FOTO - Unta pettämään
Sairaan hyvää settiä! Ei voi muuta sanoo ku et joo, sairaan hyvää..:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 15.11.2006

FOTO - Jäätää
Tästä tykkäsin. Mukavan ihmeellistä :) Soundit skulaa ja hyvin laulettu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu? 15.11.2006

Anonyymit - Miltä tuntuu olla hullu?
Joo.. täähän oli oikein hyvän kuulosta. Tykkäsin laulajan äänestä. Hyvät soundit muutenkin. Välillä tosin laulu ei osu kohdalleen tai jotain siinä mättää emt. Siitä mistä eniten tykkään välillä häiritsee. Paradoksaalista mutta totta :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Heart of ice 14.11.2006

Celesty - Heart of ice
Hyvät soundit, jee!! Sairaan kova viisu. Oisin vaan noi hassut torviäänet jättänyt sinne mistä ne on löydettykin :) Joo, Rhapsody ja Turilli tuli kyl mieleen ja löytyyhän niitä pillipiipareita sieltäkin mut jotenkin muhun ei kolahda just ne äänet mut täähän on vaan mun mielipide. Hyvä laulaja!
9