Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Cold - Haziness 08.10.2003

Deep Cold - Haziness
Tuota tuota, ekat vibat oli vähän että "mjooh" siinä vaiheessa kun tuo daruden (tai eihän se senkään alunperin ole) vokaalisample tuli mukaan. Vaikka se sopiikin tuohon biisiin niin koska se on jo "käytetty" niin pois tuommoiset :) Vaikka muuten se sopi tuohon biisiin. Saundit ovat kait aikalailla mielipideasia joten en niistä sano muuta kuin että pidin tuosta murisevasta bassosaundista kun se kävi alhaalla. Tosiaan se yksi vasemmalle pannattu pörinäsaundi häiritsee, se antaa epätasapainoisen kuvan biisiin. Voisit koittaa ennemmin levittää sitä stereoksi ihan laidoille ja vähän viivästää toista puolta tai jotain ja laittaa ehkä vähän hiljemmalle. Muutenkin keskellä oli aika paljon tavaraa mut aika hyvinhän noi silti kuuluivat, silti stereokuva saisi olla leveämpi. Muissa biiseissäs on ollut mun mielestä parempia melodioita, mutta eipä tämäkään huono biisi ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkomerkki - Puutarha 19.06.2003

Aurinkomerkki - Puutarha
Hienosti tehty biisi niinkun teillä aina. Ne "riitasoinnut" siellä välissä kuulosti ekaks vähän tyylirikolta mut loppujen lopuks ne oikeestaan sopii siihen, luovat vähän kontrastia muuten niin kauniiseen mielikuvaan. Biisissä oli myös hienosti "ilmaa" ja avaruutta (ja ihmisiä ja luontoa;) Muuten ihan kympin arvonen biisi mutta annan ysin koska en pitäny oikein bassosaundista. Se on jotenkin liian synteettinen, tasapaksua koko sointinsa ajan koskettimen painalluksesta äänen sammumiseen asti. Jotenkin se ei vaan sopinut muuten niin elävään äänimaailmaan. Mutta tehkää lisää tätä ja laittakaa ne muutkin aurinkomerkki-biisit valmiiks ja tänne!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hile - Nauravat lapset 19.06.2003

Hile - Nauravat lapset
jaa en sittenkään, ääh, meen pois häpeemään...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hile - Nauravat lapset 19.06.2003

Hile - Nauravat lapset
No hitsi, unohin numeron...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hile - Nauravat lapset 19.06.2003

Hile - Nauravat lapset
Alku oli jotenkin perinteinen ja nopeasti sutastu, ei herättäny intohimoja. Jotenkin mitäänsanomaton alkuosa, kunnes alkaa toi hiljainen hetki (nauravien lapsien muistolle? :D Se pistää miettimään monia asioita kuten Jukan veren absinttipitoisuutta... Toi puolentoista minuutin hiljaisuus oli ehkä vähän liikaa ;D Mutta loppu pelästyttää karmivasti ja biisi kuolee kivasti pois, Jukka luovuuden tuskissaan XD Silti koska toi alku oli vähän tylsä niin antaisin jälleen 7,5 mutta koska annoin edelliseen seiskan niin annan tähän kasin jotta lopputulos ois 7,5 ;D Laskin keskiarvon excelillä Vaalin oppien mukaan... Mutta hei, koska tää oli vikana noista kaikista biiseistäs joita nyt arvostelin, niin voisin tähän lopuksi sanoa että olipa ihan hienosti tuotettua tavaraa, vaikken genren fani olekaan. Hyvin tehtyä musaa kuuntelee kuitenkin mielellään aina tyylistä riippumatta. Toi Madot-biisi oli paras ja jollain tapaa kiehtova, sellasta lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hile - Hetkeen 19.06.2003

Hile - Hetkeen
Vähän "popimpi" kun muut. Ihan hienoa. Hyvä sävel, vois kuvitella soivan vaikka radioissa/telsussa. Alussa saundit hyvin erillään mut kietoutuvat yhteen kunhan biisi alkaa, hienoa. Noi hyräilyt taustalla olivat hyviä, vois ehkä vähän enemmän olla melodiaa niissä vaikka taustoiks tarkotettukin. Aina kun sun karjumisissa on vähän enemmän laulua mukana niin kuulostaa paremmalta, kannattais harkita vähän laulutyylin muokkausta siltä osin (ehdotus vain, vois sopia) Muuten noi karjumiset menee liian huudoksi. Hankala selittää, kuvaan tarkemmin vaikka joskus ftf. Noiden hiljasten osioiden kitarasaundit oli hyviä, vois ehkä levittää enemmän stereoks kun kaikki saundit on enimmäkseen niissä rauhallisissa osissa niin keskellä. Vaikka onkin ehkä tarkotettu kontrastiks muille kitarasaundeille, jotka on enemmän reunoilla, niin saundi on kuitenkin niin eri että siitäkin tulis tarpeeks kontrastia jo. Jees, hyvää, lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hile - Onnellinen 19.06.2003

Hile - Onnellinen
Alku oli ehkä liiankin lo-fi omaan makuun. Jälleen toi kitara särkee vähän liikaa joissain paikoin (särkenyt äänityksessä vai mikä kun vaan välillä kuulostaa pahalta?) Muuten saundit taas hyvin kohallaan. Laulu sopii tyyliin. Sanoista en sano mitään kun niistä ei taas saa monin paikoin selvää. Mut tää biisi ei kuitenkaan kolahtanu mulle niinkun Madot, liian mitään sanomaton säveleltään/rakenteeltaan/saundimaailmaltaan joten siks vaan seiska tästä. Voispa antaa puolikkaita niin antaisin 7,5 kun kuitenkin hyvin tehty muuten.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hile - Madot 19.06.2003

Hile - Madot
Aavan meren tuolla puolen Jukka tekee karua musaa varmasti varrella Virran ;) Jeeh, tahtoo tulla kuuntelee uuden matskun miksauksia Samin luo... Mutta asiaan: Toi skitta särki jossain kohin musta liikaa, se jotenkin sortu, meni liian rikki koko saundi, mut muuten hyvä. Karjumiskohista ei saa sanoista selvää mutta onko se lienee perimmäinen tarkotuskaan, en tiiä kun en ole genren ihmisiä. Toi 55 sekan jälkeen alkava bassokuvio on karun funk ;D Jotenkin hassu tähän tyyliin mut sopii :) Karu loppu, voin nähä kun jätkä kiemurtelee ja örisee ;DD
9