Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 61 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anni Major - Helatorstai Acoustic Jam 13.06.2007

Anni Major - Helatorstai Acoustic Jam
Kyllä, minulla on ihan oma rhodes. Mark II Stage 73 vuodelta 1980. Olen rakastunut!

Kommentti kappaleesta Kuuntele TK-Klan - Paska päivä 29.04.2007

TK-Klan - Paska päivä
Kokonaisuudessaan hyvä biisi! Biitti kuitenkin alkaa tosiaan hieman kyllästyttää, pianot olis voinut jättää jossain vaiheessa hetkeksi pois. Säkeistöjen sanat myös toistavat vähän itseään, mutta se ei niin haittaa (vaan voi olla myös tehokeino). Kertsi on toimiva, mutta äänestä puuttuu fiilistä. Tuntuu, ettette olis vetänyt tätä täysillä ja kunnon asenteella. Tästä paistaa kuitenkin iso potentiaali, joten pitäkää lippu korkealla ja lisää biisejä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Maidolla, ei sokeria 15.08.2006

Bastusection - Maidolla, ei sokeria
Johan oli ihanuus! Tulinpa hyvälle tuulelle. Ootte tainneet jopa kehittyäkin sitten edellisten äänitteiden. Mahtavaa. Pianistin fraseeraus on tosin aika "diipadaapa" -meininkiä eikä niin pyöreää kuin toivoisi, mutta se nyt on pikku seikka. Hyvää perussoittoa ja rakkaus jatsiin kyllä kuultaa läpi. Rumpu-basso osasto toimii mukavasti ja varman oloisesti, toki vähän lisää kommentointia instrumenttien kesken olisi kiva kuulla. Hieno kesäpläjäys joka tapausessa. Kuuntelenpa uudestaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Jalle Tankkaa Naftaa 29.05.2006

Antti Kaukomaa - Jalle Tankkaa Naftaa
Ulkona sataa, mutta kesä tuli saman tien kun kuulin isä Kaukomaan uuden viisun! Kiitos Antti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musiclovers - BLACK OPS - Back 2 The Mat (ACW THEME) 15.03.2006

Musiclovers - BLACK OPS - Back 2 The Mat (ACW THEME)
Johan on pojilla taas timanttinen meininki! Äärimmäisen hyvän kuulosta, varsinkin toi muhkea särökitara/vinkuva leadsyna -yhdistelmä toimii. Kertsi oli ihanan "mortal combat" -henkinen ;D , niin ja mukavaa kuulla Herra Kiiliäkin taas tosi toimissa. Se pitää vielä lisäksi todeta, että Hannu Hanhi on kyllä hienosti tässä viimeisen vuoden aikana laajentanut tuota repertuaariaan ja soundipankkiaan niin itään kuin länteenkin, ja se jos joku lämmittää nuoren naisen sydäntä! Sepä se taitaakin olla Fizzulin ehtymättömän idealähteen salaisuus; kunhan vain jaksaa kaivaa, niin aina löytyy jotain uutta ja luultavasti myös parempaa. Nams.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Missä Mennään feat. Vapaus (vanhaa) 08.02.2006

Ele vanhat - Missä Mennään feat. Vapaus (vanhaa)
Ihan jees biisi. Sellanen asia nyt kuitenkin tuli mieleen, että Eleen kandeis tarkistaa vähän tota sanojen painotusta. Esimerkkinä "paikalla" sana, jonka lausut "paikkala". Samanlaisia erroreita oli tosi monta, tsekkaa ne, koska kuulostat välistä jopa huvittavalta siksi, että lausut suomea kuin lapsi. Ja sehän on sääli, koska muuten kaikki tuntui olevan suht kohdallaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - You Are Nothing 25.01.2006

Katya - You Are Nothing
Aika jees biisin oot taas tehnyt neito hyvä! :D Oon joskus valittanut sun tyylin "yksipuolisuudesta", mutta luojan kiitos oot antanut mennä palautteen kuuroille korville... Sun tyyli nimittäin jalostuu koko ajan, ja kyllä mä nyt jo tajuan, kuinka hyvin tää kaikki istuu sulle. Mä kiinnittäisinkin jatkossa sun osuutta enemmän huomiota tuohon tuotanto/miksauspuoleen, joka alkaa vähän laahata taitojes perässä. Hyvältä kuulosti, ainoo mitä jäin lauluissa kaipaamaan oli muhkeet stemmat. Nice work, ladee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamstream - Love Pharmacy -sampleri 02.11.2005

Jamstream - Love Pharmacy -sampleri
No mutta olipa hyvänkuuloinen pläjäys! Mielenkiinnolla jään odottamaan sitä julkaistavaa versiota, sillä soundit oli kyllä tässä jo niin mukavasti kohdallaan. Biisitkin noin äkkiseltään tuntuivat kaappaavan mukaansa, vaikkei niistä nyt sen enempää uskallakaan näin lyhyiden pätkien perusteella sanoa. Sen sijaan laulajan soundin kehittymättömyys verrattuna aiempiin biiseihin mua kyllä hieman ihmetytti - onhan noista jo kulunut reilusti aikaa, mutta silti tyttö kuulostaa Vain Yhtä Hyvältä. Vaikka laulusoundi onkin sinänsä toimiva ja ihan persoonallinenkin, jää se sävyiltään kuitenkin kovin suppeaksi ja aika läpitunkevaksi. Missä on ihana soulnaisen käheys? Ääni tuntuu resonoivan vain suussa ja päässä, eikä rinnassa ollenkaan, joten siitä jää puuttumaan tietty kumeus ja sitä kautta myös herkkyys. Sääli, sillä musta tässä bändissä on jollain kierolla tavalla kovasti pontentiaalia, mutta laulajan soisin pääsevän irti tuosta kauniin heleästä, mutta tähän tyylilajiin riittämättömästä naapurintyttömäisestä klangista. En anna arvosanaa, mutta lupaan ostaa levyn. ;) (Ja tulla keikalle, jos sattuu sopivasti!)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Kill Me With This Love 05.11.2005

Katya - Kill Me With This Love
Huomaan, että oot jälleen kerran tehnyt biisin, joka on parempi kuin aiemmat! Tärkeintähän on, että kehitystä tapahtuu, ja sä tunnut menevän aimo harppauksin eteenpäin.. Biisi tosiaan ehkä vähän toistaa itseään, mutta tässä tapauksessa se ei ole niin häiritsevää. Kokonaisuus on kuitenkin yhtenäinen - ja hieno puheosuus herättää juuri sopivasti, jottei monotonisuus muserra biisin intensiivisyyttä. Sulla on taito kuulostaa siltä, että istut tossa sohvalla mun vieressä lauleskelemassa - eli onnistut tulemaan lähelle, etkä jää monien kiljukurkkujen tavoin etäiseksi ja utuiseksi. Tykkään siitä. Edelleenkin yrittäisin sinuna kehittää melodialinjoja monipuolisemmiksi, jotta välttyisit liialta itsensä toisamiselta. Muuten persoonallinen pakettisi on jo aika hyvällä mallilla. U drippin' honey, sis'! ;D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Muutetaan Maalle 24.10.2005

Antti Kaukomaa - Muutetaan Maalle
Sulla on biiseissäsi (temmosta riippumatta) aina ihan hirvittävä meininki ja energia, ja se saa mut joka kerta hyvälle tuulelle. Mandoliini soi ja laulu raikaa, tähänkin biisiin on jälleen kerran onnistuttu vangitsemaan pala jotankin autenttista tunnelmaa kaikkine rosoisuuksineen, ja se on tosi raikkaan ja jopa herkänkin kuuloista. Musta on ihanaa, ettet lähde mukaan mihinkään nykyajan hömpötyksiin, vaan pysyttelet ajan hermolla omalla peräänantamattomalla tyylilläsi. Mulla on jo aiemminkin käynyt mielessä, että et sitten ikinä ole tosissasi ajatellut alkaa tätä soolouraasi lähteä työstämään?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Dead Already 05.11.2005

Katya - Dead Already
Voksut toimii. Sopivan rytmikästä, simppelin tyylikäs melodia, aijai. Kertsi koukuttaa ihan kivasti, mutta siihen olisin kaivannut jotain stemman tynkää kasvattamaan menoa. Muutenkin jotkut pikku soul-ulinat / kuiskuttelut olisivat maustaneet kappaletta mukavasti, tuo yksinäinen lead-laulu alkaa tämän tyylisessä musassa kuulostaa nopeasti vähän orvolta. Varsinkin, kun biitissäkään ei tapahdu mitään ihmeellistä biisin edetessä. Ylipäätään muuten nämä biitit ovat aika hyviä, mutta mielelläni kuulisin sua myös enemmän tuollaisessa The Neptunes henkisessä stygessä. Sussa on niin paljon potentiaalia ja tervettä kilpailuhenkisyyttä ;) että rima vaan kunnolla korkeelle ja sitä tavoittelemaan. Luv'n'PEAS ladee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Puhelin 03.10.2005

Juha Kiili - Puhelin
Tykkään sun tyylistä kehitellä kaikista hullun hauskoista tarinoista vakavastiotettavia ja uskottavia biisejä. Oli tyyli mikä tahansa, on aina myös ilo kuulla hallittua kokonaisuutta, ja tästä kappaleesta ei heikkoa hetkeä löydy hakemallakaan. Itse pidin tuosta pitkästä introsta. Sen myötä kuulijan onnistuu jotenkin päästä syvemmälle biisiin, varsinkin kun laulun alkaessa taustalle jää pelkkä kitara. Pidän tuotanto- ja sovituspuolesta muutenkin kovasti. Akustisien ja säröisten kitaroiden tasapaino on sopivan popahtava kallistumatta kuitenkaan liikaa mihinkään lokeroon - varsinkin kun mukaan on sekoitettu tarttuva melodia, hauskat ja nokkelat sanat, pehmoinen (tosin vähän oudolta soundaava) rhodes-kilkatus ja parit muhkeat stemmat. Olet aika mukavasti saanut ujutettua noi stemmat tuonne kertsiin, tuo sopivasti voimaa ja paksuutta lauluun kuulostamatta silti miltään soulilta tai sotkematta leadia. Täytyy muuten myös todeta, että äänesi on kieltämättä kertakaikkisen radioystävällisen kuuloinen. Tee pliis joskus joku ihana balladi <3 ja särje mun sydän? ;)~

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anniina - Pakko lähtee 19.09.2005

Anniina - Pakko lähtee
Vitsi mä meinasin räjähtää, kun tajusin että oot laittanut tänne jotain uutta musaa..!! :D Oli sit kuin vanha tahansa, niin mulle tää on uus biisi. :) Sulla on edelleen hyvä, tunnistettava soundi. Kivan elastinen ja pehmee. Näin ensikuulemalta hyvä biisi kaikilla näppärillä yksityiskohdilla varustettuna, joten luulis että jaksaa kuunnella pidempäänkin. Ainoastaan biitti jättää aika kylmäksi, se on vähän laimee lukuunottamatta tota melodialinjaa minkä toistat aina välistä laululinjoissakin. Se ei yksinkertaisesti ole samalla tasolla laulujesi kanssa, sillä olet selvästi nähnyt vaivaa taustastemmojen ja fiilistelyjen kanssa mikä on helvetin hienoa, ja olisin tosiaan toivonut biitin kasvavan/muuttuvan/elävän jotenkin, mutta nyt se vain junnaa kuolleena paikallaan. Toivottavasti susta jatkossa kuullaan hieman useammin, sillä noin maukasta laulantaa saa täällä miksuttimessa kuulla harvoin! Good work lady!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avaintekijät - Käännän selkäni 15.09.2005

Avaintekijät - Käännän selkäni
Mä oon todella, todella yllättynyt. Mikseri on täynnä järkyttävää suomihoppiskeidaa, mut tästä mä oon järkyttynyt lähinnä siksi, että tää on aivan mielettömän hyvän kuulosta!! Biitissä on mielenkiintosia elementtejä, kuten toi oktaavipiano, ja kertsi koukuttaa hulluna. Jokainen ämsee vetää tyylillään ja tyylikkäästi, eikä tästä oikein jääkään mitään pahaa sanottavaa. Kylläpäs tuli kerrankin hyvä mieli, kun sai kuulla hyvää suomiräppiä. Kiitos poijaat. d:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Katya- Damn Boy 14.09.2005

Katya - Katya- Damn Boy
Biitti on toimiva, mutta tällä kertaa lauluosuudet jäävät pahasti alle taustojen tason. Biitin veikeä melodia olisi kaivannut rinnalleen jotain rytmikkäämpää ja tyttömäisempää laulua. Lisäksi musta ihan kuin tuntuisi siltä, että olisit Katya "tehnyt tän biisin ennenkin". Olisin mielelläni kuullut tässä kyseisessä biisissä vaikutteita tyyliin Gwen Stefani tai Black Eyed Peas, sillä tiedän kyllä, että susta vois saada Stefanin kaltaisen ikonin, jos vain uskaltaisit lähteä rohkeasti hakemaan uusia linjoja. Tällä hetkellä tunnut junnaavasi pahasti tämän yhden teeman ympärillä. Kaikkia meitä panettaa ja seksi maistuisi, mutta kyllä sitä voi välistä vähän muustakin puhua. Tee seuraava biisi vaikka shoppailusta. Tai Paris Hiltonin koirasta. Pointti on joka tapauksessa se, että pelkällä huokailulla a voihkimisella et tule pääsemään sinne, minne sulla oikeasti olisi mahdollisuuksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Kaikki OK? 15.08.2005

Antti Kaukomaa - Kaikki OK?
Oijoijhoii!! B)~ Mitkä soundit, voi Antti nyt alkaa kuulostaa hyvältä! Rhodesit ja kitarat rämisevät just sopivasti, ja rumpujen soitossa on sopivasti aggressivisuutta mukana. Tästä puuttuu täysin se pieni flegmaattisuus, mikä sua on joissain aiemmissa biiseissä vaivannut. Kenties sanat natsaavat tällä kertaa, tiedä sitten vai mikä on, mutta tää toimii. Toimii, toimii, toimii. Tää on tosi tiukasti soitettu, mutta oot onnistunut silti säilyttämään rentouden, ei ala ahdistaan kun tätä kuuntelee. Ja laulatkin muuten hyvin ja mukavasti tulkiten, ja asiaa. Tosi hieno biisi! (P.s. Ja hyvä rhodesisoolo!)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Katya- Your Only One 14.07.2005

Katya - Katya- Your Only One
Mua nyt ei ähkyvä nainen hirveesti himota d;)~ mutta kai tää voi jonkun mielestä pikku "turn on" olla. Biitti oli tosi nasta ja rullasi ihanasti, siksipä mua vähän harmittikin kovin monotoniset laulut. Katyalla on useampikin tällänen pervompi laulu (ainakin tällaisen Siveyden Sipulin mielestä! Hih!) ja musta se on hauskaa, että joku viitsii tällaista tehdä... Toivottavasti et himoissasi päädy salarakaslistan hännille tai tee muutakaan epätoivoista! (Tällaisia äidillisiä neuvoja jakelen) Eeh joo mut jos tosissaan puhutaan, niin kyl tää toimii ihan silleen perusjees. Enkun ääntäminen on periaatteessa kai ihan uskottavaa, mutta musta se kuulosta välistää siltä, ettet avaa suutasi ollenkaan, vaan yrität mongertaa pusuhuulten välistä tekstiä ja kun ei kaikkia äänteitä vaan pysty silleen lausumaan. Ei siinä, että mitään yliartikulointia kannattaisin, mut oon ollut huomaavinani tätä samaa vähän aiemmissakin biiseissä. Alun irtonainen pätkä oli musta tosi outo, tai siis ihan tyhmä, kun ei siinä ollut oikein mitään järkeä. Se oli vaan kivan kuuloinen ja haluttu laittaa siihen väkisin ja musta tollaset yksityiskohdat on osoituksena biittinikkarin tyylitajun puutteesta... Enivei siis musta hauska lallatus, sellanen että tää vois kestää vaikka kymmenen minsaa eikä tajuais, kun se rullailee niin mukavasti tossa, mutta samaan hengenvetoon voi todeta, ettei siinä ollut sitten niin mitään säväyttävääkään puolestaan. Joku pikku kikka kolmonen olis ollut siisti, falsettikiekaisu Isaac Hayesin tai Princen tyyliin tai jotain Destiny's Child stemmaa. Eli tykkään tästä ihanasta tihkuvasta erotiikasta niin kauan kuin pitäydyt musiikissa. x) (--> Luin juuri, että Marika Fingerroos levyttää... Siksi tämä paatos... Taidan hukuttautua nyt saman tien. Voi taivas.)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Paiste 22.09.2005

Bastusection - Paiste
Hyvä sävellys. Simppeliä ja kepeää skandinaavista jaskaa, kyllä tää muhun uppoaa. Ei sillä, että erottuisi muista kaltaisistaan, mutta jatsibändejä ei ole koskaan liikaa! (Ei ainakaan Mikserissä.) Yhteissoitto pelaa musta hyvin, pianolla soitettu teema rullaa mukavasti ja sointuhajotukset on jees, ei liian dissonoivia sävyjä (ei olisi tällaiseen meininkiin oikein istunut). Basisti ja rumpali hoitavat tonttinsa huolellisesti änkemättä liikaa esille, mikä sopii tyylillisesti tähän biisiin hyvin. Riehakkaampaan menoon enemmän fillailua ja niin pois päin. Pianosoolo ei mitenkään "häirinnyt huonoudellaan" (anteeksi tällainen raaka ilmaus), mutta oli sangen linjaton eikä fraseerauksessakaan ollut hurraamista. Jos sormet eivät nopeisiin bebop-skaaloihin taivu, kannattaisi harrastaa rytmisempää ja melodisesti karsitumpaa sooloilua vaikka ihan bluesmeiningillä. Mua viisaammat ovat mua soolon soitossa opastaneet sanomalla "Kerro tarina". Niin ja välistä on hyvä pitää yksi tahti taukoakin. Meno yltyy kuitenkin hurjaksi ja villiksi ja se on aina hauskaa (sekoilu on!?) - kyllä johonkin väliin olisi psykedeelisen bassosoolonkin saanut ängettyä, sitä jäin kovasti kaipaamaan. Basisteja saa yleensäkin aina komentaa oli kyse sitten mistä tahansa syömistä tai hengittämistä haasteellisemmasta (ehkä tunnen vain kyseenalaisia yksilöitä tai sitten se johtuu musta), mutta bassosoolo pitää olla, ainakin tähän biisiin se olisi istunut ihanasti. Nyt kun mietin, niin ehkä basisti olisi muutenkin voinut soittaa jotain namujuoksutuksia yms kikkailuja esimerkiksi teemaa kerratessa, nyt taisi jäädä hieman yksipuoleiseksi tuo jumpsuttelu. Kokonaisuutena tää oli kuitenkin siis ihana: raikas, tunnelmallinen, kodikas. Tästä huokuu livemusiikin ihanuus ja ennen kaikkea Soittamisen Ihanuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Grape 22.09.2005

Bastusection - Grape
Hahaa! Loistava toi valssiläppä tuolla. ;D Tässä jälleen kerran hieno sävellys, teema rullailee näppäränoloisesti latinomaastossa ja mukana on pari aika namua sointuakin. Pianosoolossa on hyvä meininki, välistä siellä tuntui löytyvän jotain aika eksoottisiakin sävyjä ja asteikoita, niitä on aina ilahduttava kuulla. Oktaavit toimii lattarityylissä myös luonnollisesti mallikkaasti, ja siinähän se tuli samassa soolossa jälleen todistettua. Bändi seuraa hienosti mukana ja himmaa pianistin rauhoittaessa tunnelmaa. Rumpali merkkaa taitteet ihan hyvin, mutta joku siinä soitossa tuntuu hieman robottimaiselta. En ole varma onko jatsifilliarsenaali liian pieni vai mistä johtuu, mutta välistä voimakas marssirumpumainen pärinä taitteissa vaikuttaa kovin linjattomalta (saattaa johtua toki äänityksestäkin, mikki voi napata tuollaisia oudosti). Kuulisin mielelläni sooloilua myös basistilta ja rumpalilta, sillä pianisti on monesti kovastikin hätää kärsimässä triomuodostelmassa, joutuuhan siinä yksin hoitelemaan soolot, teemat ja vielä harmoniankin! Tämän takia peräänkuuluttaisinkin basistin roolia, soitto tuntuu hieman kaavoihin kangistuneelta. Taimi on ok, äänet on ok, groove on ok, mutta aina väliin voisi heittää jotain eksoottista, vaikka jonkun asteikkojuoksutuksen tms., se toisi kummasti eloa tohon teidän orkesterinne kivijalkaan. Tästä biisistä tykkäsin kyllä oikein todella paljon, koska tässä on niin hyvä teema ja tunnelma. Ja mun mielestä sounditki on kohdallaan - sopivasti tunkkaisuutta on hyvä tunnelmalisä. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - 80s Child 31.08.2005

Blueborn - 80s Child
Ihastuttavaa kuulla kunnon tulkintaa ja ah niin usein yritettyä mutta harvoin toimivaa bluesia mikserissä! Mistä aloitan? Ensinnäkin biisi itsessään, sävellyksenä, on hieno ja sopivan simppeli, jotta tilaa jää riittävästi genreen sopivalle tulkinnalle. Sanat ottavat oikein sydämen pohjasta, eikä niiden tehoa ainakaan yhtään vähennä äärimmäisen hienoa työtä tekevä laulaja. Bändillä on mukavan rosoinen asenne ja tuntuu todella, että koko orkesteri on basistiakin ;) myöhen mukana tässä tunnelmassa. Kun pelkkä oikeiden äänien soittaminen ei aina (tai siis yleensä) vielä riitä vaan tunnetta täytyy olla pelissä.. Minusta kappale oli ehkä hieman liian pitkä, vaikkakin se liveversiolle annettakoon anteeksi. Myöskään kitarasoolo ei hirveästi säväyttänyt, enemmänkin olisin kaivannut sellaista Gary Moore -henkeä siihen rauhoittamaan tilannetta kuin mitään Iron Maiden tilutuksia. Mä olen pikku hiljaa alkanut luopua tuosta numeron antamisesta, enkä sitä nytkään aio tehdä. Kokonaisuutena kappale teki minuun mielettömän vaikutuksen. Kaikki osa-alueet toimi ja kaikki heittäytyivät mukaan täysillä. Tällaista kuuntelis muualtakin kuin mikseristä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Katya feat. Hypnoosi- Sua Haluan 21.06.2005

Katya - Katya feat. Hypnoosi- Sua Haluan
Nasta biitti! Räpit perusjees kamaa, ihan hauskat ja toimivat, Katya puolestaan laulaa hypnoottisesti ja toi vähän laiska ääntäminen lisää vielä sitä viettelevää mielikuvaa. Hyvää työtä tyttö! Myös lyriikat toimii, tää on hienoa. Loppuun olisin tosin kaivannut vähän rohkeampaa laulantaa, tää jää vähän ärsyttävästi härnäämään, muttei kuitenkaan pääse mihinkään. Tulee mieleen vanha sanonta nuorista tytöistä "Antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa" ;D eli siis muutama ärhäkkä makuuhuonemurahdus tonne loppuun olisi kruunannut muuten niin toimivan biisin ja sais jyvät erottumaan akanoista - eli sut keskinkertaisuuksista. Oot kuitenkin selvästi kehittynyt varsinkin tyylillisesti, sillä tämä kappale on ehyt kokonaisuus, ja sellainen on paljon helpommin sanottu kuin tehty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - superfunk 18.04.2005

D Fast - superfunk
Mä vaan ra-kas-tan tätä sekopäisen virtuoosimaista meininkiä!! Eri elementeistä tulee mieleen niin Lenny Kravitz, Propellerheads kuin legendaariset funkpläjäyksetkin.. Huh kun tulee hiki kuunnellessa. ;)~

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem) 30.03.2005

Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem)
Eaah!! Tää on niin tätä itteensä - ja siitähän me tytöt tykätään! En oikeen osaa sanoa, kuka teistä on mun lemppari, kun te kaikki ootte aika ihanii... mut biisi on tosi nasta ja mul on hyvä fiilis... dB)~ .. Ei vaan, helvetin hyvä meininki taas kerran. Simppeli ja rento biitti, kommunikaatio sekä verbaliikka pelaa porukan kesken ja huumori on tallella ja kesäkin tulee ja mitä vielä? On tää ehanaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - buxom foxyness 18.04.2005

D Fast - buxom foxyness
Jees meininki! Jotenkin tulee mieleen mustat ysäripopparit - Haddaway ja Mc Hammer ja kumppanit- ja sehän on vaan helvetin hyvä! Svengaa ihan järjettömästi, tosin pianistina nyt en voi olla marmattamatta tosta kolkosta synapiano -soundista, mutta minkäs teet. Ei se nyt varsinaisesti tätä biisiä "pilaakaan". ;) Muuten kaikki elementit läskejä bassoja ja pervoja kiippareita myöten koukuttaa ja koukuttaa ja koukuttaa ja.. Ps. Esimerkillinen tapa muuten lopettaa biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiia - Sun täytyy lopettaa 23.03.2005

Tiia - Sun täytyy lopettaa
Tää on tosi jees. Mutta ikävä totuus on, että tää biisi on niin sanotusti tehty jo aika miljoona kertaa. Musta tää on kyllä toimiva kokonaisuus, mikään ei häiritse, että "hei kylläpäs olikin ikävän kuuloinen kohta tossa", mutta toisaalta tää käy aika tylsäksi, varsinkin jos kuuntelee useamman kerran. Biitti on tyylikäs ja "smooth", tyylinmukainen ja musta oikeesti ihan hyvä, mutta tollanen akustinen kitara ja läskit bassot on vaan aika kulahtanut juttu. Sama juttu toistuu laulujen kanssa - tässä neidissä on potentiaalia, mutta niin on aika monessa muussakin mikserin tytsyssä. Mikään tässä biisissä ei saa Tiia varsinaisesti erottumaan edukeen. Sanat ovat hyvä, toimiva kokonaisuus, ja kertsi tuntuu hetkellisesti koukuttavan, mutta pidemmän päälle tästä puuttuu kaikki henkilökohtaisuus ja lauseet jäävät sanahelinäksi. Kiitosta täytyy antaa hyvin toteutetusti stemmoista, jotka soivat puhtaasti, mutta muuten mennään vähän liiankin varmoilla raiteilla. Tää biisi on musta ennenkaikkea hyvä ponnistuslauta omalle persoonalliselle tyylille, mutta mikäli Tiia aikoo jäädä tähän, jää hän auttamattomasti samaan kastiin kaikkien muiden ihanien, mutta mitäänsanomattomien r&b -tsikujen kanssa. Odotan todella mielenkiinnolla seuraavaa biisiä, koska jos tämä neiti viitsii tehdä töitä ja etsiä vaikutteita Jonnaa ja Aaliyahia kauempaa ja syvemmältä, voi tapahtua ihan mitä vain.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair 14.09.2005

Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair
Hyvä biisi. Jady laulaa kauniisti, äänessäsi on persoonallinen ja pehmeä soundi, tykkään kovasti. Komppi on pelkistetty ja tyylikäs, mikä toimii tässä biisissä erinomaisesti. Kertsi rullailee mukavan rytmikkäästi, mikä toimii hyvänä kontrastina biisin rauhallisuudelle. Kertakaikkiaan positiivinen yllätys pop/rock genren särökitarasekamelskassa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan? 29.12.2004

Antti Kaukomaa - Ladies -- joko tanssitaan?
Kyllä ukolla svengaa taas siihen malliin että huh huh! En voi olla kuin samaa mieltä muiden kanssa siitä, että tää toimii kuin tauti ja homma on tyylipuhtaasti kasassa sanoituksen etevyyttä myöden. Itselle kolahtaa toi hiukkasen "taiteellisempi" kama paremmin, mutta vähän kerrallaan kaikkien Mikserin naisten ihanne-perheenisästäkin paljastuu tällaisia uusia puolia ja sekös on ihanaa. B) Sulla kyllä kieltämättä skulaa sekä basso että rummut, niin koskettimet kuin laulukin. Ja kun biisit on vielä omasta kynästä, niin mitä sä äijä enää odotat!! Biisit radioon, levyt kauppojen hyllyille ja äkkiä siitä niin kuin olisi jo teosto- ja keikkaliksoja tienaamaan!! Taas kerran yksi napakymppi sun discografiaan. Onnittelut. Mä oon ihan rikki. ;)~
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta 15.12.2004

Antti Kaukomaa - Jäätelöä ei saa kuin kaupasta
Jätkä on kehittynyt! Tää biisi on todella, todella hieno. Rätisevät koskettimet ja varsinkin lyriikat, ne onnistuvat olemaan niin kuvaavat kaikessa yksinkertaisuudessaan. Olet minimalistisuuden ykkösnimi täällä, ehdottomasti. Ja tarkoitan tässä tapauksessa, että vähän on Paljon. Kaiken sen täyteenahdetun tietokonekilkatuksen ja kalkatuksen jälkeen tämä kuulostaa niin mielettömään tuoreelta ja puhdistavalta, ettei voi kuin vain jäädä paikoilleen kuuntelemaan, mitä sulla on tällä kertaa sanottavana. Ja kun osut vielä niin täydellisesti asian ytimeen, niin ei voi kuin vain huokaista ihastuksesta. Tämä biisi on hienostuneempi, kuin jotkut aiemmat biisisi, ja onnistut pienillä vivahteilla saamaan niin kovin paljon aikaan. Se on hieno ominaisuus, vaali sitä. Ja jatka tutuista ja arkisista aiheista laulamista, koska se on vaikea laji onnistua, mutta sä olet siinä hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nanna - Let me breath 23.03.2005

Nanna - Let me breath
Sulla on tosi makee poppisääni. Herkkä, mutta vahva. Eniten kannattaisi treenata lausumispuolta, ja rytmiikkaa ehkä noin muutenkin. Mutta tosi kaunista. Kummallista kyllä tällainen hieman naiivi ja jopa kornikin kokonaisuus toimii sulla yllättävän hyvin. Itse en lähtisi moiselle tielle, mutta sä hoidat homman hienosti kotiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Party 23.08.2005

Y-Zone - Party
Täs on hyvä tunnelma. Aika ysärit soundit, mutta niistähän tulee vaan hyvälle (ja nostalgiselle) tuulelle! Toimii, toi perusriffi on mahtava. Ne silloin tällöin toistuvat iskut eivät sen sijaan musta oikein toimi... tuntuvat ainoastaan kovin kömpelöiltä. Kokonaisuutena kuitenkin rullaa hyvin ja sai mut(kin) hyville fiiliksille!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Politricks (feat. KFied) 26.11.2004

Juha Kiili - Politricks (feat. KFied)
Sulla on muuten todella hyvä ääni. Lausut englantia riittävän autenttisesti, ja vielä kivalla soundilla. Sulla on sopivasti miehekästä karheutta ja söpö-nöpöä ; ) herkkyyttä laulussasi. En ole niinkään kiinnittänyt siihen aiemmin huomiota, mutta kenties se korostuu, kun laulat englanniksi. Tai sitten olet vain keksinyt jonkun nerokkaan tavan miksata! ;D Oli miten oli, jos laulu soundi ei ole persoonallinen ja kiinnostava, on ihan sama miten hyvän biisin tekee, koska se ei vain toimi. Luulen, että sun ei tarvitsisi edes tehdä näin hyviä biisejä, ja saisit ne tuolla tavalla laulamalla silti olemaan ihan kelvollisia! Sanat sykähdyttivät myös. Biisin fiilis on rento, ja siksi ei ihan heti voi uskoa kuulemaansa, sillä sanat ovat niin nokkelat. Tää on pakko kuunnella uudestaan, jotta saa kunnolla kiinni sanoista; mutta toisaalta, jos ei ole sitä kantaaottavaa ihmissorttia, voi keskittyä vain hyvään menoon ja tarttuvaan kertsiin. Täytyy myös myöntää, että Kfied on kehittynyt aivan mielettömästi sitten vuoden takaisen syksyn, jolloin ensi kertaa herran päräytystä kuulin. Potentiaalia miehessä oli jo silloin, mutta nyt se potentiaali on lunastettu, ja Fizzulan soundi ja tyyli on yksinkertaisesti oikea Turn On. Mieletöntä kuultavaa, ja kaiken lisäksi artikulaatiokin pelaa. Lopuksi itse biisistä vain sen verran, että sopiva määrä purkkaa mukana, ja kertsi koukuttaa kivasti. Sanat ovat tosin sen verran haasteelliset, ettei niitä oikein osaa laulaa mukana, vaikka kuinka mieli tekisi!, mutta sekös saa kaikki kuuntelemaan tätä vain lisää. Miksauksessa ei mitään ongelmaa, ja mun mielestä mitään outroja ei kyllä tää kappale enää kaivannut. Pituutta on jo muutenkin, vaikkei tätä silti yksitoikkoisuudesta voi syyttää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Let Me Ho-Ho 26.11.2004

Planeth - Let Me Ho-Ho
Ensinnäkin toi nimi... Heti ajattelin, että jumanstuikkeli tää täytyy kuunnella! Grandmaster Santalla on ihana Barry White -henkinen ääni, ja trumpetti yksinkertaisesti vain toimii. Mahtava sekoitus asenteellista huumoria ja tyylitajuista tuotantoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manta Ray - Lonely 26.11.2004

Manta Ray - Lonely
Aivan helvetin hyvä biisi! Rakastan tätä jo nyt, vaikken ole ehtinyt edes kuunnella loppuun asti! Mikä nainen!, sulla on ihan mieletön fiilis, kun laulat. Kertsi koukuttaa pahemman kerran ja tää oon muutenkin todella hyvä kappale. Luonnollisesti laulun tiukkuus ja tyylikkyys vaikuttaa siihen, ei tällaiseen suoritukseen ihan kuka tahansa "r&b-tsiku" kykene. En pysty kommentoimaan mitään, kun olen niin haltioissani.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Wanna Know (feat. Brand X) 28.10.2004

Jady - Wanna Know (feat. Brand X)
Tässähän on hyvä meininki. Pieni häivähdys ysäriä tuo kesät mieleen! ;) Laulu tuntuu olevan hieman irrallaan taustoista, lieneekö syynä miksailu vai pikkuriikkinen kiire sanoissa, mutta se ei alkumetrejä pidemmälle häiritse, laululintusen ääni kun on niin elastisen hunajainen ja taustastakin alkaa löytyä kaikenlaista mielenkiintoista. Brand X herran sräbäytys oli mun mielestä hieman turha, mutta ehkä mä olen vain puolueellinen, kun on kyse suominaisten r&b:stä. dx)~ Jady takas, räppikundit veks!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - &Anni - Kylmä Sydän 09.10.2004

Niina - &Anni - Kylmä Sydän
Jes! Pääsin itse kuulemaan äänitysten lopputuloksen vasta nyt, ja olen kerrassaan huojentunut! Huh! Kärvistelin koko loppuviikon, miltä viruksesta parantuva ääneni mahtaa karuudessaan Niinan sulosointien rinnalla kuulostaa, mutta Dipuli on tehnyt kyllä miehen työn tämän rallin kanssa ja hyvältähän kokonaisuus kuulostaa - kaikki kunnia siis hänelle! Täytyy myös omasta puolesta todeta, että oli hyvin hyvin inspiroivaa ja hienoa päästä tekemään Niinan ja Dip Flirtin kanssa yhteistyötä! Molemmat ovat niin kovia musiikin ammattilaisia, että melkein alkoi junioria hirvittää... ;) P.s. Sydän alkaa jo pikku hiljaa lämmetä, tattista vaan Niina...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina. - Can't Hold Me Down 28.10.2004

Niina. - Can't Hold Me Down
Jeps, samalla linjoilla edetään. Stemmat olisivat muhkeuttaneet muuten niin mutkattoman laiskasti soljuvaa laulua. Muuten kaikki on c-osaa myöten viimeisteltyä ja toimivaa. Biitissä tapahtuu siistejä juttuja, pitää mielenkiintoa yllä ja kuulostaa kivalta. Hieno debyytti, ei voi muuta sanoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele coffee shop - toxic 22.09.2005

coffee shop - toxic
Ihan sattumalta nappasin pitkästä aikaa jonkun biisin tosta "ylläpito suosittelee" listasta, ja kylläpäs löysinkin biisin! Tuota Cerenden edellistä kommenttia lueskellessani mietin, että eikö tuo "soljuu pään läpi, ku hämärän sininen hetki ennen auringon kajoa" voi olla myös kympin arvoinen suoritus? Mä olen lopettanut numeroiden antamisen miksuttimessa, mutta musta se voisi olla. Naislaulajan ääni tekee syvän vaikutuksen. Mulla tulee mieleen Tori Amos, jolla on taivaallisen kiehtova ja omaperäinen soundi. En sano, ettäkö tuolla äänelläsi voisit laulaa minkä tyylistä musaa tahansa, mutta eipä sun tarvikaan. Se on niin hento ja hauras, ja silti kestävä ja leikkisä, kiehtova todellakin. Varovaiset miestuplaukset (mikä termi!) on piste iin päälle. Todella nokkela veto, jolla saadaan lisää syvyyttä melodiaan ja lauluun. Kappale on ihanan utuinen ja herkkä, ja taustat soljuvine pianoineen kitaroineen ja kilkatuksineen jää sopivasti varjoon, vaikka onkin koko ajan läsnä. Toisella kuulemalla pidän tästä biisistä vielä enemmän. Melodia on epämääräisen kuuloinen, mutta silti siinä alkaa pikku hiljaa erottua linjakkuutta. Toivottavasti teette joskus uudenkin biisin. Sairastan juuri nyt yksin kotona ja on aika ikävä olo niin henkisesti kuin fyysisesti ja tää saa mut vain pysähtymään ja rauhoittumaan. Mulle tulee jopa harras olo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Kfied vs. Kiili - Navawhore 01.08.2004

Juha Kiili - Kfied vs. Kiili - Navawhore
Aloin jo käydä ihan kuumana alun äänimaisemasta ja Kfiedin yllättävän kiihkeästä päräytyksestä, kunnes kammottava trancepiano tuli ja pilasi kaiken! Yää!. Muuten kaikki scifisoundit ja orgaanisemmat elementit ovat oikein ah niin mukavasti sulassa sovussa että pientä tyttöä ihan ihmetyttää. Kertsin hienoisen riitaisa sointumaaila on kammottavuudessaan lähes miellyttävä. ;) Sanoituksessa jäin kaipaamaan vielä intiaanipoika Hiawathaa, mutta muutenhan tämä oli oikein kunnon pläjäys. Varsinkin, jos onnistuu virittäytymään tunnelmaan niin, että voi kuvitella arvon herrat pelkissä nahkaesiliinoissa sulat päässä. Tämä mielikuva vähintäänkin kumoaa kuvottavan pianon epämieluisat vibat, joten kymppihän pojille räpsähtää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Minä Olen 14.06.2004

Antti Kaukomaa - Minä Olen
No mähän olen aivan myyty tosta kiipparista. Ihastuttavaa!! Ah niin herkkää ja mikä riffi! Ja sitten noi sanat. Täydellistä. "Minä olen soittaja, joka soitollaan sai toiset laulamaan." Hyvä mies, minä pakahdun! Luojan kiitos sulla on niin paljon dramaturgista näkemystä, ettet mennyt lisäilemään tähän mitään mahtipontisia kitaroita tai rumpuja, sillä tää on ihana tällaisena; toisaalta niin tasaisen odottava kuin seisova vesi, toisaalta siinä minimalistisuudessa piilee nimenomaan se tiukkuus. Varsinkin kun osaat soittaa noin perkeleellisen asiallisesti tota(KIN!!!!) vehjettä. Maiskuttelet oikein kunnolla noilla paksuilla soinnuilla. Et varmastikaan kuule tätä ensimmäistä kertaa, mutta sun ja J. Karjalaisen musiikissa on paljon samaa. Tarkoittaen sitä, että basic-eväistä rakennettu homma toimii kuin tauti, jos perusasiat on kunnossa, vaimo leiponut pullaa ja pihakeinu saatu lapsia varten korjattua, soitto svengaa ja laulajamiehellä kunnollista asiaa. Mä taidan olla ihan hulluna suhun B)~ lissee lissee lissee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glow - Why is that..? 20.06.2004

Glow - Why is that..?
Olen aivan mykistynyt. Suomen Mariah Carey on löytynyt eikä bändiäkään voi fiiliksen tai svengin puutteesta syyttää. Olette muuten keksineet itsellenne myös sangen iskevän nimen. Kunhan löydätte vielä kunnon miksaajan ja/tai tuottajan itsellenne (tai treenaatte omia taitojanne sillä saralla vielä vähän), niin en yhtään ihmettele - päin vastoin - jos en vuoden päästä kuule teitä radiosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - inconsolable trainstation feat. PehmoA 18.04.2005

D Fast - inconsolable trainstation feat. PehmoA
Mä tykkäsin pitkästä alusta ihan mielettömästi. Se oli todella onnistunut, odottava, sai mut herkistymään sille, mitä tulee seuraavaksi. Rytmikkyys ei riko kuulasta tunnelmaa, vaan kannattelee biisiä. Soinnut muuttuvat mielenkiintoisesti jousien ja räpin alkaessa, ja pidemälle päästessä kuuluu joukosta muutenkin aika mielenkiintoisia ja positiivisella tavalla erikoisia vivahteita. Tämä on musta tyylikäs toteutus vähän iisimmästä biisistä, verrattuna siis siihen, minkälaisia muut rallit tällä kaverilla tuntuu olevan. (Ei sillä, ettäkö niissä muka olisi jotain huomauttamista, päin vastoin!) Todella onnistunut kokonaisuus, hienoa ah niin hienoa tunnelmointia. Ai niin ja on se PehmoAkin ihan kiva. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaksi ääntä - Kaksi ääntä - Burneri (Mukana Oka Bling) 10.06.2004

Kaksi ääntä - Kaksi ääntä - Burneri (Mukana Oka Bling)
Luonnollisesti mä ihastuin heti tohon bluespianoon ja muutenkin biisin letkeeseen menoon. Harmikseni pojat kuulostavat paikoitellen hieman flegmaattisilta - tai ehkä tää erihilpeä biitti vain kaipais jotain ekstrakipeetä flowta ollakseen ihan täyden kympin arvoinen styge. Nautittavaa kuultavaa kuitenkin alusta loppuun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monosurround - Another Handful Of Harmony 25.04.2004

Monosurround - Another Handful Of Harmony
No mutta kylläpäs se rullaa! Ällöttävän ihanaa poppista. Se jää päähän kuin purkka hiuksiin .
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KRP - Karkkii feat. ali broidi 15.04.2004

KRP - Karkkii feat. ali broidi
Aivan lllloistava!! d:)))))) Biitti oli ainoa asia, missä jäi vähän toivomisen varaa - tai siis itse olisin moiset veikeät lyriikat kuullut mieluummin vähän toisen tyylisellä taustalla. Mutta pelittäähän tää. Oikein ihanasti. ;)~
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prologue - Is It People? 26.04.2004

Prologue - Is It People?
Vedenkestävää poppista. :D Tarttuu päähän kuin purkka hiuksiin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Katya & Kvn- Sinut Vain 07.06.2004

Katya - Katya & Kvn- Sinut Vain
Kaunista ja iskevää. Oot tyttö kehittynyt!! Ehdottomasti sun parhaimmistoa. Olin tipahtaa tuolilta, kun tajusin, et oot ite kirjoittanut nää sanat. Niissä on sielukkuutta, ja ne istuu hyvin biittiin. Kaikki pelaa hienosti yhteen, tykkään aivan mielettömästi. Kuulee, että olet tehnyt töitä. Keep it going sis'!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anniina - Maailma pyörii näin feat. Alamaa 14.03.2004

Anniina - Maailma pyörii näin feat. Alamaa
Tää on siistin letkee biisi. Erilainen. Sun äänes on jännän laiska, mutta samalla tiukka ja uskottava. Se on musta tosi hämmentävää. Saat laulamisen kuulostamaan niin elastiselta ja helpolta. Ja kertsi kyllä iskee. Miten oottekin saaneet yhdistettyä niin mukavasti tommosen keinahtelevan biitin ja vakavat sanat? Lisää tätä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Kyyhky 11.03.2004

Marian valinta - Kyyhky
Mä en vaan kestä tällaista melankolista riparikitaratouhua ollenkaan. Ymmärrän kyllä, jos jotain tää kosketti - ei siinä mitään - mutta näitä on kuultu niin tuhat ja yks kertaa ettei se tuhannestoinen enää oikein nappaa. Kaipaisin jonkilaista tuoreutta ja uutta suuntaa loppuunasti kaluttuun, silti niin ah ihanan kuuloiseen, akustiseen kitarointiin. (Ps. Jos kiinnostaa, niin etsi käsiisi esim. Lauryn Hill: Unplugged 2.0 - itse näin sen DVD:nä ja se täti osaa kyllä landolaa käsitellä ja laulaakin vielä!)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Good Omens (.:. KUVIO, New Jersey) - SmoothChristmas 05.12.2004

Good Omens (.:. KUVIO, New Jersey) - SmoothChristmas
Alun kitaroista tuli mieleen ihan Carlos Santana! :DD Eli oikein näppärää rämpyttelyä, ja muutenkin koko komppiosastolla on asiallinen meininki läpi biisin. Laulajalla on kaunis, svengaava ääni ja stemmat toimii hienosti. Aika "smooth"han tää on, niin kuin nimikin jo kertoo! Tykkään erittäin paljon; hyvä, simppeli ja toimiva biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 12.02.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Aivan mieletön. Mä jo näen tän biisin "kruisaillaan palmuavenuella avoferrarilla" -musavideon.. ;) Todella hienoa työtä kaikin puolin, varsinkin laulut nappas, Jady kuulostaa elastisen nätiltä ja Nitro D tukee solistista kokonaisuutta hillitysti, mutta varmasti. Biitti on asiallisen letkeä (ei voi koskaan liikaa peräänkuuluttaa tällaisia biisejä talvisessa Suomessa!), mutta yhdyn aiempiin kommentteihin, että vähän muhkeutta lisää siihen. Joka tapauksessa yksi asia on varma: Tahtoo lisää. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Vuosi '04 12.02.2004

Niina - Vuosi '04
Tää on vaan aivan taivaallisen hieno biisi ! Noi vokooderit on niiin loistavat, ja kertsi iskee tosi hyvin. Täti osaa vielä laulaakin ja tekee sanatkin itse, mistä aina plussaa - varsinkin, jos ne on hyvät! (ja ne on..) Intro oli jännä, sai korvat hörölle kuuntelemaan, että mitä sieltä oikein kuuluu, ja muutenkin ralli tuntui olevan sopivasti täynnä kaikkea pientä kivaa.. Tuplaukset yms laulustydeemit oli myös tosi jees, tosin parissa paikassa jäin ehkä vähän kaipaamaan pientä viimeistelyä. Mut ohan tää ihan ehdoton kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In) 11.02.2004

Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In)
Johan onkin taas hyvä biusa!! Loistava biitti, siitä tulee ihanan positiivinen ja toiveikas fiilis (yeah u can do it yeah... yeah!), vaikee istua tuolissa hytkyttelemättä mukana. Ja on sul kyl pätevä flow ja muutenkin homma kondiksessa, tulee paikoitellen mieleen itse Redrama (on muuten aika helvetin hyvä soundi sillä jätkällä). Niin ja se Santa -hommeli siel välissä oli vaan niin eri hauska... (tuli muuten mieleen se Britneyn biisi, mis se jätkä on hakenut sen Titanic-korun.. dx)~ ) Jes lisää tämmöstä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis 16.02.2004

Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis
Tykkäsin biisin tunnelmasta ihan mielettömästi. Melodia on kaunis, samoin sanat, kokonaisuus on yhtenäinen ja tyylikäs. Pientä viimeistelyä (=lisää varmuutta?) kaipaisin ajoittain lauluun, mutta sulla on kyllä suloinen ääni! - tekniikkaahan voi aina hioa, äänensävylleen ei puolestaan voi mitään. Räbät oli myös toimivat, hyvältä siis kuulostaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Good Omens (.:. KUVIO, New Jersey) - Anytime 05.12.2004

Good Omens (.:. KUVIO, New Jersey) - Anytime
Kaunis, vaikkakin sangen perinteinen melodia. Biisi on kyllä todella esikuviensa kuuloinen! Karhean kaunis kappale, ja lisäksi kun sanoissa on vielä hauskoja yksityiskohtia ja c-osakin tuntuu istuvan mukaan, on tää tyylikäs kokonaisuus. Naissolisti tietää kyllä, mitä tekee - kaikkien kuorotyttöjen jälkeen on ilo kuunnella ammattitaitoista laulajaa! Biisin ainoaksi ongelmaksi taitaakin jäädä se seikka, että vastaavia biisejä on tehty jo loputtomasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 19.10.2003

Niina - Jotain parempaa
Mä oon ihan rakastunu Dipin soundiin. Lisää suomimatsqua, unohda hyvä mies se enkku!! Niina on puolestaan ensimmäinen r'nb tytsy, jota kuulen mikserissä, joka kuulostaa oikeasti uskottavalta. Lyriikoissa on hauskoja riimejä ja muita hyviä juttuja, jotka jää mieleen. Herra Täydellinen.... :DDD Yksi pikku juttu laulusta pitää tosin huomauttaa, eli jotkut korkeat "ulinat" (heh, ulina kuulostaa vähän turhankin karkeelta, mut kumminkin) oli vähän, hm, pois muotista. Ne on niin vaikeita tehdä, ettei kandeis viljellä niitä, vaan laittaa ihan vaan pari nappisuoritusta koko biusaan. Muuten Niina on vaan niin hyvä, ettei voi muuta sanoa, kuin että lisää näitä. Varsinkin stemmapaikat on hunajaa. Biitti on taattua laatua, basson soundi on iiihanan muhkea jo lofina. Ja tää piti vielä mainita, Dipin "tyttö!" kuulostaa siellä välissä niiiin siistiltä. -- Älä viitsi olla Niina tosissasi, jääneeköhän tämä viimeiseksi r'n'b kokeilukesi? (eihän?)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Krd Da Levitator - CNF 06.10.2003

Krd Da Levitator - CNF
Ensinnäkin, toi "this is their war.." on ihan loistava. Miten olettekin bonganneet noin siistin pätkän tähän. Tykkään tästä biitistä myös ihan mielettömästi, mutta se ujellus (vaikka sopii tähän kuin nyrkki silmään) alkaa ottaa korviin jossain vaiheessa. Eli siis tämä oli liian pitkä, mielenkiinto alkaa loppua kun biisi vaan jatkuu ja jatkuu ja yllätyksellisyys puuttuu. Päräytykset on miksattu aika taakse, mikä kyllä toisaalta sopiikin tähän. Olin silti kuulevinani jotain suomi-aksenttia ajoittain (oon sille hyvin, hyvin allerginen), ja se on asia, joka pilaa biisin kuin biisin, oli sitten kaikki vaikka muuten ihan täydellistä, mutta jos suomi kuuluu läpi, niin ei se vaan ole silloin uskottavaa. Tää oli kuitenkin erittäin positiivinen yllätys Mikserissä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 03.10.2003

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
Ensivaikutelma biisistä oli positiivinen, tässä ei mikään särähdä korvaan häiritsevästi, vaan kokonaisuus on hallinnassa ja linjakas. Muakin tosin toi pianokilkutus alkoi parin kuuntelukerran jälkeen tosissaan ottaa pannuun, se on kaunis ja yksinkertainen - eli siis toimiva - mutta ehkä sen olis jossain vaiheessa voinut jättää pois hetkeks tai jotain. Kaunis ja yksinkertainen, mutta ei kuitenkaan ihan tarpeeksi toimiva, jotta se pystyis kantamaan koko biisin (biitin) alusta loppuun asti. Kertsin kitara on hyvä lisä, siitä tykkäsin ja myös sen soundista, mikäli pystyn yhtään kuvittelemaan, minkälainen se olisi, jos se ei olisi lofi. ;DD Rummuttelupuoleen toivoisin enemmän huomiota, tän biusan kolinat on tosi basic ja varsinkin tota perkkupuolta kandeis ottaa haltuun enemmän. Tää on siis aika live-tyylinen. Tai pystyn kuvittelemaan tän oikeilla soittimilla keikalla vedettynä, koska täs ei o mitään ihmeellisyyksiä (eikä välttis tarvikaan olla, en sitä tarkoita, musta livemusiikki ihan ylipäätään on parasta, myös hibhobissa), mutta musta tähän biusaan olis sopinut jotain triangelihämminkiä yms yms tonne taustalle ja esim jollain snaren soundillahan on helvetin suuri merkitys biittiin ja svengiin, joten niit kannattais musta hinkata vielä. Poikien äänistä tykkään kovasti, kerran vedätte tiukasti ja asiaa, niin mikäs siinä. Verseistä ei mikään kuitenkaan ole ylitse muiden tai säväytä loistavuudellaan (tasaisen varmaa siis ;D), joten ehkä jotakin riimi/lyriikka/flow -juttuja pitäis vielä hioa tuleviin biiseihin. Kertsiin ootte saanu kyl aikalailla potkua ja oikeenlaista meisinkiä. Niin ja kerrankin tommonen lopetus on tehty tyylikkäästi ja istuu siis tähän ralliin loistavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Musta Helmi (Original Unplugged) 03.10.2003

Juha Kiili - Musta Helmi (Original Unplugged)
Wehei! Riparikitara! Muutenkin ihanaa tämmönen aikuisen miehen avautuminen... Tarjoilija, vielä yksi olut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele pikku E - Pikku E 06.10.2003

pikku E - Pikku E
Vetää kyllä hiljaiseksi tällainen suoritus. Ei voi muuta sanoa kuin että tässä on sitä aitoa tekemisen riemua ja luomisen tuskaa juuri oikeessa suhteessa.. Ja kovat scatit poju veti. Mahtavata mahtavata. :DDDDD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Bider - Let me love you 26.11.2004

DJ Bider - Let me love you
Bassolinja toimii ja laulajalla on hieno ääni. Tyylikästä, ah niin tyylikästä. Kuitenkin ehkä hitusen yksitoikkoista (no tottahan on, se kuuluu tällaiseen tyyliin!) , mutta riippuu tietenkin, missä tilanteessa tätä haluaa kuunnella. Kaunis tämä biisi joka tapauksessa on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Konala Cartelli pt.2 07.09.2003

Konala Cartelli - Konala Cartelli pt.2
Tää on kyl letkee. Niin monelta mc:n alulta unohtuu, että räppiä voi tehdä muutenkin kuin vihaisesti ja ikävistä asioista, ja tää biisi on siitä hieno osoitus. Kertsin laulu on ihan übermainio ja jokainen kundi erottuu edukseen omissa osuuksissaan. Loppu kruunaa biisin.
9