Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 24 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric sedatives - 3.Alprazolam 17.03.2008

Electric sedatives - 3.Alprazolam
Pahus viistoista minuuttia ja kiire olis:) Tämä pituus on kyllä lähtökohtaisesti hyvä merkki! Toivotaan parasta. Vähän tablasamplea sinne ai sathana! Loistavan kuuloista härpäkkäpsykedeliaa. Olisi mielenkiintoista nähdä keikalla! Helvetin hienoa saundimaailmaa. Ajatuksenvirtaa, spontaanisti narulle vedetty ehkä. Kuulostaisi kuin olisi käytetty jotain analog factoryn deep throat saundia tahi Moogia seassa?? Helvetin hullua settiä kaikenkaikkiaan! Olen muuten itse samantyylisen ysiminuuttisen härpäkän tehny pro toolsiin suoraan miltei samanlaisilla kitarasaundeilla ja osittain samalla riffivirralla ei saatana mitä vittua...Joskin en kitaraa juurikaan osaa soittaa:) Kymmenen minuutin kohdalla muuttuu teema hienosti taantuvaan meininkiin. Kuoromainen efekti toimii flangertsydeemeillä. Kaikenkaikkiaan mahtava teos joskin tämän voisi vielä rakentaa oikein kunnon muottiin. Spontaanius on kuitenkin parhautta joten ei varmaan toimisi tekemällä tehtynä. Kyllä, kaunista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Uusi aika 17.03.2008

KATARA - Uusi aika
Rouheata meininkiä ja sopivasti progressiivisuutta löytyy tästä. Hyvät sopivan karheat saundit mun makuun ja hyvä laulaja mikä tuntuu olevan kohtuu harvinaista. Ismo Alanko sekoitettuna Staminan kanssa voisi kuulostaa tällaiselta. Kyllä tämä toimii joskin omaan makuuni ei tämä biisi varsin pitkäikäinen ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above A Friend's Grave - Together We Stand 02.03.2008

Above A Friend's Grave - Together We Stand
Onpa kaunista settiä ja koskettavaa juuri taustan takia. Samalla sanoja lukiessa meinaa palakin kurkkuun mennä. Pelkkä kitara ja ääni riittää näin se on! Laulusta tulee mieleen Serj Tankian, oikein mukavaa laulua. Vielä hyvin pientä hienosäätöä vireeseen ja lausumiseen (ihan pientä) niin tällä lauluäänellä pääsee pitkälle! Kaiken kaikkiaan tulee aika lailla rauhallisempi SOAD mieleen, mutta ei mitenkään huonossa koska suomalaiselta ryhmältä ei heti olisi odottanut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Without My Woman 01.03.2008

MAP - Without My Woman
Pätevää blues settiä. Kyllä tätä kuuntelee oikein mielellään varsinkin kun saundit ovat hyvin kohdallaan ja tärkeä bassopohja mukavasti esillä sekä tyylitajuiset kitarafiilistelyt! Laulajalla mukavan rouhea ääni, tulee hieman Cultin Astbury mieleen. Kaiken kaikkiaan toimivaa bluesia juuri synkkyydessään. En tykkää mistään iloittelusta. Saxofonista ja sateesta lisä plussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 23.02.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Eikö omaa biisiä pysty ohittamaan millään? Vai olenko kenties idiootti. Varmasti kymppikin paukahtaa vaikka "ei arvosaa"-kolossa on pallo. No katsotaan. Jollei muuta niin aika pitkä biisi jossa teemat toistuvat melkoisesti. Ihä hyvin pojat kuitenki vetää...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Jääkausi 22.01.2008

Laava - Jääkausi
Suoraan paukahtaa käyntiin ja saundit miellyttää. Oikein hyvin toteutettua kamaa. Kiva pikku bridgefillittely ennen kertsiä. Pikku miinusta kertosäkeen "peruspoppimaisuudesta". Ei istu stoneriin se. Kyllähän tuo muuten uppoaa, vaikken suomeksi laulesta yleensä perusta kauheasti. Keep it goin'.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 22.01.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Laadukkaat saundit! Kaunis laulu! Hyvät soittajat. Jotain omaperäisempää pitäisi vielä keksiä, koska tämän tyylisiä bändejä on maailmalla paljon ja hypetetty jo jonkin aikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - These Wary Souls 25.01.2008

Nauticus - These Wary Souls
Miten kommenttiringissä ohittaa oma biisi????? Ihan ookoo meininkiä. saundit sais olla paremmat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 20.01.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Kaunis seireenimäinen laulu ja selkeät hyvät saundit! Kaikin puolin hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gosh! Mr. Medor - The Train is Leaving 22.01.2008

Gosh! Mr. Medor - The Train is Leaving
Lähti hyvin herättäen. Tuli Sentencedin joku biisi riffistä mieleen ja laulusta vähän Disco Ensemble. Kitarasaundit hieman suttuiset, rumpusaundit kunnossa varsinkin tomit ja basso hyvä, laulut sopivasti vähän maton alla. Hyvää shittiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - Any Given Day 22.01.2008

Graine - Any Given Day
Herätti mielenkiinnon heti lähdössä. Lämmin saundi, lämmin bassokomppi ja eteenvievä haitsukomppi. Laulut olisivat voineet pilata, mutta eivät. Hyvä enklanti, rapea ääni! Voisi luulla notta rapakon takainen bändi ellei tietäisi. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 25.01.2008

KVI - Parantaja
Terminator saundi alku:) Rouhean tylyillä saundeilla ja tietyllä rumuudella varustettu. Ahdistavaa menoa josta yleensä tykkään, tässä jää jotain kysymysmerkiksi. Pieni kasvatus kliimaksi uupuu. Mikä tyhjän lopun tarkoitus?
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 23.02.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Mukavan raaka ääni mamalla ja kiva svengibiisi selkeällä sopivalla liioittelemattomalla saundilla. Hetken olisi vielä voinut kestää. Kaiken kaikkiaan toimii jos tätä musaa kuuntelee. Itse en kuuntele kuin kommenttiringissä:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - What If 17.03.2008

TOB - What If
Tuli alku/pää-riffistä oudolla tavalla vanha kunnon TaoTaon tahi jonkun vanhan piirrosjutun alkumusa mieleen:) Siitä heti nostalgiaplussa! Olen muitakin teidän tuotoksia tainnut kommentoida ja kyllä tämä on hyvää bluesmeininkiä hyvillä saundeilla. Vähän enemmän olisi ehkä voinut tässä tapahtua vielä niin ysi olisi napsahtanut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 23.02.2008

TOB - Therapy Office Blues
Tiukasti liikkeelle lähtevä 4/4 blues. Helvetin tiukka snaresaundi ja peruskomppi! Hyvät kitarafiilistelyt heti alkuun. Mukavasti kaiutettu rouhea laulu ja alla nätisti jyräävä basso potkivat hyvin tässä. Jotenkin tuntuu, että kyseessä kokeneemmat hieman vanhemmat herrasmiehet fiilistelemässä. Kyllä tämä toimii helvetin mukavasti! Täytyy perehtyä enemmän bändiin. Ei mitään ylimääräisiä kikkailuja ja kitaralla tyylitajuista hyväsaundista fiilistelyä. Tässä lajityypissähän ei pyörää uusiksi keksitä mutta jos fiilis löytyy niin se riittää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jutei - Faceless 22.01.2008

Jutei - Faceless
Kaunis alku! Näistä tykkään! Viipyilevää. Olisi saanut olla pidempi biisi joka kasvaisi todelliseen kliimaksiin aka Godspeed you....Sitten oltaisiin lähellä täydellisyyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancestors Blood - Fatherland 16.02.2008

Ancestors Blood - Fatherland
Hyvää settiä! Kitaramelodiat koko biisin läpi juuri meikäläisen makuun. Just tällaisista riffeistä tykkään. Ite rumpalina olis ollu mukava kuulla rummut enemmän pinnalla, lähinnä virveli ja basari...jää aika lailla nilkkoihin. Laulukin on melkoisen alhaalla, mutta varmasti tarkoitus? Mutta helvetti kyllä tämä potkii vaikka on vähemmin tullut harrastettua bläkkistä. Ysi tai kymppi olisi varma jos rummut olisivat enemmän pinnalla. Vaikka miksauspolitiikasta ei saatana saisi vähentää...tiedän tiedän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancestors Blood - Lalli 16.02.2008

Ancestors Blood - Lalli
Hidasta hienoa kasvattelua. Moni ei sitä tajua saatana! Helvetin hyvät melodiat ja riffit taas. Tulee jotenkin My Dying Briden melodiat mieleen yleisellä tasolla vaikka hieman genreä sivuaakin. Toisaalta alla oleva "laulu" sopii antamaan vain pientä maustetta ja pitää junnaavaan biisin mielenkiinnon yllä, ehkä instrumentaalina ei kuitenkaan toimisi. Siitä seikasta taas tulee hieman vanhempi Isis tuotanto mieleen aivan toisesta lajityypistä taas. Kyllä potkii erkele meikäläiseen. Onnistuneena en ole kuullut näin hyvin tehtyä bläkkistä Suomesta. Tosin en ole kuullutkaan muita suomalaisia kuin te:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 20.01.2008

Kalashnikov - Pyhäpäivä
En kuuntele suomipoppia, mutta tämä saattaa toimia omassa genressään. Saundit hyvät ja selkeät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Mental Fix 17.03.2008

Piecemaker - Mental Fix
Mukavan kuulosta funkkimeininkiä. Tulee vähän mieleen turkulainen poppoo nimeltään Kaupunkiasento joka tosin soittaa kovereita. Mitään uuttahan tämä ei tarjoa. Helvetin mukava soittaa ja laulaa ja fiilistellä, mutta hieman tylsää kuunneltavaksi muualla kuin bileissä etc. Asiansa osaavia soittajia ja hyviä teknisiä ratkaisuja löytyy kyllä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 04.04.2008

Piecemaker - Creme Brulee
Oikein rouheasti lähtee heti! Laulaja tekee bändille paljon! Ei nyt ihan Axeli Ruusun tasolle päästä, mutta hyvin vetää. Suffle fiilinki potkii aina mukavasti ja saundit toimii. Hieno bridgekohta lähtee n. 2:30 kohdalla ja siihen perään hienot progeilupienot ja fillittelyt. Kaverit osaa kyllä soittaa. Hyvä meininki.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 25.01.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Mukavasti lähti, tuli mieleen Kingston Wallin joku riffi vähä raskaampana. En kauheasti nykypäivänä ole välittänyt suomenkielellä lauletusta musasta, mutta tämä kyllä toimii ihan mukavasti. "Kaikki hyvin" välikohta hauska mauste.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 20.01.2008

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
Hyvä meininki vaikken itse tätä lajityyppiä diggailekaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 17.03.2008

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Perkele täähän on sopivan hullulla huumorilla varustettua rokkimeininkiä ellen väärin tulkitse. Spinal Tap kohtaa jonkun Hanoi Rocksin etc. Hauskan ja hyvän kuulosta! Laulu on kova:)
8