Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 22 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mala Luna - Journey 28.05.2006

Mala Luna - Journey
Kyllä on kovaa rokkia juu. Progressiivisia mausteita on sopassa. Rumpalikin hoitaa tonttinsa tosi asialla kuntoon. Ei muuten mitenkään erinomaisen yllättävää mutta laulu on loistava. Taitaa se ysi olla... jatkakaa samaan malliin, omaperäistä menoa ja mielenkiintoista skaalankäyttöä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Silent Force 02.03.2006

Crimson Dawn - Silent Force
Ei huono, osin vähän ideat loppu ja laulu ei oikeen iske. Mutta kaipa tälle kuulijakuntansa löytyy. Sanoissa oli kyllä jotain määrittelemättömän kiinnostavaa... Jatkakaa tällä linjalla pojat ja tehkää miksaukselle ja rummuille jotain radikaalia, niin hyvä tulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Balance (set free) 02.03.2006

Crimson Dawn - Balance (set free)
Miksaus ja laulu ovat biisin heikot puolet, mutta alta paistaa kuitenkin jotain ihan kuunneltavaa. Laulaja kuulostaa paikoin siltä kuin ei muistaisi sanoja. Ihan hyvä biisi mutta silent force on parempi. Soolosta annan vielä plussaa ja niin tämäkin yltää kasiin. Miksaus ja laulu kuntoon tässä niin on kova biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los Solos - Korsto 18.02.2006

Los Solos - Korsto
Haha, korstopa nimenomaan. Loppujen lopuksi kun katsotaan kaiken tämän paskan alle, niin laulaja taitaa ihan oikeasti osata laulaa, jos vain yrittäisi oikeasti, mieluiten jonkun muun kokoonpanon puitteissa. hyvää huumoria, ja oikeata soittotaitoakin, jossain siellä alla piilossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epiclore - Cycle of Light and Shadow 19.02.2006

Epiclore - Cycle of Light and Shadow
Alku on kyllä hyvä.. ootteko ihan varmoja tosta power metal leimasta? Melodic metal vois kans olla vaihtoehto... Hyvin miksattua tavaraa on kyllä, mutta sietää ollakin jos on neljä levyä jo tehty. Biisiä hiukan latistaa pituus mutta kyllä tämä silti ysin ansaitsee, jo pelkästään soolon avulla. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Winterheart - Out of Your Hands 10.01.2006

Winterheart - Out of Your Hands
Siinähän sitä, powermetallia. Synasaundit ovat hieman uskaliaat mutta menevät silti. Kertosäe on todella hyvä, laulu on sopivan hidasta. Laulajan ääni on ainoa asia saundien lisäksi mikä tässä biisissä mielestäni mättää(ei ole tarpeeksi persoonallinen). Soolo ei kuitenkaan aivan yllä muun biisin tasolle, vähän vetäistyn kuuloinen, eikä kunnon tilutusta tule, en tiedä johtuuko tuo soittajan taitamattomuudesta vai mistä. Kuitenkin hyvä biisi lajissaan, siitä 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Dissension 24.05.2006

Autopilot - Dissension
Todella asiantuntevaa tulkintaa, kaikki melodiset metal bändit on kyllä kuunneltu tarkkaan, ainakin In Flames ja Bodom. Synajutut olivat mielenkiintoisia, kuten sekin seikka että kaikki on yhden ja saman kaverin kynästä lähtöisin. Annan ysin lauluja odotellessa ja fanitan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escapist - Amen 19.02.2006

Escapist - Amen
häkellyttävän loistavaa matskua... kertosäehän vois olla leijonakuninkaasta tai sormusten herrasta... tämä on kyllä monella tapaa loistava, sanotukset todella loistavat myös. Onko tämä oikeaa gospelia vai agnostista touhua? Kiinnostais tietää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kojootti - Kuolleen miehen vertauskuva 16.02.2006

Kojootti - Kuolleen miehen vertauskuva
täytyy sanoa kyllä etten odottanu näin hyvää vetoa projektilta jolla on 3 fania, ja biisilitä joka on sävelletty 6 tunnissa. Biisi jytää hyvin, kaikki on tyylikästä, mättökohta on hyvä, soolokin potkii ihan ok. ylipäätänsä mielettömän hyvä veto 6 tunnin biisiksi. Jotain pientä kuitenkin jäi puuttumaan, päästi ehkä kuulijan vähän liian helpolla. mutta 9 jokatapauksessa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - In the year of the camel 29.04.2005

Saddam's Family - In the year of the camel
Voi hitto tämähän oli kova ja omaperäinen veto. Ei yhtään niinkun jotkut teidän kipuleet, jotka on vahvasti vaikutteita ottaneita, vaan oikestaan todella loistava. Alun orietaali oli loistava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 29.04.2005

Saddam's Family - PropAgenda
hm... joo ihan kiva tsibale, aika samaa rataa kuin muut teiän biisit(siis tarkoitan tällä sanoa että ihan samanlainen). Alun laulu on muuten suoraan No remorsesta, mutta ei kai se nyt tässä haittaa. Annan mukavan kasin koskapa minulla on nyt karkkipussi tässä vieressä, ja olen hyvällä päällä noin yleisestiottaen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sairaskäyttäjä - Teinipoppia Kansalle 10.01.2006

Sairaskäyttäjä - Teinipoppia Kansalle
Sanoitukset sikseen todella kypsä biisi, eikä ilmeisesti nimestä huolimatta ole mikään meikäläisen tyyppinen teinipelle vetämässä. Riffit ovat loistavia, ja kertosäe etenkin on rautaa. Puolivälin mättö iskee kuin leka... johonkin. Vielä täytyy ihmetellä tuota loistavaa kertsiä toistamiseen. Erinomaisen kypsä veto, 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Cruel and Mighty 22.01.2006

Planeth - Cruel and Mighty
Alku aika peruskamaa, kuitenkin juuri tarpeeksi omaperäinen. Jatkokin on oikein professionaalisen kuuloista, mutta toistaa ehkä hieman liikaa samaa ideaa, vaikka soundien muutoksilla on koitettu saada vaihtelua. Vähän ennen loppua alkaa(minun mielestäni) väliosamainen juttu, jonka jälkeen olisi saanut tulla vielä tavaraa. Pron kuuloista, mutta toistaa liikaa samaa. enemmänkin jami kuin kunnon biisi. 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VäKI - VäKI - Pelkurin monet kasvot 18.02.2006

VäKI - VäKI - Pelkurin monet kasvot
Alkuriffi aika loistava, ja kolmen soinnun säkeistö kiertokin toimii, kumma kyllä. Saundit on kohdallaan, ja rummut potkii ihan hyvin. pidän myös laulusta, ehkä hivenen liian agressiivisen kuulosta. Ainoa mikä mättää on että biisi loppuu ikäänkuin kesken. Varmasti mietitty tehokeino, mutta minun mielestäni jättää kuulijan jotenkin kylmäksi silti, tätä riffittelyä olis voinu kuunnella pidempäänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 10.04.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Biisi olisi ollut aivan loistava, mutta kertosäe muistutti hiukka liikaa Maidenin Wicker mania mun makuuni. Ja staccato rytmi kohdan rummut oli aika pitkälle Metallican onen rumpujen kuuloset...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radioaktiivinen Purkka - Juostaan Pois (jonkin sortin demo?) 10.09.2005

Radioaktiivinen Purkka - Juostaan Pois (jonkin sortin demo?)
Hittolainen, ja minä kun luulin että hyvä punkki oli kuollut! Se ei suinkaan ole kuollut, se on vain siirtynyt uuteen sukupolveen. Juuri tällaista punkin pitää olla, nopeaa, vihaista, puoliksi trash metallia, ja juuri tälläset lyriikat! Biisi on loistava esitys siitä miten tehdään yläastelainen/lukiolainen punk poppoo, mutta samasta aiheesta tulevat myös risut. Meininki on kova, mutta biisi ei yllätä missään kohtaa. Soittajat ovat hyviä ja biisi ja miksaus samaten, mutta mikään ei nosta tätä normaalin roskan yläpuolelle, mikä onkin ehkä juuri Punkin olemus. Rockrock ja ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tosi Hevi - Kaos Master Word Proselytizer 11.09.2005

Tosi Hevi - Kaos Master Word Proselytizer
Voi jestas nyt kaverit pisti kyllä sellasen että.... ette usko kun nauroin itteni tärviölle kun kuntelin tätä kaameeta kamelinpaskaa... no huumoria pitää olla muuten tulee itku.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epiclore - Fatherland 19.02.2006

Epiclore - Fatherland
Hienoja melodioita, vitsi toi teiän kitaristi on kyllä loistava väsäämään. Ja sitten toi lauluääni päälle niin on kyllä järkyn hyvää matskua. Mukavan ylevä, joskin ehkä pikkasen kuluneen kuulonen kertsi, mutta ei haittaa kun säkeistöt on niin loistavia. hienoa soittoa, hittibiisihän se. Väliosakin on tuoreen kuuloinen. soolot uppoaa tietenkin, loistava noin yleensäottaen, mutta ehkä hiukka liian nerokas radiohitiksi. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ichtus - Kaipuu Jää 18.02.2006

ichtus - Kaipuu Jää
Poikkeaa mukavasti noiden teiän kahden edellisen biisin linjasta. hienoja riffejä, ja hyvää laulua. Myös viulu luo hienon lisän biisiin, ettei kaikki ole vaan sitä mättöä. Rummut on mielenkiintoisesti miksattu, kuulostaa hauskoilta. Soolo tulee hiiukan kesken ja liian mättö riffiin mutta on silti itsessään oikein hyvä. hienoa kamaa veljet. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ichtus - Maan Tomua 18.02.2006

ichtus - Maan Tomua
Terapiat on vissiin kuunneltu :D? hyvä niin, sillä nyt ei enää paljoa kuunnella. Rautiainen kuuluu myös kertsissä. Mutta vaikutteethan ovat hyvä asia, ja biisi onnistuu hienosti pysymään omana kokonaisuutenaan, mikä voi olla joskus ongelma alt. bändeille. Hieno runttaus, sanatkin ovat hyvät, näkee selvästi kenen puolella te olette, ja hyvä niin. Hyvä pointti siitä ettei tosiaan oikeastaan voi lopulta tietää minne menee. no mutta kuitenkin, hienoa ja ysi tällekkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ichtus - Voin Vain Huutaa 18.02.2006

ichtus - Voin Vain Huutaa
Alun kitarariffissä on potkua juuri sopivasti, eikä ole liian yksinkertainen, että fellow kitaristikin tykkää. Säkeistön riffit ovat hienoja, mutta niitä vaivaa pieni epätarkkuus, tiedä sitten mistä johtuu, ehkä ongelma on ollut nauhoitus välineissä, siltä kuulostaisi. Kertsi on loistava, iskee sanoituksiltaan ja moshausarvoltaan hermoon. biisin pienet tauot ovat hienoja, toimivat varmaan hienosti livenä. Kiva vääntö, mutta riffeissä oli pieniä epätarkkuuksia, en kuitenkaan vähennä siitä pojoja. hieno veto veljet, siunausta sinnekkin. 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alliance - Sleep With One Eye Open 18.02.2006

Alliance - Sleep With One Eye Open
Biisi lähtee käyntiin oudoilla efekteillä, mutta mättö alkaa kiitettävän pian. Laulajalla on muuten loistava ääni, hiukka dickinsonia ja vähän jtn power metal laulajaa. Soolokin on oikein mallikas, ehkä hieman tavanomainen, mutta oldschooliahan tämä on. annan silti 8:n koska biisi on liian tasapaksu, eikä eroa missään suhteessa maidenin kamasta.
8