Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 6 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Holy Cow - Nose 21.03.2010

Holy Cow - Nose
Ei helkkari! Tässä on todellakin kasarirokkibiisi, jossa Rasmus esittää nenää, jolle on kehittynyt oma tietoisuus, mutta ei mitään järkevää sanottavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takametsän Sekakuoro - Miehen Tie 21.01.2010

Takametsän Sekakuoro - Miehen Tie
Tämä on kyllä hirveintä mitä rahalla saa! Ehkä hirveintä tässä on se, että tämä on vieläpä täysin ilmaista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takametsän Sekakuoro - Pondi Piisi 12.03.2007

Takametsän Sekakuoro - Pondi Piisi
Tämä on vielä parempi kuin toisiksi ainut arvostelemani biisi (Takametsän Sekakuoro - Pena pakenee intiaaneja autiomaahan ja kohtaa salaperäisen groovaavan alku-hirven), joten annan tällekin kympin todistaakseni numeroarvostelun käytännöllisyyden. Teoksessa on kuultavissa selkeä kaari, joka alkaa biisin alusta ja päättyy kitaran alkuun. Teos kuvastaa siis elämää; siihenkin kuuluu kitara, ainakin joillakuilla. Häkelyttävintä teoksessa on jatkuva psykologinen crescendo, joka tästä on pelottomasti uskallettu jättää pois. Loppuhuipennus kyseenalaistaa kuuntelijan tietoisuuden omasta elämästään ja kääntää ulottuvuudet ympäri ja viskaa ne pelkistettyyn sateenkaaren spektriin, joka onkin tarkemmin tutkailtuna häntä pyrstötähden, joka on juuri syöksymässä mustaan aukkoon, joka onkin persikan siemen nenässä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takametsän Sekakuoro - Pena pakenee intiaaneja autiomaahan ja kohtaa salaperäisen groovaavan alku-hirven 12.11.2006

Takametsän Sekakuoro - Pena pakenee intiaaneja autiomaahan ja kohtaa salaperäisen groovaavan alku-hirven
Hei wau Takametsän Sekakuoro on tehnyt kombäkin!! Ja tämä koskettava tunnelmapala Penan kauhuista sai minut oitis työntämään pääni kukkaruukkuun, varsinkin kun näin joulutunnelmissa glögikin maistuisi. Erityisesti Penan kauhun huudot ravistivat hilseen irti selkäni syvimmistäkin uurteista. Vai olivatko ne intiaaneja? Kritiikkinä voisin antaa kyllä liian vähään jääneen tulkinnan groovaanan alkuhirven astuessa kuvioihin. Solisti oli aivan liian kaavoihin kangistunut eikä sävelpuhtauttakaan oltu viritelty tarpeeksi hätkähdyttävään muotoon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ultimate Ässä - Kärpänen 30.04.2007

The Ultimate Ässä - Kärpänen
Voisitko tehdä tästä kolme ja puoli kertaa pidemmän version? Tämän kuullessaan ehtii juuri ja juuri alkaa miettimään: "Milloinhan tämä loppuu?", ja juuri silloin se loppuukin kuin kärpäslätkään. Siinä mielessä tämä ei vastaa todellisuutta, että jotkut kärpäset, varsinkin öiset, ovat tuosta monin verroin sitkeämpiä, ja kommandoilevat kokeneimmankin kärpästen lätkijän käsittelystä läpi ehjin kärsin. Kolme ja puoli kertaa pidemmässä versiossa sitä vasta alkaisi tuumimaan mahdollista kompromissia, ja ehkä jopa lopettaa kommando-kärpäsen jahtaaminen ja ottaa mieluummin rennosti ja antaa kärpäsenkin nauttia lyhyestä elämästään ja kaikki olisivat tyytyväisiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karkkipäivä - Hei Hippi 23.02.2007

Karkkipäivä - Hei Hippi
Tähän biisiin soveltuu oikein hyvin solistin epävireinen laulanta. Skättäys-kertosäkeen loputon toisto antaa taiteellisen kyllästyneen säväyksen. Stereotyyppinen hipin kuva on omiaan tekstin aiheeksi. Hilpeä musiikki estää kuuntelijoita ottamasta sen sanomaa liian vakavasti.