Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 199 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without A Fear - Holding You 18.07.2007

Without A Fear - Holding You
Erittäin hyväsoundista keskitempoista melodista metallimusiikkia. Nätti melodia introssa ja ilmeisesti väliosassa säkeistöjen välissä. Laulu toimii hyvin. Kertosäe voisi lähteä vielä iskevämmin jotta kertosäe nousisi selkeästi hienoimmaksi hetkeksi kappaletta. Hieman vielä hienosäätöä niin tulos on tosi hyvä. Kitarasoolo ehkä hieman perus, tulee mieleen että se on siinä paikalla vaan siksi kun sen "kuulu olla". Hyvä kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karmine - Crossroads 20.05.2007

Karmine - Crossroads
Tässä myös erittäin hyvää syntikkasoundia läpi biisin. Melodia hyvä, aika selkeä kappale, toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Threnody - My Bloody Mary 30.05.2007

Silent Threnody - My Bloody Mary
Täytyy sanoa, että kyllä musiikki yllätti todella positiivisesti. Itse en lukeudu kovinkaan suureksi powermetallin ystäväksi, mutta tässä oli kyllä saatu kiteytettyä sitä hyvää fiilistä mukaan todella tyylikkäästi. Ainakin säkeistö oli todella hieno pianoineen ja laulumelodioineen. Soundit hyvät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail Of Red - Scars 19.03.2007

Trail Of Red - Scars
Liikkeelle voidaan lähteä siitä, että menoa ainakin tuppaa riittämään heti alkutahdeista alkaen. Soundit on melko epäselvät. Biisin keskellä näppäräntuntuinen soolo, mutta olisi kaivannut siihen sellaista tunnetta paljon lisää. Nopeus ei aina mene tunnelman edelle. Puhdas laulu kivan kuuloinen kokeilu. Kokonaisuutena vielä hakee suuntaansa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 16.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Alusta voidaan lähteä liikkeelle siitä, että musiikista tuli heti mieleen Nightwishin ja Taceren sekoitus. Mielestäni bändi jää vielä usean askeleen päähän kyseisistä yhtyeistä. Soundit biisissä ovat kivan kuuloiset, laulusta olen myös sitä mieltä että se on ehkä hieman musiikin taka-alalla, ei niin pinnassa kun pitäisi. Soittotaitoa näyttää ainakin löytyvän hyvinkin paljon, varsinkin siellä soolo-osastolla homma tuntuu pelittävän. Ehkä tämä biisi jättää kuitenkin vielä parantamisen varaa aika paljon. Sellaisia selviä mieleenjääviä asioita kun ei oikein jää kun kappale loppuu soimasta. Keskitason paikkeilla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - A Step From The Dark 31.12.2006

Beautiful Betrayal - A Step From The Dark
Lähtökohtaisesta kappale etenee hyvin hitaasti, lähes unettavanlailla. Soitossa ei ole mitään moitteen sijaa, mutta ei tämä mitään uutta tälle gengrelle kyllä tarjoile. Laulu on hyvin haparoivaa muutamassakin kohdassa mikä on selkeästi heikko lenkki. Kappale ei kuitenkaan milläänlailla nouse edellisen demon circle of threen tai follow the wavesin tasolle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Released By Dawn 31.12.2006

Beautiful Betrayal - Released By Dawn
Tämäkin biisi jää selkeästi tasossaan edellisestä demosta. Melodiat hakevat samaa linjaa kuten edellisen demon paremmat suoritukset saavuttamatta kuitenkaan samaa tasoa. Kertosäe hyvin tyypillinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Myth of Autumn - Rust 27.11.2006

The Myth of Autumn - Rust
Lähtee nätisti pianolla ja laululla, tunnelmallista. Soundit on ihan hyvät, kuitenkin jotain erottuvampaa kaipaisia tähän mukaan. Kappale sisältää kivoja yksityiskohtia, mutta kantaako se tarpeeksi paljon.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 27.11.2006

Silent Dream - Darkness Fades Away
Hyvillä soundeilla biisi etenee tasapainoisesti eteenpäin. Säkeistössä kovasti maalaillaan taustalla koskettimilla. Kertosäe on melko tyypillisen oloinen, mutta kivasti siinä onnistutaan silti. Alkaa vaan olemaan niin paljon elementtejä päällekkäin, että alkavat syödä energiaa toisiltaan. Kuitenkin melko perusbiisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Access Beyond - Gone forever 08.04.2007

Access Beyond - Gone forever
Heti alkuun tuli mieleen kaikki mahdolliset vertaukset Sentencediin. Säkeistössä sama mielipide vaan vakuuttuu entisestään. Kertosäe ei nouse sille kaivatulle tasolle. Tästä puuttuu se oma leima aivan kokonaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Fallen 24.09.2006

Autopilot - Fallen
Hyvänkuuloista kitarointia tämä on. Soundit on aika toimivat myös. Ei ole kyllä moitteen sijaa. Erityisesti kun biisi lähtee rullaamaan oikein kunnolla eteenpäin niin riffi ja melodia on oikein hyvät. Tätä kuuntelee oikein mielellään ja taas on tapahtunut kehitystä vanhoihin biiseihin verrattuna.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Starcrash - The song we used to sing (demo) 07.10.2006

Starcrash - The song we used to sing (demo)
Laulaja on todella hyvä, tykkään. Kappale on melko tyypillinen tälle gengrelle, mutta miksi sitä nyt alkaisi moittia kun nättiä musaa on tehty joka tapauksessa. Hyvät soundit ja kaikki tuntuu tässä toimivan omassa gengressään hyvin. Hienoja koskettimia seassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIM0SA - Harmaa Taivas 24.09.2006

MIM0SA - Harmaa Taivas
Näppärää riffittelyähän tämä on kokonaisuudessaan. Kivoja melodioita löytyy myös joukosta. Ehkä hieman kuitenkin massaan hukkuvaa musaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Deathbed Of Hope 30.07.2006

Systole - Deathbed Of Hope
Todella hieno alku kappaleessa, hyvää koskettimien käyttämistä. Soundit ovat hyvät ja selkeät. Laulu on toimiva, vaikka meneekin hyvin lähelle liian siirappista tulkintaa. Uskoisin tällaisella kuitenkin nappaavan levytyssopimuksen, ainakin kertosäe rockaa oikein hienosti eteenpäin. Kappaleessa on kivoja pysähdyksiä ja koukkuja mitkä selvästi vetävät mukanaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KAMALA - Akana 10.08.2006

KAMALA - Akana
Onpas napakkaa soittoa noin niin kun kaiken lisäksi vielä tyttelien soittamana. Melko toimivat soundit tässä ainakin on. Mieleen tulee heti stamina yms vastaavat orkesterit. Tiukkaa on soitto, ei voi muuta sanoa. Toimii!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eclipse of The Sun - Blood Red 17.06.2006

Eclipse of The Sun - Blood Red
Aikamoista takomista ja mättöä tämä on alusta alkaen. Menee jo ehkä liian rankaksi omaan musiikkimakuun, mutta täytynee todeta että tekninen soittaminen on melko hienosti kyllä hallussa. Jatkakaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Shades of Grey 30.05.2007

Cole - Shades of Grey
Hitaamman puoleinen raskas biisi. Kiva synasoundi alussa, ja seassa tyylikästä kitarointia. Ehkäpä tämän bändin parasta antia minusta. Maltetaan hetki soittaa kaikessa rauhassa kiirehtimättä, toimii kiitettävän hyvin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Fears, Dreams & Shadows 30.05.2007

Cole - Fears, Dreams & Shadows
Intro hyvin rockaava. Heti pitää sanoa että bändi on mennyt selkeästi eteenpäin sitten viime demolta. Myös soundit ja biisien toteutus toimii hyvin. Tykkään paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Circles 30.05.2007

Cole - Circles
Mukavankuuloisella kosketinleadilla biisi lähtee liikkeelle. Säkeistön tullessa kuvaan, mieleen tulee vähän poets of fall tyylinen meininki. Sinänsä todella positiivinen yllätys, ettei aina mennä lähelle sitä himiä. Kertosäe oikein mukava!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autumn´s Rain - Musta seitti 08.04.2006

Autumn´s Rain - Musta seitti
Todella tyylikäs alku tässä kappaleessa, tykkään kyllä kovasti tuosta clean-kitarasta ja soundimaailmasta muuten. Ehdottomasti raikkainta ja pitkästä aikaa melkein parasta musiikkia mikserissä. Todella yllättävää musiikkia ja laulu on hienosti jätetty sinne usvan peittoon, kaukaisuuteen. Jatka samaa rataa, tämä on loisto!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinthrone - The Jail 08.04.2006

Sinthrone - The Jail
Alku oli lupaava ja ajattelin jo että tässähän soitetaan raskaasti, mutta säkeistö ei enää vakuuttanut. Soundit ok, mutta todella varman päälle tässä kyllä ilmeisesti pelataan. Kertosäe ihan ok, mutta ei tarjoa mitään uutta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinthrone - Stolen Dignity 08.04.2006

Sinthrone - Stolen Dignity
Hieno tunnelma kappaleen alussa, luotu tyylikäs soundimaailma, laulaja ei ole ole kuitenkaan yhtä hyvänkuuloinen kuin muuten kappale. Hienot kuitenkin korkeat taustalaulut ilmeisesti kertosäkeessä. Tässä on kuitenkin jotain todella mielenkiintoisen kuuloista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinthrone - Blinding Light 08.04.2006

Sinthrone - Blinding Light
Varsinkin rivakasti lähti biisi liikkeelle. Säkeistössä ei ole mielestäni aivan yhtä kovaa menoa kun introssa. Taitavaa kitarointia hienoilla melodioilla kuitenkin tuntuu riittävän ja koskettimetkin on sinne ihan mukavasti sovitettu. Kertosäe ihan toimiva, jokseenkin aika kulunutta materiaalia jo.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nokkonen - Näin Elämä Voi 04.04.2006

Nokkonen - Näin Elämä Voi
Introssa on melkein ripattu apulannan piiskaa-biisistä sointu kuvio ja komppaus. Laulaja ihan ok. Säkeistössä paljon selkeämpi linja. Kertosäe rockaa kohtalaisen hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nokkonen - Ei Mua Pelota 04.04.2006

Nokkonen - Ei Mua Pelota
Hienolla hieman ironmaiden-tyylisella kitaroinnilla lähtee biisi liikkeelle. Laulaja on hyvä ja hyvin rullaa biisi eteenpäin. Sounditkin aika selkeät.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - Dislike Me 04.09.2006

Devon - Dislike Me
Aikamoista rocknrollia tämä tuntui olevan. Meininkiä on vaikka muille jakaa. Kivaa kitarariffittelyä. Soundit tällaiseen sopivat. Jyrä kitarat toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Phoenix 19.09.2006

Chelony - Phoenix
Hyvänkuuloinen intro tässä kappaleessa, kivaa tunnelmointia. Kertosäkeessa myös erittäin kaunis tunnelma. Laulua vielä kovasti kaipailee. Toimii hienosti kyllä kokonaisuutena siltikin. Aika tyylikästä kitarasooloilua, hyvin lähtee liikkeelle. Rock!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gotham O.D - I Gave You All 07.10.2006

Gotham O.D - I Gave You All
Minusta tuo kosketinmelodia ei ole kovin mieleenjäävä. Säkeistössä se toimii koska laulaja vetää kyllä hienosti. Soundit on hyvät, tosin hieman on tyypillinen biisi tälle gengrelle. Mitähän tästä sanoisi, ei tämä ole huono, eikä tämä oikeastaan ole kovin hyväkään. Pieniä hienoja palasia on seassa kyllä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Exhausted Source 02.08.2006

Autopilot - Exhausted Source
Hyvin nappaa biisi mukaansa siistillä kitarariffittelyllä heti alusta alkaen. Säkeistö melko göteborg osastoa. Tässä on hemmetin mainiot soundit ainakin. Melkolailla parhautta on koko biisi. Niitä lauluja kaipaa paljon mutta siltikin hipoo täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vision Of A New Day - Slovari täysiversio 11.04.2006

Vision Of A New Day - Slovari täysiversio
Soundeista lähdettäessä liikkeelle, ne eivät ole ihan parhaat mahdolliset. Uskoisin että kunnolla soitettuna tämä kuulostaisi huomattavasti paremmalta. Mutta kivoja syntikkatoteutuksia kuitenkin ja lauluakin kaipaa. Soolo vielä vähän tönkkö.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele IconofeaR - The Unbreathing 15.07.2006

IconofeaR - The Unbreathing
Aikamoista kaaottista metalliahan tämä näyttää myös olevan. Aika siistin kuuloista. Uskoisin että se sopimus ei ole enää näillä biiseillä kaukana. Onnea eteenpäin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Relicon - Hope Today 29.06.2007

Relicon - Hope Today
Aikalailla Katatonian hengessä tässä mennään. Melko ahdistunut tunnelma kappaleessa heti alusta alkaen. Hyvin onnistunut tuotos luomaan juuri sitä tunnelmaa mihin tällä varmasti pyritään. Toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Raven 08.01.2006

Crystal Keep - Raven
Kappale alkaa rauhallisesti ja laulajan suoritus ehkä hieman tylsempi kun aikaisemmissa kappaleissa. Ei oikein erotu muista tällaisista kappaleista. Soundit jälleen todella hyvät, soittotaidot ja laulu toimivat, mutta kaipaavat jotain todella hienoa juttua, jotta tämä saisi porukkaa koukutettua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Dark Road 08.01.2006

Crystal Keep - Dark Road
Introssa erittäin hyvänkuuloinen kosketinsoitin kuvio ja soundi sopii tyyliin enemmän kun hyvin. Kitara tukee erittäin hyvin melodiaa, josta tulee todella hieno harmonia. Säkeistö rullaa todella hyvin eteenpäin ja laulajalla hyvä ääni, missä on jotakin melko omaperäistäkin. Jää pitkään mieleen soimaan. Tykkään erittäin paljon säkeistöstä missä soitto toimii todella mukaansa tempaavasti. C-osassa onnistunutta riffittelyä, jota tukee myös kaunis kosketinsoitin matto. Kitarasoolo tyylikäs ja sanoisin että todella upea. Soittotaito koko bändillä selvästi hallussa. Kokonaisuudessaan upea sävellys, soitto toimii moitteettomasti välillä todella näppärästi yhteen. Soundit ovat harkitut ja aivan kohdallaan. Valmis paketti ehdottomasti. Tyylikkyys on se sana mitä tässä voisi käyttää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Forbidden Dreams 08.01.2006

Crystal Keep - Forbidden Dreams
Alun riffittelystä tuli hieman mieleeni stratohenkinen meininki, mutta koskettimet hieman muuttivat fiilistä paremmaksi. Säkeistössä laulaja revittää aika korkealta ja taidokkaasti. Hyviä melodioita tässä kappaleessa. Soundit viimeisen päälle hyvin hiottu ja mielestäni aika ammattimaista soittoa ja tuotantoa. Kappale rullaa hyvin eteenpäin. Kitarasoolo ihan hyvä mutta vähän vaisu tällä kertaa. Kokonaisuudessa jää hieman kappaleesta Dark Road jälkeen toimivuudessaan ja omaperäisyydessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shatter - Shatter 29.12.2005

Shatter - Shatter
Ainakin omaperäisyyttä tässä kappaleessa riittää. Tosin kovin vaikea saada juonesta kiinni, kun tämä on ehkä enemmän sellaista fiilistelymusaa mikä merkitsee varmasti itse soittajalle paljon enemmän kun vieraalle kuulijalle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Ready To Fall 19.12.2005

Silent Dream - Ready To Fall
Kyllä on upea alku kappaleessa. Todella tyylikäs pianototeutus ja taidokas laulu päällä, niin homma todellakin toimii paremmin kuin hyvin. Soundit on erittäin hyvät ja kokonaisuutta on selvästi mietitty tarkkaan. Säkeistössä todella hienot melodiat myös syntikalla. Kertosäkeessä valtavasti hittiainetta ja tällä kappaleella tulette vielä pääsemään pitkälle. Hieno suoritus. Kitarasoolo myös erittäin näppäränkuuloinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zodiac Sign - Elven Piano 15.12.2005

Zodiac Sign - Elven Piano
Ihan tunnelmallista pianomusiikkia. Olisin toivonut jotain tähän silti lisää. Nyt melko pelkistetyn kuuloista vielä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystalic - Dead Cold Emotion 20.12.2005

Crystalic - Dead Cold Emotion
Ihan hyvänkuuloinen intro tässä biisissä. Soitto toimii hyvin, mutta soundit voisivat olla jonkin verran paremmat. Myös se jokin juttu tästä puuttuu mikä saisi koukuttamaan ihmisiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 25.12.2005

Deadly Maids - Run To The Light
Hyvänkuuloista ehkä hieman kasarimeiningillä varustettua metallia. Laulaja melko hyvä ja jotain sellaista jännää särmää tästä löytyy. Kertosäe rullaa oikein hyvin eteenpäin tunnelmallisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Disarray 11.12.2005

DARKER GROUNDS - Disarray
Alku oli ihan siistin kuuloinen, vähän rauhallisempaa ja erilaisempaa meininkiä. ETOSin vaikutteet tässä kuuluvat selvästi. Toista uutta kappaletta selkeästi parempi. Säkeistö vain taas niin tavanomaista. Näppärän kuuloiset kitaraliidit, mitkä ovatkin ihan tyylikkäät. Jotenkin melko pelkistettyä darker groundsia verrattuna siihen edelliseen demoon mikä oli todella loistokas. Kertosäe tässäkin hienon melodinen, siitä pisteitä. C-osa oikein kivan kuuloinen. Olisi toiminut ehkä paremmin ilman tuota kitarasooloa mikä ei kyllä ole maailmaa suurempi. Soittotaidoissa ei ole moitteen sijaa missään vaiheessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Face alone / Fall of man 11.12.2005

DARKER GROUNDS - Face alone / Fall of man
Alun riffittelystä tuli vahvasti mieleeni Norther, mikä ei välttämättä ole hyvä asia. Säkeistössä hieman tyypillistä meininkiä. Kun ottaa huomioon to the darker groundsin loistavan edellisen demon, niin kyllä tämä hieman siitä jää. Kertosäe on kyllä sitä upeaa menoa, niinkuin sen pitääkin olla. Soundit on todella kohdallaan ja tarkasti hiottu. Soolo on ihan näppärä, tosin soolonsoittaja itse varmasti saa siitä suurimmat ilot. Ei se kuuntelijan korvassa erikoisia tuntoja herätä. Valitettavasti biisi kuitenkin jää sinne jonnekin keskitason sekaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FragileHollow - AM BLUE 06.12.2005

FragileHollow - AM BLUE
Varmaa ja vakuuttavaa Fragile Hollowta kuten odottaakin jo saattoi. Melodiat todella upeat ja tunnelma hieno. Laulajalla hieno omaperäinen lauluääni. Kappale kokonaisuudessaan hieno kokonaisuus. Fiilistä riittää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - The Bassplayer 06.12.2005

Rabble At Therapist - The Bassplayer
Mitä nyt olen näitä kappaleitanne kuullut, niin tässä on kyllä menoa ja toimii ehdottomasti parhaiten. Oikeastaan laulussakaan ei tässä ole juuri moittimista. Rullaa hyvin ja soitto toimii. Siitä se lähtee. Kitarasoolo ihan siisti, kovaa rockhenkeä siinäkin vaikka mitään maailmaa suurempaa siinä ei ole. Tämä biisi yllätti odotukset.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Silent Light 04.12.2005

2nd Suicide - Silent Light
Mieleen tulee heti alusta alkaen erittäin vanha amorphis ja se on vain hyvä asia. Hieman kitaroinnissa kuuluu myös inflames-henkeä, kuten esikuvissakin on listattu. Eipä tästä oikeastaan ole mitään pahaa sanottavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Last Day 01.12.2005

Rabble At Therapist - Last Day
Ensinnäkin tulee tällaista hyvin vähän kuunneltua, niin vaikea sanoa kovinkaan paljoa biisistä. Alussa ehkä vähän liian tyypillistä meininkiä, soitto toimii, mutta biisi kaipaisi sellaista tarttuvuutta alusta alkaen. Kertosäkeessä on meininkiä, mutta laulu ei oikein toimi. Kitarasoolo ihan tyylikkäästi vedetty ja siinä hyvät soundit. Kokonaissoundit biisissä hieman huonot. Kitaroinnista plussaa!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Sex, Booze & Rock 'n Roll 01.12.2005

Rabble At Therapist - Sex, Booze & Rock 'n Roll
Jonkinlaista rockiahan tässä pelitetään aika hyvällä fiiliksellä. Huomattavasti parempi kappale kuin tuo toinen mikserissä oleva. Laulu edelleen hieman tylsää, ei saa innostumaan. Eikä nuo sounditkaan niin erikoiset ole. Kitarointi ja yhteensoitto toimii kyllä kivasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - Waiting 4 You 19.12.2005

Hollow Crane - Waiting 4 You
Soundit voisivat olla ehkä hieman selkeämmät ja rummut paljon enemmän pinnassa. Nyt tämä perustuu ehkä eniten kitaroinnille. Mielestäni tässä voisi käyttää koskettimia jonkin verran tuomaan lisää tunnelmaa. Kiva pysähdys kappaleen keskiosassa. Aika hyvä fiilis biisi tämä on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Relicon - Wish Upon A Star 22.12.2005

Relicon - Wish Upon A Star
Oikein hyvä ja hieman omaperäisempi alku tässä. Esikuvat kuuluvat selvästi musiikistanne, erityisesti katatonia. Hyvänkuuloinen kokonaisuus. Ehkä hieman pientä revitystä olisi laulajalta toivonut enemmän kertosäkeissä yms, mutta ei yhtään huono biisi. Soundit ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hollow Crane - The Outbrake 19.12.2005

Hollow Crane - The Outbrake
Kovasti tulee mieleen inflames jos tässä olisi kaikenlisäksi rumpusoundit paljon paremmat, niin voisi olla todella hyvä. Myös laulua kaipaa. Selvää on että tuo kitaraosasto ainakin onnistuu sinulta hyvin. Hyvää riffittelyä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele piaaz - ihmisten ivaa toisille 29.12.2005

piaaz - ihmisten ivaa toisille
Taitaa olla iskelmämusiikkia tämä. Vaikea sanoa oikeastaan yhtään mitään paitsi sen että kyllähän tässä omaa juttua tehdään ihan oksti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Make me Complete 16.11.2005

May i cry - Make me Complete
Erittäin tunnelmallinen alku ja upeat synasoundit. Laulaja yhtä vakuuttava kun kaikissa muissakin biiseissä. Kertosäe jotenkin paljon heikompi kun tältä bändiltä olen tottunut kuulemaan, sillä tuo säkeistö antaa odottaa paljon parempaa kertosäettä. Yleisfiilis biisissä oikein kiva kuitenkin. Ottaen huomioon Angels Cryn, Ashesin sekä Poisonin tason, niin tämä jää niistä aika paljon jälkeen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nokkonen - Tänään 04.04.2006

Nokkonen - Tänään
Sanotaanko näin että levyn kansi ainakin näyttää hienolta. Siitä jo yksi piste. Musiikki ei kyllä välttämättä yllä samalle tasolle. Hyvää soittoa tämäkin ja koskettimista tulee hienoa tunnelmaa biisiin. Kertosäe on todella toimiva!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 22.12.2005

Bitch So Sweet - Burn Alive
Hyvää rockiahan tämä, mutta edelleen jotain puuttuu mikä saisi todella innostumaan tästä. Soundit ihan kohdallaan ja yhteensoitto toimii, mutta vielä jotain kaipaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 22.12.2005

Bitch So Sweet - The Reasons
Tunnelmallinen rockbiisi. Säkeistö jotenkin kovin tyypillinen, eikä laulajan ääni erotu edukseen verrattuna muihin vastaaviin. Toteutus kyllä ihan kiva, mutta se jokin hieno juttu tästä puuttuu. Kertosäe kyllä hyvä ja pelastaa tilannetta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sideshow - Claudia 19.11.2005

Sideshow - Claudia
Alussa pientä progeilumeininkiä kuultavissa. Laulaja ei oikein tässäkään vakuuta. Näppärää rytmittelyä ja kitarointia kyllä löytyy ihan kivasti, mikä varmasti miellyttää soittajia enemmän kun kuulijoita. Omissa jipoissa on aina kuitenkin fiilistä mikä ei aina kuulu kuulijan korvaan. Hyvä yhteensoitto tässä kuitenkin ja soundit melkolailla ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sideshow - Crusader 19.11.2005

Sideshow - Crusader
Aika perusmeininkiähän tämä ja esikuvat kyllä kuuluvat. Jollakin lailla sentenced-fiilistä oli alun rypistelyssä. Lauluun olisi toivonut parempaa otetta. Kokonaisuudessaan ihan ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele IconofeaR - Burn This World 03.11.2005

IconofeaR - Burn This World
Kappaleessa siisti hieman utuinen alku, jonka jälkeen alkoi hyvänkuuloinen kitarariffi. Melodista metalliahan tämä ja tulee mieleen vähän kasarivaikutteet. Laulaja hyvä, vaikkei niin omaperäinen. Rumpalin taidoista plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serenity's End - Obsolete 03.11.2005

Serenity's End - Obsolete
Kivankuuloista riffittelyä. Syntikassa hieman "tyypilliset" soundit. Laulaja keskitasoa, hoitaa kuitenkin ok:sti hommansa. Välisoitto ja kertosäe hieman eroaa turhan paljon säkeistön tunnelmasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serenity's End - Born Outside 03.11.2005

Serenity's End - Born Outside
Laulussa kuulee kyllä selviä paradise lost vaikutteita. Myös kitaroissa ja se on ainoastaan hyvä asia. Soundimaailma ei ole aivan pro, mutta ei haittaa tunnelmaa. Hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele As My Black Tears Fall - Love Burnt To A Cinder 03.11.2005

As My Black Tears Fall - Love Burnt To A Cinder
Todella hienot melodiat kappaleessa ja ankaruus toimii tässä upeasti vastakohtana. Vakuuttava kappale. Kuitenkin jos tämä on koneella tehtyä, kuten voisi luulla, niin oikealla bändillä tämä kuulostaisi kunnon soundeilla todella loistavalta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele As My Black Tears Fall - To End Constant Pain 03.11.2005

As My Black Tears Fall - To End Constant Pain
Jopa on bändille pitkä ja erikoinen nimi. Kappaleessa jokin erikoinen puhehässäkkä alussa, onko tarpeen? Musiikki alkaa kivalla rytmillä ja hyvällä melodialla. Tunnelma ei kuitenkaan kanna läpi kappaleen. Kuulostaa hieman konemaiselta, mahtaako olla syy?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Liian Paha Poika 01.11.2005

Elinvoima - Liian Paha Poika
Tällaista musiikkia tulee kyllä todella vähän kuunneltua, joten on hyvin vaikea lähteä arviomaan tätä. Lähtökohtana että hyvin rock-menee eteenpäin ja soitto kyllä toimii hyvin. Kokonaisuuteen nähden en kyllä näkisi tässä negatiivista paljoakaan. Soundeihin tietysti toivoisi parannusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Pimeä 01.11.2005

Elinvoima - Pimeä
Kappale alkaa rauhallisesti ja laulu hiljaisempana toimii hyvin. Kertosäkeen mahtipontisuudessa laulu ei aivan taida mennä kohdalleen paikoittain. Kokonaisuus kuitenkin tällaiselle kevyemmälle biisille ok. Ehkä hieman omaperäisyyttä kaipaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 19.10.2005

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Todella tunnelmallinen alku ja erityisen hyvät soundit kappaleessa. Säkeistön lähtiessä tunnelma sopivan kevyt. Tuo hyvää vaihtelua kokonaisuuteen. Kertosäe vakuuttaa heti ensitahdista alkaen. Täysin levyttävää tasoa sanoisin eli sopimus ei voi olla kaukana tämän äänittään jälkeen. Kokonaisuus melko omaperäisen suomalaisyhtyeen kuuloinen. Toimii, valmista tavaraa, hieno biisi! Kun olette tähtiä, muistakaa kommenttini ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Follow The Waves 19.10.2005

Beautiful Betrayal - Follow The Waves
Ihan mukavan kuuloinen, tosin tuohon circle-kappaleeseen huomattavasti heikompi. Kertosäe toimii ja rullaa hyvin eteenpäin. Laulajalla vahva ja tunnelmallinen ääni. Hyvältä kuulostaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele For Selena and Sin - Draining 26.10.2005

For Selena and Sin - Draining
Näistä kolmesta kappaleesta tämä oli mielestäni vahvin ja toimivin. Hyvä kokonaisuus musiikin ja laulun yhteydessä. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele For Selena and Sin - Jubileum of My Sorrow 26.10.2005

For Selena and Sin - Jubileum of My Sorrow
Jotenkin hiljaista varman päälle pelaamista. Ei anneta kunnolla revittelyä yms. Välisoitossa mukavantyylinen fiilis ja melodia. Laulu hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele For Selena and Sin - Heal 26.10.2005

For Selena and Sin - Heal
Alun synasoundi ja laulu oli kovin lupaava, mutta mahtipontisuus ei valiettavasti jatkunut muiden soittimien tullessa mukaan. Silti ihan onnistunut kappale. Laulu on vahva ja siitä isot pisteet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostbitten - Path of glory 29.12.2005

Frostbitten - Path of glory
Jonkinlaista folkmetallia tässä soitetaan. Kosketinsoitinkuvio on kyllä ihan hyvä, vaikka hieman tyypillisen kuuloinen. Soitto toimii hyvin. Soundit voisivat olla vielä paremmat. Hyvää koskettimien käyttöä läpi kappaleen. Laulua kaipaa kuitenkin. Naislaulu korkealta voisi olla erittäin toimiva tässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Untitled 04.12.2005

2nd Suicide - Untitled
Ihan tuli Iron Maiden mieleen tuosta alun kitaroinnista. Puuttui vain että että laulu olisi alkanut dickinson maisesti korkealta. Biisin edetessä meno muuttuu flameshenkiseksi. Jotenkin kuitenkin kovin hauskaa että kaksi aika erilaista tyyliä tässä yhdistetty.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valkyrend Varieté - Karjala 06.12.2005

Valkyrend Varieté - Karjala
Eipä miellytä yleensä tällaiset folkmetallit, mutta tässä on kyllä tehtävä poikkeus. Hienosti toteutettu kappale, selvästi on nähty vaivaa sekä säveltäessä sekä soundien luomisessa. Laulu on tyyliikkäästi toteutettu. Onnea tiellenne, soturit =) voisi tällaisessa musiikissa vissiin sanoa ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ablaze In Hatred - When the Blackened Candles Shine (clip) 16.11.2005

Ablaze In Hatred - When the Blackened Candles Shine (clip)
Vakuuttava kappale heti ensitunnelmista alkaen. Laulu asiallisen rankka ja meno on hidasta kuten asiaan kuuluu. Koskettimilla luodaan kyllä upea tunnelma. Mieleen tästä tulee swallow the sun, mutta olkoon se suuri kunnia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ablaze In Hatred - To Breathe And To Suffocate 16.11.2005

Ablaze In Hatred - To Breathe And To Suffocate
Aivan mahtavaa musiikkia tämä. Tällaista suomi kaipaa paljon lisää valtavirtamusiikin rinnalla. Olen sanaton!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grand Mammoth - Morning of No Recall (Chapter 1) 01.11.2005

Grand Mammoth - Morning of No Recall (Chapter 1)
Todella hienot melodiat tässä kappaleessa. Tunnelma luodaan heti ensisekunneista alkaen. Laulaja todella hyvä ja voimakas ääni hänellä. Loppua kohden kappale muuttaa hieman mahtipontisemmaksi. Todella hyvin toteutettua musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - Scattered 16.11.2005

Sinclined - Scattered
Hiljaisempaa meininkiä tässä selvästi kun tuossa toisessa biisissä. Soundit hieman tukkoiset, ainakin kitaran osalta. Tiedä sitten mistä johtuu. Säkeistössä aika tylsää laulutulkintaa. Kertosäe parempi, mutta hieman väritön vaikka meininkiä on. Mielestäni tämä on vaisu esitys.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - Blind to See 16.11.2005

Sinclined - Blind to See
Aika siisti kitarariffi alussa. Säkeistö lähtee ryntäämään päälle hyvällä tahdilla samalla kun kitarat takovat kunnon melodioita. Soittotaito on ainakin aikalailla loistavasti hallussa. Jonkinlaista CoB / Norther henkeähän tässä on. Tosin jotain omaperäistäkin löytyy. Kovasti tilutellaan väliin jos toiseen. Ihan jees. Soolo-osuudetkin tuntuvat olevan hallussa aika kympillä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Avaimia 11.12.2005

ivalo - Avaimia
Selkeää pop/rock- musiikkiahan tämä on. Laulaja on varma esityksessään. Soundit jälleen hyvät. Toteutuksen, äänityksen ja miksauksen kanssa on nähty vaivaa ja varmasti kulutettu aikaa, hyödyksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 11.12.2005

ivalo - Tuntematon tie
Sopivan raikkaat soundit tässä ainakin on. Kiva kuulla välillä myös tällaista musiikkia mikserissä. Itse olen enemmän rankemman musiikin ystävä, mutta kyllä tätä kuuntelee ihan mielellään. Puhtaat kitarakuviot hyvänkuuloiset. Sellaisen keskitien popmusiikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Sydämet Jäässä 19.10.2005

Minoria - Sydämet Jäässä
Hieno on melodia ja fiilis heti biisin alusta alkaen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Dissension 18.10.2005

Autopilot - Dissension
Tosi hyvät ja uniikit soundit. Vaivaa on nähty paljon ja kaikki on tehty varman päälle. Tykkään todella paljon tästä kappaleesta. Soittotaitoa on ja se vakuuttaa todella paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Withering Tears 22.10.2005

Eternity Flames - Withering Tears
Kappaleen alusta tuli vahvasti mieleeni Nightwish ja jollakin kierolla tavalla myös ETOS. Soundeista paistaa todellakin se konemaisuus aika hyvin läpi ja se huomattavasti lannistaa tunnelmaa. Todellisella bändillä toteutettuna tämä voisi olla todella hyvää tavaraa. Mutta toimii se näinkin ihan ok:sti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Enter The Shadows 01.08.2006

Systole - Enter The Shadows
Kappale jää hieman tuon deathbed of hopen varjoon. Soundit eivät ole oikein loistavaa luokkaa ja jonkinlaista sekaisuutta havaitsen tässä. Heikompi kokonaisuus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeartBurn - American Dream 15.12.2005

HeartBurn - American Dream
Alku hyvin suoraviivausta rockia. Säkeistö toimii hyvin ja laulaja osaa hommansa. Ehkä hieman vielä lisää tarttuvuutta kaipaa. Kitarat rockaa hyvin ja rytmirytmä osaa asiansa. Siisti kertosäe =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele HeartBurn - Drinking Old Whiskey 15.12.2005

HeartBurn - Drinking Old Whiskey
Tempoltaan ei niin kovin nopea. Toimivaa kitarointia. Edelleen ehkä laulajalta toivoisi vielä vähän enemmän tarttuvuutta tyyliin. Tämä kaipaa sitä jotain että haluaisi kuunnella aina uudelleen ja uudelleen. Jokin pieni koukku puuttuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kill The Romance - Dark Filth Water 31.10.2005

Kill The Romance - Dark Filth Water
Ankaralla menolla tässä mennään heti ensituntumasta alkaen. Ei paljon ehdi henkeä vetää kun riffiä tulee toisen perään. Soitto toimii todella hyvin ja soundit tämmöiseen erittäin kohdallaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lostris - Soihtu (clip) 02.11.2005

Lostris - Soihtu (clip)
Todella hienoa fiilistelyä ja soundit erittäin uniikit. Tykkään kovasti koko biisistä. Koskettimet tietysti se paras puoli tässä. Mitä tästä sanoisi.. kuunteluun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lostris - The End 02.11.2005

Lostris - The End
Hidasta, tunnelmallista, melankolista metallia. Pidän tästä todellakin. Ehkä genren kategorointi voisi olla melodic metal. Mahtavaa musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - In My Mind, In My Heart 12.06.2005

Walls Of Vanity - In My Mind, In My Heart
Kiva pianomelodia. Laulajalla vahva ja hyvä ääni. Se vaan että näitä naislaulu bändejä tulee kokoajan lisää niin paljon, että jotain pientä väriä kaipaisi vielä lisää. Todella toimivaa näinkin, mutta se lopullinen kikka biisistä vielä puuttuu. Ehkä selkeämpi teemamelodia olisi paikallaan esim. koskettimilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hourutila - Turmio 12.06.2005

Hourutila - Turmio
Jonkinlainen hieman utuinen tunnelma välittyy biisistä. Rytmipuoli toimii hyvin. Ehkä hieman liian yksipuolinen soundimaailma. Jotain kirkkaita ääni kaipaisi sekaan. Siltikin hyvin synkeähkö meininki ja siinähän taas ei ole mitään vikaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANZANA - Falling to pieces 30.06.2005

MANZANA - Falling to pieces
Tästä tulee paljon mieleen entwine, mikä ei itseasiassa ole huono asia. Laulajalla ihan hyvä ääni, vaikkei kovinkaan persoonallinen. Toimivaa musiikkiahan tämä on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Life Is Done With Me 11.12.2005

Astrayed - Life Is Done With Me
Nopeaa, taidokasta yhteensoittoa. Sounditkin huomattavasti paremmat kuin noissa vanhoissa kappaleissa. Säkeistö mättää menemään oikein kahdella kädellä kunnolla! Hyvä biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Life Is Done With Me 09.06.2005

Astrayed - Life Is Done With Me
Näppärän kuuloinen alku. Säkeistö rullaa hyvin ja laulu on asiaan kuuluva. Ennen kertosäettä meno hieman rauhoittuu mikä on ihan paikallaan. Kova on meno ja ääntä ja todellista vimmaa riittää. On sitä huonommatkin bändit levyttäneet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Fred - Joni Fred - Razor Blade 30.06.2005

Joni Fred - Joni Fred - Razor Blade
Tämä biisi on huomattavasti parempi kuin tuo toinen, mutta tylsät ovat soundit niin kitarassa kun kaikessa muussakin. Yksinkertaisesti vaikka kitaraa osaakin soittaa, niin biisejä ei tarvitsisi tiluttaa alusta loppuun. Ei tämä oikein tarjoa kuulijalle mitään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teardown - Teardown - Drowned in your tears 06.12.2005

Teardown - Teardown - Drowned in your tears
Tältä kuulostaa siis hukkua toisen kyyneliin, kaiken lisäksi aika vakuuttavalta. Tosin laulu ei ole paras mahdollinen tällaiseen. Tarvitsisi paljon vahvempaa tulkintaa. Soitto toimii kyllä hienosti ja kappaleessa on melodiaa paljon. Sounditkaan eivät kovin huonot ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teardown - Teardown - Iced heart 06.12.2005

Teardown - Teardown - Iced heart
Hienot melodiat myös tässä kappaleessa. Heti täytyy alkuun sanoa että tuo naislaulaja ei vedä alun päälle harmonioita kovinkaan vakuuttavasti. Idolit kuuluvat hyvin läpi, mutta jotakin omaa on myös saatu tähän aikaan. Hyvä rauhallinen kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backhill - The Only One 30.06.2006

Backhill - The Only One
Tämä bändi soittaa paljon tyylikkäämmin kuin monet muut pinnalla olevat tällä hetkellä. Tässä on tyyliä ja varsinkin laulaja on äärimmäisen taidokas. Hyvän kuuloista musiikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Lake of Frozen Hearts 18.10.2005

Autopilot - Lake of Frozen Hearts
Todella hieno pianoalku, vakuuttaa heti ensimmäisestä kuulemasta alkaen. Rauhallisesti jatkuva kappale olisi ollut todella toimiva ja räväkkä jos olisi lähtenyt lujaa rullamaan eteenpäin. Laulu on hyvä, toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - And Only Darkness Remains 18.10.2005

Autopilot - And Only Darkness Remains
Kaunis kitara alku, koskettimet ja rummut tulevat hyvin mukaan kuviohin alun jälkeen. Tunnelmallista on ja soundit viimeisen päälle hyvät.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Silent Anger 18.10.2005

Autopilot - Silent Anger
Taitavaa kitarointia ja todella tunnelmallista on soitto. Suuret pisteet koko bändille kappaleista. Luulisin että sopimus ei voi olla näillä biiseillä kaukana.
10

Sivu: 1 2