Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 76 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Mäyde feat. Sari - Into The Storm (2012 Edit) 31.03.2013

DJ Mäyde feat. Sari - Into The Storm (2012 Edit)
Noniin.. enää ei tartte haukkua vaan nyt biisi toimii todellakin paremmin kuin hyvin! :) Loisto suoritus kaikin puolin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost With You - Farewell (2012) 21.05.2012

Lost With You - Farewell (2012)
Pirun hyvä tuli vaikka ite sanonki! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caelum.X. - They´re Watching 24.03.2012

Caelum.X. - They´re Watching
Varsin toimivaa tunnelmointia kyl. Noi ambientit ehkä kolahti enempi mut vanhana astral projection fanina psykekin kyllä toimii oikein hyvin. Jatka vaan samaa rataa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele R4D1 - This Way 24.03.2012

R4D1 - This Way
Joops, täähän on ihan sitä taattua settiä kuten aina ennenkin. Empäs keksi kyllä mitään moitittavaa.. Kait se on sillo kymppi?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tr3oX - Greenhouse Effect 18.03.2012

Tr3oX - Greenhouse Effect
jees, hyvin tehty biisi kyl.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RemuZii - Drum and Bass sample 15.01.2012

RemuZii - Drum and Bass sample
Kannattaa toki jatkaa. Sointukulku varsin koukuttava jonka ympärille hyvä lähteä rakentamaan biisiä. Selvästi keskeneräinen zibale kuten mainittukin mutta lähtökohdat valmiille biisille varsin hyvät. Zemppiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 30.10.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Hyvä kertsi. Irtosi aika mukavasti irralleen tuosta muusta kappaleesta muttei kuitenkaan ollut liian irtonainen :) Kokonaisuus aika hyvin kasassa. Keep it coming! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Temporary Directory - Starlight 01.02.2011

Temporary Directory - Starlight
No se sama ongelma se vaivaa tätäkin biisiä kuten muitakin - lätkitty eri melodioita peräjälkeen ilman minkäänlaista yhtä selvää kokonaisuutta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Immune Mankind - Lonely Beat 01.02.2011

Immune Mankind - Lonely Beat
Kuten tuossa aikaisemminkin jo sanottiin niin tää biisi on siis aikamoine sekametelisoppa. Kuulostaa ihan siltä kuin monta biisiä ois miksattu putkeen ja tehty niistä semmone megamix. Muutama mukava melodia oli seassa. Esim. tuo 0.45 alkava pizzicato melodia oli oikein hyvän kuulonen. Olisit vaikka yrittänyt sen ympärille rakentaa muun biisin. Aika vaikea tästä on saada kyllä mitään otetta. Vokaaleitaki oli lätkitty ihan miten sattuu sinne tänne. Ja crashit todellakin ottaa korviin! Äänenlaadultaan kyllä ihan kelpo kamaa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asumnia - Tahu 13.12.2010

Asumnia - Tahu
Kyllähän tuo melodia kulku on ihan toimiva.. Kyllästyy tosin melko äkkiä kun ei ole tarpeeksi vaihtelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asumnia - Your Fingerprint 13.12.2010

Asumnia - Your Fingerprint
Tuntuu vähän jokaista biisiä vaivaavan sama ongelma; toistaa liikaa samaa. Eli vaihtelua enemmän sekaan. Tästä biisistä ite henk. koht tykkäsin eniten. Hyvä rauhallinen tunnelma ja melodioista löyty se koukku. Mutta liian luuppaava tämäkin. :S

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAROF - Street Race 23.11.2010

AAROF - Street Race
Juu kyllä tämä mukaansa tempaa. Melodiat on tarttuvat, jää äkkiä soimaan päähän :) Lead vois olla ehkä oktaavia alempaa ja voksut isommallaan? Rakenne on hyvin kohdallaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axession - Enter Night 09.10.2010

Axession - Enter Night
Tosi hyvin hiottuja nää sun biisis. Itse tykkäsin erityisesti tästä biisistä. Mukavan rauhallinen tunnelma jota kuunnellessa voi lipua kauas omalle ajatusmatkalle :) Toimii meikäläisen kohdalla hemmetin hyvin ja en keksi kyllä mitään moitittavaakaan. Kympin arvoinen suoritus!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Baby Blue 08.10.2010

The Palm - Baby Blue
Jos noihin vanhempiin biiseihin vertaa niin soitanta ja myöskin laatu biiseissä kehittyny ihan huomattavasti. Tämäkin on laadullisesti periaatteessa ihan hyvän kuulonen mutta noita panorointeja on pakko vähän ihmetellä. Pikkusen toispuoleisen kuulosen tekee tästä biisistä. Ilmeisesti sillä on yritetty saada äänet paremmin erottumaan toisistaan? Joissain taustaäänissä tuo ei niin haittais mutta tuo kitara varsinkin häiritsee. Ja englanninkielen lausumista ehkä kannattais hioa? Mutta mutta.. itse biisi on perus menevää rokkipoppia. Veikkaisin että tämä toimisi livenä jossain baarissa soitettuna muutaman kaljan jälkeen hemmetin hyvin. Menoa mukavasti.. hmmh.. oisko tää kasin arvonen suoritus?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku - Ready 04.10.2010

Polku - Ready
Niinjoo tarkennetaas sen verta vielä että siinä keskivaiheilla kun ääniä rupee olemaan rutosti päällekkäin niin rummut vähän katoaa taustalle. Muuten oli siis äänenvoimakkuus ihan sopiva. :) Ja ne spiikit siellä välissä oli kans oikein jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku - Ready 04.10.2010

Polku - Ready
Ihan hyvä biisi. Etenkin introsta tykkäsin. Oli sopivasti vaihtelua :) Rummut oli kans erittäin jees. Ois saanu ehkä olla aavistuksen isommallaanki jopa?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - En Voi Sua Omistaa... 26.09.2010

marco.n - En Voi Sua Omistaa...
Juu nyt on parempi miksaus :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - En Voi Sua Omistaa... 26.09.2010

marco.n - En Voi Sua Omistaa...
Biisinä itsessään hyvää settiä! Miksaukseen pientä hiomista. Jotkut äänet huutaa selvästi kovempaa kuin toiset. Esim. toi syna ääni mikä soi kertsin aikana vois heittää pikkasen pienemmälle. Pianot tulee kans ehkä vähä liian lujaa aina paikoitellen lävite? Mut yhteenvetona vois saoa et kyl ihan mukavaa ja menevää kuunneltavaa on tämä biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku - Next to Nothing [DIVDIGI 005] - 04 - Travellin 19.09.2010

Polku - Next to Nothing [DIVDIGI 005] - 04 - Travellin
Hyvän kuulosta settiä kieltämättä. Koko EP siis. Kyllä tälle voi hyvällä omallatunnolla kybän antaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Kaatopaikka- - Living For Your Smile 11.09.2010

-Kaatopaikka- - Living For Your Smile
Mukavat melodiat ja sopivassa suhteessa vaihtuvuutta. Kuulee kyllä että ei ole mikään amatööri biisiä näpertelemässä. Hyvän tuulista synthpoppia. Hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Club Apocalypse - It Starts Like This 18.08.2010

Club Apocalypse - It Starts Like This
Ihan pron kuulosta settiä. Erityisesti rummuista tykkäsin kovasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AIMtrance - Control Your Movement 17.08.2010

AIMtrance - Control Your Movement
Mukavat melodiat. Kyllä tällä biisillä jalka lähtee vipattaan väkisinki :) Kaipaa tosin vähän jotain pientä lisämaustetta.. vokaaleita esim?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele R4D1 - After the Sunset (Orginal Mix) 12.08.2010

R4D1 - After the Sunset (Orginal Mix)
Perus trancea juu mutta ihan toimivaa sellaista. Vahvaa ja leveää saundia kuten trancessa kuuluu ollakin. Hyvä hyvä, ei muuta kun lisää vaan tulemaan! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ST-Beats - Feel 10.08.2010

ST-Beats - Feel
Hibetihobbia ei juurikaan tuu kuunneltua joten en sen kummemmin puutu itse biisiin vaan keskitytääs enempi tohon miksaus puoleen.. Ekana ainaki korvaan särähti hieman noi crashit/reverse crashit. Ainaki liian lujallaan ehkäpä.. ja joku toinen crash ääni vois toimia paremmin? sit noi perus röppi jouset(?) vai mikä toi ääni onkaan ni vois olla ehkä enempi esillä. Sillä sais semmosta mukavaa iskevyyttä biisiin lisää. Scratchit oli ihan kivan kuuloset. Bassorumpua ehkä vois kans yrittää tuua enempi esille? Vähä semmone lujempi ja napakampi ääni vois istua paremmin.. sais nimenomaan sitä iskevyyttä lisää. Rytmimusiikista kun kuitenkin on kyse niin semmosta pikku potkua ois kiva saaha lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tonton - Night Breaks Free (Club Mix) 07.08.2010

Tonton - Night Breaks Free (Club Mix)
Minäpä kyllä tykkäsin tästä biisistä hyvinkin paljon. Oikein laatukamaa kyllä! En oikein kyllä nyt keksi mitään moitittavaa.. eli kait se on sitte kymppi. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rostskur the Skald - Not all battles end well 06.08.2010

Rostskur the Skald - Not all battles end well
No tämäpä olikin minulle jotain aivan uutta; "Viikinki trancea" :) Ihan hauska idea kieltämättä. Ja toi biisin kuvaus teksti luo mukavasti lisää tunnelmaa biisiin. Hyvät melodiat, laadukkaan kuuloset soundit ja miksauksessa ei valittamista. Hyvää matskua kaikinpuolin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Mäyde feat. Sari - Into The Storm 10.06.2010

DJ Mäyde feat. Sari - Into The Storm
Itse biisi on iskevä ja hemmeti hyvä. Molemmat laulajatkin vetää hyvin. Erityisesti miesääni saa meitsiltä kympin. Ei siinä että naisvokalistissakaan mitään moitittavaa olisi. Itse melodiatkin toimivat loistavasti ja biisi on kaikinpuolin hyvin rakennettu... mutta..mutta.. noi itse soundit kusee ja pahasti. Iha helvetin lattean kuuloset. Siis kuulostaa ku midiä soitettas. Paremmat plugarit käyttöön ja vaikka rautasynaa kylkee että tulee muhkeampaa soundia! Ja jonkin sortin pientä masterointia kannattaa kans harkita. Oikeasti ärsyttää että näinki loistava biisi on pilattu noinki kuppasilla soundeilla. Pahoittelen kärkevää kielenkäyttöä mut tästä sais muuten kyl iha helvetin hyvän biisin.. Nyt teette uusiks tän biisin paremmilla soundeilla et meitsi pääsee kunnolla fiilisteleen ja joraileen! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku - How many clichés ? 08.06.2010

Polku - How many clichés ?
Oiskohan tää nyt sit reggae junglea? :) Noi reggae pimputukset ainaski toimii oikeestaan aina. Vähän jotku vanhat prodigyt tulee paikoitellen mieleen biisistä. Diskanttia tuntus olevan ehkä paikoitellen aavistus liikaa.. tosin nää mun ämyrit jostain syystä tykkää korostaa yläpään taajuuksia ihan vakiona joten voipi olla että se vika on vaan mun kajareissa. Tämmöstä sample kikkailuahan tää biisi enimmäkseen on.. ehkä jotain melodian tynkää ois voinu koittaa johki väliin tunkasta? Vaan kokonaisuutenahan tämä on ihan passeli. Kuuntelee mielellään :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delion - Silence 11.05.2010

Delion - Silence
Hihii.. tästä tuli hilpeälle tuulelle ku kuunteli :) Eli ilmeisesti varsin onnistunut biisi ku genre on happy hardcore :) Voksut toimi mukavana lisämausteena. Biisin nimi vaan ei ehkä istu itse biisiin ku se on "Silence" ;) Ei tätä kuunnellessa tee mieli olla hiljaa paikallaan vaan tekee mieli ruveta hyppimään ja huutamaan biitin tahdissa :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Matkalla Levyyhtiöön... 08.05.2010

marco.n - Matkalla Levyyhtiöön...
Tuleepi vähän Gösta tai Inkinen mieleen laulu tyylistä. Sun ääni sopii mielestäni tän tyyliseen biisiin parhaite. Tollanen "rauhallinen" laulutyyli. Kertosäe on tarttuva. Kerran kun kuulee niin jääpi soimaan päähän :) Hupaisa kappale, tulee hyvälle tuulelle. Leevi vaikutteista räpsähtää kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JRK - Out of Line 07.05.2010

JRK - Out of Line
Melodiat toimii mielestäni ihan sujuvasti. Miksaus ja masterointi puoleen ehkä kiinnittäisin vielä huomiota. Toi 1.43 alkava leadi hyppää varsinki liikaa korville. Kompuralla vois koittaa laittaa vähä enempi pumppausta biisiin ni tempasis enempi mukaansa. Ja EQuakin vois vähä viilailla. Muuten itse biisi rakenteeltaan on oikein toimiva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision - Friday Night (D-Vision RMX) 07.05.2010

D-Vision - Friday Night (D-Vision RMX)
Onnittelut kolmos sijasta! Vaikkakin tämä olisi kyllä voiton ansainnut jos vertaa niihin ensimmäiseksi ja toiseksi tulleeseen. Biisi on taattua D-Vision laatua. Tämä on sellaista musaa josta voisi ihan hyvin maksaakin. Kuulostaa nimittäin hemmetin valmiilta. Ei muuta ku levy-yhtiöille tyrkyttään näitä sun biisejä! Mikserin paras trance artisti näistä ketkä on enään aktiivisesti kuvioissa mukana.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axolus - Far Away 07.05.2010

Axolus - Far Away
Kitarat onpi aika mageen kuuloset. Mukavan lepposa ja haikea tunnelma noin niinku muutenki. Pientä masterointia ehkä kaipais niin sais valmiimman kuulosen. Mutta biisinä kyllä ihan toimiva. Melodiat on kyl tosi hyvät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - édifiant [uplifting 2010] 22.04.2010

area51 - édifiant [uplifting 2010]
Juu ihan laadukkaan kuulonen kappale onpi tämä. Äänenlaatu on hyvä ja biisi rakenteeltaan muutenkin toimiva. Miksauksesta sen verran että panoroinnit on ihan toimivat ja äänetkin erottuu suht mukavasti toisistaan. Alussa vähän kuulosti siltä että yläpään taajuuksia ehkä korostettu parilla kanavalla liikaa mut eipä toikaan nyt niin pahasti loppupeleissä häirinnyt. Bassorumpu sais olla napakampi ja kuulua lujempaa. Nyt bassorummun kohdalla lyövä closed hihat kuuluu miltei selvemmin kuin ite bassorumpu. Siitä pakko rokottaa yks piste. Eli ysin arvoinen suoritus mielestäni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku - Set / Reset 11.04.2010

Polku - Set / Reset
Vanhat Atari ajathan tästä tulee väkisinki mieleen. Siitä hyvästä ysi! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILENCE THROUGH THE RAIN - Silent Decay 10.04.2010

SILENCE THROUGH THE RAIN - Silent Decay
Alun kitarat tosi loistavat. Tunnelma hyvän melankolinen. Muuten vähän tylsähkö biisi ehkä. Laulajalla tosi hyvä ääni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jam-O - Kukkaruukkureggae 10.04.2010

Jam-O - Kukkaruukkureggae
Melkein tekis mieli sanoa että "Erittäin Jees! Todellakin kuunneltavaa settiä." Ja antaa arvosanaksi seiska. Mutta koska se saattaisi olla hieman laimeata, eiköstä vaan(?) niin lisätäänpä vaikka että kauheesti en reggae musiikkiin ole tutustunut mutta on tämä kait parempi ku Riki Sorsan reggae OK. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - The Dead of the Night 10.04.2010

Division XIX - The Dead of the Night
Suurena bodomin ystävänä tälle ei voi antaa ku kympin. Loistavaa meininkiä, tykkäsin! Ja tätä sitten lisää kiitos! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Dragonskull 10.04.2010

Zomby Woof - Dragonskull
Mukavan menevä biisi. Laulu ehkä liikaa esillä verrattuna muihin soittimiin. Laulutyyli ihan hauska. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJPJ - 3.am Clubber 08.04.2010

DJPJ - 3.am Clubber
Ihan hyvän kuulosta soundia sulla. Biisissä mukavan synkähkö tunnelma. Vetoaa meikäläiseen. BPM:ää lisäämällä voisi ehkä saada hieman lisää potkua ja tanssittavuutta? Toimii kyllä toisaalta ihan hyvin näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Wounded 03.04.2010

Wavescale - Wounded
Hemmetti että oli kyl hyvä biisi. Mahtavat melodiat ja upean maaginen tunnelma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Saw - Don't leave me Disco 03.04.2010

Michael Saw - Don't leave me Disco
Yöradiosta satuin kuulemaan tän kipaleen ja ihastuin siihen heti. :) Ihan laatu kamaa osaat tehä ja vokaalitki istu hemmeti hyvin tähä biisiin. Jatka samaa rataa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tonton - Sulatus 30.03.2010

Tonton - Sulatus
Täähän on ihan kaikinpuolin pätevä biisi komealla miksauksella. Panoroinnit oli erityisen kivan kuulosia :) Ite fiilis noin niinku muuten mukavan raikas ja keväinen. Hyvä fiilis tulee kun kuuntelee. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodies in the Moonlight - Little Starlet 29.03.2010

Melodies in the Moonlight - Little Starlet
Toi kellopeli soitin mikä soi alussa oli tosi mageen kuulonen! No eipä tässä kaiketi muutenkaan mitään erityisen huonoa ollut. Mahtipontinen veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VRS-Project - Floating Water (Acoustic Mix) 29.03.2010

VRS-Project - Floating Water (Acoustic Mix)
Tämä oli ihan tyylikkään ja haikean kuulosta improvisointia. Ihan jees mutta ei taida kestää enää toista kuuntelu kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - My Reality 29.03.2010

Travesty of Sympathy - My Reality
Vähän puuroks menee äänet.. aika hankala erottaa eri soittimet tuolta seasta. Laulaja vetää vähä liian Tommi Mäkinen aksentilla englantia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 29.03.2010

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Juu ihan piristävä kipale oli tämä. Laulut vähän häiritsi... liian nopea laulumelodia solistille? Kuulosti vähän siltä että laulaja ei pysyny ihan rytmissä mukana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 29.03.2010

Lokosa - Satansgod
Eipä oikein keksi valittamista.. Muuta kun että vähän loppuu ehkä kesken. Äänet erottuu selkeästi toisistaan ja on muutenkin puhtaan kuuloiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MarcoN. - Kiitos Kelalle.. 29.03.2010

MarcoN. - Kiitos Kelalle..
heh.. itsekin joskus kelan toimintaan tutustuneena ja kummastuneena ei tälle biisille voi antaa kuin kympin! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HIIDENSOINTI - Koskella 28.03.2010

HIIDENSOINTI - Koskella
No tässä rupeaa olemaan jo kaikki palaset hyvin kohdallaan. Hyvin tehty biisi, hyvä miksaus, masterointi, hyvä ääni laulajalla ja kuulostaa kyllä vahvasti siltä että tyypit osaa soittaaki! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Darkan 28.03.2010

Metaplasm 646a - The Darkan
Ihan suht laadukkaan kuulonen zipale. Rummut on ihan kivat mutta melodioita sais olla hiukkasen enempi. Ei oikein kauhesti tapahdu tässä biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Kuinka Paljon Meiltä Jäi.(balladi) 28.03.2010

Make & Mike - Kuinka Paljon Meiltä Jäi.(balladi)
Itse biisi ihan hyvän kuulonen kaikin puolin. Kitarat todella hyvän kuuloiset. Laulu puolta kannattaisi ehkä yrittää vielä kehittää. Kuulostaa siltä että ne on vedetty yhdellä kertaa suoraan purkkiin ja thats it. Pienoisia epäpuhtauksia siellä täällä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 28.03.2010

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Mukavaa suomalaista miehistä rokkia asenteella. :) Hyvä lauluääni!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Operation_Majority - Ratrace 28.03.2010

Operation_Majority - Ratrace
Hyvän kuuloset soundit ja kaikinpuolin valmiin kuulonen kokonaisuus jonka kruunaa laulajan hyvä lauluääni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Piece Of My Heart 28.03.2010

Vicious Minds - Piece Of My Heart
Olipas mukavan kuulonen biisi kaikinpuolin. Varsinkin alun sähkökitara tempaisi mukaansa välittömästi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Sound 28.03.2010

electrichaos - Sound
Rasittavan kuulosta. Rumpulooppi kun lähtee käyntiin niin sotkee kyllä biisin ihan lopullisesti. Menee äänet pelkäksi puuroksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla 28.03.2010

TÄDÄÄ - Like a Dead featuring Malla
Mukavia psy-trance vivahteita seassa. Vokalistikin vetää hyvin. Itse laulumelodioihin ois ehkä voinu toivoa enemmän vaihtelua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neverending - Indifferent 28.03.2010

Neverending - Indifferent
Vähän tyhjän ja lattean kuulonen biisi. Jotain ihan mukavan kuulosia melodioita oli seassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los hijos de Franco - New rules (to the government) 28.03.2010

Los hijos de Franco - New rules (to the government)
Vähän hankala sanoa mitään.. Periaateessa ihan hyvän kuulone biisi mut jossain mättää. Laulua nyt ainakin pitäisi saada hieman isommalleen..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harja talonen & jenkkakahvat - Turtles 28.03.2010

Harja talonen & jenkkakahvat - Turtles
Skarppina sai olla että sai lauluista/puheista selvää.. eikä oikein sittenkään meinannu saaha selvää. Ei oikein auennu tämä läppä meikäläiselle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele AnnaannA - Nurmikonleikkuu 28.03.2010

AnnaannA - Nurmikonleikkuu
Genre ei nyt kyllä juurikaan meikäläistä puhuttele mutta nurmikon leikkuu on sen verta hieno asia että ansaitsee kyllä oman biisin! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 28.03.2010

PRemedy - Mindless Crimes
Hyvän kuulonen kipale. Joistain kohdista tuli ehkä vähän vanha Sentenced mieleen. Hyvin potkii eteenpäin, hyvän kuuloset kitarat, hyvä lauluääni..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Devil's Blue Band - A Dogman 28.03.2010

the Devil's Blue Band - A Dogman
Ei taas osu kyllä yhtään meikäläisen genre makuun tämäkään biisi, että mitähän tästä nyt osaisi sanoa.. Varmasti omassa lajissaan hyvä kappale?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Amelie 28.03.2010

Mind Factory - Amelie
Naisvokalisti vetää hemmetin hyvin. Sopii tähän tai tämäntyyliseen musiikkiin oikein hyvin. Eipä örinöissäkään ollut oikeastaan valittamista. Eikä soitannassakaan muuten mutta vähän jäi jotenki lattean kuuloseks.. :-/

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Between the Lines 28.03.2010

Freshco - Between the Lines
No aika peruskauraa.. Ei vaan jotenkaan iske. Puutuu se varsinainen koukku ja iskevyys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division XIX - Mobilization 28.03.2010

Division XIX - Mobilization
Perskeles.. täähän kuulosti hyvälle! :) Vähän ehkä enemmän potkua vielä mukaan ni tulispas mahtavan kuulonen kipale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 28.03.2010

Out of Tune - PSYOPS
Joo aika perus rock meininki. Ei huono mutta ei niin mitenkään erityisen säväyttäväkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Iloinen 24.03.2010

AlfaKalle - Iloinen
Minua nuo ihme pilinä äänet vaan lähinnä ärsytti. Tiedä sitten johtuuko aamukahvin puutteesta vaiko mistä mutta ainakana näin juuri herättyäni ei kyllä toimi tämä biisi..

Kommentti kappaleesta Kuuntele kenbarbie - krakukas 24.03.2010

kenbarbie - krakukas
No laulusta ny ei saa mitään selvää. Ja muutenki kuulostaa liikaa live soitannalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 16.03.2010

Dismay - Trust in Vain
Tän tyylisiä bändejä on miljoona ja yksi kappaletta. Jotain uutta voisi ehkä yrittää keksiä näihinkin biiseihin? Mutta energisyydestä tykkäsin ja ihan mukavia melodioitakin löytyi seasta. Lauluääni istui aika hyvin tähän biisiin vaikkei mitenkään erityisemmin sekään poikkea sieltä massasta. Mut joo.. hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 16.03.2010

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Tämän tyylinen metalli toimii aina. Laulut hyppää vähän liikaa korville, muuten jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpa-Snacke - 1922 16.03.2010

Kilpa-Snacke - 1922
En tiiä onko tämä vitsiksi tarkotettu?? Lauluäänestä kun aika mahdoton saaha mitään selvää. Vitsinä ainakin saattaisi toimia aika hyvinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 16.03.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
80-luku vaikutteita tässä biisissä, joka on aina plussaa. :) Laulajan ääni hyvinkin miellyttävän kuulonen. Tätä lisää! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Nihilisti 16.03.2010

Kalashnikov - Nihilisti
Lauluääni ainakin aika hmm.. persoonallinen. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 16.03.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Kuulostas ihan siltä että jätkät osaa soittaa. :) Vaikka tämä ei nyt ihan omaa genreä olekaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kuvia kumarra 16.03.2010

Fillari - Kuvia kumarra
Tämmöstä kepeätä rallattelua. Saattaisi sopia ihan hyvin Radio Novaan tai johonki iskelmälavalle. Viulut ehkä hyppää vähän liikaa korville.. tai on jotenkin muuten vaan ehkä hieman rasittavan kuuloset? Noin muuten oli kyllä aika jees!
9