Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 59 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathproof - You're Not My God 20.04.2012

Deathproof - You're Not My God
Tässä on jo kyllä huomattavasti parempi meininki kun tuossa edellisessä. Laulu toimii paljon paremmin tässä. Ja tuo soolotkin istu vähän paremmin tässä. Biisi vähän loppui ehkä jopa kesken vaikka minuuttimääräisesti aika sopivanmittainen tällein perus metallibiisiks. Tätä kuunteli jo ihan mielellään eikä tullut kertaakan semmosta fiilistä että jaksaako tätä nyt kuunnella vai ei. Laittakaa ihmeessä tää ekaks biisiks. Jos ois ollut yhtään vähemmän aikaan niin ois jääny kuuntelu varmasti tuohon yhteen biisin ja ois tääkin jäänyt kuuntelematta. En mie nyt tästä tän kummempaa osaa sanoa. Ihan mukavankuulosta menoa. Hyvät keväänjatkot vaan:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathproof - Too Far To See 20.04.2012

Deathproof - Too Far To See
Biisi lähtee liikkeelle aika perusvarmalla rifillä liikkeelle eikä oikein herätä minkäännäkösiä tuntemuksia. Pientä epävirettä kitaroissa mikä omaan korvaan hieman särähti heti. Varsinkin myöhemmin noissa hitaammissa kohdissa nuo leadit kuulostaa aika kauhelta tuon huonon vireen takia. Saundimaailma näin demotukseksi ihan pätevä ja soittokin suurilta osin mallikasta. Nuo soolot/leadit oli miun mielestä kyllä tosi väkisinväännetyn kuulosia. Mieluummin ei sooloa ollenkaan vs väkisin jotain epämäärästä vääntöä. Oon käyny tän kuuntelemassa parina kertana aikasemmin ennen tätä kommenttia mutta valitettavasti täytyy todeta ettei muutamankaan kuuntelun jälkeen jäänyt oikein mitään päähän. Tuo 0.16 vähän erikoisempi riffi oli ihan hauska mutta siihen se vähän jäikin. Laulusta jää aika neutraali kuva. Ei kuulosta hunolta mutta ei taas oikein herätä mitään muitakaan tuntemuksia. vähän jää vaisuksi kokonaiskuva. Enemmän semmosta agressiivisuutta ja tunnetta kaipaisi. Vähän negatiivinen sävy nyt tässä kommentissa mutta ei vain oikein iske vaikken nyt mitään kovin huonoakaan tästä löydä. pitänee kuunnella nuo muutkin biisit.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele AETT - Left in Time 07.03.2012

AETT - Left in Time
Alun riffi antoi aika paljon raskaamman vaikutelman mitä biisi loppujenlopuksi sitten oli. Yhteissoitossa ei sen enempää moittimista, Ihan pientä eriaikaisuutta olin kuulevinani siellä täällä muttei mitenkään häiritsevästi. Saundimaailma aika perus demokauraa mutta yltää kumminkin reilusti yli perus mikseritason. Biisi itsessään ihan toimiva, tosin tässä mennään aika tutuissa ja turvallisissa sfääreissä eikä siksi herättänyt sen kummempaa mielenkiintoa. Laulajasta tuli Ari Koivunen jostainsyystä mieleen heti ensimmäisenä. Niinkuin aikasemmin sanoin tuon ekan riffin jälkeen tuo laulu lähti vähän puskista kun odotin jotain perus mikseriörinää mutta toimi ihan hyvin kun vähän matkaa kuunteli. En itse hirveästi tämäntyylisestä laulusta tykkää mutta ei tuottanut mitään ongelmaa kuunnella. Biisistä antasin arvosanan 7 mutta toteutus oli senverran hyvä että annan kasin. Sekavaa tekstiä näin aamusta. Toivottavasti joku saa jotain irti:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enthring - I, the Exiled 18.11.2011

Enthring - I, the Exiled
Alusta lähtien biisistä ja bändin soitosta jää hyvä ja toimiva kuva. Biisit itsessään toimii hyvin niinkuin pitääkin mutta silti ei anna mitään " Perkele kun on kovaa matskua" fiilistä missään kohtaa. Biisin loputtua päällimmäiseksi jäi vaan ajatus mallikkaasti soitetusta ja tuotetusta metallista, mutta ei sen enempää. En nyt löydä mitään erikoista heikkouttakaan tästä mutta jotenkin kokonaisuus jäi vaan tylsäksi eikä biisi sisältänyt mitään uutta taikka päräyttävää mitä aina kuunnellessa odottaa. Kuuntelijana toivoisi jotain selvempää vaihtelua eri osien välillä tai jotain selvää huippukohtaa ettei koko biisi jää tasapaksuksi. Biisille antaisin numeron 7 mutta hyvästä touteutuksesta ja toimivista saundeista 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Of Unreality - Remember and pray (single) 04.07.2011

Dream Of Unreality - Remember and pray (single)
Mistähän sitä alottas. Tuon alun etäisen kitarajutun jälkeen kun läks muut soittimet mukaan kiinnitin heti huomiota omaan korvaan täydellisestä taimista soittimien välillä. Saundit ihan älyttömän hyvät jos tosiaan kotitekoinen on! Soitto todella napakkaa ja tarkkaa mikä antaa todella hyvän pohjan koko biisille. Sävellystyöstä tykkäsin todella. Biisissä on haettu ei niin tavanomaisia tunnelmia vähän sävellajista poikkeavilla nuoteilla jossain kohdissa mikä antaa hyvää vastapainoa muille vähän tavanomaisille riffeile. Ehdottomasti parasta metallia mitä vähään aikaan on mikserissä tullut vastaan! Helevetin hyvä homma. Ei kun vaan lisää paskaa koukkuun niin hyvä tulloo!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ergosumisth - Unconscious Paranoia 22.03.2011

Ergosumisth - Unconscious Paranoia
Noista aikasemmista en jotenkin oikein saanut mitään irti, mutta tää jotenki aukes vähän paremmin. Saundimaailma on sopivan säröinen ja suttuinen mikä sopii genrgeen. Biisi tunnelma on onnistuneen ahdistava ja jotenkin laahaava mikä sopii tähän. 2.08 kohdalla tuo bassoraidan mukaan tuleminen antoi kivaa nostetta biisille. En oikein mitään fiksua tästä osaa sanoa. Ihan asiallista matskua. Teehän lisää niin kuunnellaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Dark Paths Of The Dead 24.04.2010

Avathar - Dark Paths Of The Dead
Ei voi kyllä kun sanoa että jumalauta mitä kamaa:S ei tästä voi muuta sanoa kun että taattua avathar laatua ja vähän vielä päälle. Saundit enemmä ku kohillaan. todella mahtipontinen saundimaailma. Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Dark Paths Of The Dead(live) 04.03.2010

Avathar - Dark Paths Of The Dead(live)
Biisi on kyllä tullu kuunneltua sen 20 kertaa. Nyt sain vihdoin aikasiks kommentoidakkin jotain. Ei tästä kyllä voi muuta sanoo kun että perkele mitä settiä. Liveäänitteeks harvinaisen selkeät saundit. Ehkä ainut miinus tuosta naislaulusta. Livetilanne tietysti vähän vaikuttaa koska paljon parempi on noilla demoilla ollut mielestäni. Biisi on kyllä aivan mahtava kerrassaan. Puhtaat miesvoksutkin toimii ihan kiitettävästi. Kokonaisuudessaan kyllä aivan loistavaa settiä! ei tälle paljon kymppiä huonompaa voi antaa..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arctulary - Thrasheart 31.07.2009

Arctulary - Thrasheart
Ensimmäisenä tuli mieleen että tuo alku nyt oli ihan turha. Sen jälkeinen varsinaisen biisin alkukin oli jollaintapaa aika sekava. Senjälkeen biisistä ei jäänyt mieleen oikeastaan mitään. Kitarasaundit oli aika hirveät mutta selvän saa mikä nyt on pääasia. Kyllä tämän läpi kuunteli mutta ei itessäni saanut kylläkään aikaan oikeastaan minkäänlaisia tuntemuksia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arctulary - Eternal Story 31.07.2009

Arctulary - Eternal Story
Alussa fiilis oli oikeestaan vain että mitä helvetin trsahia tää muka on? Taas hieman sekavan alotuksen jälkeen biisi alkaa kumminkin rulaamaan ihan mukavasti. saundit taas kyllä häiritsee kuuntelukokemusta aikamoisesti valitettavasti. Pientä eriaikasuutta soittajien kesken kuulee siellä täällä. Yhteissoittoa lisää niin kokonaissaundi napakoituu varmasti paljon. Ihan hyviä riffejä kuuluu mutta tähänkin ehkä työnnetty liikaa erillaisia juttuja joten kokonaisuus jää aika hajanaiseksi. Laulu myös kaipaa treeniä aika paljon. Perkeleesti vaan treeniä niin eiköhän tästä ihan kivaa kamaa saada:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkened Memorial - Sorrow Within The Names 12.06.2009

Darkened Memorial - Sorrow Within The Names
Melkei enemmä tykkäsin tuosta toisesta. Tääkin kyllä ihan kivan kuulone tosin ehkä pikkusen tylsähkö. Tuo pianopimputus on ihan mukava.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkened Memorial - Soulless Wanderer (re-mastered version) 12.06.2009

Darkened Memorial - Soulless Wanderer (re-mastered version)
Noniin nythän tää rupee jo kuulostamaan joltain! Nyt kuuluu stereonakin. Pikkusen tunkkainen saundi mikä oikeestaan sopiikin tähän ihan hyvin. miksaus kusee omaan korvaan jonkinverran mutta ei mitenkään häiritsevästi. Huomattavasti parempi kuin tuo edellinen versio. Nuo rummut ja kuiskaukset on oikein hienon kuuloset! Ihan pätevää fiilistelyä samaa rataa vaan:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stabdog - St. Patrick 23.07.2009

Stabdog - St. Patrick
Ei oo tullu täntyylistä musiikkia oikein kuunneltua. Kyllähän tätäkin ihan kuuntelee. Ei tosin missäänvaiheessa aiheuta mitään senkummempia tuntemuksia. Saundit ihan riittävän hyvät. Tää on varmaan ihan hyvä jos tämmösestä tykkää:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfhorde - Hiidenkurkihirsipuu 10.05.2009

Wolfhorde - Hiidenkurkihirsipuu
ihastuin tähän biisiin ku kuuntelin sen vanhemman. Tää on kyllä aika helvetin hyvä. kantele sopii kyllä tähänkin kun nyrkki päähän! Lisää kamaa tänne:P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exoar - Brutal Crime 28.04.2009

Exoar - Brutal Crime
Jotenkin ei vaan osannut iskeä ei sitten yhtään. riffit kaikki niin samantahtisia ja muutenki tylsähköjä. Aika moneenkertaan kuultua muutenkin. Ei tullut kertaakaan semmosta "vau mite siisti juttu"-fiilistä. Jotain edes vähän mielenkiintoista näihin niin jaksais kuunnella paremmin. Laulu nyt oli iha ok siitä ei senkummempaa kritiikkiä. Tosin ei sekään itsessään riitä. Ei ihan huonoimmasta päästä, ihan ok matskua.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Living Attic - Bitter Crow 27.03.2009

Living Attic - Bitter Crow
Miuhun ei kyllä tämmönen meno iske oikein millään. okei kyllä tämän vielä kuuntelee mutta viikon biisi. laulaja laulaa ärsyttävästi nenään mikä omaan korvaan kuulostaa aika ikävältä. kyllähän tämmöselläkin varmaan oma kuuliakuntansa on..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baranduin - Army of the Fallen 22.03.2009

Baranduin - Army of the Fallen
Ei hitto. nää on kyllä helvetin eeppisiä nää biisit. Joku jännä juttu näissä on. Kuulostaa aika perkeleen hyvältä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Never Stop 22.03.2009

Torspo - Never Stop
Tämäkin on kyllä tämmönen oikein mukavan rento biisi. Ihan mukavaa kuunneltavaa tällein illalla. eipä tästä oikein mitään moitteita keksi. saundit on kivat ja soitto tuntuu luonnistuvan varsin mainiosti. hyvähyvä:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torspo - Late Night Blues 17.03.2009

Torspo - Late Night Blues
Itse en kyllä hirveästi ole bluussia kuunnellut mutta tää kyllä kuulostaa todella hyvältä. Mukavan haikea ja surumielinen tunnelma. Soundimaailma on todella miellyttävä ja soittosssa semmosat fiilistä niinkuin pitääkin. Kyllä on jätkällä homma hanskassa! täytyy vielä kuunnella toiseen kertaan:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden - Embraced By Anguish 15.03.2009

Burden - Embraced By Anguish
Saundit on omaan korvaan kyllä aika tunkkaiset ja suttuiset. biisi itsessään on semmone ihan perushyvä ei mitenkään huono mutta ei toisaalta mitään kovin omaperäistä/jännää/yllättävää biisistä löydä. Laulu oli vähän jotenkin tylsän kuulosta eikä siihen oikein osannut edes kiinnittää huomiota. Soitto vaatii tarkkuutta lisää. Jonkin verran eriaikaisuutta jossain kohdissa oli kuultavissa. Lisää vaan treeniä ja uutta paskaa purkkiin niin eiköhän ihan hyvä tule!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Come Down With Us 24.02.2009

Avathar - Come Down With Us
Alku oli omaan korvaan hieman hassu mutta tuossa missä laulu lähti niin kyllähän tääkin taas potkii niin perkeleesti. Aika hiton eeppistä kamaa jälleen. ei tästä muuta voi sanoa kun että loistavaa! kymppi pitää ihan pyöräyttää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfhorde - Seven Drunken Nights 04.03.2009

Wolfhorde - Seven Drunken Nights
tämmönen kevyehkö saundimaailma sopii kyllä tähän mielestäni todella hyvin. tää kuulostaa muutenkin semmoselta mukavan hilpeältä. laulajalla on aika sopiva ääni kaiken lisäksi mikä on aika harvinaista mikserin tasolla. taidan ihan ysin pyöräyttää:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dividence - When The Surgery Goes Wrong 02.02.2009

Dividence - When The Surgery Goes Wrong
Itse kun en oikein enää välitä tämmösestä riffi riffin perään matskusta niin ei oikee meinannu iskeä alitajuntaan. riffit oli aika moneenkertaan kuultuja. tuntuu vähän että tässäkin on vaan rätkitty kasa riffejä peräkkäin. en tiedä mikä on ollut tarkoitus mutta ainakin omaan makuun turhan nykivää. treeniä vaan ja vähän jännempiä biisejä niin kyllä tätä kuuntelee. anteeksi hieman negatiivinen sävy.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Utilitarian Anthropophagy - To be alive 02.02.2009

Utilitarian Anthropophagy - To be alive
kyllähän tää ihan kivan kuulosta mättöä on. saundit on ihan hyvät lukuunottamatta pientä tunkkaisuutta. mutta eipä tuo häiritse. kaikinpuolin aika napakka paketti:) eipä tästä mitään kumpaa haukkumista löydä. jatkakaa samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obizeth - Thou Lepers 15.12.2008

Obizeth - Thou Lepers
Nyt tää alkaa kuulostamaan jo paljon paremmalle. saundit ainakaan ei oo enää nii sietämättömät. kitarat sais tosin olla vähän kovemmalla. Virvelisaundi oli hyvä. tuo välijuttukin vois olla paremmilla syntikka saundeilla paljonkin parempi. tuosta tuli saundien takia lähinnä joku runescape mieleen. Itse en genreä oikeastaan yhtään kuuntele mutta kyllähän tää menee. Kehitystä kyllä on tullut huomattavasti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joukkomurha - Satan Fukk 16.03.2009

Joukkomurha - Satan Fukk
Biisi lähtee käyntiin tajunnanräjäyttävästi ja samat fiilikset säilyy läpi biisin. Hyvät saundit ja tarkka soitto tekee tästä oikein mukavaa kuunneltavaa. Lyhyt soolonpätkä on aika häiritsevän kuulonen mikä kyllä kuuluu aisaan. biisi itsessään aika peruskauraa mutta toimii hyvin ja säilyttää mielenkiinnon. Livenä tämäntyylinen musiikki toimii varmasti paremmin. biisistä itsestään antasin kasin mutta hyvästä yleis-saundista ja tarkasta soitosta arvosana pyörähtää ysiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Empyreum - Killing Thoughts 27.10.2008

Empyreum - Killing Thoughts
Alun riffi oli jotenkin moneen kertaan kuultu, mutta toimi silti ihan hyvin. laulu on omaan korvaan jotenkin ponnetonta. eli tämä peruskommentti että lisää räväkyyttä siihen. soolo tässä oli ihan hyvä siitä plussaa. kuitenkin tämäkin tuntuu olevan vähän tämmöstä peruskamaa eli jotain omaperäistä olis myös hyvä saada mukaan. kokonaisuudessaan ihan toimivaa matskua. vähän lisää sitä omaa juttua ja saundit kuntoon nii hyvä tulee. 7½ antasin mutta saa nyt pyöristyä kasiin:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gargeblaster - Päänsisäiset piikkilanka-aidat 09.02.2009

Gargeblaster - Päänsisäiset piikkilanka-aidat
kyllä tää oli alusta loppuun ihan semmone napakan kiva paketti. oikeastaan mitään ihmeempää haukuttavaa ei löydy. Suomenkielisistä vokaaleista iso plussa! kyllä tästä varmasti ihan hyvä tulee. keep on rocking!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Binding fear 30.10.2008

THE SERPENT SUN - Binding fear
ei tästä mitään ihmeempiä puutteita oikeastaan löydy. ihan perusmukavaa mäiskettä. laulu oli ihan hyvän kuulosta ja saundit aikalailla kohillaan. Jatkatte samaa mallii ni hyvä tuleee:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - The Wind 08.02.2009

Avathar - The Wind
näissä teijän biiseissä on kaikissa jotain niin eeppistä:o tunnelma on jotenkin niin avatharmaisen loistava. näitä jaksaa kuunella uudestaan ja uudestaan. taianomaista etten sanoisi. mikserin parhaimmistoa ehdottomasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amfortas - Balor´s Death 31.08.2008

Amfortas - Balor´s Death
omasta mielestä ehkä hieman nopeahkoa ja iloista doom metalliks? saundeja lukuunottamatta ihan hyvän kuulosta. lisää treeniä vaa ja hyvä tulee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternitÿ - Eternitÿ - Land Of Doom 13.08.2008

Eternitÿ - Eternitÿ - Land Of Doom
saundit oli omaan korvaan aika ohuet ja jotenkin heikot. biisit vähän liian monotoonisia ja saisi olla enemmän "kerroksia" että syvyyttä sais vähän lisää. tosiaan vähän turhan tylsää mutta tästä on ihan hyvä jatkaa. jatkossa koittakaa saada vähän monimuotoisempaa kamaa niin hyvä tulee. seiskan annan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfhorde - Hiidenkurkihirsipuu (2008) 04.03.2009

Wolfhorde - Hiidenkurkihirsipuu (2008)
Jotain niin eppistä näissä biiseissä on. en kyllä mitään valittamista tästäkään keksi. Todella hienoja nuo kalevalatyyliset lyriikat ja suomenkielestä muutenkin iso plussa! kantele sopii näihin todella hyvin. taidan ihan faniutua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlindNine - A Lie Behind The Silence 10.09.2008

BlindNine - A Lie Behind The Silence
tää on just tämmöstä että heti tekee mieli heiluttaa lettiä ku rupee kamaa tulemaa kajareista. kovaa meininkiä! ei ehkä kovin omaperäistä mutta toimii. jatkakaa samaan malliin. 8½ saa pyöristyä ysiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - At the gates of thangorodrim 26.05.2008

Avathar - At the gates of thangorodrim
Jumalauta nää teijän biisit paranee koko ajan! on kyllä helposti mikserin parhaimmistoa! ei tästä kymppiä huonompaa voi antaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleigh MSN - Gestapo Inc. 09.08.2008

Sleigh MSN - Gestapo Inc.
empä itte hirveesti tän tyylistä metallia oo kuunellu mutta kyllä pojat taitaa osata hommansa. saundit on hyvät ja soitto tarkan ja puhtaan kuulosta. tosiaan vähän omaperäisyyttä lisää niin hyvä tulee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleigh MSN - Gestapo Inc. 09.08.2008

Sleigh MSN - Gestapo Inc.
empä itte hirveesti tän tyylistä metallia oo kuunellu mutta kyllä pojat taitaa osata hommansa. saundit on hyvät ja soitto tarkan ja puhtaan kuulosta. tosiaan vähän omaperäisyyttä lisää niin hyvä tulee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iponah - The Cursed History of the Fallen 25.05.2008

Iponah - The Cursed History of the Fallen
muuten kyllä ihan perushyvää mättöä mutta nuo rummut oli mielestäni ihan kauheat.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Ikirouta 24.03.2008

Terhenetär - Ikirouta
juu kiitosta vaa. kotona tosiaa tehty koko homma. kappaleita on tulos hyvää tahtia kun vaa jaksais äänitellä. toine biisi ois miksaamatta ja laitan tänne ku kerkiän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Svartmalt - She`s like cocaine 28.09.2008

Svartmalt - She`s like cocaine
Ekana tuli mieleen että saundit on ainakin enemmän kun hyvin. laulukin kuulostaa ihan hyvältä. eipä tästä mitään valittamista ole. pitää ihan faniutua:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beneath Under - Pale 27.05.2008

Beneath Under - Pale
Ei ehkä täysin omaa musiikkityyliä mutta kyllähän tämä aivan menevää on. laulajalla tosiaan todella omaperäinen ääni mutta sehän ei tietenkään ole huono asia! saundeista saa ihan tarpeeksi hyvin selvää eikä muutenkaan ihmeempää valittamista. perushyvää pauketta. jatkakaa samaan malliin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - The Red Banner And The Black Serpent 04.05.2008

Avathar - The Red Banner And The Black Serpent
Ei jumalauta. Ei tästä musiikki paljon parane! saundit on aivan loistavat ja soittokin tuntuu luonnistuvan! Örinä ei ole ykstoikkoista kun on välillä matalampia murinoita ja välillä rääkymisiä. Toimii. Naislaulu parantaa tunnelmaa entisestään. Eipä tästä mitään moitittavaa oiken löydy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilhelm_metal - I Österled 23.06.2008

Wilhelm_metal - I Österled
en tiedä johtuuko näistä kuulokkeista mutta saundit oli ärsyttävän ohuet ja rummuissa ei sitä bassopuolta oikein ole. biisi itsessään on todella hieno ja todella mukavia melodioita on paljon. jykevämmillä saundeilla tämäkin olisi aika hieno pakkaus. ja miinusta vähän tuosta ruotsinkielisestä laulusta. se vaan ei miun korvaa kuulosta kovin esteettiseltä mutta se on vain minun mielipide.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amarantine - Fracture 17.12.2007

Amarantine - Fracture
tosi hyvän kuulosta on kyllä muuten, mutta ekaks rupesin miettii et onks tää joku borgirin biisi, mutta muuttuu loppua kohden vähän erillaisempaan suuntaan mikä on plussaa. omapäräisyyttä hieman lisää niin ei ole valittamista. hienoa työtä joka tapauksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Häive - Yömyrsky 30.03.2008

Häive - Yömyrsky
iha kivaa kamaa kyllä:) ainut vaan et tuos oli yks kohta suoraan moonsorrowilta:S
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Dancing With The Flames 15.07.2008

Darcasis - Dancing With The Flames
tuosta edellisestä olen kyllä täysin eri mieltä koska tähän todellakin sopii puhtaat laulut eikä tämän ansiosta jää yhtään tylsäksi. antaa todella hyvää vaihtelua biisiin. aivan loistavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miseria - Miseria - Circle Of Misfortune 02.08.2008

Miseria - Miseria - Circle Of Misfortune
aikasta täräkkää kamaa. heti alusta ku lähti soimaa ni tuli fiilis että perkele tämähän on loistava. pitääpä kuunnella muutkin biisit. erittäin tarkkaa soitantaa ja musiikkin sopiva saundimaailma. erityisen paljon tykkäsin tuosta kohasta missä tulee naislaulu ja välillä örinöitä sekaan-> Toimii! pitääpä kuunnella muutkin biisit. 9½ saa nyt pyöristyä kymppiin:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koalitio - Kantajat 03.09.2008

Koalitio - Kantajat
alku oli kyllä todellakin ihan kaunis ja örinäkin vielä menee. mutta puhas laulu oli omaan kyllä aika epävireistä ja yritetään selvästi laulaa paljon matalampaa mihin ääniala antaa periksi. kaipa todella treeniä. soittopuoli tosin tuntuu onnistuvan ja siitä ei mitään kritiikkiä. ainut miinus tässä tuo puhdas laulu oikeastaan oli. seiskan annan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhen - Terhen- Eyes Unfolded medley 30.08.2008

Terhen - Terhen- Eyes Unfolded medley
avataanpas tämä. saundit kuulosti omaan korvaan aika hyviltä. äänimaailma kauniin synkkä mikä varmaan ollu tarkoituksena tottakai. en itse hirveästi oli tätä kyseistä doom metallia kuunnellut mutta kyllä tämä metallimiehen korvaan hyvältä kuulostaa. pistäkäähän joku kokonainen biisi niin pääsis vähän jyvälle että minkälaista kamaa sitä soitetaan. ei huono yhtään. annan kasin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancestors Blood - Fatherland 09.05.2008

Ancestors Blood - Fatherland
Ensimmäisenä iski alitajuntaan rummut. rumpali tykittää aika mallikkaasti ja mystisen kuulosia kitaramelodioita. laulu ensin alkuun kuulosti vähän omituiselta mutta vähän enemmän kuunneltua siihenkin tottui. okein mukavaa musiikkia. pitää ihan faniutua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyrjä - Kuole maa 27.06.2007

Tyrjä - Kuole maa
Intro oli iha perseestä ja äänenlaatu surkee mut iha menevä biisi..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solgrav - Vuoksi 07.08.2008

Solgrav - Vuoksi
löysin bändin iha randomilla ja pakko sanoo että aivan hemmetin kovaa pauketta! just sopivan kieroa omaan makuun.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Almathzangh - The Darkest Soul 27.06.2007

Almathzangh - The Darkest Soul
tosi möree laulu kitara ois kiva myös..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - we are all slaves 22.08.2008

THE SIN:DECAY - we are all slaves
en oikeen tämäntyylisestä metallista perusta. mutta jos kuuntelisin tämmöstä tää olis varmaanki aika loistava. kivan mystinen tunnelma. jos sanon etten laulusta oikee välittäny niin tämä johtuu enemmän ehkä kuunteliasta. mutta sävellyspuoli tuntuu olevan hanskassa ja saundit aikasta hyvät. ei huono ei ollenkaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele A. Kolsi - Toni 11.11.2008

A. Kolsi - Toni
Tämäkin oli kyllä aivan uskomattoman kaunis. Surumielisen haikea mikä tarkoituskin varmaan on. tää on kyllä jo kympin ansainnu:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Sz- - Situation Zero 27.06.2007

-Sz- - Situation Zero
Joo onko tämmöstä ees järkee laittaa mikserii? ja ei todellakaa ole melodic metallii
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miseria - Silence Within 02.08.2008

Miseria - Silence Within
tässäkin todella taitavaa soitantaa. plussaa noista syntikoista tuo kivaa sävyä taustalle. laulu kuulostaa todella miellyttävältä ja puhtaalta. tosi tunnelmallista ja hienon kuulosta. tästä on hyvä jatkaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Caldwell - Memories of war 20.09.2008

Caldwell - Memories of war
todella hieno tunnelma näissä biiseissä. mielenkiinto säilyy koko biisin ajan. tuo rauhallisempi väli kohta oli mielestäni älyttömän hyvä! todella hyvää musiikkia pojat tekee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P.J.I - Guitar solo 05.03.2009

P.J.I - Guitar solo
muuten tää ois kyllä aivan loistava biisi mutta tuossa kitarassa on aivan liikaa bassoa. syö muita soittimia aika pahasti välillä. tommosia älyttömiä jyräyksiä kuuluu välillä. muuten kyllä aivan loistava:)I
9