Left in Time

AETT | 02.03.2012 | Metal
6:24

"Left in time" demon toinen biisi.

8.50   992 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
uninen runoilija 01.08.2012
Mä taas pidän laulusta paljon. Miellyttävä kuuntelu kokemus kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
8
Ketjukuula 07.03.2012
Alun riffi antoi aika paljon raskaamman vaikutelman mitä biisi loppujenlopuksi sitten oli. Yhteissoitossa ei sen enempää moittimista, Ihan pientä eriaikaisuutta olin kuulevinani siellä täällä muttei mitenkään häiritsevästi. Saundimaailma aika perus demokauraa mutta yltää kumminkin reilusti yli perus mikseritason. Biisi itsessään ihan toimiva, tosin tässä mennään aika tutuissa ja turvallisissa sfääreissä eikä siksi herättänyt sen kummempaa mielenkiintoa. Laulajasta tuli Ari Koivunen jostainsyystä mieleen heti ensimmäisenä. Niinkuin aikasemmin sanoin tuon ekan riffin jälkeen tuo laulu lähti vähän puskista kun odotin jotain perus mikseriörinää mutta toimi ihan hyvin kun vähän matkaa kuunteli. En itse hirveästi tämäntyylisestä laulusta tykkää mutta ei tuottanut mitään ongelmaa kuunnella. Biisistä antasin arvosanan 7 mutta toteutus oli senverran hyvä että annan kasin. Sekavaa tekstiä näin aamusta. Toivottavasti joku saa jotain irti:)
0   +1 +2
 
JyRSiö 06.03.2012
Sävellykseltä ja soundeilta varsin passeli, basso jytisee hienosti. Ainut mikä ei itseen kolahda on laulu. Siis laulussa ei sinänsä ole mitään vikaa, asennetta löytyy ja äänialaa myös. Ei vaan itseen iske tuon tyylinen laulu, kuten joku aikasemmin tuos vertas Kotipeltoon. Eli siis en hauku laulua, se vaan ei oo ihan omaan makuun :) Ja ehkä vähän turhan pintaan miksattu tuo laulu. Et toimis vähä paremmin jos se ois vähä enempi taka-alalla.
0   +1 +2
 
8
Muistijälki 03.03.2012
Sävellyksenä ihan menevää peruskauraa. Laulaja laulaa muuten hyvin, mutta tuntuu, että "drivea" on kokoajan turhankin paljon. Laulajalta kaipaisi siis enemmän nyansseja ja dynamiikkaa, jota nyt puuttuu noista "kovaa ja korkealta"-kohdista, joita on varsin paljon tässä biisissä.
0   +1 +2
 
7
White_genesis 03.03.2012
Sinänsä ihan OK settiä, riffit toimii sangen hyvin ja bassosoundi hakee kyllä vertaistaan. Muuten biisin tunnelma on mielestäni hiukan "ahdas" ja varsinkin laulun stemmoja käytetään ehkä liikaakin. Mutta Rock on kuitenkin!
+1   +1 +2