Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 27 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAP - Breaking the Form 10.11.2008

MAP - Breaking the Form
Mukavasti kasarihenkisellä avauksella lähdettiin biisiin mukaan. En ehkä olisi odottanut ihan tuollaista jatkoa. Biisi on kevyesti hieman rankkaa ja vaikeata kuunneltavaa, siitä ei saa tarttumapintaa. Soundit kohdallaan ja botnea riittää mukavasti. Taustalauluista mojova plussa. Samoin urkusoolosta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 10.11.2008

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
Mieleen tulee pilvessä leijuva Austin Powers- tunnusmusiikki. Soundit on mielenkiintoiset.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leposyke nolla - Pahuuden tie 04.10.2008

Leposyke nolla - Pahuuden tie
Äijillä tuntuu Kotiteollisuudet olevan kunneltuna. Ei paha asia ollenkaan. Hiukan 'positiivisempi' sävy tässä biisissä on, kuin Hynysen hummailuissa. Meininki hyvä, hieman häiritsee kertsin ja säkeistön liian pieni ero, eli rummut hakkaa aika tasan samaa konppia ja kitaroiden hakkaus ei juurikaan muutu riffitasolla. Kiippareiden omat mausteet hieman antavat lisäpotkua kertsissä. Joku puuttuu, se kipinä, joka saa jalan napsamaan ja pään heilumaan... Sanoitukset mielestäni hyvät. Tällä ensimmäisellä kotimaisella lyriikoiden teko on aina haaste. +++ siitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Salingerin lapset 10.11.2008

Kalashnikov - Salingerin lapset
Tämä kipale todellakin herätti ajatuksia, niin sanoituksien, kuin soiton myötä. Ei ehkä sitä ensimmäisenä radiosta soivaa musiikkia. 3:16 aikaan on mahdutettu aika mukavasti eri musiikkityylejä, soittajat osaavat hommansa mukavasti progeiluineen. Laulajan ääni on hieman ohut ja kaipaisi ehkä enemmän revittelyä noissa rankemmissa ja nopeammissa kohdissa. Tällä hetkellä se tuntuu lähinnä runonlausunnalta taustamusiikintahtiin. Pystyt parempaan!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele V4* - Kaikki kelluu 11.11.2007

V4* - Kaikki kelluu
Vaikka en olekaan ihan progemäen miehiä, tämä biisi kolahti sieluni parkaan, kuin 100 000 volttia. Aivan loistava soundimaailma tällaiseen biisiin. Taitavia soittajia!!! Ei pahaa sanottavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 09.01.2007

Silent Dream - Drown
Alun viulu tosiaan sai aikaan mukavat väreet, sellaisen sopivan ankean, mutta samalla toivovan olotilan - ja sittenhän se räjähdys tuli. Biisi kun pärähti käyntiin, niin kuuntelija on varma, että on varmasti kuuntelemisen arvoinen kipale. Laulajan ääni on mahtava, sopii juuri tähän kokoonpanoon, kuin nyrkki hattuun. Taitavia tuntuvat olevan muutkin turhia kiertelemättä. Eniten biisissä korvaan tarttuu positiivisella tavalla taustalla soivat aivan loistavat kitaramelodiat (soolojutut). Yleisvaikutelma on kuitenkin ehkä mielestäni "hieman liiaan täyteen ahdattu biisi". Toimii joka tapauksessa ja saa kuuntelijan kiinnostumaan! Biisi on juuri oivallisen pituinen, itselläni kuitenkin hieman tuli "joko tää kuultiin"-tunnelma. Noin 3:20:n kohdalla periaatteessa kaikki merkit oli jo näytetty, mutta alkoikin kova loppumeno ja siten biisi teki yllättävän lopun - kekseliästä. Toimii tuollaisena kyllä tässä biisiissä ja on jokaisen kuuntelijan näkemys tykkääkö siitä vai ei. Kaiken kaikkiaan keskiverrosti parempaa, kuin se rankempi osasto mitä radiokanavat soitavat! Antaisin 8½
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 10.11.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Introssa yhtyivät Kotiteollisuus ja Eläkeläiset-moodi. Hauska yhdistelmä - kovinkin käytännöllinen, mutta onko uskottava muuten uhoavaan piisiin? Mahtavan muhkeat kitarasoundit. Kertosäe rokkaa parhaimmillaan siten, että saa hiukset (jos minulla niitä olisi) hulmuamaan moshauksen tahdissa. En kuitenkaan pysty ottamaan sanoituksia vakavasti, joku uskottavuustekijä puuttuu. Soittajien paketti hyvin kasassa. Toimiiko livenä yhtä hyvin? ++++
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Älä usko 21.10.2006

PahaTuuli - Älä usko
Kaikesta päätellen Marshalli + Les Paul...??? Soundit kireet, sillä toisella tavalla. Biisissä kuiteskin ainesta, pieni sovitusuudistus ja ehkä uudelleen nauhoitus (lähinnä rummut erittäin hätäiset), niin pärjää hyvin genressään. Kyllä se hyvän puolelle kaartuu.. 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Living Shadows - Stay Away 09.05.2006

Living Shadows - Stay Away
Biisin perusriffi on toimiva, mutta kun se kestää periaatteessa koko biisin muuttumattomana, niin kuulija kyllästyy aika pian. Säkeistöt ihan mukavankuuloista. Kertsin karjunta on vedettu "puoliteholla", eli pikkuviilausta vailla - se kaipaa jotain lisää. Ehkä joku voisi karjua korkeammalta jotain taustaa sinne. Nyt se kuulostaa tyhjältä. Soundeissa ei valittamista. Laulaja sopii tähän tyyliin mukavsti, joskin se karjuminen vaatii hieman keskittymistä. Biisi on kokonaisuudessan hyvä aihio - joskaan ei vielä valmis. Mutta demohan tämä onkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauna - Tuoksusi 04.04.2006

Kauna - Tuoksusi
Tämän biiisin perusriffi on loistava, mutta toisaalta kuulija ehkä odottaisi siihen jotain variaatiota. Se kyllästyttää kuulijan korvat aika pian. Kertosäe pelastaa. Mukava kuulla erilaisia osia, esim. vähä ennen 3 min alkaa nopea rallitus - oikein sopiva tähän kipaleeseen. Jostain syystä jää nyt semmonen tunne, että biisi loppuu jotenkin kesken? Olisi kaivannut vielä jotain, että olisi päässyt viimeiseen kliimaksiin. Melkein kiitettävälle tasolle nousee. Ei paras biisinne, mutta sinne kärkikolmikkoon pääsee... 8+ / ½ Miksauksessa päädyn pitkälti jo aiemmin esitettyihin kommentteihin, eli lisää jykevyyttä soundeihin ja laulua kovemmalle ja leadkitara myös "kiinni" biisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele OLKI - Uskoni, toivoni hukkasin 22.03.2006

OLKI - Uskoni, toivoni hukkasin
Loistava biisi. Mahtava kitarasoolo - siinä näppäiltiin tunteita, ei säveliä... ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Lahna. 11.03.2006

RAUTAKANKI - Lahna.
Aika karua... :) Tästä vois tehdä vanhan tyylisen "rokkiversion". Tätä voidaan sitten soittaa klubeissa ja rokkiversiota livemusa-mestoissa... :) Sanat on kyllä taattua Kankea! Sitä aitoa ja oikeaa. Kaikki sanotaan niin kuin asiat on!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mahtavat Andersonit - Ihmeitä Tapahtuu 19.03.2006

Mahtavat Andersonit - Ihmeitä Tapahtuu
Tää miksaus on hyvä. Siistejä urkumattoja pitkin biisiä. Tulee mieleen vähä Juicen äänimaailma.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trouble Hounds - Suburban Streets 18.03.2006

Trouble Hounds - Suburban Streets
Rokkaa 100%! Pakko oli kuunnella pari kertaa putkeen! Hyviä kitarajuttuja ja soundit kohdallaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - Let It Go 19.03.2006

Graine - Let It Go
Toi kertsi on niin jotain siistiä - sanoin kuvailematonta. Siisti renkutus-soundi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - If Only 19.03.2006

Graine - If Only
Laulu on tosiaan hienon kuuloista, tuplat kuulostavat tehokkailta - oli ne sitten tehty käsittelemällä tai laulaen. Kertsi tempaa mukaansa ekalla kerralla ja rullaan melodioineen joustavasti eteepäin. Kertsin rummut on hieman löysät - kaipaisi hieman enemmän "munaa". Rumpali soittaa hienosti kyllä muuten ja kivoja aksentti lisäyksiä aina hi-hatilla välillä. Kitaran perussoundi todella lämminhenkinen ja pehmeä. Kaikki kunnossa. Basistin kuviot on mielettömän siistit ja kunnon äänentoistolla kuunneltaessa jytisee oikein mukavasti. Keep it rockin'!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele F R E A K T H R O N E - Her Frozen Unity 03.11.2005

F R E A K T H R O N E - Her Frozen Unity
AIvan sairaan hyvä soolo! Go Wäinölä GO! Oot sairaan nopee.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele F R E A K T H R O N E - Super Saviour 2005 03.11.2005

F R E A K T H R O N E - Super Saviour 2005
Laulaja on todellakin mitalinsa ansainnut. Kitaran perusriffi (korkealta menevä lead) ehkä hieman liian kovalla laulun kanssa päällekäin, mutta nämähän ovat makuasioita. Ei aivan ensimmäisen tasoinen, mutta rokkaa!!! 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele F R E A K T H R O N E - Freakman Of The Century 03.11.2005

F R E A K T H R O N E - Freakman Of The Century
Laulaja todellakin kuulostaa hieman Dickinsonin Brucelta, mutta vain hieman... :) Kitarasoundit on hyvät...Wäinölä Go GO!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sheriff - empty 09.01.2006

Sheriff - empty
Alun kitarasoolo sai muun maailman pysähtymään ympärillä. Tunteellinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yöparturi - Toista Reittiä 09.01.2006

Yöparturi - Toista Reittiä
Kertsi kantaa hyvin ja on jopa hittiainesta. Säkeistöä tuollaisine kikkailuneen on helvetin raskasta kuunnella. Taitoa tuntuu löytyvän, mutta liika kikkailu puuduttaa kuulijan korvat. Meininki hywa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sheriff - arctic true 09.01.2006

Sheriff - arctic true
Aivan loistava ralli....

Kommentti kappaleesta Kuuntele Redeemer - Pavement 09.01.2006

Redeemer - Pavement
Loistava kantava riffi heti alussa. Jää soimaan päässä. Laulajalla olisi todellakin kehitettävää laulussa. Tiputtaa muuten hyvä biisin arvosanaa aika helvetisti alaspäin, sorry.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele leap - It's you I've got 22.03.2006

leap - It's you I've got
Mukava alkuriffi jälleen kerran. Heavysoundiskitta hyökkäs aika yllättäen, säkeistössä rauhoittui taas asialliseen meininkiin --> kertsissä taas sama homma. Ehkä hieman tyyliin sopimaton soundi? No, ei vaikuta mitenkään kuitenkaan meininkiin - demohan tämä onkin. Siistejä piano- ja jousisoitin sovituksia. Tykkäsin todella. Laulaja parhaimmillaan tässä biisissänne! Sopii kuin nyrkki hattuun. Rumpujen komppi läpi biisin hyvin samankaltainen, groovaa kuitenkin hyvin. Kertsiin ois kaivannu jotain erilaista, kuin säkeistöön. Puuduttaa muuten puolessä välissä biisin ja panee kuuntelijan vaihtamaan raidan toiseen...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darra Wonderland - Dawn 2003 09.01.2006

Darra Wonderland - Dawn 2003
Loistava! Hieman ohuet soundit soolossa. No, kuka mistäkin tykkää...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Redeemer - Cold 09.01.2006

Redeemer - Cold
jälleen... laulu tiputtaa biisin arvosanaa roimasti. Vähän ohuet soundit? Nauhoituksen laatu? Hyvät sanat. Tukeva riffi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Bloodstained Angel 08.11.2006

ObLiQuE - Bloodstained Angel
Tämä biisi todistaa sen, että kolmella soinnulla saa tyylikkäänkin biisin tehtyä - neljä olisi ollut suoranaisesti liikaa. Sen verran kuitenkin jäi kalvamaan mieltä, että 4:26min on aika pitkä - ja kolmella soinnulla. Minuutti pois, niin tämä on hittiainesta! Kitarariffit mukavan keinuvia soundimaailmoineen. Rumpujen soundit mukavan "tumppuiset", liekö tarkoituksella, mutta sopii jotenkin tähän biisiin, kuin nyrkki hattuun. Laulajan ääni on mukiinmenevä, ei erikoinen, tavallinen (hyvässä mielessä). Melodiat ovat tässä biisissä kuitenkin sen verran 'tasaiset', että laulaja ei pääse ihan siihen viimeiseen huippuunsa, jotain jää puuttumaan. Laulusoundi miksauksineen hieman tunkkainen, joka tosin ei liiemmin haittaa. Hieman 'kirkkaampi' ja mukavalla kaiulla maustettu lauluraita kruunaisi kappaleen kärkisijoille! Keep it rockin'
9